Winterswijk

Spoorstraat 2a
7101GT Winterswijk
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winterswijk

Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk

Voor het eerst een hypotheek afsluiten kan betekenen dat er veel op u afkomt. U wilt weten wat u maximaal kunt lenen en wat de beste voorwaarden voor u zijn. U moet uw maandelijkse kosten uitrekenen en ziet door de polissen het verschil in voorwaarden niet meer. Het belangrijkste is dat uw hypotheek aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Nancy Heijink, onafhankelijk hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep Winterswijk en Aalten, biedt u helder, duidelijk en transparant financieel advies zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Helder en onafhankelijk hypotheekadvies

Het kopen van een nieuwe woning of een verbouwing vraagt het een en ander om rekening mee te houden. Zo kunt u te maken krijgen met de financiering van uw verbouwing, of wellicht is een volledig nieuwe hypotheek benodigd voor het kopen van een nieuwe woning. Uw financieel adviseur in Winterswijk kan u dankzij ervaring en kennis duidelijk adviseren.

Onafhankelijk financieel advies op maat

Met de hulp van uw financieel adviseur is het mogelijk om direct uw verzekeringen, pensioen of andere financiële zaken te regelen. Wellicht kunt u besparen door uw huidige hypotheek over te sluiten. Maar denk ook aan financiële begeleiding bij een scheiding. Bij een scheiding komen veel vragen op u af; kunt u nog wel in uw eigen woning blijven wonen? Hoe zit het met de hypotheek of hoe wordt alimentatie berekend?

Lees meer over financieel advies als u gaat scheiden  >

Overzicht in uw pensioen

De meeste mensen weten niet wat het inkomen zal zijn bij pensionering. In het financieel adviesgesprek met uw Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur krijgt u duidelijkheid over uw huidige en toekomstige financiële situatie.

Lees hier meer wat financieel advies voor u en uw pensioen kan betekenen >

Laten we kennis maken

Uw financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Winterswijk helpt u graag met verschillende financiële vragen. De eerste kennismaking is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel 0800 1600 om een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak

Ik ga scheiden

De beslissing is gemaakt en nu moet u alle gemaakte afspraken ontvlechten. Hier komt veel bij kijken, niet alleen op emotioneel maar ook op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Bijstand van een onafhankelijk financieel adviseur

Het is dan prettig als u wordt bijgestaan door een onafhankelijk financieel adviseur. Van Bruggen Adviesgroep is lid van Scheidingsexpert Nederland. Een landelijk netwerk van financieel adviseurs, fiscaal specialisten en juristen. Geen overbodige luxe als u te maken krijgt met een scheiding. Want hoe zit het met de hypotheek en kunt u nog wel blijven wonen in uw eigen huis? Hoe wordt de alimentatie berekend en waar heeft u recht op?

Wanneer er zoveel gaat veranderingen in uw leven, is het verstandig om het overzicht over uw situatie te behouden, zeker als het om de financiën gaat. Krijgt u te maken met een scheiding en wilt u bijstand van een onafhankelijk financieel adviseur?

Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Maak direct een afspraak

KvK: 66642620AFM: 12015503Documenten