Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Raalte Koestraat 20
8102 CA Raalte
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Raalte

JOUW MAKELAAR IN RAALTE

Een goed begin is het halve werk, dat geldt ook bij de (ver)koop van een woning. De aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Raalte helpt je hier graag bij. Zo kan je je richten op de woning, wij op de regels. Hierdoor kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Een fijn makelaarskantoor in het gezellige en ondernemende Raalte. Een plek waar je wordt geholpen door adviseurs die de regio kennen én jouw wensen begrijpen. De makelaars bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte helpen je met de verkoop van jouw woning en/of met jouw zoektocht naar een woning die echt bij je past. Alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning kan je bij ons regelen op één adres. De combinatie van een financieel adviseur en makelaar onder één dak neemt je werk uit handen. Er wordt efficiënt geschakeld door het afstemmen van de verkoop, aankoop en financiering. Dat bespaart je tijd en geld en geeft je duidelijkheid en overzicht.

Aankoop van jouw droomhuis

Je hebt de keuze gemaakt: je wilt verhuizen! Een grote beslissing, waardoor er veel vragen op je afkomen. Hoe ziet je toekomstige woning eruit? Hoe groot wil je dat jouw nieuwe woning is? Welke voorzieningen moeten in de omgeving van jouw nieuwe woning aanwezig zijn? Wil je in Raalte wonen of in één van de omliggende dorpen? Samen beantwoorden wij deze vragen. Wij plannen bezichtigingen voor je in, wij doen de onderhandelingen, zorgen voor een bouwkundige inspectie, verzorgen een taxatierapport, controleren de koopovereenkomst en gaan met je naar de eindinspectie en de notaris.

Jouw woning verkopen?

Het bepalen van een vraagprijs van jouw woning, informatie krijgen over de huidige marktomstandigheden, inzicht krijgen in de gemiddelde verkoopprijzen bij je in de buurt, de woning onder de aandacht brengen bij woningzoekenden, de koopovereenkomst opstellen… het verkopen van je woning kan een hele klus zijn! De verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Raalte neemt je al deze zaken uit handen, zodat je kan focussen op jouw nieuwe woning. En doe je de verkoop liever zelf? Dan helpen wij je uiteraard graag met het opstellen van de koopovereenkomst.
We zijn graag helder en stellen daarom vooraf een prijs samen, zodat je weet waar je aan toe bent.