Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vleuten De Meern Dorpsstraat 8b
3451 BK Vleuten
Vandaag open tot 17:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vleuten De Meern

Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten

Ben je op zoek naar deskundig financieel advies? Bijvoorbeeld voor het kopen van een nieuwe woning, het aanpassen van je hypotheek of een frisse blik op je verzekeringen? Wees welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten. Kitty staat graag voor je klaar voor een maatwerkoplossing. En dat voor al je financiële vraagstukken. Laat Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten je mogelijkheden in kaart brengen en je adviseren over een passende hypotheek, verzekering of andere oplossing. Zo kun jij de juiste financiële keuzes te maken. Ook het rondmaken daarvan verzorgen wij graag voor je.

Maak een afspraak
Overwaardecheck

Over Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten

Aan de Dorpsstraat in Vleuten vind je ons kantoor. Vanaf hier adviseren wij vooral mensen uit de regio Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn rondom allerlei financiële vraagstukken die voor hen spelen. De ene keer adviseren we een starter over zijn maximale hypotheek voor een eerste koophuis. De andere keer geven we advies aan iemand die bijna met pensioen gaat en zijn opgebouwde pensioen wil aanvullen met een extra buffer. En weer een andere keer zijn we er voor mensen die gaan scheiden en alles financieel goed willen regelen.

Door die brede ervaring kunnen we ook jou voorzien van een passend antwoord op je financiële vraagstuk. Daarbij kun je bij ons vertrouwen op volledig onafhankelijk advies. Jij staat bij Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten centraal. We luisteren naar jouw wensen, willen weten waar jij naar op zoek bent en adviseren je persoonlijk over jouw mogelijkheden. In ons advies vergelijken we een groot aantal hypotheekaanbieders, verzekeraars en andere geldverstrekkers. Zo weet jij precies waar je bijvoorbeeld een hypotheek met lage rente én goede voorwaarden of een verzekering met zowel een gunstige premie als een nette dekking afsluit. Daardoor ga jij met een echt goede maatwerkoplossing naar huis.

Ook jouw financiële vraag beantwoord

Veel belangrijke mijlpalen in je leven brengen financiële vraagstukken met zich mee. Als je gaat samenwonen in een eerste koophuis, krijg je daarbij te maken met een gezamenlijke hypotheek. Ga je minder werken als er kinderen komen? Dan wil je misschien weten hoe je op je maandlasten kunt besparen. En ben je op het punt dat je bijna met pensioen gaat? Dan wil je vast weten wat je daarvoor financieel moet regelen en hoe je je pensioen geldzorgenvrij doorkomt.

Gelukkig zit je bij al dat soort vragen helemaal goed bij Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten. Wij staan voor je klaar bij al je vragen over hypotheken, verzekeringen, pensioen en algemeen financieel advies. Daarnaast hebben we een breed netwerk van experts om ons heen verzameld, zoals makelaars, taxateurs, accountants en notarissen. Samen met hen gaan we voor een passend antwoord op elk van je vragen.

We kunnen onder meer de volgende vragen voor je beantwoorden:

 • Hoeveel kun jij krijgen aan maximale hypotheek?
 • Waar moet je allemaal op letten bij het proces van een huis kopen?
 • Welke verzekeringen zijn nodig bij het afsluiten van een hypotheek?
 • Kun je eventueel besparen op je huidige verzekeringen?
 • Welke mogelijkheden heb je voor je overwaarde verzilveren?
 • Een zzp-hypotheek, hoe werkt dat voor jou als ondernemer?
 • Hoe kun je vanuit je hypotheek een verbouwing bekostigen?
 • Wat levert je hypotheek oversluiten jou op?
 • Welke andere opties zijn er om je hypotheekrente naar beneden te krijgen?
 • Wat kun en moet je regelen voor je hypotheek na een scheiding?
 • Welke opties heb je om je pensioen aan te vullen?
 • Hoe werkt een opeethypotheek en is dat voor jou een slimme optie?

Stel Kitty vooral jouw financiële vraag. Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos in een eerste afspraak. Wees van harte welkom om langs te komen op kantoor.

Vind je het fijner om online af te spreken? Ook dat is mogelijk.

Vrijblijvende afspraak maken

Begeleiding bij je hypotheek van begin tot eind (en daarna)

Wil je net als veel anderen je eerste woning kopen in het mooie Vleuten, De Meern of Leidsche Rijn? Of heb je je zinnen gezet op een volgende woning en ben je nieuwsgierig of en hoe je die kunt financieren? Of ben je nieuwsgierig hoe je je hypotheeklasten omlaag krijgt? Met ons hypotheekadvies begeleiden we je graag van A tot Z bij het afsluiten, oversluiten of aanpassen van je hypotheek. Vanaf het advies over je maximale hypotheek tot aan het definitief rondmaken van je nieuwe hypotheek.

In ons hypotheekadvies nemen we veel verschillende hypotheekaanbieders mee. Omdat we geloven in maatwerk én omdat we je graag helpen om een hypotheek met voordelige maandlasten af te sluiten. Het maakt daarbij niet uit of je een hypotheek afsluit, oversluit of verhoogt of wijzigt. We vergelijken vele aanbieders op voorwaarden en hypotheekrente, zodat je voordelig uit bent en een product hebt dat bij je past. Ook in de toekomst.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Vleuten de Meern krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Hoe zit het met je verzekeringen?

Naast hypotheken, zijn verzekeringen ook een belangrijk thema in ons financiële advies. Je betaalt vanzelfsprekend liever niet meer dan nodig voor je verzekeringen. Tegelijkertijd is het wel belangrijk om grote risico’s af te dekken, zodat je bijvoorbeeld niet bij overlijden van je partner direct de woning moet verlaten. Welke verzekeringen heb je echt nodig en welke niet? En waar sluit je die voordelig af? Welke keuzes maak je qua dekking? Allemaal vraagstukken waar wij ons graag voor je in vastbijten. Vanuit Kitty’s uitgebreide ervaring met verzekeringsadvies kan zij je goed adviseren over passende verzekeringen voor jou.

Ook als je al verzekeringen hebt lopen, kijken we graag mee. In je leven verandert in de loop der tijd van alles. Vooral bij vijftigplussers zien we vaak dat ze oververzekerd zijn en mogelijk hun dekking kunnen aanpassen of zelfs een verzekering stop kunnen zetten. Ook daar adviseren we je over. Het zou je zomaar een forse besparing op jaarbasis kunnen opleveren.

Waar moet je na je vijftigste goed op letten?

Als je een jaar of vijftig bent, zit je nog in de bloei van je leven. Je bent nog volop aan het werk, hebt misschien ook grootse ambities en bent nog totaal niet bezig met het moment dat je met pensioen gaat. Of misschien droom je er weleens van. Genieten van veel vrije tijd klinkt op zich ook niet verkeerd. Ook al lijkt het genieten van je pensioen nog een ver-van-je-bed-show, het is verstandig om je er goed op voor te bereiden. Met name financieel gezien.

Onze belangrijkste tip? Laat een keer goed naar je pensioen kijken. Veel mensen zien hun inkomen na hun pensionering flink dalen. Gelukkig zijn er vaak prima mogelijkheden om zelf in je oude dag te voorzien. Zo kun je misschien je overwaarde verzilveren, een opeethypotheek afsluiten, besparen op je verzekeringen of hypotheek, of op een andere manier extra financiële ruimte creëren. Met deskundig pensioenadvies helpen wij je om jouw opties helder te krijgen en daar slim gebruik van te maken.

Vraag financieel advies aan

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten

Op zoek naar financieel advies over je hypotheek, verzekeringen of pensioen? Of heb je een andere prangende vraag? Wij zijn er voor écht persoonlijk financieel advies. Eén op één met heldere uitleg en met alle tijd voor jouw vragen.

Dit is waarom klanten uit deze regio specifiek kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Vleuten:

 • Advies over alles rondom je hypotheek, verzekeringen en pensioen
 • Ruime ervaring met financieel advies in Vleuten en omstreken
 • Ook deskundig financieel advies over o.a. oversluiten, scheiden en besparen
 • Uitgebreide begeleiding en vlotte service
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Altijd ruime aandacht en tijd voor jouw vraag
 • Ook opties voor online advies

Vrijblijvend eerste gesprek voor financieel advies

Kitty maakt graag een afspraak met je voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Laten we eens rustig naar jouw wensen en ideeën kijken. Op ons kantoor aan de Dorpsstraat 8b in Vleuten-De Meern ben je van harte welkom voor een goede bak koffie en deskundig financieel advies.

Maak direct een vrijblijvende afspraak of bel hiervoor naar 030 – 7601 170. Mailen naar vleutendemeern@vanbruggen.nl kan ook.

Heb je liever online advies? Ook dat is prima mogelijk.

Plan een kennismaking

Een blik op de Huidige woningmarkt in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern!

Magazine
KvK: 63681099AFM: 12047131Documenten