Persoonlijk financieel advies in Raalte

Persoonlijk financieel advies in Raalte

Welkom

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte. Binnen het kantoor van Raalte vindt u een prettige sfeer waarbij u terecht kan voor financieel advies of vragen over uw hypotheek. Wenst u graag uw verzekeringen te herzien, of gaat u binnenkort een nieuwe woning kopen? Bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte bent u van harte welkom. Ons doel is om u op een prettige en duidelijke manier te helpen bij al uw financiële vragen.

Waarmee wij u willen helpen!

Om u zo goed mogelijk te helpen om uw financiële doelen te realiseren, adviseren en ondersteunen wij u graag. Wij adviseren dagelijks over;

  • het verlagen van uw maandlasten
  • de aankoop en/of verbouwing van uw woning
  • het verzekeren van uw eigendommen
  • het verzekeren van uw bedrijf
  • uw nabestaanden financieel verzorgd achterlaten
  • uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid beschermen
  • uw pensioen inzichtelijk te maken en eventueel verbeteren
  • de financiële afwikkeling van een echtscheiding

Wie kunnen wij helpen?

Bij ons op kantoor kunnen zowel particulieren als ondernemers terecht. Voor particulieren hebben wij ruime ervaring in het aanbieden van diverse mogelijkheden, waardoor een hypotheek altijd aansluit bij uw vraag, wens en doel.

Met ondernemers hebben wij ruime ervaring. Het realiseren van een hypotheek voor ondernemers zit net even anders in elkaar. Gelukkig beschikken wij over de kennis, waardoor u ook de juiste hypotheek kan krijgen. Wij nemen dan ook graag de mogelijkheid om kennis te maken.

Partners

Om uw doelen te realiseren is het vaak noodzakelijk om goed samen te werken met uw notaris, accountant, of makelaar. Wij beschikken over een groot lokaal netwerk. Zo hebben wij een samenwerking met diverse makelaars, accountants en notarissen. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om u zo goed mogelijk te bedienen.

Wat kenmerkt onze werkwijze

Wat wij belangrijk vinden is u op een prettig en duidelijke manier te helpen bij uw financiële zaken. Totaal vrijblijvend gaan wij graag met u in gesprek hoe wij u het beste kunnen helpen, wat u van onze partners kan verwachten en wat u daarvoor ontvangt. Wij hechten daarnaast ook veel waarde aan lokale betrokkenheid. Dit tonen wij aan door verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen en als vrijwilliger actief te zijn.

Uw adviseur inRaalte
Hendrik Kooijmans
Financieel adviseur
Vraag de bespaardeal aan
Raalte
Molenhof 188102 EX Raalte
  • Advies op kantoor

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >

Wilt u hypotheekadvies op maat, voordat u een hypotheek afsluit voor bijvoorbeeld de koop of uitbreiding van een woning? Onze hypotheekadviseurs helpen u hier graag bij! Samen met u kijken we welke mogelijkheden u in uw huidige financiële situatie heeft en wat de aanvraag van een hypotheek voor gevolgen kan hebben op uw financiën in het heden en de toekomst. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij het aanvragen van uw hypotheek precies waar u aan toe bent. Daarbij kunnen we onaangename financiële verassingen in de toekomst op deze manier vermijden! Om welke reden wenst u een hypotheekadvies te krijgen van een van onze hypotheekadviseurs in Nijverdal-Rijssen?

Persoonlijk financieel advies

Naast het hypotheekadvies wat onze hypotheekadviseurs u bieden, helpen we u ook graag met andere financiële adviezen. Dit kunnen adviezen zijn op het gebied van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of bijvoorbeeld het verzekeren van uw groeiende vermogen. Bij veel mensen blijkt het mogelijk te zijn om de dekking van verzekeringen bijvoorbeeld te optimaliseren, zodat u meer geld overhoudt. Wellicht geldt dit ook voor u? Mocht u momenteel al een hypotheek hebben lopen, dan kunnen we u indien gewenst waarschuwen als het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u wordt. Dagelijks monitoren onze specialisten de hypotheekmarkt om interessante ontwikkelingen snel aan u te kunnen melden.

Maak kennis met onze hypotheekadviseurs

Wanneer het u interessant lijkt om meer te weten over de diensten van onze hypotheekadviseurs in Nijverdal-Rijssen, dan nodigen we u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden op het gebied van hypotheken, het verlagen van uw maandlasten of het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen. Zo zijn we er nu voor u, maar ook in de toekomst!