Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Veldhoven
040 287 0000
Bel mij terug
Afspraak maken?

Het team van Veldhoven

Van Bruggen Adviesgroep Veldhoven

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Veldhoven, die u een passend en verantwoord hypotheekadvies kan geven? Dan bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Veldhoven aan het juiste adres. Onze adviseur Joe van den Bergh staat voor u klaar als het gaat om het kopen van een (eerste) huis, als u wilt verhuizen, uw hypotheek wilt oversluiten of voor ander financieel advies, bijvoorbeeld over uw verzekeringen of uw pensioen. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Duidelijk en transparant

Een goed hypotheekadvies is maatwerk en begint met een uitgebreide inventarisatie van uw huidige situatie, uw (toekomstige) wensen en mogelijkheden. Vervolgens vertellen wij u exact wat wij voor u kunnen betekenen en wat de beloning voor de hypotheekadviseur inhoudt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dit doen wij in het gehele hypotheek adviestraject; uitleg in begrijpelijke taal zodat u exact weet wat u kunt en mag verwachten én wat die kleine lettertjes betekenen.

Maak direct een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies in Veldhoven

In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen producten kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep Velthoven samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. Onafhankelijk én betrokkenheid in ons hypotheekadvies is een belangrijk element binnen onze manier van werken. Zijn we in het traject een paar stappen verder en hebben we een financiering geselecteerd, dan bemiddelen we voor u met de geldverstrekker en regelen we alle papierzaken. En we houden de jaren die volgen de vinger aan de pols om te zien of uw hypotheek door veranderende omstandigheden wellicht aangepast kan worden.

Compleet financieel advies

Naast hypotheekadvies, helpt Joe van den Bergh u ook graag met verschillende andere financiële adviezen. Denk aan een financieel advies over het afsluiten van uw verzekeringen, het regelen van uw pensioen of een scheiding. Dergelijke zaken kunnen een behoorlijke impact hebben op uw financiële situatie, waar u zich zo goed mogelijk op voor wilt bereiden. Ook monitoren onze specialisten dagelijks de hypotheekmarkt, om voor u uit te zoeken wanneer het oversluiten van uw huidige hypotheek aantrekkelijk kan zijn. Zo kunt u maandelijks op uw hypotheek besparen en betaalt u nooit meer teveel. Onze financieel adviseur en hypotheekadviseur zet graag dat ene stapje extra voor u.

KvK: AFM: 12045421Documenten