Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Valkenswaard Luikerweg 22
5554 NC Valkenswaard
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Valkenswaard

Hypotheekadvies in Valkenswaard

Wie wil er nu niet in de buurt van het gezellige Valkenswaard en Eindhoven wonen? Dat jij niet de enige bent die dit de fijnste regio van het land vindt, is te merken aan de enorme vraag naar koopwoningen in deze buurt. Hoe kun je ondanks de vele andere kapers op de kust toch aan jouw eigen droomwoning komen? En als je al in je droomwoning woont, waar liggen dan kansen om te besparen op je hypotheek? En wat kun je doen met de overwaarde die in de loop der jaren in de stenen is gaan zitten? Wij zijn er voor hypotheekadvies in Valkenswaard over al die vragen en meer.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Valkenswaard

Je hypotheekakte is niet zomaar een papiertje waar je vluchtig een handtekening onder zet. Een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen is een grote stap. Het gaat om duizenden euro’s, je zit een jaar of dertig aan de hypotheek vast en dan krijg je ook nog eens te maken met een waslijst aan voorwaarden. Waar doe je dan precies goed aan? En hoe weet je zeker dat de keuzes die je maakt voor je hypotheek ook nog passend zijn als over een paar jaar je persoonlijke situatie er compleet anders uitziet?

Wij hebben één advies: schakel een deskundige hypotheekadviseur in Valkenswaard in. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Valkenswaard zijn wij er voor hypotheekadvies in Valkenswaard, Eindhoven, Veldhoven en omstreken. We helpen starters en verhuizers aan een hypotheek voor hun nieuwe woning en bieden daarbij ook – samen met een lokale makelaar – volledige begeleiding bij de aankoop. Daarnaast zijn we er voor mensen die hun hypotheek willen oversluiten, die na een scheiding naar hun hypotheek willen kijken of die mooie bestedingsdoelen hebben met de overwaarde op hun huis.

De voordelen van ons hypotheekadvies in Valkenswaard

Zelf een hypotheek afsluiten of je lopende hypotheek wijzigen is risicovol. Een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Bovendien is het geen kinderspel om tussen de tientallen verschillende hypotheekopties juist die hypotheek af te sluiten die naast een gunstige rente ook passende voorwaarden geeft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over al het regelwerk dat bij je hypotheek komt kijken. Het is knap lastig om niets over het hoofd te zien en alle correcte documenten precies op tijd aan te leveren.

Wij zijn er om jou alles uit handen te nemen tijdens dit proces. We staan je op een deskundige manier bij en vertalen de ingewikkelde hypotheekvoorwaarden graag naar duidelijke taal, zodat je precies weet waarom een bepaalde keuze wel of niet slim is.

De voordelen van ons kantoor op een rij:

 • Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, krediet en pensioen
 • Jarenlange ervaring met hypotheekadvies in Valkenswaard
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Afspraak is afspraak
 • Begrijpelijke uitleg en persoonlijk betrokken
 • Ook advies via telefoon, video of aan huis mogelijk
 • Altijd een gratis eerste oriëntatiegesprek

Volledige aankoopbegeleiding voor je nieuwe woning

Een woning kopen is tegenwoordig niet meer zo gepiept. Zodra je jouw droomwoning op Funda hebt gespot, is het nog maar te hopen dat je een bezichtiging kunt plannen en ben je vaak een van de velen die een bod uitbrengt. Hoe zorg je er dan voor dat jouw bod opvalt en hoe kun je ondanks alle anderen geïnteresseerden een goede kans maken op een eigen huis? Door ons in te schakelen voor hypotheekadvies in Valkenswaard heb je alvast een streepje voor op anderen.

Waarom? Wij kunnen je volledige aankoopbegeleiding bieden. Hiervoor werken we samen met een lokale aankoopmakelaar van jouw keuze. We adviseren je over jouw maximale hypotheekmogelijkheden. Daarbij kijken we ook breed naar de extra opties die je hebt. Misschien kom je als starter in aanmerking voor een Starterslening of kun je via een overbruggingskrediet je bestaande overwaarde meenemen naar een volgend huis – zelfs al voordat je huidige woning is verkocht. Zo heb je heel helder hoeveel jij kunt bieden.

Daarna ga je samen met de makelaar woningen bezichtigen. Breng je een bod uit? Dan gebruik je daarbij onze berekeningen om te bepalen hoeveel je aan het huis te besteden hebt. Ook bij de onderhandelingen met de verkoopmakelaar begeleiden we je graag. En is eenmaal duidelijk dat het huis van jou wordt? Dan regelen we de hypotheek voor je en letten we erop dat dit allemaal op tijd gebeurt. Zo kun jij straks onbezorgd je handtekening onder de definitieve eigendomsakte zetten. Proost, op je nieuwe huis!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij de aankoop van je eerste woning of volgende woning? Een oriëntatiegesprek en een kop goede koffie zijn bij ons altijd gratis. Kom gerust langs.

Gratis oriëntatiegesprek

Hoeveel kun jij lenen?

Je budget voor een woning berekenen is altijd maatwerk, omdat hiervoor bijvoorbeeld ook meetelt hoeveel jij aan maandlasten kunt dragen en wat je aan spaargeld hebt. Maar wil je alvast een eerste indicatie krijgen van jouw leencapaciteit? Gebruik dan onze rekentool om je maximale hypotheek te bepalen.

Bereken je maximale hypotheek

Werk je niet in loondienst, maar ben je zzp’er? Dan heb je vaak alsnog prima opties om een hypotheek af te sluiten. Wel verloopt de aanvraag van een zzp-hypotheek net even anders. Krijg via onze speciale tool voor zzp’ers een indicatie van hoeveel jij aan zzp-hypotheek kunt krijgen.

Bereken je zzp-hypotheek

Je overwaarde, wat kun je ermee?

Heb je altijd al gedroomd van een tweede woning? Zou je graag je zoon of dochter financieel ondersteunen bij de aankoop van een eerste huis? Of heb je grootse plannen voor een verbouwing of verduurzaming van je huis? Misschien hoeft het niet bij dromen te blijven.

De overwaarde op je huis biedt wellicht mooie kansen om die plannen nu al te verwezenlijken. Heb je je huis voor veel minder aangekocht dan wat het nu waard is? Dan rust er overwaarde op je huis. Dat bedrag kun je uit de stenen halen door je overwaarde op te nemen. Hiervoor bestaan een aantal opties:

Overwaarde whitepaper downloaden

Die overwaarde kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de aankoop van een tweede huis, het realiseren van je verbouwplannen of om als bedrag op je spaarrekening te laten uitkeren. Wie weet biedt het ook mooie kansen om je pensioeninkomen aan te vullen. Zo heb je een extra financiële buffer zonder dat je daar jarenlang voor hoeft te sparen.

Wat wil jij weten over je hypotheek in Valkenswaard?

Met ons hypotheekadvies in Valkenswaard zijn we er voor zowel volledige adviestrajecten als antwoorden op losse vragen rondom je hypotheek. Ons advies gaat trouwens verder dan hypotheken alleen. Met ons financiële advies kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren over je verzekeringen, pensioen of sparen en beleggen.

We kunnen je bijvoorbeeld antwoord geven op elk van deze vragen:

 • Kun je vanuit je hypotheek een verbouwing financieren?
 • Biedt oversluiten jou een mooie kans om te besparen op je maandlasten?
 • Kun je besparen op je lopende verzekeringen door deze over te sluiten of aan te passen?
 • Welke hypotheekmogelijkheden heb je na een scheiding of na overlijden van je partner?
 • Kunnen je lopende consumptieve kredieten voordeliger?
 • Aan welke schadeverzekeringen moet je denken bij het kopen van een huis?
 • Wat zijn je opties om energiebesparende maatregelen te financieren?
 • Kom je op latere leeftijd (ook na je pensioen) in aanmerking voor een seniorenhypotheek?
 • Waar moet je qua hypotheek op letten als je richting je pensioen gaat?

Bij elk van deze en meer vragen staan wij je graag bij met deskundig en begrijpelijk hypotheekadvies in Valkenswaard. Mail, bel of bericht ons voor een eerste kennismaking.

Vraag hypotheekadvies aan

Je woning laten verduurzamen?

We stipten het net al kort aan: energiebesparende maatregelen zijn een vraagstuk waarvoor veel woningeigenaren bij ons aankloppen. Veel mensen willen een steentje bijdragen aan het milieu en vinden het een fijne bijkomstigheid om daardoor te besparen op hun energierekening. Dat kun je realiseren met verduurzamingsmaatregelen als zonnepanelen op het dak, een warmtepomp, nieuw isolatiemateriaal of betere beglazing.

Wist je dat je voor zulke maatregelen niet zelf diep in de buidel hoeft te tasten? Je kunt ze ook meefinancieren in je hypotheek. Dat is gunstig vanwege de lage rente en omdat je de lasten dan uitsmeert over de hele looptijd van je hypotheek. Welke opties jij daarvoor hebt? Dat zoeken we graag samen met je uit.

Laten we kennismaken (op kantoor, bij je thuis of online)

We snappen dat je niet zomaar van wal steekt over je financiële situatie bij een onbekende. Daarom bieden we je de mogelijkheid om eerst vrijblijvend met ons kennis te maken. Het eerste oriëntatiegesprek voor hypotheekadvies in Valkenswaard kost je niets, maar levert je wel al veel duidelijkheid op.

Klik op de knop hieronder om je eerste afspraak te maken. Ook kun je ons bereiken voor vragen of afspraken via 040 – 287 0000 of door te mailen naar eindhovenzuid@vanbruggen.nl.

We bieden trouwens advies bij ons op kantoor (onder het genot van een kop koffie), maar ook bij jou thuis, via de telefoon of via een videogesprek. Het is net wat jij fijn vindt.

Plan een kennismaking