Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Winterswijk Spoorstraat 2a
7101GT Winterswijk
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winterswijk

Hypotheekadvies in Winterswijk

Ga je een nieuwe woning kopen? Je huidige woning verbouwen? Of heb je grootse plannen om je overwaarde voor mooie doeleinden te gebruiken? Dat brengt het een en ander met zich mee om rekening mee te houden. Zo krijg je misschien te maken met de financiering voor je verbouwing, of heb je wellicht een volledig nieuwe hypotheek nodig om je volgende droompaleis te bekostigen. Gelukkig hoef je het antwoord op dat soort complexe financiële vraagstukken niet zelf op te duikelen. Ons team voorziet je van hypotheekadvies in Winterswijk. Altijd met heldere uitleg en verstand van zaken.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Winterswijk

Wie een hypotheek afsluit, zal daarvoor niet de eerste de beste hypotheekaanbieder kiezen. Je hebt een hele waslijst aan aanbieders om uit te kiezen. En dan hebben ze ook nog eens allemaal zo hun eigen voorwaarden en rentestanden. Zie dan maar eens dé aanbieder te selecteren waar jij voordelig uit bent en die zowel nu als over twintig jaar bij jou past. Gelukkig komen wij – het team van Van Bruggen Adviesgroep in Winterswijk – daar om de hoek kijken. Wij zijn er om voor jou in de kleine lettertjes te duiken en een hypotheek te vinden die zowel qua rente als voorwaarden voor jou gunstig is.

Je denkt nu misschien dat we er specifiek zijn voor starters die de stap naar hun eerste koopwoning hebben gezet. Maar niets is minder waar. Met ons hypotheekadvies in Winterswijk zijn we er voor een heel brede doelgroep. We adviseren bijvoorbeeld ook klanten die naar een volgende woning verhuizen. Dat zit door de overwaarde, de bestaande hypotheek en belastingkwesties vaak wat ingewikkelder in elkaar. Daarnaast adviseren we klanten over het opnemen van hun overwaarde of over het oversluiten van een bestaande hypotheek.

Wie we bedoelen met “wij” en “ons”? Ons team voor hypotheekadvies in Winterswijk bestaat uit hypotheekadviseurs Nancy Heijink en Gerjam van der Wielen, en uit office manager Karin Tannemaat en commercieel medewerker binnendienst Patrick Bosman die ervoor zorgen dat de aanvraag van je hypotheek soepel verloopt. Samen begeleiden zij jou door het hele hypotheekproces heen.

Waarom kiezen voor ons hypotheekadvies in Winterswijk?

Ten eerste omdat wij goed bekend zijn in de regio. We kennen de uitdagingen die een huis kopen in Winterswijk en omgeving met zich meebrengt op deze oververhitte woningmarkt. Maar – veel belangrijker – we kennen ook de oplossingen daarvoor. Daarnaast vinden we het als lokaal kantoor belangrijk om een goede band met jou als klant op te bouwen. Een nummertje ben je hier zeker niet. We helpen je persoonlijk en staan uitgebreid voor je klaar.

Geen gedoe met eindeloze keuzemenu’s aan de telefoon of van het kastje naar de muur gestuurd worden dus. Wij houden het persoonlijk, geloven in goede service en helpen je graag vlot en goed.

In een eerste kennismakingsgesprek vertellen we je meer over onze diensten en over ons kantoor. Maar om je alvast een korte kennismaking met ons team te gunnen, dit zijn de voordelen van ons kantoor voor hypotheekadvies in Winterswijk op een rij:

 • Deskundig en 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Winterswijk
 • Advies over o.a. hypotheken, financieel advies en verzekeringen
 • Uitstekende service en persoonlijke betrokkenheid
 • Goed bekend met de huizenmarkt en kansen in Winterswijk
 • Specifiek ervaren met financieel advies voor 50+’ers
 • Altijd één duidelijk tarief (geen bijkomende kosten)
 • Zowel advies op kantoor als online mogelijk

Een keer vrijblijvend kennismaken om te ontdekken wat we voor jou kunnen doen, kan altijd. Plan gerust een gratis oriëntatiegesprek in bij ons op kantoor of via de video.

Gratis oriëntatie gesprek aanvragen

Gegarandeerd volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Als je online zoekt op “hypotheekadviseur Winterswijk” zal je waarschijnlijk ook een aantal adviseurs van banken tegenkomen. Wij pakken het bewust anders aan dan zij. Ons kantoor biedt 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Dat betekent kort gezegd dat we niet met één specifieke aanbieder samenwerken, maar met tientallen hypotheekaanbieders. Daardoor kunnen we de vele voorwaarden en de rentepercentages van allerlei verschillende hypotheekproducten vergelijken.

Dat betekent dat je bij ons altijd de deur uit gaat met een passende hypotheek waarvoor je niet meer betaalt dan nodig. Dit in tegenstelling tot een adviseur van de bank, die altijd vastzit aan zijn eigen producten. Ook als dat voor jou niet de meest voordelige en passende producten in de markt zijn.

Wat moet je regelen voor jouw nieuwe hypotheek?

Heel leuk en spannend, zo’n huizenjacht. Maar al snel komt er ook iets om de hoek kijken waar je misschien minder goed in thuis bent: de nieuwe hypotheek. Voor het kopen van een nieuwe woning moet je over allerlei financiële kwesties nadenken. Dat begint zelfs al voordat je een bod op een woning uitbrengt. Wij kunnen voor die tijd (volledig kosteloos en vrijblijvend) een berekening voor je maken van je maximale budget voor een woning. Zo weet je zeker dat je het bedrag van je bod ook echt kunt betalen en niet straks toch moet terugkrabbelen.

Verder geven we je advies over alle andere prangende vragen die rondom je nieuwe hypotheek kunnen opkomen:

 • Waar sluit je een voordelige hypotheek af?
 • Hoe gaat het in zijn werk als je een zzp-hypotheek wilt afsluiten?
 • Kies je voor variabele of vaste rente en welke rentevaste periode is voor jou verstandig?
 • Voor welke hypotheekvorm kies je: een annuïteiten-, aflossingsvrije of lineaire hypotheek?
 • Welke verzekeringen zijn aan te raden om naast je hypotheek af te sluiten?
 • Als je verhuist, neem je dan je bestaande hypotheek mee of sluit je die over?
 • Welke financieringsopties heb je voor je verbouwplannen?
 • Wat moet je in aanloop naar je pensioen regelen voor je hypotheek?
 • Welke opties heb je voor een eigen hypotheek na een scheiding?

Oversluitgids

Je hypotheek oversluiten – interessant voor jou?

Misschien heb je er via mensen in je omgeving al over gehoord: oversluiten is op dit moment mateloos populair. Veel mensen die al een tijdje in hun woning wonen, hebben al jaren een hypotheek lopen. Zo’n vijf tot tien jaar geleden was de rente een stuk hoger dan nu. Soms scheelt het zelfs een paar procentpunten met de rente nu. Dat is een aardig bedrag aan kosten op jaarbasis. Vermoed jij dat jouw hypotheek fors hoger ligt dan de actuele rentestanden? Als hypotheekadviseurs in Winterswijk zoeken we graag voor je uit of dit inderdaad het geval is én hoeveel jij met oversluiten kunt besparen.

Uiteraard kijken we bij ons advies zowel naar de voor- als de nadelen van oversluiten en informeren we je daar ook eerlijk over. Zo laten we je ook altijd eerlijk de boeterente weten voor oversluiten en vertellen we je meer over de andere oversluitkosten. En zijn er voor jou interessantere opties dan oversluiten? Dan zullen we het je ook eerlijk laten weten.

Wil je weten hoe gunstig (of niet) oversluiten voor jou uitpakt? Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in om daar alles over te weten te komen.

Ontdek jouw opties in een kennismaking

Je kunt meer met je overwaarde dan je denkt

Zit er bij jouw woning veel geld in de stenen, omdat je een forse overwaarde hebt? We merken vaak dat mensen zich niet bewust zijn van de mogelijkheden die hun overwaarde vaak biedt. Ook zonder te verhuizen naar een andere woning, kun je dit geld uit de stenen halen. Je overwaarde verzilveren kun je bijvoorbeeld doen met een tweede hypotheek. Het kan je een fors bedrag opleveren om te gebruiken voor onder meer je naderende pensioen, een schenking aan je (klein)kinderen of je langgekoesterde wens voor een verbouwing.

Wij kunnen je al in een eerste (gratis) gesprek voor hypotheekadvies in Winterswijk meer vertellen over jouw opties om je overwaarde te gelde te maken. We zoeken natuurlijk ook voor je uit wat in jouw geval gunstig is om te doen. Wie weet heb je zo binnenkort voldoende financiële ruimte om je droom van een nieuwe keuken, mooie reis of vervroegd pensioen werkelijkheid te laten worden.

Overwaarde whitepaper downloaden

Naast hypotheekadvies ook algemeen financieel advies

Hypotheekadvies in Winterswijk is een van onze belangrijkste expertises. Maar veel klanten waarderen het dat we daarnaast ook algemeen financieel advies verzorgen. We kunnen je zeker niet alleen over een passende hypotheek adviseren, maar denken ook mee over andere tactische financiële keuzes. Een paar voorbeelden:

 • Wat moet je na een scheiding regelen om het financieel goed af te wikkelen?
 • Hoe ziet je financiële situatie (inclusief je hypotheek) eruit na je pensioen? En hoe kun je je opgebouwde pensioen zelf aanvullen?
 • Hoe kun je een vastgoedinvestering (een woning voor de verhuur) financieren?
 • Welke opties zijn er om je (klein)kinderen een belastingvrije schenking te doen?
 • Aan welke verzekeringen moet je zoal denken? En waar ben je voordelig uit voor die verzekeringen?
 • Hoe zit het met je lijfrentes en wat moet je daarvoor regelen?
 • Waar sluit je een voordelig krediet af en kan je bestaande krediet misschien goedkoper?
 • Hoe kun je structureel besparen op je lasten voor je hypotheek en verzekeringen?

Wees op ons kantoor én online (via de video) van harte welkom voor zowel complete financiële adviestrajecten als deeladviezen over één specifiek onderwerp. We helpen je graag.

Laten we vrijblijvend kennismaken (op kantoor of online)

Vind je het fijn om ons eerst beter te leren kennen voordat je ons van alles vertelt over je financiële vragen en wensen? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom ben je welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in Winterswijk of online via een videocall.

Bel naar 0543 - 745017 of mail naar winterswijk@vanbruggen.nl. Dan verdiepen we ons graag in jouw wensen en situatie, en laten we je weten hoe wij jou kunnen helpen.

Plan een kennismaking