Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Almere Ivoorstraat 8
1339 GS Almere
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Almere

Hypotheekadvies in Almere

Almere is dé plek waar je moet zijn en waar het gebeurt. Op slechts een half uur rijden van Amsterdam en toch rustig gelegen in de polder. Een ideale woonplaats dus – dat zal elke Almeerder beamen. Heb jij ook je zinnen gezet op een woning in deze fijne gemeente? Dan zijn wij er voor het regelen van je hypotheek en het begeleiden van de aankoop van je woning. Ook als je je hypotheek wilt oversluiten, je overwaarde wilt verzilveren of andere hypotheekvragen hebt, geven wij je graag deskundig en eerlijk hypotheekadvies in Almere.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Almere

Niets is zo persoonlijk als je hypotheek. Een hypotheek moet passen bij je financiële plaatje, bij je wensen en bij je toekomstplannen. Ook omdat je er een aardige tijd (dertig jaar in totaal) aan vastzit. Een adviseur met kennis en met persoonlijke aandacht is dan wel een vereiste. Daarom staan bij ons hypotheekadvies in Almere altijd persoonlijk contact en eerlijk advies voorop. Als hypotheekadviseur in Almere stemmen we ons advies af op jouw wensen. Of je nu alleen woont, samenwoont, een gezin hebt of al een tijdje met pensioen bent – wij zijn er voor een eerlijk antwoord op je hypotheekvragen.

Wil jij een mooie woning kopen in Almere? Heb je lucht gekregen van de lage hypotheekrente van dit moment en ben je nieuwsgierig of je daarvan kunt profiteren door over te sluiten? Of heb je overwaarde op je huis en ben je nieuwsgierig of je daar je mooie verbouw- of verduurzamingsplannen mee kunt realiseren? Wij zijn er voor hypotheekadvies over al dat soort vragen. Van het afsluiten van een hypotheek tot besparen op je maandlasten. Ook zelfstandig ondernemers met hypotheekvragen zijn bij ons meer dan welkom.

Ons team bestaat uit Gertjan van Waarde (erkend financieel adviseur, aankoopbemiddelaar en verzekeringsadviseur) en Peter de Gast (erkend financieel adviseur). Allebei ervaren in hun vak, gepassioneerd over wat ze doen en enthousiast om jou te adviseren. Al in een eerste kennismaking kunnen ze je een stap op weg helpen.

Kennismaking plannen

Over ons hypotheekadvies in Almere

Voor hypotheekadvies in Almere ben je van harte welkom op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep Almere aan de Ivoorstraat 8. Maar we zijn ook graag bereid bij jou thuis te komen voor hypotheekadvies. Ook online advies behoort tot de mogelijkheden. En komt ’s avonds afspreken je beter uit dan een afspraak onder werktijd? Ook dat is mogelijk.

De voordelen van ons kantoor op een rij:

 • Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, kredieten, makelaardij
 • Jarenlange ervaring met financieel advies
 • Open en eerlijk advies waarbij jij centraal staat
 • Ook voor advies over besparen
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Afspraak is altijd afspraak
 • Zowel overdag als ’s avonds advies mogelijk

Hypotheekadvies in Almere en makelaardij onder één dak

De woningprijzen blijven stijgen en ondertussen neemt de vraag naar woningen niet af. Er zijn dan ook vele kapers op de kust, zeker in een gemeente als Almere, als je een woning zoekt. Overbieden is de normaalste zaak van de wereld en soms zijn woningen zelfs al weg voordat je de kans krijgt een bezichtiging te plannen. Hoe kun je er dan toch tussen komen en alsnog een (volgende) woning in Almere bemachtigen? Daar begeleiden wij je graag bij. Wij werken namelijk samen met Rikken Makelaardij en kunnen je daardoor zowel hypotheekadvies als makelaardij bieden.

Met een financieel adviseur én een makelaar aan je zijde vergroot je je kansen op een nieuwe woning. Je weet precies wat je financiële mogelijkheden zijn en hoeveel je dus kunt bieden op jouw droomhuis. Daarnaast adviseert Dennis je als makelaar over de aankoop van je woning. Hij denkt mee over een passend bod en een goede onderhandelingsstrategie en helpt je graag om je hoofd koel te houden in jouw huizenzoektocht op deze oververhitte markt. Zo blijken er misschien wel meer mogelijkheden voor een eigen koophuis in Almere te zijn dan je denkt.

Bereken je maximale hypotheek

Ben je nieuwsgierig hoeveel je voor jouw eerste of volgende woning kunt lenen? In een oriënterend gesprek rekenen we dit nauwkeurig voor je uit, maar onze rekentool kan je hier alvast een eerste indicatie van geven.

Maximale hypotheek berekenen

Ook voor zzp’ers kunnen we de hypotheekmogelijkheden in kaart brengen. Voor zzp’ers geldt al helemaal dat het zinvol is om met een hypotheekadviseur in gesprek te gaan die de mogelijkheden in detail voor je kan uitrekenen. Je mogelijkheden zijn misschien wel groter dan je denkt; wij gaan graag tot het uiterste om voor jou een goede zzp-hypotheek te regelen.

De tool hieronder kan je alvast een eerste beeld geven van jouw hypotheekopties. Maar wie meer wil weten, kan het beste langskomen voor een gesprek. Hypotheken zijn maatwerk, zeker voor zzp’ers.

Bereken je zzp-hypotheek

Welke vraag heb jij over je hypotheek in Almere?

Een hypotheek afsluiten of oversluiten, besparen op je maandlasten of je overwaarde zinvol besteden? Bij ons kun je terecht met vele vragen over je hypotheek in Almere én over het vinden van een geschikte woning in deze fijne gemeente.

We kunnen je bijvoorbeeld verder helpen als jij naar een antwoord zoekt op een van deze vragen:

 • Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek voor je (volgende) woning?
 • Welke opties heb je om een zzp-hypotheek af te sluiten?
 • Wat zijn je financiële mogelijkheden om een nieuwe woning te laten bouwen?
 • Hoe zit het met je hypotheek bij een verhuizing?
 • Hoe kun je je verbouwplannen financieren vanuit je hypotheek?
 • Levert oversluiten jou een besparing op?
 • Hoe kun je overwaarde gebruiken om mooie plannen te financieren?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten?
 • Zijn je verzekeringen nog up-to-date? Kunnen ze voordeliger?
 • Wat moet je voor je hypotheek regelen rond of vóór je pensioenleeftijd?

Een woning kopen of nieuw laten bouwen?

Een eigen huis bouwen is voor velen een droom. Als hypotheekadviseur denken wij mee of het financieel mogelijk is om jouw eigen woning te laten bouwen. Of het nu gaat om een grote villa of een kleinere woning, als hypotheekadviseur in Almere kennen we de mogelijkheden en staan we je bij om daar gebruik van te maken. Kavels zijn er in Almere in allerlei soorten. Gelukkig maar, want ieders wens is ook weer anders. Wij kijken graag naar je persoonlijke situatie nu en in de toekomst en helpen je om de financiering voor jouw zelf gebouwde droomwoning rond te krijgen.

Kies je liever voor bestaande bouw? Of heb je een groter nieuwbouwproject in Almere op het oog? Ook dan luisteren we graag naar je wensen en denken we mee over jouw mogelijkheden. Of het nu gaat om je eerste woning of om je tweede, derde of zelfs tiende woning.

Oversluitgids

Hoe kun je besparen op jouw maandlasten?

Loopt je hypotheek al een tijdje? Dan is dit misschien hét moment om te onderzoeken of het voordeliger kan. De rente ligt historisch laag, dus dat biedt veel kansen. Zo kun je je hypotheek oversluiten en daarbij een compleet nieuwe hypotheek afsluiten die je een lage rente en betere voorwaarden biedt. Bovendien biedt je overwaarde misschien kansen om je risico-opslag te verlagen. Ook dat scheelt op jaarbasis al snel een mooi bedrag aan rente. En heb je al eens van rentemiddeling gehoord? Dat is nóg een mogelijk interessante manier om je hypotheeklasten omlaag te krijgen.

Al die opties bespreken we graag met je, op basis van jouw persoonlijke situatie. Dat doen we altijd op een volledig eerlijke en deskundige manier. We leggen alle voors en tegens voor je op tafel en berekenen ook de boeterente voor je. Zo weet je exact waar jij goed aan doet. Daarbij nemen we ook met plezier je verzekeringen mee. Heb je al je verzekeringen nog wel echt nodig? Is de dekking nog up-to-date of kunnen de voorwaarden bijgesteld worden? Die vragen beantwoorden wij als verzekeringsadviseur graag voor je. Het zou zomaar kunnen dat je premie flink omlaag kan en dat dat je een extra besparing oplevert.

Ben je benieuwd hoe jij elke maand kunt besparen? Al in een eerste oriënterend gesprek kunnen we je hier meer over vertellen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Wat kun je met jouw overwaarde?

De prijzen van woningen in Almere zijn de afgelopen jaren gestegen. Niet zo’n beetje ook. Heb je jouw woning ooit relatief goedkoop aangekocht? Dan heb je door de hard stijgende woningprijzen wellicht een mooie overwaarde gerealiseerd. De opgebouwde overwaarde verzilveren kun je op verschillende manieren doen als je er iets mee wilt. Zo kun je er een tweede hypotheek mee afsluiten of is een onderhandse verhoging misschien een optie om het geld uit de stenen te krijgen.

Met die overwaarde kun je bijvoorbeeld je opgebouwde pensioen aanvullen. Een extraatje is daarbij nooit weg. Ook kun je het bedrag gebruiken om een verbouwing te financieren of je woning te verduurzamen. Of je kunt het als vrij besteedbaar bedrag opnemen. Dan beslis je zelf of je het bedrag bijvoorbeeld schenkt aan je kinderen, er een mooie reis mee maakt of het als buffer op je spaarrekening zet. Wat je plannen ook zijn, wij adviseren je graag over het verzilveren van je overwaarde en kunnen het proces ook voor je in gang zetten.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Almere nodig?

Welke vraag heb jij over je hypotheek in Almere? Waar kun jij onafhankelijk hypotheekadvies in Almere bij gebruiken? Neem contact met ons op voor een eerste oriënterend gesprek. Dat kan bij ons op kantoor, online of bij jou thuis.

Klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende en kosteloze eerste afspraak te maken. Of bel daarvoor naar 0800 – 1600 of mail naar Gertjan via gvwaarde@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking