Vertrouwd hypotheekadvies in Almere

Vertrouwd hypotheekadvies in Almere

Almere Stad. Ook wel bekend als de 8ste stad van Nederland. Daar waar u moet zijn en waar het gebeurt. Binnen Almere vindt u ruime keuze aan mogelijkheden. Uw financieel adviseur staat u bij tijdens het aanvragen van uw hypotheek.

Kopen of bouwen?

Een eigen huis bouwen is voor velen onder ons een droom die graag uitkomt. Uw financieel adviseur denkt graag met u mee of het mogelijk is om voor die ene grote villa te gaan. Wenst u liever een wat kleinere bouw? Ook uw hypotheek adviseur weet hoe hij dit voor u mogelijk kan maken. In Almere zijn er verschillende kavels die kunnen bijdragen aan uw woonwensen. Daar waar elke wens anders is, weet uw adviseur goed te kijken naar uw persoonlijke situatie nu, maar ook naar de toekomst. Heeft u vragen over het bouwen van een woning? Gaat u liever voor bestaande bouw? Uw hypotheekadviseur luistert graag naar uw wensen en kijkt graag met u naar de toekomst mogelijkheden.

Uw hypotheek

Niets is zo persoonlijk als uw hypotheek. Een adviseur met kennis is dan wel een vereiste. Onze financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep hebben dan ook ruime ervaring. Zo kan uw financieel adviseur altijd hypotheek advies op uw wensen afstemmen. Gaat u trouwen, samenwonen of met pensioen. Alle situaties zijn mogelijk en bespreekbaar. Ook voor de zelfstandige ondernemer is een hypotheek mogelijk. Neem contact op met uw financieel adviseur in Almere en vraag naar de mogelijkheden.

Compleet advies

Naast het verzorgen van passend hypotheekadvies, bespreken wij ook de mogelijkheden van verzekering die aansluiten binnen uw situatie. Alle situaties zijn bespreekbaar; of u nu gaat trouwen, samenwonen of met pensioen gaat. Kortom; financieel advies is heel breed. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te bespreken wat voor u mogelijk is. Bel direct voor een afspraak.

Maak direct een afspraak

Het team vanAlmere
Gertjan van Waarde
Erkend financieel adviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopbemiddelaar
Het team vanAlmere
Peter de Gast
Erkend financieel adviseur
Banner-oversluiten
Almere
Ivoorstraat 81339 GS Almere
  • Advies aan huis
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Almere bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.