Raalte

Koestraat 20
8102 CA Raalte
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Raalte

Zoek een woning Raalte

Persoonlijk financieel advies in Raalte

Welkom

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte. Wij zijn een jong en enthousiast kantoor gevestigd in het centrum van Raalte. Ons streven is om je op een prettige en duidelijke manier te helpen bij jouw financiële zaken. Ook hechten wij veel waarde aan lokale betrokkenheid. Dit tonen wij door verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen en ook zelf als vrijwilliger actief te zijn.

Waarmee kunnen wij je helpen!

Graag helpen wij je om jouw (financiële) doelen te realiseren. Dit doen wij door je onafhankelijk advies te geven over onder andere jouw hypotheek, jouw verzekeringen en jouw pensioen. Daarbij maken wij eventueel ook een financiële planning. Daarmee kunnen wij je helpen als zowel particulier, ZZP’er of ondernemer met een groot bedrijf.

  • Concreet helpen wij je met;
  • het verlagen van jouw maandlasten;
  • de aan-, verkoop en/of verbouwing van jouw woning;
  • het verzekeren van jouw eigendommen;
  • het verzekeren van jouw bedrijf en haar werknemers;
  • jouw nabestaanden financieel verzorgd achterlaten;
  • jouw inkomen bij arbeidsongeschiktheid beschermen;
  • jouw pensioen inzichtelijk te maken en eventueel te verbeteren;
  • de financiële afwikkeling van een echtscheiding.

Wie kunnen wij helpen?

Voor particulieren hebben wij ruime ervaring en kennis in het geven van onafhankelijk financieel advies waardoor een hypotheek of de verzekeringen altijd aansluit bij jouw vraag, wens en doel.

Het realiseren van een hypotheek voor ondernemers zit net even anders in elkaar. Gelukkig beschikken wij over de ruime ervaring en kennis, waardoor je ook de juiste hypotheek kunt krijgen. Tevens helpen wij u graag bij jouw financiële planning en het verzekeren van jouw bedrijf.

Hoe zit het met mijn pensioen?

Iedereen wil een onbezorgde oude dag. En daarvoor is het fijn om inzicht te hebben in jouw financiële situatie. Van Bruggen Adviesgroep Raalte kijkt graag samen met jou naar jouw persoonlijke situatie en helpt jou met het realiseren van jouw wensen voor nu en de toekomst.

Lees meer >

Verzekerd van een passende verzekering!

Het is belangrijk dat jouw verzekeringen aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Samen met jou kijken we graag met regelmaat naar uw verzekeringen, zodat de verzekeringen áltijd passen bij jou en jouw situatie.

Lees meer >

Partners

Om jouw (financiële) doelen te realiseren, is het vaak noodzakelijk om goed samen te werken met jouw notaris, accountant, of makelaar. Wij beschikken over een groot lokaal netwerk. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om je zo goed mogelijk te bedienen.

Hé ondernemer!

Als zelfstandig ondernemer een hypotheek afsluiten? Dat kan nog wel eens lastig zijn. Je hebt het ongetwijfeld in je omgeving wel eens gehoord. Een ondernemer heeft geen vast inkomen, geen loonstrook en is afhankelijk van de winst uit de onderneming. En die winst kan nog wel eens schommelen. Bij Van Bruggen adviesgroep Raalte kijken wij graag samen naar jouw mogelijkheden om als ondernemer wel een hypotheek af te kunnen sluiten.

Ben jij ook benieuwd welke maatregelen vanaf 2020 voor jou als ondernemer van kracht zijn? Klik dan hier!

Wat kenmerkt onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk je op een prettige en duidelijke manier te helpen bij jouw financiële zaken. Totaal vrijblijvend bespreken wij hoe wij je kunnen helpen, wat je van ons en onze partners kunt verwachten en wat je daarvoor betaalt.

KvK: 717.215.84AFM: 12045984Documenten