Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Steenwijk

Sluisweg 5
8332 JC Steenwijk
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Steenwijk

Hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk

Voor hypotheekadvies in Steenwijk en omstreken bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk op het juiste adres.

Hypotheken

Door alle regelgeving is het afsluiten van een hypotheek erg complex geworden. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en u de scherpste offerte met de meest gunstige voorwaarden aanbieden. Als ongebonden tussenpersoon halen wij die geldverstrekker voor u uit de markt die het beste bij uw wensen past.

Uw belang staat voorop

Het aankopen van een woning is vaak de grootste uitgave in uw leven en kan grote invloed hebben op uw financiële situatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed laat informeren over uw mogelijkheden. In een eerste gesprek bespreken wij uitvoerig alle hypotheekvormen met u. Op basis hiervan krijgt u beter inzicht in de keuzes die u heeft. Niet ons belang, maar uw belang staat hierin voorop.

Verzekeringen

Er zijn veel risico's in het leven maar voor bijna ieder risico bestaat wel een verzekering. Het aanbod in verzekeringen is dan ook erg groot. Voordeel voor u is dat u hierdoor kunt kiezen voor zekerheid op maat. Wij hebben een breed aanbod voor u in levens- en schadeverzekeringen bij verschillende maatschappijen. Zo kunnen wij u de beste prijs in combinatie met goede voorwaarden aanbieden.

We maken dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Ons hypotheekadvies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u. Belt u gratis 0800 1600, dan zien we elkaar binnenkort.

Maak direct een afspraak

KvK: 01142388AFM: 12041851Documenten