Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Raalte Koestraat 20
8102 CA Raalte
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Raalte

Makelaar in Raalte

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook bij de (ver)koop van een woning. Als aankoop- en verkoopmakelaar in Raalte helpen we je hier graag bij. Aan- en verkoopbegeleider Nadine kan je helpen om jouw huidige woning zo gunstig mogelijk te verkopen én kan je begeleiden bij de aankoop van je nieuwe droomwoning. Zo kun jij je richten op de woning, wij op de regels. Je komt niet voor vervelende verrassingen te staan, bespaart zeeën van tijd en kunt er ook nog fors geld mee besparen. Hoe kunnen we jou helpen als makelaar in Raalte?

Maak een gratis afspraak

Financieel advies én makelaardij in Raalte

Van Bruggen Adviesgroep Raalte is meer dan alleen een fijn makelaarskantoor in het gezellige Raalte. Je wordt bij ons aan de ene kant begeleid door een makelaar die Raalte en omstreken maar al te goed kent én die jouw wensen begrijpt. Aan de andere kant werken op ons kantoor diverse financieel adviseurs. Zij kunnen je ook begeleiden bij het financiële stuk als jij een huis gaat kopen. Wat is je maximale hypotheek? Hoeveel kun je bieden? Doordat we dat alles op één kantoor aanbieden, kunnen we altijd vlot schakelen.

Als makelaar in Raalte helpen we je bij de verkoop van je woning en/of bij jouw zoektocht naar een woning die bij je past. Ook als de zoektocht is geslaagd of als je woning is verkocht, kan Nadine veel voor je betekenen. Zo neemt ze je al het werk uit handen rondom het opstellen of nalopen van het koopcontract, wijst ze je op belangrijke aandachtspunten en kan ze de eindinspectie doen.

Tegelijkertijd kan de financieel adviseur je al het financiële regelwerk uit handen nemen rondom de hypotheek. We geven je hypotheekadvies over een voordelige en aantrekkelijke hypotheek die bij je past en kunnen die volledig voor je afsluiten.

Begeleiding bij een huis kopen in Raalte

Een huis kopen in Raalte is niet zomaar iets. Ongeacht of het gaat om je eerste huis of om een volgende woning, er staat je van alles te wachten. De eerste stap is natuurlijk om jouw ideale droomhuis te vinden. Al bij die stap kunnen we jou goed helpen als aankoopmakelaar in Raalte.

Samen beantwoorden we belangrijke vragen, zoals:

 • Hoe ziet je toekomstige woning eruit?
 • Hoe groot moet je nieuwe woning zijn?
 • Welke voorzieningen moeten er in de omgeving zijn?
 • Wil je een huis kopen in Raalte of in een omliggend dorp?
 • Ben je bereid om te klussen of is dat niet het plan?
 • Hoeveel wil je maximaal besteden aan een huis?

Als dat allemaal helder is, dan houdt Nadine het actuele woningaanbod nauwlettend voor je in de gaten. Zo kan ze je direct wijzen op nieuwe woningen zodra er een huis te koop komt dat in jouw perfecte plaatje past. We plannen bezichtigingen en doen de onderhandelingen voor je. En nog meer dan dat: we zorgen ook voor de bouwkundige inspectie, kunnen een taxatie doen, controleren de koopovereenkomst en gaan met je mee naar de eindinspectie. Zo is alles van begin tot eind goed geregeld, terwijl jij er nauwelijks omkijken naar hebt.

Vind jij het prettig om goed begeleid te worden als je een huis gaat kopen in Raalte of omliggende dorpen? Vraag dan een gratis gesprek aan met Nadine als makelaar in Raalte. Zij denkt graag mee.

Gratis oriëntatiegesprek

Waarom een aankoopmakelaar in Raalte inschakelen?

Op de huidige oververhitte woningmarkt is het niet eenvoudig om je voet tussen de deur te krijgen bij je droomwoning. Geïnteresseerde kopers zijn er vaak volop; woningaanbod is er een stuk minder. Een aankoopmakelaar helpt je om bij bestaande woningen die in de verkoop gaan direct toe te happen. Daardoor maak jij een betere kans om een huis te bemachtigen. En is er een

nieuwbouwproject dat misschien in jouw straatje past? Dan laten we het je ook weten. Zo weet je zelfs al voordat huizen op Funda komen jouw mogelijke droompaleis eruit te pikken.

Verder levert een aankoopmakelaar in Raalte je nog meer voordelen op.

 • Als makelaar in Raalte kennen we de markt door en door. We kunnen je dus alles vertellen over de laatste ontwikkelingen.
 • Je hebt een expert aan je zijde bij woningbezichtigingen. Die wijst je op aandachtspunten en stelt de juiste vragen.
 • Je staat sterker in de onderhandelingen met verkopers, omdat we je als makelaar in Raalte advies geven over een passend bod en voorwaarden.
 • Je kent de kleine lettertjes (zoals clausules of bouwkundige gebreken) voordat je een bod op een woning uitbrengt.
 • Je voorkomt dat je méér biedt dan nodig is, omdat de makelaar je adviseert over marktconforme verkoopprijzen in Raalte en omgeving.
 • Je weet zeker dat de koopovereenkomst is nagelopen tot in de kleinste details.
 • Ook naar de eindinspectie gaat Nadine als aankoopmakelaar in Raalte met je mee, waardoor je niet na aankoop pas achter vervelende verrassingen komt.

Huis verkopen in Raalte?

Ook het verkopen van een huis in Raalte is een spannende stap op zich. Je hebt er een aardige kluif aan. Het begint allemaal met het bepalen van de vraagprijs, informatie krijgen over de huidige markt en inzicht krijgen in verkoopprijzen bij jou in de buurt. En hoe verder je in het proces komt, hoe meer erbij komt: de woning onder de aandacht brengen, bezichtigingen begeleiden, een koopovereenkomst opstellen… Kortom: een huis verkopen in Raalte is niet iets waar je alleen voor wilt staan naast je drukke dagelijkse leven. Schakel daarom een ervaren verkoopmakelaar in Raalte in.

Als makelaar in Raalte nemen we je al deze zaken uit handen. Wij zorgen ervoor dat jij je huis zo vlot mogelijk en tegen een goede prijs en gunstige voorwaarden verkoopt. Jij houdt ondertussen tijd over voor andere zaken én hoeft niet thuis te blijven voor bezichtigingen.

Vind je het fijn om de verkoop zelf te doen? Ook geen probleem! Dan kunnen we je helpen bij andere zaken, zoals het opstellen van de verkoopovereenkomst. We maken altijd van tevoren samen afspraken over wat wij doen en wat jij zelf doet. Daar stemmen we onze prijs natuurlijk op af.

Laten we in gesprek gaan

Wat doen we als verkoopmakelaar in Raalte precies?

Als je je huis gaat verkopen in Raalte of omgeving, kunnen we veel voor je uit handen nemen. Van begin tot eind. Zo kunnen we als makelaar in Raalte het volgende voor je doen:

 • een gratis waardebepaling van je woning afgeven;
 • advies geven over een marktconforme verkoopprijs;
 • je woning verkoopklaar maken en/of fotograferen;
 • je huis op de juiste plekken (zoals op Funda en social media) onder de aandacht brengen;
 • geïnteresseerden begeleiden bij bezichtigingen;
 • vragen van mogelijke kopers beantwoorden;
 • de onderhandelingen doen met eventuele kopers;
 • jou adviseren over de ontvangen biedingen;
 • het koopcontract opstellen volgens de juiste juridische eisen;
 • de eindinspectie doen met de koper.

Gratis waardebepaling als je je huis gaat verkopen in Raalte?

Een huis verkopen doe je niet zomaar. We snappen maar al te goed dat je graag eerst met een makelaar om tafel wilt zitten. En dat je benieuwd bent hoeveel jij voor je woning kunt krijgen. Daarom bieden wij een gratis waardebepaling voor iedereen die zijn huis wil verkopen in Raalte.

Plan een gratis afspraak voor een waardebepaling en ontdek zo snel op welk bedrag wij als deskundige makelaar jouw woningwaarde inschatten.

Gratis waardebepaling laten doen?

Makelaar in Raalte inschakelen? Plan je eerste gesprek

Wil jij je huidige woning graag goed en vlot verkopen, zonder dat je er zelf veel gedoe aan hebt? Of wil je een nieuwe woning vinden die helemaal past bij jouw wensen? Als makelaar in Raalte begeleiden we je graag bij dit proces.

Kom kosteloos kennismaken op ons kantoor in Raalte. Dan vertellen we je graag vrijblijvend meer. Neem hiervoor contact met ons op via 0572 – 745 680 of via raalte@vanbruggen.nl. Of plan direct je eerste afspraak via de knop hieronder.

Maak een gratis afspraak