Persoonlijk financieel advies in Raalte

De aanvraag van een hypotheek kan u heel wat kopzorgen bezorgen! Toch kunt u hier bijna niet aan ontkomen, als u bijvoorbeeld een nieuwe woning wilt kopen of uw huidige woning wilt uitbreiden voor de komst van een kind. Doordat de aanvraag van een hypotheek vergaande gevolgen kan hebben voor uw huidige en toekomstige financiële situatie, is het sterk aan te raden om de hulp van onze hypotheekadviseurs in Raalte in te schakelen. Onze hypotheekadviseurs kunnen u hypotheekadvies op maat bieden, zodat u precies weet wat de potentiële gevolgen van het aanvragen van een hypotheek kunnen zijn voor uw toekomstige financiële situatie. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij de Van Bruggen Adviesgroep precies waar u aan toe bent als u besluit een hypotheek aan te vragen!

Hypotheekadvies van gespecialiseerde adviseurs

Naast het hypotheekadvies wat we u kunnen geven bij bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe woning, helpen we u tevens graag met tal van andere financiële adviezen. Denk bijvoorbeeld aan een financieel advies over het afsluiten van verzekeringen, het regelen van uw pensioen of een scheiding, enzovoorts. Voor veel mensen geldt, dat de huidige dekking van verzekeringen niet optimaal is. Dit betekent dat u meer betaalt dan feitelijk noodzakelijk is! Wilt u ook geld overhouden aan het einde van de maand? Schakel onze financieel adviseurs in voor een persoonlijk financieel advies. Ook wanneer u momenteel een hypotheek heeft, kunt u soms geld besparen. Wij monitoren de hypotheekmarkt, om u tijdig te kunnen waarschuwen als dit ook voor u geldt.

Een hypotheekadviseur bij u in de buurt

Bent u benieuwd welke mogelijkheden onze hypotheekadviseurs in Raalte u bieden? Kom gerust eens bij ons langs om geheel vrijblijvend een kop koffie met een van onze financieel adviseurs te drinken. Zo kunnen we u meer vertellen over de diensten die wij u bieden!

Uw adviseur inRaalte
Guido de Leeuw
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur