Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Raalte Koestraat 20
8102 CA Raalte
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Raalte

Hypotheekadvies in Raalte

Wil je een nieuwe woning kopen? Of je bestaande woning verkopen of verbouwen? Of wil je je verdiepen in de mogelijkheden om je hypotheeklasten omlaag te krijgen? Of je nu particulier of zzp’er bent of zelfs een groot bedrijf hebt, wij zijn er voor professioneel hypotheekadvies. Daarbij maakt het niet uit hoe complex of niet je situatie is. Wij helpen je met deskundig hypotheekadvies in Raalte om een passende hypotheek af te sluiten die je ook nog lage maandlasten oplevert. Ook voor onder meer oversluiten, een verbouwing financieren of overwaarde verzilveren zit je bij ons goed.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Raalte

Met ons jonge team (bestaande uit financieel adviseur Hendrik Kooijmans en office manager en aan- en verkoopbegeleider Nadine Volkerink) helpen we mensen uit de regio Raalte aan een nieuwe woning en een passende hypotheek. Dat doen we trouwens niet alleen met z’n tweeën. We hebben een deskundig team van partners om ons heen met onder andere makelaars, accountants en belastingadviseurs. Daardoor kunnen we elk hypotheekvraagstuk met de juiste expertise aanvliegen.

We zijn er allereerst voor mensen die een nieuwe woning willen kopen. Maar ook als je bijvoorbeeld een verbouwing wilt financieren, een tweede hypotheek wilt aanvragen, wilt besparen op je maandlasten of na een scheiding benieuwd bent naar je hypotheekopties, zijn wij er voor jou. Het fijne is dat Hendrik als financieel adviseur niet enkel verstand heeft van hypotheken, maar ook goed thuis is in advies over verzekeringen en pensioen én in advies voor ondernemers. Daardoor kunnen we bij elke hypotheekvraag naar het grotere geheel kijken. Zo spelen we nu al in op vraagstukken waar je in de toekomst tegen aan kunt lopen.

Ook in bijzondere situaties kunnen we je adviseren. Bijvoorbeeld als je zelf een nieuwbouwwoning laat bouwen, als je een woning met agrarische bestemming koopt of als je een woning van je ouders overneemt met als doel dat je ouders erin blijven wonen.

Specifieke ervaring met hypotheken voor ondernemers

Kenmerkend voor ons kantoor is dat we niet alleen particulieren bij de aankoop van een huis begeleiden, maar ook ruime ervaring hebben met zzp-hypotheken en hypotheken voor grotere ondernemers. Dat maakt dat wij als hypotheekadviseur in Raalte veel ondernemers mogen ontvangen. Als zelfstandig ondernemer een hypotheek afsluiten kan lastig zijn. Een ondernemer heeft geen vast inkomen en geen loonstrook, en is afhankelijk van de winst uit zijn onderneming. En die winst kan nogal eens schommelen.

Ons team kijkt graag samen naar jouw mogelijkheden om toch een hypotheek af te sluiten. Onze ervaring heeft ons geleerd dat er vaak meer mogelijkheden zijn dan je misschien denkt. Dat geldt ook voor flexwerkers en uitzendkrachten trouwens. Een hypotheek zonder vast contract afsluiten is vaak wel degelijk mogelijk.

Hypotheekadvies voor ondernemers aanvragen

Over ons hypotheekadvies in Raalte

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Raalte ontvangen we klanten uit de wijde regio. Van Raalte tot Ommen en Rijssen tot Heeten en Broekland. Voor ons advies ben je welkom op ons gezellige kantoor in hartje Raalte. Daarnaast komen we met alle plezier bij jou thuis langs voor hypotheekadvies. Ook kunnen we een afspraak voor online videobellen plannen. Zo hoef je de deur niet eens uit om toch deskundig hypotheekadvies te krijgen.

Schakel je ons kantoor in voor hypotheekadvies in Raalte? Dan ben je zeker van:

 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en makelaardij
 • Een jong en enthousiast team dat altijd werkt met een glimlach
 • Uitgebreide ervaring met financieel advies
 • Ook gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers
 • Duidelijke uitleg over jouw mogelijkheden
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Advies op kantoor, bij jou thuis of online

Hypotheekadvies in Raalte én aankoopbegeleiding

Heel spannend natuurlijk, de aankoop van een nieuwe woning. Misschien is het zelfs je eerste eigen koopwoning. Nu is het in deze tijd al best een uitdagende missie om een passende woning te vinden. Er zijn meer geïnteresseerden dan huizen, en woningen gaan al een hele tijd meestal niet meer weg tegen de prijs waarvoor ze op Funda staan. Overbieden lijkt de normaalste zaak van de wereld. Hoe kom je er dan toch tussen? Wij kunnen je dankzij onze samenwerking met partners een totaalpakket bieden van hypotheekadvies én makelaardij. Daarnaast is Nadine jouw aankoop- en verkoopbegeleider. Zij begeleidt je bij het hele proces van de aankoop van je nieuwe woning vanaf het moment dat je bod eenmaal is geaccepteerd.

Tegelijkertijd is Hendrik als financieel adviseur er voor de financiering van je woning. Als ervaren hypotheekadviseur in Raalte kan hij al vanaf stap 1 als deskundige naast je staan. Zo berekent hij graag je maximale hypotheek voor je, zodat je precies weet binnen welke prijsklasse je naar een woning op zoek kunt gaan. En is je handtekening onder het voorlopige koopcontract eenmaal gezet? Dan verdiep je je samen met hem in de hypotheekopties, vergelijkt hij de vele hypotheekaanbieders en selecteert hij een hypotheek die qua voorwaarden en maandlasten bij jou past. Zo sta je er bij het hele huis-koop-avontuur niet alleen voor. Vanaf het in kaart brengen van je opties tot aan de handtekening bij de sleuteloverdracht staan wij je bij.

Bereken je maximale hypotheek

Wil je alvast een eerste indicatie krijgen van wat jij kunt krijgen aan hypotheek? Gebruik dan onze rekentool om je maximale leencapaciteit te berekenen. Let op: de tool geeft een indicatie. Wil je precies weten hoeveel jij te besteden hebt? Maak dan een gratis vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor.

Maximale hypotheek berekenen

Voor zzp’ers gaat het berekenen van de maximale hypotheek net wat anders in zijn werk. Je hebt in dat geval je jaarcijfers nodig. Voor het berekenen van je maximale zzp-hypotheek nodigen we je graag uit om een eerste kennismaking in te plannen (op kantoor, bij jou thuis of online). Maar onze tool voor zzp-hypotheken geeft je een eerste indicatie van jouw maximale hypotheek als ondernemer.

Bereken je maximale zzp-hypotheek

100% onafhankelijk hypotheekadvies

Kenmerkend voor ons hypotheekadvies in Raalte is dat we altijd 100% onafhankelijk zijn. Vaak zitten adviseurs van een bank vast aan hun eigen producten. Ze mogen dus enkel de paar hypotheken adviseren van de eigen bank. Dan is de kans alleen klein dat er net hét product tussen zit dat voor jou voordelig uitpakt én qua voorwaarden goed past. Met ons onafhankelijke hypotheekadvies is die kans veel groter. Wij vergelijken tientallen verschillende hypotheekaanbieders voor je, zodat we je een hypotheekproduct kunnen adviseren dat specifiek bij jouw situatie past én dat qua maandlasten voordelig uitpakt.

Ook advies over de bijpassende verzekeringen

Bij het afsluiten van je hypotheek zullen we je ook advies geven over je verzekeringen om mogelijke risico’s af te dekken. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensrisicoverzekering, waarmee je betaalproblemen voorkomt als je partner zou komen te overlijden. Of aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering, die ervoor zorgt dat arbeidsongeschiktheid niet meteen voor problemen met de betaling van je maandlasten hoeft te zorgen.

Heb je al bestaande verzekeringen lopen? Dan kunnen we ook daarin met je meekijken. Misschien ben je bij een andere aanbieder voordeliger uit of past een uitgebreidere of juist minder uitgebreide dekking beter bij je.

Ook bij verzekeringsadvies zijn we altijd volledig onafhankelijk. We kunnen de producten van veel verschillende verzekeraars voor je vergelijken en duiken uitgebreid in de kleine lettertjes. Natuurlijk zijn jouw wensen en situatie daarbij leidend. We willen niet zozeer dát jij verzekerd de deur uit gaat, maar willen vooral dat jij goed geïnformeerd bent zodat je zelf kunt beslissen of je een verzekering aangaat of niet.

Welke hypotheekvraag heb jij?

Als hypotheekadviseur in Raalte hebben wij brede kennis van veel hypotheekvraagstukken, makelaardij en verzekeringen. Ook voor meer complexe vragen denken we graag mee over een passende en deskundige oplossing.

We kunnen je onder meer adviseren over:

 • een nieuwe woning aankopen;
 • je huidige woning verkopen;
 • jouw maximale hypotheek voor een volgende woning;
 • het afsluiten van een zzp-hypotheek;
 • nieuwbouw (met name zelfbouw) van een woning en de financiering daarvan;
 • verbouwplannen financieren met bijvoorbeeld een tweede hypotheek;
 • je hypotheek oversluiten;
 • de overwaarde verzilveren (bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen);
 • verzekeringen bij je hypotheek (zoals een overlijdensrisicoverzekering);
 • je hypotheek rond je pensioenleeftijd (voor vijftigplussers);
 • je hypotheek na een echtscheiding (en de financiële afwikkeling van de scheiding).
Hypotheekadvies aanvragen

Nieuwbouwwoning laten maken?

Voor veel mensen is het een langgekoesterde wens: een stuk grond kopen in deze mooie omgeving en daarop zelf een huis laten bouwen. Het voordeel is dat je alles geheel naar jouw wens kunt laten maken. Een riante tuin? Een grote serre? Brede raampartijen? Of een kelder onder de grond? Het kan allemaal.

Natuurlijk heeft zelfbouw wel wat extra voeten in de aarde. Het proces verloopt anders dan wanneer je een nieuwbouwwoning in een project koopt of in een bestaande woning intrekt. Maar geen nood: wij kennen het proces door en door en begeleiden je er graag doorheen. Met oog voor jouw persoonlijke situatie helpen we je om alles financieel goed te regelen. We wijzen je precies op waar jij op moet letten. En heb je een heel complexe vraag waar we zelf niet uitkomen? Dan hebben we vast een expert in ons netwerk die kan helpen.

Besparen op je maandlasten?

De aankoop van een nieuwe woning is één van de momenten waarop je ons als hypotheekadviseur in Raalte kunt inschakelen. Maar daar blijft het zeker niet bij. Ook als je geen verhuisplannen hebt, kun je goed bij ons terecht voor hypotheekadvies in Raalte. Veel mensen kloppen bij ons aan omdat ze willen besparen op hun hypotheeklasten. Daar zijn vaak wel mogelijkheden voor. Zo kan hypotheek oversluiten je soms wel honderden euro’s per maand schelen, is rentemiddeling misschien ook een goede optie en kun je misschien dankzij je overwaarde je rente-opslag verlagen.

Welke opties jij hebt? En hoeveel die je opleveren? Daar duiken wij graag voor je in. Zo houd jij mooi geld over voor leukere zaken dan de hypotheek.

Hypotheekadvies op kantoor, bij jou thuis of online

Je kiest zelf of je het fijn vindt om op kantoor langs te komen of dat je liever hebt dat wij je advies aan huis geven of je via videobellen adviseren. Op elk van die manieren kunnen wij je van deskundig hypotheekadvies voorzien.

Maar voordat we de cijfers in duiken, zullen we eerst een vrijblijvende kennismaking plannen? Dat is volledig gratis, maar geeft jou al een goed beeld van je opties. Bel voor het maken van je eerste afspraak naar 0572 – 745 680 of mail naar raalte@vanbruggen.nl.

Plan een eerste afspraak