Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Venlo Van Swietenstraat 3
5914 PS Venlo
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Venlo

Van Bruggen Adviesgroep in Venlo

Een hypotheek afsluiten, scheiden, kinderen krijgen of met pensioen gaan – het zijn allemaal belangrijke momenten in je leven met een behoorlijke impact op je financiële situatie. Voor al je vragen rondom belangrijke financiële beslissingen kun je terecht bij Van Bruggen Adviesgroep Venlo. Wij zijn dé hypotheek- en financieel adviseur van Venlo. Bij ons krijg je geen standaardadviezen, maar advies dat echt op jou is afgestemd. Altijd deskundig. En ook altijd met oog voor jouw toekomstplannen.

Maak een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Venlo: lokale ervaring, landelijke expertise

Voor financieel advies ga je vast het liefst naar een lokale expert. Iemand die de ontwikkelingen in de regio kent, die op de hoogte is van de huizenmarkt en wiens kantoor niet ver rijden is van waar je woont. Tegelijkertijd wil je wel zeker zijn van uitgebreide ervaring met financieel advies en van kennis over de vele mogelijkheden.

Voor de combinatie van die twee zit je goed bij Van Bruggen Adviesgroep Venlo. Financieel adviseur Leon Jacobs is geboren en getogen in Noord-Limburg. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als financieel dienstverlener en werkt dus al vele jaren in deze regio. Tegelijkertijd is hij aangesloten bij het Van Bruggen-netwerk met meer dan 70 financiële professionals. Daardoor kan hij er vaak wel iemand bij betrekken als dat nodig is.

Leon kan ook jou helpen op die momenten in je leven waarop je voor belangrijke financiële beslissingen staat: zoals een eerste huis kopen, verhuizen, trouwen, scheiden, met pensioen gaan of het overlijden van een dierbare.

Waarover geven wij advies?

Je denkt bij Van Bruggen Adviesgroep Venlo misschien als eerste aan hypotheekadvies rondom de aankoop van een huis. Maar we doen veel meer dan dat. We staan bij alle grote gebeurtenissen in een mensenleven voor je klaar met financiële raad en daad. Vanuit ons kantoor in Venlo richten wij ons op particulieren en ondernemers in Noord-Limburg, veelal in Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Arcen en de gemeente Peel en Maas en omgeving.

Zo kunnen we je financieel advies geven over elk van deze onderwerpen:

 • een nieuwe hypotheek afsluiten;
 • je maximale hypotheek en de bijbehorende maandlasten berekenen;
 • arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico;
 • met pensioen gaan en eventueel eerder stoppen met werken;
 • een pensioengat opvullen;
 • de financiële gevolgen van samenwonen, trouwen of kinderen krijgen;
 • een schenking doen aan je kinderen;
 • een hypotheek afsluiten als ondernemer;
 • je overwaarde opnemen en laten uitbetalen;
 • een verbouwing financieren;
 • met je overwaarde een tweede woning kopen;
 • de financiële afwikkeling van een scheiding.

Kortom: we zijn er in veel meer situaties dan alleen als je verhuisplannen hebt. Ben je benieuwd of we je ook bij jouw vraag kunnen helpen? Plan een gratis kennismaking in om snel meer te weten te komen over jouw financiële mogelijkheden.

Gratis kennismaking met Hypotheekexpert

Onafhankelijk advies is belangrijk

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Venlo ben je verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Voor Leon sta jij als klant centraal, niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie hij samenwerkt. Dit betekent dat hij alle tijd neemt om jou optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg over je opties staan daarbij voorop. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bovendien vergelijkt hij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot jouw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt. Zo kun je vaak veel geld besparen én ben je zeker van passende voorwaarden.

Documenten en dienstverlening

In de dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent.

For our English documents, click here.

Omdat er geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Venlo is Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing.

Een hypotheek afsluiten?

Wie voor de eerste keer een huis koopt, kan al snel verdwaald raken in de vele mogelijkheden voor een hypotheek. Er zijn veel verschillende aanbieders op de markt, elk met hun eigen voorwaarden en met hun zelf vastgestelde rentepercentages. Bovendien zijn de rentepercentages niet in beton gegoten en zijn er voortdurend ontwikkelingen te zien op de markt. Hoe weet je waar je goed aan doet qua hypotheek en bij welke aanbieder je moet zijn?

Gelukkig is het afsluiten van nieuwe hypotheken voor Leon van Van Bruggen Adviesgroep Venlo dagelijkse kost. Hij geeft hypotheekadvies vanaf het berekenen van je maximale hypotheek tot aan het definitief ondertekenen van de hypotheekakte. Tussen die twee momenten in heb je veel aan hem. Hij vergelijkt de vele hypotheekaanbieders, helpt je aan een voordelige rente, gaat op zoek naar passende verzekeringen, geeft advies over wat te doen met je eventuele huidige hypotheek of overwaarde én regelt ook de hele aanvraag voor je.

Maar laten we beginnen bij het begin: hoeveel kun jij lenen voor een huis? Plan gratis jouw eerste gesprek bij Van Bruggen Adviesgroep in Venlo en ontdek daar wat jouw budget is voor een Limburgse woning.

Plan je hypotheekgesprek

Waar doe jij goed aan voor je oude dag?

Het moment dat je met pensioen gaat, is voor veel mensen een grote mijlpaal. Niet alleen ziet voortaan je leven er heel anders uit; ook je financiële situatie verandert in één klap. Voortaan leef je van je pensioeninkomen aangevuld met AOW. Maar is dat wel voldoende om van rond te komen? En als dat niet zo is, hoe kun je je pensioen dan aanvullen – ook zonder de komende tijd elk dubbeltje te moeten omdraaien?

Mogelijkheden voor een pensioenaanvulling zijn er gelukkig meer dan je misschien denkt. Bij ons pensioenadvies kijken we gericht mee wat jij kunt doen om extra pensioen op te bouwen. Ook wijzen we je op belangrijke aandachtspunten waar je nu al rekening mee moet houden in aanloop naar je pensioen. Want onze ervaring leert: hoe eerder je actie onderneemt, hoe groter de kans dat je nog voldoende pensioen voor later bij elkaar kunt krijgen.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over:

 • besparen op je maandlasten door je hypotheek over te sluiten;
 • via een tweede hypotheek je overwaarde opnemen als pensioenbuffer;
 • via een opeethypotheek je overwaarde als vrij besteedbaar bedrag vrijmaken;
 • vanuit je overwaarde een verbouwing financieren;
 • je hypotheeklasten ook na je pensioen betaalbaar maken;
 • besparen op je hypotheek en verzekeringen om meer geld over te houden;
 • wel/niet verhuizen naar een kleinere woning;
 • door je hypotheek te verhogen meer financiële ruimte creëren;
 • na je 57e een seniorenhypotheek

Vergeet je verzekeringen niet

Als allround financieel adviseur adviseert Leon jou ook graag over je verzekeringen. Van Bruggen Adviesgroep Venlo kijkt naar je complete financiële situatie. Dus ook naar jouw schade-, zorg en levensverzekeringen. Het aanbod aan verzekeringen is groot, divers en constant in beweging. Hierdoor is het soms lastig om het juiste product te vinden dat aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Ben je benieuwd welke verzekeringen jij nodig hebt en welke minder essentieel zijn? En wil je weten of jij kunt besparen op je lopende verzekeringen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Er valt meestal meer te besparen dan je denkt: soms meer dan een paar tientallen euro’s per maand. Dat is een welkome aanvulling op je maandelijkse inkomen.

Ga in gesprek over jouw bespaarkansen

Waarom kiezen klanten voor Van Bruggen Adviesgroep Venlo?

Klanten waarderen het dat Leon van Van Bruggen Adviesgroep Venlo nog écht persoonlijk advies geeft. Geen secretaresses en lange keuzemenu’s; je komt direct met hem in contact en krijgt specifiek advies over jouw financiële situatie. Altijd volledig onafhankelijk, dus op basis van een uitgebreide vergelijking van de vele opties. Zo bespaar jij geld en tijd, en ben je zeker van een oplossing die bij je past. 

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Venlo samengevat:

 • Financieel adviseur met 25 jaar ervaring
 • 100% onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Altijd alle tijd voor jouw vragen
 • Lokale ervaring in Noord-Limburg én landelijke expertise
 • Ook veel ervaring met financieel advies bij scheiden
 • Afspraken op kantoor, bij jou thuis of online
 • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Plan je gratis eerste afspraak

Wil je in een vrijblijvend eerste gesprek ontdekken hoe Leon jou kan helpen bij je financiële vraag? Neem contact met hem op en plan een afspraak wanneer het jou uitkomt. Op ons kantoor in Venlo, bij jou thuis of via de video!

Maak je afspraak met Leon via onze site. Wil je liever eerst Leon kort persoonlijk spreken? Bel hem dan via 077 – 374 69 52 of mail naar ljacobs@vanbruggen.nl.

Gratis afspraak maken
KvK: 56930739AFM: 12045889Documenten