Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Venlo Van Swietenstraat 3
5914 PS Venlo
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Venlo

LOKALE ERVARING, LANDELIJKE EXPERTISE

Even voorstellen…

Ik heet u van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Venlo. Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Leon Jacobs en ben geboren en getogen in Noord-Limburg. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring opgebouwd als financieel dienstverlener. Ik help u graag op die momenten in uw leven waarop u belangrijke financiële beslissingen moet nemen: verhuizen, trouwen, scheiden, met pensioen gaan of het overlijden van een dierbare.

Onafhankelijk advies is belangrijk

Bij mij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Voor mij staat u centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie ik samenwerk. Dit betekent dat u snel bij mij terecht kunt en ik graag de tijd voor u neem om u optimaal te adviseren en van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijk ik vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot uw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt. Ondernemer of particulier? Ik adviseer u graag.

Maak direct een afspraak

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij voor u klaar met financiële raad en daad. Vanuit ons kantoor in Venlo richten wij ons op consumenten en ondernemers in Noord-Limburg. Onze klanten wonen en werken vooral in (de omgeving van) Venlo, Blerick, Tegelen, Belfeld, Velden, Arcen en de gemeente Peel en Maas.

Scheiding en mediation

Bij de meeste stellen die uit elkaar gaan, wil een van de twee in het huis blijven wonen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet flink wat worden geregeld. Het belangrijkste is dat de hypotheek op één naam komt. Om dit in goede banen te leiden, moet de adviseur die een scheidend stel begeleidt kennis van zaken hebben.

Leon Jacobs is zowel financieel adviseur als mediator. Hij heeft kennis van zowel de fiscale wetgeving als de acceptatieregels van hypotheken en neemt voor jou veel praktische zorg uit handen. Afspraak maken? Bel 077 3746952 of stuur een e-mail naar ljacobs@vanbruggen.nl.

Waar kunt u ons vinden?

U bent van harte welkom op ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd net buiten het centrum van Venlo: Van Swietenstraat 3, 5914 PS Venlo. Parkeren kan voor de deur en is gratis. Uiteraard komen wij ook bij u thuis of zetten de webcam aan. Aan u de keuze.

Lokale betrokkenheid en landelijke expertise

Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk van meer dan 70 financiële professionals. 70 weten namelijk meer dan 1.

Voor het eerst een hypotheek afsluiten?

Misschien weet u nog wel hoe u zich voelde toen u voor de eerste keer een hypotheek af moest sluiten: verdwaald of wellicht zelfs gestrest? Helaas wordt het afsluiten van een nieuwe hypotheek niet eenvoudiger met de jaren. De voorwaarden veranderen snel en er komen steeds meer aanbieders op de markt. Gelukkig is het afsluiten van nieuwe hypotheken, in tegenstelling tot de meeste mensen, voor mij dagelijkse kost. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden of bereken via de onderstaande button online alvast uw maximale hypotheek.

Bereken online alvast uw maximale hypotheek

Einde rentevaste periode?

Loopt uw rentevaste periode binnenkort af? Dan heeft u grote kans dat u gebruik kunt maken van een veel lagere hypotheekrente. Zo bespaart u direct op uw maandlasten. Vergelijke loont, want uw bank biedt alleen haar eigen producten aan. Bij Van Bruggen Adviesgroep vergelijken wij meer dan 45 geldverstrekkers. Een keuze uit 1 is namelijk geen keuze.  Lees verder.

Hypotheek geregeld? Vergeet de verzekeringen niet!

Als allround financieel adviseur ben ik ook uw verzekeringsadviseur. Van Bruggen Adviesgroep Venlo kijkt naar uw complete financiële situatie. Dit geldt dus ook voor uw schade-, zorg en levensverzekeringen. Het aanbod van verzekeringen is groot, divers en constant in beweging. Hierdoor is het soms lastig om het juiste product te vinden dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Benieuwd hoeveel u kunt besparen? Maak dan vandaag nog een afspraak. Er valt meestal meer te besparen dan u denkt. Regelmatig tot wel € 250 per maand. Dat is een welkome aanvulling op uw maandelijkse inkomen.

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 56930739AFM: 12045889Documenten