Persoonlijk financieel advies in Raalte

Persoonlijk financieel advies in Raalte

Welkom

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte. Binnen het kantoor van Raalte vindt u een prettige sfeer waarbij u terecht kan voor financieel advies of vragen over uw hypotheek. Wenst u graag uw verzekeringen te herzien, of gaat u binnenkort een nieuwe woning kopen? Bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte bent u van harte welkom. Ons doel is om u op een prettige en duidelijke manier te helpen bij al uw financiële vragen.

Waarmee wij u willen helpen!

Om u zo goed mogelijk te helpen om uw financiële doelen te realiseren, adviseren en ondersteunen wij u graag. Wij adviseren dagelijks over;

  • het verlagen van uw maandlasten
  • de aankoop en/of verbouwing van uw woning
  • het verzekeren van uw eigendommen
  • het verzekeren van uw bedrijf
  • uw nabestaanden financieel verzorgd achterlaten
  • uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid beschermen
  • uw pensioen inzichtelijk te maken en eventueel verbeteren
  • de financiële afwikkeling van een echtscheiding

Wie kunnen wij helpen?

Bij ons op kantoor kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht. Voor particulieren hebben wij ruime ervaring in het aanbieden van diverse mogelijkheden, waardoor een hypotheek altijd aansluit bij uw vraag, wens en doel.

Met ondernemers hebben wij ruime ervaring. Het realiseren van een hypotheek voor ondernemers zit net even anders in elkaar. Gelukkig beschikken wij over de kennis, waardoor u ook de juiste hypotheek kan krijgen. Wij nemen dan ook graag de mogelijkheid om kennis te maken.

Partners

Om uw doelen te realiseren is het vaak noodzakelijk om goed samen te werken met uw notaris, accountant, of makelaar. Wij beschikken over een groot lokaal netwerk. Zo hebben wij een samenwerking met diverse makelaars, accountants en notarissen. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om u zo goed mogelijk te bedienen.

Wat kenmerkt onze werkwijze

Wat wij belangrijk vinden is u op een prettig en duidelijke manier te helpen bij uw financiële zaken. Totaal vrijblijvend gaan wij graag met u in gesprek hoe wij u het beste kunnen helpen, wat u van onze partners kan verwachten en wat u daarvoor ontvangt. Wij hechten daarnaast ook veel waarde aan lokale betrokkenheid. Dit tonen wij aan door verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen en als vrijwilliger actief te zijn.

Uw adviseur inRaalte
Hendrik Kooijmans
Financieel adviseur
Raalte
Molenhof 188102 EX Raalte
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >