Doe de overwaarde check!

  • 100% onafhankelijk
  • Kosteloos eerste oriëntatiegesprek
  • Altijd deskundig & transparant

Wil jij weten hoeveel overwaarde je hebt en hoe je dit kunt verzilveren? Doe dan de gratis overwaarde check! bij Van Bruggen Adviesgroep Vleuten. Inderdaad, helemaal gratis! Tijdens dit eerste, vrijblijvende oriëntatiegesprek bekijken we hoeveel overwaarde je hebt en hoe je dit kunt verzilveren. Blijkt uit de check dat jij overwaarde hebt en dat er interessante mogelijkheden zijn voor jou om dit op te nemen, dan geven we duidelijk van tevoren aan wat de kosten zijn om dit voor jou te regelen. Maak dus snel een afspraak voor de overwaarde check!

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Een greep uit onze partners:

Hypotheekadvies in Vleuten

Ben je de woningmarkt aan het ontdekken? Heb je al een droomhuis op het oog? Of heb je al een bod uitgebracht? Samen met jou ontdekken we welke hypotheek het beste bij jou past.

Waarom jij onze hypotheekadviseur in Vleuten moet spreken

- Wij helpen je aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden
- Onze hypotheekadviseurs vergelijken onafhankelijk het aanbod van ruim 30 geldverstrekkers
- Wij zorgen voor snelle hypotheekaanvragen om de financiering vlot rond te krijgen
- Wij zijn flexibel – omdat we weten dat dingen soms net even anders kunnen lopen

Gratis oriëntatiegesprek

Bij Van Bruggen Adviesgroep maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of (bijna) pensionado bent. Onze hypotheekadviseurs in Vleuten kijken naar jouw persoonlijke situatie en geven passend hypotheek- en financieel advies. Wil je groter gaan wonen? Of juist kleiner? Of wil je bekijken of je kunt besparen op jouw maandelijkse hypotheeklasten? Plan vrijblijvend en kosteloos een eerste oriëntatiegesprek in en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Met ruim 70 vestigingen verspreid over heel Nederland krijg je bij Van Bruggen Adviesgroep altijd hypotheekadvies van een lokale hypotheekadviseur. Ons advies is 100% onafhankelijk en jouw persoonlijke wensen staan altijd centraal. Wij regelen alle financiële zaken rondom jouw persoonlijke situatie. Van het (ver)kopen van een huis tot aan je verzekeringen en financiële zekerheid in de toekomst. Ontdek ons financieel advies online of tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep Vleuten? Dan kies je voor:

- Gratis oriënterend gesprek
- Deskundige, transparante en ervaren adviseurs
- Advies gericht op jouw situatie: nu en in de toekomst
- Altijd 100% onafhankelijk advies

“Direct bij het eerste gesprek werd al duidelijk wat de mogelijkheden voor ons waren. Een hele geruststelling! Heel blij mee!”

Irene 

Het Keurmerk Advieswijzer bestaat uit drie voorwaarden (ongebonden, vergelijkend en persoonlijk) waaraan onafhankelijk advies moet voldoen. Zo weet jij dat ons advies écht 100% onafhankelijk is!
Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat onze kantoren aan hoge eisen voldoen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.