Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Winterswijk

Spoorstraat 2a
7101GT Winterswijk
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winterswijk

Professioneel hypotheekadvies van uw hypotheekadviseur in Winterswijk en Aalten

Voor het eerst een hypotheek

Voor het eerst een hypotheek afsluiten kan betekenen dat er veel op u afkomt. U wilt weten wat u maximaal kunt lenen en wat de beste voorwaarden voor u zijn. U moet uw maandelijkse kosten uitrekenen en ziet door de polissen het verschil in voorwaarden niet meer. Het belangrijkste is dat uw hypotheek aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Nancy Heijink, onafhankelijk hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep Winterswijk en Aalten, biedt u helder, duidelijk en transparant financieel advies zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Helder en onafhankelijk hypotheekadvies

Het kopen van een nieuwe woning of een verbouwing vraagt het een en ander om rekening mee te houden. Zo kunt u te maken krijgen met de financiering van uw verbouwing, of wellicht is een volledig nieuwe hypotheek benodigd voor het kopen van een nieuwe woning. Uw financieel adviseur in Winterswijk kan u dankzij ervaring en kennis duidelijk adviseren.

Onafhankelijk financieel advies op maat

Met de hulp van uw financieel adviseur is het mogelijk om direct uw verzekeringen, pensioen of andere financiële zaken te regelen. Wellicht kunt u besparen door uw huidige hypotheek over te sluiten. Maar denk ook aan financiële begeleiding bij een scheiding. Bij een scheiding komen veel vragen op u af; kunt u nog wel in uw eigen woning blijven wonen? Hoe zit het met de hypotheek of hoe wordt alimentatie berekend?

Lees meer over financieel advies als u gaat scheiden  >

Overzicht in uw pensioen

De meeste mensen weten niet wat het inkomen zal zijn bij pensionering. In het financieel adviesgesprek met uw Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur krijgt u duidelijkheid over uw huidige en toekomstige financiële situatie.

Lees hier meer wat financieel advies voor u en uw pensioen kan betekenen >

Laten we kennis maken

Uw financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Winterswijk helpt u graag met verschillende financiële vragen. De eerste kennismaking is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bel 0800 1600 om een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak

KvK: 66642620AFM: 12015503Documenten