Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Venlo Van Swietenstraat 3
5914 PS Venlo
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Venlo

Financieel advies in Venlo

Heb jij een belangrijke financiële beslissing te nemen? Wil je bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning? Moet er financieel het nodige geregeld worden rondom een scheiding? Of komt er veel financieel regelwerk op je af na het overlijden van een dierbare? In al die situaties helpt Leon je graag verder. Hij geeft al 25 jaar financieel advies in Venlo en helpt particulieren en ondernemers uit de regio aan een passende financiële oplossing. Van een voordelige hypotheek tot verzekeringen die precies de juiste dekking bieden of een besparing op je maandlasten.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies in Venlo

Het financieel advies dat je van Leon krijgt, is altijd onafhankelijk en transparant. Dit houdt in dat bij Leon niet de geldverstrekkers en verzekeraars centraal staan met wie hij samenwerkt. Nee, er staat maar één persoon centraal: jij. Leon neemt in de gesprekken dan ook echt de tijd om jou zo goed mogelijk te adviseren en af te tasten wat je zoekt en wat juist niet. Van je wensen qua risicobereidheid tot je toekomstplannen – alles komt ter sprake. Zo kan hij je nog beter adviseren over een financiële oplossing die werkelijk bij je past.

Voor zijn financieel advies in Venlo aan jou vergelijkt hij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Of je nu particulier bent of ondernemer, hij komt tot een financiële oplossing waar jij nu én in de toekomst goed aan doet.

Met zijn advies is hij er voor mensen in de regio Venlo, Belfeld, Velden, Arcen, Blerick, Tegelen en omstreken. Eigenlijk voor iedereen die vragen heeft over financiële gevolgen en goede oplossingen. Of het nu gaat over wonen, verhuizen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, besparen op de maandlasten, arbeidsongeschiktheid, pensioen of overlijden.

Profiteer van lokale betrokkenheid

Als je financieel advies in Venlo inschakelt, is het prettig dat je niet te lang in de auto hoeft te zitten naar de adviseur. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Venlo is dat zeker niet het geval. Leon is jouw adviseur uit de regio en heeft ook specifiek veel ervaring in deze omgeving. Hij is een geboren en getogen Noord-Limburger en kent daardoor de omgeving als zijn broekzak. Ook de ontwikkelingen die hier spelen en het woningaanbod waaruit je in Noord-Limburg kunt kiezen, kent hij door en door.

Tegelijkertijd profiteer je bij ons kantoor van een breed landelijk netwerk aan specialisten, doordat Leon is aangesloten bij Van Bruggen Adviesgroep. Hij heeft dan ook meer dan 70 financiële professionals om zich heen met wie hij over allerlei onderwerpen kan schakelen. Zelfs de meest complexe vragen zijn bij hem dan ook in goede, deskundige handen.

Stel jouw financiële vraag in een gratis kennismaking en kom snel meer te weten over hoe we jou kunnen helpen.

Stel jouw financiële vraag

De zekerheden van ons financieel advies in Venlo

 • Financieel adviseur in Venlo met 25 jaar ervaring
 • 100% onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Altijd alle tijd voor jouw vragen
 • Lokale ervaring in Noord-Limburg én landelijke expertise
 • Ook veel ervaring met financieel advies bij scheiden
 • Afspraken op kantoor, bij jou thuis of online
 • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Van een huis kopen tot je pensioen regelen

Gedurende je leven kun je op allerlei momenten behoefte hebben aan een deskundige financieel adviseur in Venlo. Iemand die meedenkt over de mogelijkheden die er zijn en over waar jij goed aan doet. Of je nu in scheiding ligt en dat financieel goed wilt afwikkelen of dat je als starter je eerste huis samen met een partner gaat kopen – wij zijn er voor je.

Met ons financieel advies in Venlo kunnen we je bijvoorbeeld bijstaan bij vragen over elk van deze onderwerpen:

 • een eerste huis kopen als starter;
 • een verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • verhuizen naar een andere woning (inclusief een nieuwe hypotheek afsluiten);
 • besparen op je maandlasten door bijvoorbeeld oversluiten of rentemiddeling;
 • passende verzekeringen afsluiten of je verzekeringen aanpassen om erop te besparen;
 • je kinderen helpen bij de aankoop van een huis;
 • geld schenken aan je kinderen of andere familieleden;
 • het huis op één naam zetten na een scheiding;
 • pensioen opbouwen en je bestaande pensioen aanvullen;
 • de overwaarde op je huis uit de stenen halen;
 • van je overwaarde een tweede huis (bijvoorbeeld als belegging) kopen;
 • je bestaande hypotheek verhogen;
 • financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid of overlijden afdekken.

Wat zijn jouw kansen voor een woning?

Heb jij je zinnen gezet op een mooie nieuwe woning in Venlo, Blerick of ergens in deze fijne omgeving? Dan is het prettig als je eerst helder hebt hoeveel jij aan een woning te besteden hebt. Bij hypotheekadvies van Leon kom je daar al in een eerste gesprek achter. Hij berekent gratis je maximale hypotheek en kijkt daarnaast naar wat je zelf al aan middelen hebt liggen. Zo weet je precies hoeveel je aan een nieuwe woning te besteden hebt. Ook als je een zzp-hypotheek of seniorenhypotheek wilt afsluiten, is Leon er voor vakkundig advies.

Met die informatie op zak kun je vervolgens je huizenjacht starten. En heb je eenmaal het huis van je wensen gevonden én is je bod daarop geaccepteerd? Dan kunnen we ook een passende hypotheek voor je vinden door tientallen hypotheekaanbieders te vergelijken. Daarna doen we graag alles rondom de aanvraag van je hypotheek voor je. En heb je ook verzekeringen nodig naast je hypotheek? Dan kunnen we je daar ook passend advies over geven en ze voor je in orde maken.

Wil jij gebruikmaken van je overwaarde?

Dat je woning de afgelopen jaren meer waard is geworden, is goed nieuws. Veel huiseigenaren hebben dit geluk nu de huizenprijzen door het dak gaan. Het lijkt wel alsof je woning elk jaar een beetje meer waard wordt. In de hypotheekwereld spreken we dan van overwaarde op je huis. Dat bedrag kun je vrijmaken door je overwaarde te verzilveren. Je doet dit bijvoorbeeld door een tweede hypotheek te nemen, je hypotheek te verhogen of een krediethypotheek af te sluiten. Zo heb je een mooi bedrag dat je kunt besteden aan allerlei plannen die je hebt. Zoals:

 • een tweede woning kopen (eventueel voor de verhuur);
 • een nieuwe dakkapel, een uitbouw of andere verbouwplannen;
 • een auto, boot of andere grote aanschaf doen;
 • een schenking doen aan je kinderen;
 • een woning kopen voor of met je kinderen;
 • je pensioen aanvullen met een fors bedrag;
 • een grote reis maken;
 • je tuin renoveren;
 • het geld op je spaarrekening storten.

Je leest het: er zijn talloze mogelijkheden. Vooral als je pensioen langzaam maar zeker nadert en je al een tijdje woont waar je woont, is het vaak interessant om te kijken hoe jij je overwaarde kunt opnemen. Zo komt het bedrag vrij en ontstaat er extra budget voor jouw pensioenplannen. En dat zonder dat je er kleiner voor hoeft te gaan wonen of elk dubbeltje moet omdraaien om jarenlang geld te besparen. Benieuwd of dit ook voor jouw pensioen een interessante optie is? We geven je graag pensioenadvies om hierover met je mee te denken.

Schakel Leon als financieel adviseur in Venlo in

Heb je een concrete financiële vraag of wil je het een en ander financieel goed regelen voor later? Leon staat met persoonlijk financieel advies in Venlo voor je klaar.

Schakel hem in via ljacobs@vanbruggen.nl of via 077 – 374 69 52. Of klik op de knop hieronder om direct het contactformulier in te vullen. Dan kun je binnenkort gratis in een eerste gesprek met Leon naar jouw opties kijken.

Maak direct een afspraak