Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Raalte Koestraat 20
8102 CA Raalte
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Raalte

Financieel advies in Raalte

Belangrijke gebeurtenissen in je leven hebben vaak ook financiële consequenties. Zo moet je voor de aankoop van je eerste eigen stulpje veel zaken regelen. Ga je samenwonen? Ook dan komt er het nodige op je af. En lig je juist in scheiding? Dan is het wederom fijn om met een adviseur te onderzoeken wat je allemaal financieel geregeld moet hebben. Gelukkig sta je er nooit alleen voor. Met deskundig én duidelijk financieel advies in Raalte staan wij je in elk van die situaties bij. Ook bij complexe situaties en ook als je zzp’er of ondernemer met een groot bedrijf bent.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak direct een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Raalte

Met ons jonge team bij Van Bruggen Adviesgroep in Raalte zijn wij er om jou aan een voordelige hypotheek, passende verzekeringen of een goede financiële planning voor de toekomst te helpen. We hebben brede kennis van onderwerpen als hypotheken, verzekeringen, makelaardij en ondernemen. Die kennis zetten we al jarenlang in als kantoor voor onafhankelijk financieel advies in Raalte.

Bij ons op kantoor, bij jou thuis én online via de video staat ons team met veel enthousiasme klaar om jou van duidelijk en deskundig advies te voorzien. Ook bij complexe vragen over bijvoorbeeld ondernemen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers of de aankoop van een woning met agrarische bestemming staan we je bij.

Daarbij zijn we volledig onafhankelijk van welke hypotheekaanbieder of verzekeraar dan ook. Je kunt er dus van op aan dat ons advies 100% onafhankelijk is. Dat is een fijne gedachte voor jou, want het betekent dat we uit een breed aanbod aan financiële producten altijd een product kunnen selecteren dat specifiek op jouw wensen aansluit én dat je voordelige maandlasten oplevert. Daarin verschillen wij van de adviseur van je bank of verzekeraar, die enkel en alleen zijn eigen producten aan je mag aanbevelen, ook als een product van een andere aanbieder eigenlijk gunstiger is voor jou.

Deze vragen beantwoorden wij

Ons financieel advies in Raalte is zeker niet alleen bedoeld voor advies over hypotheken en verzekeringen. We kunnen zelfs complete financiële planningen opstellen, bijvoorbeeld als je je financiën voor je oude dag nu al goed geregeld wilt hebben.

Door onze brede kennis en ruime ervaring kunnen we je bijstaan met financieel advies over vragen als:

 • Welke mogelijkheden heb je om een hypotheek af te sluiten?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten voor je hypotheek?
 • Levert hypotheek oversluiten jou een flinke besparing op?
 • Hoe kun je een verbouwing voor je woning financieren?
 • Is het voor jou mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten?
 • Kun je goedkoper uit zijn qua verzekeringen, en zo ja hoe?
 • Welke opties heb je voor het kopen van een eerste huis?
 • Hoe staat het ervoor met jouw pensioen en hoe kun je je pensioen verbeteren?
 • Wat is raadzaam qua het verzekeren van je eigendommen?
 • Welke financiële mogelijkheden heb je na een echtscheiding?
 • Hoe kun je de overwaarde op je woning verzilveren, zodat het geld vrij besteedbaar is?

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw financiële vraagstuk? Neem contact op voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Tijdens dat gratis oriëntatiegesprek vertellen we je precies hoe we jou kunnen helpen.

Maak een afspraak

Specialisme: financieel advies voor ondernemers

We zien op ons kantoor in Raalte regelmatig ondernemers, zowel zzp’ers als ondernemers met een groter bedrijf. Ondernemers lopen vaak tegen specifieke vraagstukken aan. Hoe kun je bijvoorbeeld als ondernemer je risico op arbeidsongeschiktheid afdekken? Wat doe je om er zeker van te zijn dat je je nabestaanden goed achterlaat mocht je komen te overlijden? En hoe zit het met je hypotheekmogelijkheden als je pas net een eigen onderneming bent gestart? In al die vragen zijn wij goed thuis. We kennen de mogelijkheden en geven je daarover persoonlijk advies.

Met ons financieel advies in Raalte voor ondernemers kunnen we bijvoorbeeld de volgende vragen voor je beantwoorden:

 • Welke mogelijkheden heb jij voor een zzp-hypotheek of ondernemershypotheek?
 • Hoe kun je je bedrijf en je werknemers goed verzekeren?
 • Hoe kun je je nabestaanden financieel verzorgd achterlaten?
 • Hoe bescherm je je inkomen tegen arbeidsongeschiktheid?
 • Hoe staat het ervoor met je pensioen en hoe kun je je pensioen eventueel zelf aanvullen?
 • Hoe gaat het in zijn werk als je een woning met agrarische bestemming koopt voor je eigen bedrijf?

Over Van Bruggen Adviesgroep in Raalte

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Raalte bestaat uit twee jonge en enthousiaste professionals. Hendrik Kooijmans is financieel adviseur in Raalte met verstand van onder meer hypotheken, verzekeringen, makelaardij en pensioen. Nadine Volkerink is onze office manager en werkt daarnaast als aan- en verkoopbegeleider. Vanuit die rol kan ze je in het hele proces van de aan- of verkoop van een woning bijstaan bij alle formaliteiten. Verder hebben we een breed team van experts om ons heen verzameld met onder andere makelaars, notarissen en taxateurs. Daardoor hoeven we je op bijna geen enkele vraag een antwoord schuldig te blijven.

De voordelen van ons financieel advies in Raalte op een rij:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en ondernemen
 • Een jong en enthousiast team dat altijd werkt met een glimlach
 • Uitgebreide ervaring als financieel adviseur in Raalte
 • Ook gespecialiseerd in advies aan ondernemers
 • Duidelijke uitleg over jouw mogelijkheden
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Advies op kantoor, bij jou thuis of online
Vraag financieel advies aan

Onafhankelijk hypotheekadvies

Veel van onze klanten komen bij ons voor onafhankelijk hypotheekadvies en makelaardij. Ze willen de stap zetten om hun eerste woning in deze omgeving te kopen, hebben grootse plannen voor een eigen nieuwbouwwoning of zijn nieuwsgierig of hun hypotheek mogelijkheden biedt om hun huidige woning eens flink te verbouwen. Van starters tot gepensioneerden – wij zijn er voor deskundig hypotheekadvies. Vanaf het berekenen van je maximale budget voor een woning tot de sleuteloverdracht bij de notaris. Daarbij gaan we voor een hypotheekproduct dat nu én in de toekomst uitstekend bij jou past.

Met ons hypotheekadvies staan we ook klaar voor mensen die nog dik tevreden zijn met hun huis, maar wel vragen hebben over hun hypotheek. Ze willen bijvoorbeeld besparen op hun hypotheek, zijn benieuwd welke besparing oversluiten hen oplevert of willen weten of ze hun overwaarde kunnen opnemen om er mooie dingen mee te doen. Ook voor een complete check-up van je bestaande hypotheek, het verhogen van je hypotheek of een vraag over je hypotheek na een scheiding zit je bij ons helemaal goed.

Verzekerd van goed verzekeringsadvies

Verzekeringen zijn een van onze belangrijkste expertises. We helpen klanten met plezier aan een passende verzekering. Dat kan een verzekering zijn voor je eigendommen, een verzekering voor overlijdensrisico of een verzekering die speciaal voor ondernemers relevant is. Juist als je grote financiële keuzes maakt, zoals de aankoop van een woning, de start van je eigen bedrijf of gaan samenwonen, is het belangrijk dat je grote risico’s goed afdekt.

Wij adviseren je hier uitgebreid en eerlijk over. Wees gerust: ons doel is altijd om jou vooral zo goed mogelijk te informeren over de opties en over mogelijke risico’s als je iets niet verzekert. Jij bepaalt altijd zelf of je de verzekering daadwerkelijk afsluit. Ook kijken we direct bij welke verzekeraar je tegen een goede dekking terecht kunt zonder dat je er de hoofdprijs hoeft te betalen aan premie.

En heb je al verzekeringen lopen? Dan nemen we die ook onder de loep. Wie weet ben je elders voordeliger uit of is er een verzekering met een dekking die beter past. Dat checken wij voor je.

Verzekeringsadvies aanvragen

Een complete planning voor jouw pensioen?

Nog een onderwerp waarover we financieel advies in Raalte geven, is je pensioen. Het lijkt nu misschien nog een ver-van-je-bed-show. Toch is het slim om al meer dan 10 jaar voordat je met pensioen gaat kritisch te kijken hoe het er met jouw pensioen voor staat. Hoeveel vermogen heb je opgebouwd? Is dat voldoende om na je pensioen van rond te komen? Hoe zit het met je hypotheeklasten? En welke opties heb je straks met een beperkter inkomen om te verhuizen of je overwaarde op te nemen?

Onze ervaring leert dat er meer opties zijn dan je denkt, als je maar op tijd aan de bel trekt. Met ons deskundige pensioenadvies kunnen wij je hier goed bij helpen. Samen met jou stellen we een financiële planning voor je op, waarin je precies ziet hoe het er nu voor staat met je pensioen en wat je kunt doen om je pensioen aan te vullen. Soms kun je met simpele aanpassingen honderden euro’s per maand besparen, waardoor jij er straks op je oude dag extra warmpjes bij zit.

Schakel ons financieel advies in Raalte in

Welke financiële vraag heb jij? Of het nu gaat om een enkele vraag over je hypotheek of verzekering, of dat je graag een complete financiële planning wilt opstellen – bij ons ben je van harte welkom.

Klik op de knop hieronder om een eerste vrijblijvende kennismaking te plannen. Bellen naar 0572 – 745 680 of mailen naar raalte@vanbruggen.nl kan ook.

Je kiest zelf of je het fijn vindt om naar ons kantoor in hartje Raalte te komen of dat je een kennismaking bij jou thuis of via een videocall hebt. Kan allemaal!

Maak direct een afspraak