Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

De inboedel is onderdeel van een woonhuisverzekering en los af te sluiten als je huurt. Heb je een koopwoning? Dan kun je de inboedelverzekering samen met de opstalverzekering afsluiten.

Schade aan telefoon of laptop

Dekt een inboedelverzekering schade aan telefoons of laptops? Hier is helaas geen eenduidig antwoord op te geven. Het antwoord is afhankelijk van waar je verzekerd bent, hoe de schade ontstaan is, waar de schade ontstaan is en wie de schade veroorzaakt heeft. Ook geldt er vaak een eigen risico voor schade aan kostbare spullen als telefoons of laptop. De meeste verzekeraars kennen ook een maximum voor audiovisuele- en computerapparatuur. De waarde of kwaliteit van een schadeverzekering blijkt dan ook meestal pas bij de eerste schade. Goedkopere verzekeringen sluiten vaker meer uit, kennen een hoger eigen risico en een lager maximum voor de bepaalde spullen.

De waarde van je inboedel

Het is belangrijk om de waarde van je inboedel goed te (laten) bepalen. Doe je dit niet, dan kun je onder- of oververzekerd zijn, waardoor je te veel betaalt of juist te weinig terugkrijgt als er sprake is van schade aan je bezittingen. We helpen je graag om de waarde van je inboedel te bepalen. Vul onderstaand formulier in.

Wil je liever samen met ons kijken naar jouw inboedelverzekering? Of heb je vragen over jouw persoonlijke situatie? We staan voor je klaar.

Maak direct een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak