Bespaar op jouw verzekeringen

Bespaar op jouw verzekeringen

Verzekeringen hebben we allemaal. Alleen zijn ze allemaal nodig? Ze zijn tenslotte niet allemaal verplicht. En misschien bespaar je al door een aantal verzekeringen over te sluiten naar een andere verzekeringsmaatschappij. Vergelijken loont!

Van Bruggen Adviesgroep is niet alleen jouw onafhankelijke hypotheekadviseur. We bekijken graag jouw totale financiële plaatje. Dus ook als je op zoek bent naar goede verzekeringen met scherpe premies, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden continu een groot verzekeringsaanbod van vrijwel alle bekende maatschappijen, die we selecteren op basis van een goed en bij jou passend pakket voorwaarden met een scherpe premie! 

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk online de premie van jouw huidige autoverzekering, misschien kan deze wel goedkoper. Maar: let ook altijd op de voorwaarden en dekking, de verzekering moet wel passen in jouw situatie.

Overige verzekeringen

Ook voor verzekeringen als de inboedelverzekering, motorverzekering, reisverzekering en overlijdensrisicoverzekering kan je advies inwinnen bij een financieel adviseur.

Vraag de bespaardeal aan

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.