Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amstelveen Amsterdamseweg 576
1181 BZ Amstelveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amstelveen

Financieel advies in Amstelveen

Wil jij je maandlasten opnieuw betaalbaar maken? Hoop je een huis te kopen en vind je het prettig om goede begeleiding te krijgen bij jouw zoektocht op deze bizarre huizenmarkt? Of heb je plannen om te verbouwen, een tweede huis te kopen of je kinderen te helpen bij de aanschaf van hun eerste woning? Kom dan naar ons kantoor aan de Amsterdamseweg voor financieel advies in Amstelveen. Altijd toegespitst op jouw situatie, altijd met kennis van de markt en altijd met oog voor een voordelig oplossing voor jou. Van een passende hypotheek tot het juiste verzekeringspakket.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies in Amstelveen

Financieel advies in Amstelveen inschakelen doe je onder andere omdat het je geld bespaart. Als financieel adviseur kunnen wij het grote aanbod aan financiële producten voor je inzichtelijk maken, deze vergelijken op tarieven en voorwaarden én deze producten voor je aanvragen. Daardoor kun je soms wel honderden tot duizenden euro’s per jaar besparen. Dan is het alleen wel zaak dat je producten afsluit die werkelijk als voordelig uit de bus komen voor jou.

Bij een adviseur van een bank ga je standaard de deur uit met financiële producten van die specifieke bank. Ook als die niet de voordeligste zijn in jouw situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep Amstelveen ligt dat anders: onze adviseurs Marcel en Thimo vergelijken voor jou het grote aanbod aan hypotheekproducten, verzekeringen en andere financiële producten, waardoor je werkelijk thuiskomt met een financiële oplossing die juist bij jou past. Daardoor profiteer je van een passend product en lage maandlasten. En dat ook nog zonder dat je zelf urenlang kwijt bent aan het afstruinen van het internet en het uitpluizen van vele voorwaarden. Dat doen wij al voor je!

Waar je bij ons van verzekerd bent?

Een passende oplossing voor jouw financiële vragen – dat sowieso. Wij zijn er voor jou, of je nu meer wilt weten over een huis kopen, een hypotheek oversluiten, je overwaarde opnemen of een verbouwing financieren of dat je juist vragen hebt over iets anders dan je hypotheek.

Bij ons ben je verder zeker van:

 • Deskundig antwoord op al je financiële vragen
 • Advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • Helder zicht op jouw bespaarkansen
 • Volledig onafhankelijk (=vergelijking van veel aanbieders)
 • Ruime kennis van de huizenmarkt en mogelijkheden in Amstelveen
 • Makelaar en notarissen op hetzelfde kantoor aanwezig
 • Gratis eerste gesprek in Amstelveen

Wil jij in een eerste gesprek in Amstelveen meer te weten komen over jouw financiële opties? Stel ons je vraag tijdens een gratis kennismaking. Plan nu je afspraak in.

Maak een afspraak

Deskundige totale begeleiding bij de aankoop van een huis

Wil jij je eerste huis kopen in Amstelveen? Of ben je toe aan een volgende stap, heb je daarom verhuisplannen en zie je in Amstelveen jouw nieuwe woonplaats? Misschien ben je al een tijdje op zoek naar de woning van jouw dromen en heb je er een hard hoofd in. Hoe gaat het jou op de huidige woningmarkt lukken om een huis te bemachtigen vraag je je misschien af. Zeker in een geliefde woonplaats als Amstelveen, waarin de huizen vaak al snel door expats of andere liefhebbers worden weggekaapt. Het antwoord? Het helpt al als je profiteert van uitgebreide begeleiding bij de aankoop van een woning.

Als onderdeel van ons financieel advies in Amstelveen bieden wij hypotheekadvies én begeleiding bij de aankoop van je woning. Op ons kantoor vind je ook een makelaar en notarissen, waardoor we je met een team van specialisten bij alle aspecten van jouw huizenjacht kunnen begeleiden. Wij zijn er daarbij voor het volledige financiële stuk. Dat begint bij het bepalen van jouw maximale hypotheek. Maar ook geven we je inzicht in je toekomstige maandlasten, je financiële ruimte voor een verbouwing en je hypotheekopties als je een zzp’er of gepensioneerde bent.

Ook de volledige hypotheekaanvraag kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We selecteren een passende hypotheek, vragen een rente-aanbod voor je aan en kunnen na jouw goedkeuring alles in gang gaan zetten, inclusief het nodige papierwerk. Daarbij hoef jij geen belangrijke reminders in je agenda te zetten of achter dingen aan te gaan. Dat doen wij voor je.

Ontdek jouw hypotheekopties

Wil je weten welke mogelijkheden jij hebt om een woning in Amstelveen te kopen? Wij kunnen je maximale hypotheek in een vrijblijvend eerste gesprek voor je uitrekenen. Daarbij geven we je ook meteen een beeld van je toekomstige maandlasten én de manieren die jij hebt om je kansen op een woning te vergroten. Kortom: alles wat jij nodig hebt voor een vliegende start van je huizenzoektocht.

Gratis gesprek over jouw hypotheekopties

Financieel advies in Amstelveen over jouw overwaarde

Dat je woning in de loop der tijd meer waard is geworden, is goed nieuws. Het betekent uiteraard dat je een mooi bedrag overhoudt als je je woning zou verkopen. Maar ook als je niet van plan bent om een ‘te koop’-bord in de tuin te zetten, kun je mooie dingen doen met je overwaarde. Door je overwaarde op te nemen (bijvoorbeeld via een tweede hypotheek) komt het bedrag vrij om jouw toekomstdromen mee waar te maken.

Met dit bedrag heb je bijvoorbeeld meer financiële ruimte om een verbouwing te financieren, een pensioenbuffer op te bouwen of een auto te kopen. Maar je kunt het bedrag ook gebruiken om aan je kinderen te schenken of hen te helpen bij de aankoop van een eerste woning.

Wij maken je graag wegwijs in jouw mogelijkheden om de overwaarde te laten uitkeren. Daarbij kun je denken aan een tweede hypotheek, maar ook aan een hypotheekverhoging, een opeethypotheek of een krediethypotheek. Elke optie heeft voor- en nadelen. Daarom kijken we gericht naar jouw situatie en naar wat voor jou een passende verzilvermethode is.

Hoe creëer jij een goede oudedagvoorziening?

Misschien heb je in de loop der jaren mooie plannen gemaakt voor je pensioen? Het duurt nog even, dat weet je ook wel. Maar hoe eerder je je plannen concreet hebt én er de financiering voor regelt, hoe meer kansen je hebt om die plannen financieel haalbaar te maken. Betrek ons erbij voor pensioenadvies om precies te weten hoeveel jij aan pensioen hebt staan én hoe je dit bedrag kunt aanvullen. Zo voorkom je een pensioengat en maak je zelfs je meest bijzondere wensen voor later nu al realiseerbaar.

Qua aanvulopties kun je veel verder kijken dan alleen een fors bedrag sparen of beleggen voor je pensioen. Denk zeker ook aan besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten of je verzekeringen onder de loep te nemen). Of wat dacht je van je overwaarde verzilveren? Zeker als je een fors bedrag aan overwaarde hebt staan, kan dit een heel interessante optie zijn. Zo komt er opeens een flink hoger bedrag vrij voor jouw pensioenplannen.

We stellen graag met en voor jou een concrete pensioenplanning op, waarin al jouw plannen een plek krijgen en helder wordt hoe je die financiert. Ook als je voor andere vragen bij ons aanklopt voor financieel advies in Amstelveen, zullen we daarbij jouw pensioenplannen meenemen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je financiële toekomst en kun je na je pensionering geldzorgenvrij genieten van extra tijd met je familie, voor je hobby’s of van die gedroomde wereldreis.

Gratis oriëntatiegesprek over jouw pensioen

Profiteren van rentekorting door je gestegen woningwaarde?

Is jouw woning de afgelopen jaren in waarde gestegen en heb je geen plannen om te verhuizen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een lagere rente zonder dat je de hypotheek hoeft over te sluiten. Als je hypotheek lager is geworden ten opzichte van de waarde van de woning, dan val je misschien in een lagere risicoklasse. Wellicht geeft de bank je dan een lagere rente, zodat je kunt besparen op je hypotheeklasten (als je een hypotheek zonder NHG hebt).

Met ons financieel advies in Amstelveen kunnen wij je hierover informeren. En is dit voor jou geen optie? Dan vertelt hij je graag wat jouw andere opties zijn om te besparen op je maandlasten. Je hypotheek oversluiten, rentemiddeling of verzekeringen overzetten of beëindigen zijn daar goede voorbeelden van.

Waarover geven we nog meer financieel advies in Amstelveen?

Het maakt niet uit of je een hypotheek wilt afsluiten, je financiële situatie na een scheiding goed wilt regelen, je pensioen op orde wilt hebben of een totaal andere financiële vraag hebt. Met ons brede financieel advies in Amstelveen is de kans groot dat we jou kunnen helpen.

Marcel en Thimo kunnen je bijvoorbeeld ook financieel advies geven over:

 • besparen op je hypotheek of verzekeringen;
 • je partner uitkopen na een scheiding;
 • een verbouwing financieren vanuit je overwaarde;
 • een tweede woning kopen voor de verhuur;
 • je hypotheek verhogen;
 • een huis met of voor je kinderen kopen (bijvoorbeeld via een familiehypotheek);
 • een pensioengat opvullen;
 • je hypotheek- en pensioenmogelijkheden als ondernemer;
 • passende verzekeringen voor o.a. arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico;
 • een opeethypotheek afsluiten om zo je overwaarde op te nemen;
 • belastingvrij schenken.

Plan jouw gratis eerste afspraak

Kun jij financieel advies in Amstelveen goed gebruiken bij het afsluiten van je hypotheek of bij andere financiële vragen? Wij staan je bij met passend advies en met de juiste hulp om alles voor je te regelen.

Neem contact op om je eerste gesprek op ons kantoor in te plannen. Dat is volledig gratis en de koffie staat voor je klaar. Mail naar amstelveen@vanbruggen.nl, bel naar 020 – 3458 686 of klik op de knop hieronder.

Maak direct een afspraak