Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Winterswijk Spoorstraat 2a
7101GT Winterswijk
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winterswijk

Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk

Waar liggen jouw bespaarkansen om maandelijks meer geld over te houden? Hoe zit het met je hypotheekmogelijkheden? En hoe ziet je pensioen eruit, en wat betekent dat voor je financiële situatie later? Het zijn stuk voor stuk vragen waarop je niet zo 1, 2, 3 het antwoord kunt googelen. Laten we er samen in duiken. De deskundige financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk zijn er om jou wegwijs te maken in de financiële materie. Zo weet je precies hoe je er nu en later voor staat, en betaal je niet meer dan nodig voor je hypotheek, verzekeringen en kredieten.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk

Complexe financiële vraagstukken begrijpelijk maken én jou daar goed over adviseren – dát is onze belangrijkste missie bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk. Bij ons kantoor word je nog persoonlijk geholpen. Geen irritante ellenlange keuzemenu’s aan de telefoon en je bent ook zeker geen nummertje. Nee, je hebt persoonlijk contact met ons team dat jou bijstaat bij belangrijke financiële beslissingen. Dat team bestaat uit Nancy Heijink (hypotheekadviseur en erkend financieel planner), Gerjam van der Wielen (hypotheekadviseur) en Moniek Ouwerling (officemanager). Allemaal zijn zij bekend in de regio Winterswijk én goed bekend met hypotheken en andere financiële producten.

Onze adviestrajecten starten altijd met een persoonlijke kennismaking met jou. Want pas als we jou leren kennen en weten waar je naar op zoek bent, kunnen we je goed adviseren over je financiële mogelijkheden. We spreken samen een duidelijk tarief af voor de dienstverlening, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarna gaan we op onderzoek uit naar passende financiële producten (inclusief goede voorwaarden) voor jou. Bijkomende kosten hoef je niet te verwachten. Gewoon goed advies waar je écht mee verder kunt wel.

En als je dat wilt, kunnen we je hypotheek of verzekering ook meteen voor je aanvragen. Heb jij daar geen omkijken meer naar.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk profiteer je van advies over veel financiële onderwerpen op één plek. Zo kunnen wij je adviseren over je hypotheek, je pensioen, de financiële afwikkeling van een scheiding, verzekeringen en kredieten. Ook voor algeheel financieel advies of pensioenadvies zit je bij ons team helemaal goed.

Daarbij profiteer je van deze 7 voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk:

  • Al jarenlang deskundig in financieel advies
  • Advies over o.a. hypotheken, pensioen en verzekeringen
  • Uitstekende service en persoonlijke betrokkenheid
  • Goed bekend in de omgeving Winterswijk
  • Specifiek ervaren met financieel advies voor 50+’ers
  • Altijd één duidelijk tarief (geen bijkomende kosten)
  • Zowel advies op kantoor als online mogelijk

Dienstverlening en documenten

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep  krijgen een vast salaris. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers."

Persoonlijk advies over al jouw financiële vragen

Verzekeringen, pensioen, hypotheken, overwaarde of een verbouwing? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij weten er raad mee. Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk is allround en houdt zich al heel wat jaren bezig met financieel advies over elk van deze onderwerpen.

Oversluitgids

Hypotheekadvies

Bij een hypotheek afsluiten komt er vaak veel op je af. Je wilt weten wat je maximaal kunt lenen en welke voorwaarden op jouw situatie aansluiten. Je moet je maandlasten berekenen en kijken welke hypotheekaanbieder daarin voor jou voordelig uitpakt. En door het vergelijken van de vele offertes, zie je misschien zelf het verschil tussen al die voorwaarden nog maar nauwelijks.

Daarom zijn wij er voor hypotheekadvies over een hypotheek die aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Nancy Heijink en Gerjam van der Wiel zijn allebei onafhankelijk hypotheekadviseur en geven jou duidelijk en transparant financieel advies. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kun jij je ondertussen weer storten op leuker zaken: je woning inrichten of je spannende verbouwplannen concreet maken.

Ook voor andere hypotheekvragen zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk goed. We kunnen je bijvoorbeeld ook hypotheekadvies geven over:

Kortom: dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij je begrijpelijk en deskundig advies geven over je hypotheek en alles wat daarbij komt kijken.

Hypotheekadvies aanvragen

 

Verzekeringsadvies

Welke verzekeringen heb jij echt nodig en welke kun je eventueel stopzetten? En als je dan een verzekering afsluit, waar doe je dat dan voordelig zonder te betalen voor dekking die je toch niet nodig hebt? Wij geven deskundig advies over passende verzekeringen en doen dat altijd 100% onafhankelijk. We adviseren je bijvoorbeeld over schadeverzekeringen en levensverzekeringen. Sluit je een hypotheek af? Dan denken we mee of onder meer een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou nuttig is. En als dat zo is, waar je die dan kunt afsluiten tegen een schappelijke prijs én goede voorwaarden.

Als je al verzekeringen hebt lopen, kijken we ook graag mee. Wie weet ben je ergens anders voordeliger uit zonder dat je hoeft in te leveren op dekking. Het kan je zomaar een mooie maandelijkse besparing opleveren.

Overzicht over je pensioen

Heb jij een idee hoeveel jouw inkomen na je pensioen zal zijn? Veel Nederlanders hebben daar geen duidelijk zicht op. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk kunnen we je hier inzicht in geven met ons deskundige pensioenadvies. Al na een eerste gesprek heb jij meer duidelijkheid over je huidige en toekomstige financiële situatie.

We vertellen je meer over de mogelijkheden om op een verantwoorde manier meer pensioen op te bouwen. Zo wordt bijvoorbeeld je wens om eerder te stoppen met werken of om je kinderen een forse schenking te doen opeens wél een mogelijkheid.

Wil jij al eerder minder gaan werken? Of ben je van plan al vóór de AOW-leeftijd volledig gedag te zeggen tegen je werkplek? Wij maken als onafhankelijk financieel adviseur voor jou helder wat je kunt doen om die dromen waar te maken.

Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Financieel advies voor 50+’ers

In het bijzonder zien we bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk vaak 50+’ers. Zij hebben allerlei specifieke vragen over hun financiën. In al die gevallen zijn wij de expert die naar het totale plaatje kijkt en meedenkt hoe je jouw financiën zo goed mogelijk regelt voor je oude dag. Zo vraag je je misschien af of je de opgebouwde overwaarde op je woning uit de stenen kunt halen, wat je kunt doen met je lijfrentes en hoe je je (klein)kinderen kunt helpen om een woning te bemachtigen. Wij hebben veel ervaring met deze doelgroep en helpen je graag om door de bomen het bos weer te zien. Inclusief een goed plan om jouw financiële situatie optimaal in te regelen.

Heb je een financiële vraag, maar ben je de 50 nog lang niet gepasseerd? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk op ons kantoor of spreken we graag online via de video met je. Van starters tot pensionado’s – iedereen helpen we graag en goed.

Overwaarde whitepaper downloaden

Advies rondom scheiden

Een van onze expertises is financieel advies na een scheiding. Uit elkaar gaan verandert een heleboel in je leven én in je financiële plaatje. De hamvraag die veel scheidende partners hebben, is deze: kan ik de hypotheek op mijn naam laten zetten? Je bent misschien erg verknocht aan deze woning en gaat er liever niet weg. Maar zijn je financiële middelen voldoende om de hypotheek in je eentje te bekostigen? En wat mag je nog meer niet over het hoofd zien als je op eigen benen komt te staan na een huwelijk of geregistreerd partnerschap?

Met ons financieel advies helpen we scheidende partners om hun financiën ook na de scheiding op de rit te hebben. En we maken helder welke mogelijkheden jij allemaal hebt om mogelijk in je eentje een woning te kopen.

Vrijblijvende kennismaking inplannen

Welke financiële vraag ligt op het puntje van jouw tong? Bij welke kwestie kun jij financieel advies gebruiken? Laat het ons weten en plan direct een eerste (gratis!) kennismaking in bij ons op kantoor of online via de video.

Klik voor het maken van die eerste vrijblijvende afspraak op de knop hieronder, mail naar winterswijk@vanbruggen.nl of bel naar 0800 – 1600

Plan een kennismaking
KvK: 84107685AFM: 12048533Documenten