Persoonlijk financieel advies in Raalte

Persoonlijk financieel advies in Raalte

Welkom

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Raalte. Wij zijn een jong en enthousiast kantoor gevestigd in het centrum van Raalte. Ons streven is om je op een prettige en duidelijke manier te helpen bij jouw financiële zaken. Ook hechten wij veel waarde aan lokale betrokkenheid. Dit tonen wij door verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen en ook zelf als vrijwilliger actief te zijn.

Waarmee kunnen wij je helpen!

Graag helpen wij je om jouw (financiële) doelen te realiseren. Dit doen wij door je onafhankelijk advies te geven over onder andere jouw hypotheek, jouw verzekeringen en jouw pensioen. Daarbij maken wij eventueel ook een financiële planning. Daarmee kunnen wij je helpen als zowel particulier, ZZP’er of ondernemer met een groot bedrijf.

 • Concreet helpen wij je met;
 • het verlagen van jouw maandlasten;
 • de aan-, verkoop en/of verbouwing van jouw woning;
 • het verzekeren van jouw eigendommen;
 • het verzekeren van jouw bedrijf en haar werknemers;
 • jouw nabestaanden financieel verzorgd achterlaten;
 • jouw inkomen bij arbeidsongeschiktheid beschermen;
 • jouw pensioen inzichtelijk te maken en eventueel te verbeteren;
 • de financiële afwikkeling van een echtscheiding.

Wie kunnen wij helpen?

Voor particulieren hebben wij ruime ervaring en kennis in het geven van onafhankelijk financieel advies waardoor een hypotheek of de verzekeringen altijd aansluit bij jouw vraag, wens en doel.

Het realiseren van een hypotheek voor ondernemers zit net even anders in elkaar. Gelukkig beschikken wij over de ruime ervaring en kennis, waardoor je ook de juiste hypotheek kunt krijgen. Tevens helpen wij u graag bij jouw financiële planning en het verzekeren van jouw bedrijf.

Partners

Om jouw (financiële) doelen te realiseren, is het vaak noodzakelijk om goed samen te werken met jouw notaris, accountant, of makelaar. Wij beschikken over een groot lokaal netwerk. Hierdoor bieden wij de mogelijkheid om je zo goed mogelijk te bedienen.

Wat kenmerkt onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk je op een prettige en duidelijke manier te helpen bij jouw financiële zaken. Totaal vrijblijvend bespreken wij hoe wij je kunnen helpen, wat je van ons en onze partners kunt verwachten en wat je daarvoor betaalt.

Uw adviseur inRaalte
Hendrik Kooijmans
Financieel adviseur
Banner-RTL-EH&T
Raalte
Molenhof 188102 EX Raalte
 • Advies op kantoor
 • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >

Wilt u hypotheekadvies op maat, voordat u een hypotheek afsluit voor bijvoorbeeld de koop of uitbreiding van een woning? Onze hypotheekadviseurs helpen u hier graag bij! Samen met u kijken we welke mogelijkheden u in uw huidige financiële situatie heeft en wat de aanvraag van een hypotheek voor gevolgen kan hebben op uw financiën in het heden en de toekomst. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u bij het aanvragen van uw hypotheek precies waar u aan toe bent. Daarbij kunnen we onaangename financiële verassingen in de toekomst op deze manier vermijden! Om welke reden wenst u een hypotheekadvies te krijgen van een van onze hypotheekadviseurs in Nijverdal-Rijssen?

Persoonlijk financieel advies

Naast het hypotheekadvies wat onze hypotheekadviseurs u bieden, helpen we u ook graag met andere financiële adviezen. Dit kunnen adviezen zijn op het gebied van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of bijvoorbeeld het verzekeren van uw groeiende vermogen. Bij veel mensen blijkt het mogelijk te zijn om de dekking van verzekeringen bijvoorbeeld te optimaliseren, zodat u meer geld overhoudt. Wellicht geldt dit ook voor u? Mocht u momenteel al een hypotheek hebben lopen, dan kunnen we u indien gewenst waarschuwen als het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u wordt. Dagelijks monitoren onze specialisten de hypotheekmarkt om interessante ontwikkelingen snel aan u te kunnen melden.

Maak kennis met onze hypotheekadviseurs

Wanneer het u interessant lijkt om meer te weten over de diensten van onze hypotheekadviseurs in Nijverdal-Rijssen, dan nodigen we u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden op het gebied van hypotheken, het verlagen van uw maandlasten of het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen. Zo zijn we er nu voor u, maar ook in de toekomst!