Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Vleuten De Meern Dorpsstraat 8b
3451 BK Vleuten
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Vleuten De Meern

Hypotheekadvies in Vleuten

Op een steenworp afstand van Utrecht wonen? Dat klinkt veel mensen als muziek in de oren. Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn zijn dan ook populaire plekken om te wonen. Maar wat moet je zoal regelen voor je hypotheek als je hier wilt gaan wonen? Als je al een woning hier hebt, zijn er dan manieren om je hypotheeklasten voordeliger te maken? En als je al wat langer in deze fijne regio woont, welke opties heb je dan om de overwaarde op je huis te gelde te maken? Dat en nog veel meer vragen beantwoordt Kitty voor je met deskundig hypotheekadvies in Vleuten.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Vleuten

Bij ons kantoor staat Kitty Arntz voor je klaar met persoonlijk hypotheekadvies in Vleuten. Onze grootste drijfveer? Jou een oplossing op maat bieden voor al je hypotheekvraagstukken. Of het nu gaat over je eerste woning kopen, je hypotheek aanpassen na een scheiding, het oversluiten van je hypotheek of een compleet andere hypotheekvraag.

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen: een oerwoud waarin je al snel verdwaalt. Zeker als je ook nog eens alle condities en voorwaarden met elkaar wilt vergelijken. Gelukkig is dat niet nodig; dat doen wij graag voor je. In tegenstelling tot een adviseur van een bank die enkel naar zijn eigen hypotheekproducten kijkt, werken we bij Van Bruggen Adviesgroep Vleuten samen met vrijwel alle geldverstrekkers. Die vergelijken we op de verschillende condities, voorwaarden en natuurlijk op rente.

Daarbij gaan we volledig transparant en onafhankelijk te werk. Dat geeft jou de zekerheid van deskundig advies voor nu en later. Dit geldt zowel als je een hypotheek wilt afsluiten als wanneer je al een hypotheek hebt lopen of een offerte hebt ontvangen en graag een second opinion krijgt. Laat ons je hierin deskundig bijstaan.

Hoe verloopt het hypotheekadvies in Vleuten?

Goed advies begint bij het helder krijgen van jouw wensen. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om jou goed te leren kennen en je financiële situatie helder te krijgen. Zowel je situatie nu als je wensen voor later. Zodat je ook over tien of twintig jaar nog zorgeloos kunt wonen in deze woning. Pas zodra ons alles helder is, geven we je persoonlijk hypotheekadvies.

Met ons hypotheekadvies in Vleuten hebben we een vanzelfsprekend doel: een hypotheek zoeken die naadloos aansluit bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Ook met oog voor de fiscale mogelijkheden. We vergelijken de verschillende hypotheekaanbieders op voorwaarden en rentetarieven om zo een passende hypotheek te selecteren. Zo komen we tot een advies voor een voordelige hypotheek, of het nu een nieuwe hypotheek is voor een net gekochte woning of een hypotheek die je aangaat bij oversluiten.

En heb je andere hypotheekvragen, bijvoorbeeld rondom overwaarde verzilveren of tussentijds aflossen op je hypotheek? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Wat precies die opties zijn? Dat zoeken wij tot in detail voor je uit en daar kunnen we je al snel meer over laten weten.

Kennismaking plannen

Over ons hypotheekadvies in Vleuten

Wij kennen de omgeving Vleuten-De Meern op ons duimpje; Kitty werkt hier al vele jaren als hypotheekadviseur en financieel adviseur. Met heel wat jaren aan kennis en ervaring op zak kan zij je helpen bij veel financiële vraagstukken waar jij tegenaan loopt. Altijd op een persoonlijke manier en met oog voor een passende oplossing. En komt ze er zelf niet uit? Dan betrekt ze er graag de juiste professionals uit ons netwerk bij. Zo krijg je zelfs op complexere vragen een passend antwoord.

De voordelen van ons hypotheekadvies in Vleuten:

 • Advies over alles rondom je hypotheek: van afsluiten tot oversluiten en verhogen
 • Ruime ervaring met hypotheekadvies in Vleuten en omstreken
 • Ook deskundig advies over verzekeringen en pensioen
 • Uitgebreide begeleiding en vlotte service bij het traject
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Altijd ruime aandacht en tijd voor jouw vraag
 • Ook opties voor online advies

Volledige begeleiding bij de aankoop van een woning

Een woning kopen is wel wat anders dan een alledaagse aankoop die je in de winkel doet. Het gaat om veel geld, je zit er in principe langere tijd aan vast, en de kleine lettertjes vliegen je om de oren. Gelukkig zijn een goede voorbereiding én goede begeleiding tijdens dit traject het halve werk.

Als je een huis op het oog hebt, is het allereerst handig om te weten welk bedrag je daaraan kunt besteden en wat je lasten worden. Dat zoeken wij in een eerste vrijblijvend gesprek voor je uit. Daarnaast kunnen we je samen met professionals uit ons netwerk begeleiden bij het gehele aankoopproces van je woning. Vanaf het uitbrengen van een passend bod tot aan het ondertekenen van het koopcontract voor dé woning die het is geworden.

Hiervoor werken we regelmatig samen met verschillende (aankoop)makelaars, taxateurs, accountants en notarissen uit de regio Vleuten. Als je wilt, kunnen we tijdens het gehele aankooptraject met je mee lopen en alles voor je regelen. Zo houd jij tijd over om alvast interieurinspiratie op te doen en te fantaseren over je gloednieuwe woning straks.

Ook advies over je hypotheek in de toekomst

Onze begeleiding stopt niet na het zetten van je handtekening onder het koopcontract. Er kunnen altijd dingen veranderen in je situatie: er komen kinderen, je gaat scheiden, je gaat minder werken of er verandert iets anders in je financiën. Daarom nemen we jaarlijks telefonisch contact met je op.

Ook nodigen we je eens in de drie jaar uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan en heb je je financiën ook jaren na het afsluiten van de hypotheek nog goed geregeld. En kan het tegen die tijd voordeliger? Of treden er belangrijke wijzigingen op in voorwaarden of hypotheekrentes? Dan laten we je dat ook weten.

Wat wil jij weten over je hypotheek in Vleuten?

Wil je een nieuwbouwwoning kopen en daarvoor een hypotheek afsluiten? Of wil je je bestaande hypotheek oversluiten voor een lagere rente? Of je hypotheek verhogen voor een verbouwing of om je pensioen aan te vullen? Wij kunnen veel soorten hypotheekvragen beantwoorden.

Zo kunnen we je onder meer helpen bij deze vragen rondom je hypotheek:

 • Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek voor een nieuwe woning?
 • Hoe werkt het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwwoning?
 • Welke hypotheekopties heb je als je verhuist naar een andere koopwoning?
 • Hoeveel kun jij krijgen aan zzp-hypotheek?
 • Kun je je hypotheek verhogen (met een tweede hypotheek) om een verbouwing te financieren?
 • Hoeveel kun je besparen door je hypotheek over te sluiten?
 • Is het mogelijk om je rente te laten herzien?
 • Welke mogelijkheden voor een hypotheek heb je na een scheiding?
 • Hoe kun je de overwaarde op je woning benutten?
 • Welke verzekeringen zijn zinvol om bij je hypotheek af te sluiten?
 • Wat moet je regelen voor je hypotheek na je pensioen?
 • Wat zijn op latere leeftijd jouw mogelijkheden voor een opeethypotheek?

Welke hypotheekvraag ligt bij jou op het puntje van je tong? Stel hem aan Kitty in een vrijblijvend eerste gesprek. Zo kom je direct meer te weten over jouw situatie en mogelijkheden. En we vertellen je natuurlijk ook graag hoe wij je kunnen helpen om hierbij de juiste keuzes te maken.

Vraag hypotheekadvies aan

Welke bespaarkansen biedt jouw hypotheek?

Hoe fijn zou het zijn als je je hypotheeklasten structureel omlaag kunt krijgen? De laatste jaren hebben wij al veel mensen uit de omgeving Vleuten mogen helpen bij het oversluiten van hun hypotheek. Dat is misschien ook voor jou een goede mogelijkheid om van de lage hypotheekrentes te profiteren. En om zo maandelijks wellicht zelfs een paar honderd euro over te houden.

Wie weet kun je tegelijkertijd meteen je hypotheek verhogen, zodat je een extra financiële buffer voor jezelf creëert. Die kun je bijvoorbeeld goed gebruiken als aanvulling op je pensioen of om een grote verbouwing mee te realiseren.

Naast oversluiten, heb je misschien nog meer kansen om je maandlasten te drukken. Welke kansen dat zijn, zoeken wij graag voor je uit. We kijken bijvoorbeeld of rentemiddeling voor jou een optie is als je bijvoorbeeld onvoldoende verdient voor oversluiten of als je schrikt van de boeterente. En misschien kun je aan de hand van de renteopslag om een herziening van je rente vragen, of is tussentijds aflossen een slim idee. Geen zorgen: wij geven je hier persoonlijk en passend advies over.

Hoe kun je je overwaarde benutten?

Vooral voor vijftigplussers is dit vaak een prangende vraag. In de jaren dat ze nu in hun woning wonen, is de waarde ervan flink gestegen. Verhuisplannen hebben ze niet, maar een financieel extraatje is altijd mooi meegenomen. Misschien is het ook voor jou mogelijk om je overwaarde te benutten zonder te verhuizen. Een opeethypotheek is hiervoor wellicht een goede optie. Of denk in het algemeen aan het afsluiten van een tweede hypotheek ter hoogte van (een deel van) je overwaarde. Dat bedrag kun je bijvoorbeeld gebruiken om na je pensionering ruimer te leven, je huis te verbouwen of zonnepanelen op het dak te laten zetten. Klinkt aantrekkelijk? We vertellen je in een eerste gesprek graag meer.

Laten we kennismaken

Zullen we een afspraak plannen voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek? Dan kunnen we al jouw wensen en ideeën rustig op een rij zetten. Ons hypotheekadvies in Vleuten richt zich namelijk maar op één doel: een passende en voordelige hypotheek voor jou.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via de knop hieronder.

Wil je eerst meer weten? Bel dan gratis naar 0800 – 1600 of mail naar vleuten@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking