Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Raalte Koestraat 20
8102 CA Raalte
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Raalte

Van Bruggen Adviesgroep in Raalte

Droom je van je eigen woning in Raalte? Of woon je al in jouw droomhuis en zou je graag op je hypotheek besparen? Ben je nieuwsgierig of je verzekeringen nog wel passen of dat ze voordeliger kunnen? Of duurt het niet lang meer tot je laatste werkdag en wil je je pensioen goed geregeld hebben? Met al die vragen zit je goed bij Van Bruggen Adviesgroep in Raalte. Wij zijn hét kantoor waar je één aanspreekpunt hebt voor al je vragen over hypotheken, pensioen, makelaardij en verzekeringen. Ook voor financieel advies voor ondernemers.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Raalte

Van Bruggen Adviesgroep in Raalte is een jong kantoor in het centrum van Raalte. We helpen met ons enthousiaste en deskundige team klanten op een fijne, duidelijke manier bij al hun financiële zaken. We zijn er voor klanten uit Raalte en omgeving Salland. Zo mogen we veel klanten verwelkomen uit Nieuw Heeten, Okkenbroek, Heeten, Holten, Broekland en ook Nijverdal, Rijssen, Wijhe en Ommen. Overigens vinden we het belangrijk zelf ook lokaal betrokken te zijn. Daarom ondersteunen we diverse verenigingen en stichtingen in Raalte financieel en zijn we zelf ook als vrijwilliger actief.

We helpen je graag om jouw (financiële) doelen te realiseren. Dat doen we door je onafhankelijk advies te geven over onder andere je hypotheek, verzekeringen en pensioen. Daarbij kunnen we eventueel ook een complete financiële planning voor je maken, zodat je bijvoorbeeld nu al je volledige pensioen goed geregeld hebt. Met ons advies zijn we er voor particulieren, zzp’ers en ook ondernemers met een groot bedrijf. We verzorgen financieel advies, makelaardij, verzekeringsadvies en hypotheekadvies.

Specifiek hebben we ruime ervaring met financiële vraagstukken voor ondernemers. Zo kunnen we ondernemers adviseren over een verzekering voor arbeidsongeschiktheid, advies geven over andere typen verzekeringen en kunnen we hen ook helpen aan een zzp-hypotheek. Maar ook niet-ondernemers zijn bij ons van harte welkom voor al hun vraagstukken.

Waarmee kunnen wij je helpen?

We kunnen je bij veel financiële vragen helpen op een prettige en duidelijke manier. Dat doen we vanuit onze brede kennis van hypotheken, verzekeringen, financieel advies en makelaardij. Concreet staan we voor je klaar voor vragen rondom:

 • je maandlasten verlagen;
 • de overwaarde op je woning verzilveren;
 • je bestaande woning verkopen;
 • het financieren van een verbouwing van je woning;
 • een nieuwe woning kopen én daar een hypotheek voor afsluiten;
 • je eigendommen verzekeren;
 • je bedrijf en werknemers verzekeren;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • je nabestaanden financieel verzorgd achterlaten;
 • een arbeidsgeschiktheidsverzekering voor ondernemers afsluiten;
 • je pensioen inzichtelijk maken en eventueel verbeteren;
 • de financiële afwikkeling van een echtscheiding;
 • de financiering van nieuwbouw (ook zelfbouw op een eigen kavel).

Heb je een andere vraag? Ook dan kunnen we je vast helpen. Kom gerust langs bij ons op kantoor voor een eerste kennismaking. Daarnaast kunnen we bij jou thuis langskomen of je online via de video helpen. Net wat jij prettig vindt.

Kennismaking plannen

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hypotheekadvies voor particulieren én ondernemers

We hebben ruime ervaring met hypotheekadvies aan zowel particulieren als ondernemers. Ons advies is altijd onafhankelijk, waardoor je zeker weet dat je hypotheek goed aansluit bij jouw vraag, wens en doel. We verdiepen ons al in een eerste gesprek goed in jouw wensen en berekenen heel nauwkeurig jouw maximale hypotheek. Daarna vergelijken we vele opties voor je, of je nu een hypotheek wilt afsluiten, oversluiten, verhogen of aanpassen. Na onze uitgebreide vergelijking rolt er een hypotheek uit die in elk opzicht goed bij je past. Die hypotheek vragen we ook graag voor je aan.

Een hypotheek regelen voor ondernemers zit net even anders in elkaar. Maar dat is voor ons geen probleem. We hebben ruime ervaring en kennis, en helpen regelmatig ondernemers bij hun hypotheekvragen. Het goede nieuws: voor een zzp-hypotheek is vaak meer mogelijk dan je denkt. En als je toch bij ons bent, kunnen we je bijvoorbeeld ook advies geven over een financiële planning voor je bedrijf en passende verzekeringen.

Om jouw (financiële) doelen te realiseren, is het vaak noodzakelijk om goed samen te werken met een notaris, accountant of makelaar. Wij beschikken over een groot lokaal netwerk. Hierdoor kunnen wij je zo goed mogelijk bedienen. Ook werken we nauw samen met Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies. Zij kunnen je bijstaan bij alle belastingtechnische en administratievragen.  

Verzekerd van een passende verzekering

Het is belangrijk dat je verzekeringen aansluiten bij je persoonlijke situatie. Samen met jou kijken we graag met regelmaat naar je verzekeringen, zodat ze áltijd passen bij jou en je situatie. Ook kunnen we je advies geven over mogelijke besparingen op je verzekeringen. Soms kun je door veranderingen in je persoonlijke situatie besparen op je verzekeringen. Een andere auto, gestopt met roken? Daar horen nieuwe verzekeringen bij. Wij zoeken voor je uit of je daardoor geld kunt overhouden qua verzekeringslasten.

Voor het vergelijken van de verschillende verzekeraars kijken we bij Van Bruggen Adviesgroep in Raalte naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Door onze transparante en objectieve manier van werken hoef je je geen zorgen te maken dat je straks voor onverwachte extra kosten komt te staan. En één ding is zeker: we gaan voor jou voor een voordelige verzekering die precies bij je past. Denken we dat een bepaalde verzekering voor jou overbodig is? Dan laten we je dat natuurlijk ook eerlijk weten.

Hoe zit het met jouw pensioen?

Iedereen wil een onbezorgde oude dag. Daarvoor is het fijn om inzicht te hebben in jouw financiële situatie. Van Bruggen Adviesgroep Raalte kijkt graag samen met jou naar je persoonlijke situatie en helpt jou bij het realiseren van je wensen voor nu en de toekomst. Dit doen we met pensioenadvies op maat, waarbij we altijd een uitgebreide financiële planning voor jou kunnen opstellen. Je kunt zelf alvast via Mijnpensioenoverzicht.nl inzicht krijgen in je pensioeninkomen straks. Wij zijn er om je volledig bij te praten over de consequenties van dit inkomen op je financiële situatie later.

Is je inkomen bijvoorbeeld voldoende om je maandlasten te kunnen betalen en in deze woning te blijven wonen? Hoe zit het met de aflossing op je aflosvrije hypotheek? En wat als je plannen hebt om al eerder met pensioen te gaan? Of als je op latere leeftijd wilt verhuizen of verbouwen? Wij brengen dit alles voor je in kaart en wijzen je op je opties. Zo kan het best zijn dat je hypotheek oversluiten of het verzilveren van de overwaarde op je huis jou mogelijkheden biedt om voor later een mooi bedrag over te houden.

Schakel ons in voor pensioenadvies

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Raalte?

Ons advies is altijd prettig, duidelijk en deskundig. Of je nu particulier bent of ondernemer, wij zijn er om jouw financiële doelen te realiseren. Daarbij weten we, samen met onze partners, alle mogelijkheden boven tafel te krijgen. We doen er dan ook alles aan om zowel particulieren als ondernemers van goed en deskundig financieel advies te voorzien.

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Raalte in een notendop:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en ondernemen
 • Een jong en enthousiast team dat altijd werkt met een glimlach
 • Uitgebreide ervaring met financieel advies
 • Ook gespecialiseerd in advies aan ondernemers
 • Duidelijke uitleg over jouw mogelijkheden
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Advies op kantoor, bij jou thuis of online

Gratis kennismakingsgesprek bij Van Bruggen Adviesgroep in Raalte

Graag bespreken we totaal vrijblijvend hoe we jou kunnen helpen, wat je van ons en onze partners kunt verwachten en wat je daarvoor betaalt.

Wil je een keer kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep in Raalte? De eerste afspraak kost je niets. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij jou thuis langs. Ook online advies via videobellen is mogelijk.

Klik op de knop hieronder voor jouw eerste afspraak. Of bel naar 0572 – 745 680 of mail naar raalte@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking
KvK: 80941478AFM: 12047886Documenten