Hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk

Hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk

Voor hypotheekadvies in Steenwijk en omstreken bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk op het juiste adres.

Hypotheken

Door alle regelgeving is het afsluiten van een hypotheek erg complex geworden. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en u de scherpste offerte met de meest gunstige voorwaarden aanbieden. Als ongebonden tussenpersoon halen wij die geldverstrekker voor u uit de markt die het beste bij uw wensen past.

Uw belang staat voorop

Het aankopen van een woning is vaak de grootste uitgave in uw leven en kan grote invloed hebben op uw financiële situatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed laat informeren over uw mogelijkheden. In een eerste gesprek bespreken wij uitvoerig alle hypotheekvormen met u. Op basis hiervan krijgt u beter inzicht in de keuzes die u heeft. Niet ons belang, maar uw belang staat hierin voorop.

Verzekeringen

Er zijn veel risico's in het leven maar voor bijna ieder risico bestaat wel een verzekering. Het aanbod in verzekeringen is dan ook erg groot. Voordeel voor u is dat u hierdoor kunt kiezen voor zekerheid op maat. Wij hebben een breed aanbod voor u in levens- en schadeverzekeringen bij verschillende maatschappijen. Zo kunnen wij u de beste prijs in combinatie met goede voorwaarden aanbieden.

We maken dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Ons hypotheekadvies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u. Belt u gratis 0800 1600, dan zien we elkaar binnenkort.

Maak direct een afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk

Het team vanSteenwijk
Henri Mulderij
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanSteenwijk
Steef Hertsenberg
Verzekeringsadviseur
Steenwijk
Sluisweg 58332 JC Steenwijk
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 01142388
AFM
: 12041851
Volg Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk

Sinds 2000 is Noxton Financieel Advies in Steenwijk en omgeving actief als financieel adviesbureau voor particulieren en ondernemers. Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat alle advisering over hypotheken en verzekeringen met ingang van 1 januari 2019 verder gaat onder de naam Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk. Voor klanten van Noxton betekent dit dat zij voortaan gebruik kunnen maken van de landelijke kennis en expertise van Van Bruggen Adviesgroep. U kunt er terecht voor al uw financiële vragen. U bent verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Met ingang van 1 januari 2019 is Henri Mulderij, eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk, uw persoonlijke financieel adviseur. Henri is al sinds 2014 als financieel adviseur verbonden aan Noxton.

Deze wijziging heeft GEEN consequenties voor uw lopende verzekeringen, hypotheken en overige financiële producten. Voorwaarden, kosten, tarieven en rente blijven ongewijzigd. Er wordt van u geen actie verwacht. Heeft u vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met 0800 - 1600.

Wat gaat er veranderen

  • Noxton stopt met het adviseren over hypotheken, leningen, verzekeringen en overige financiële producten. Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk neemt deze werkzaamheden over. Alle verzekeraars krijgen bericht van deze wijziging. U kunt dat ook binnenkort terugzien in de mijn-omgeving van uw verzekeraar en op nieuw uit te geven polisbladen.
  • De maandelijkse incasso van klanten met een service abonnement wordt de komende maanden omgezet van Noxton Financieel Advies naar Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk. Het bedrag en de datum van incasso wijzigen niet.
  • Henri Mulderij is al sinds 2014 verbonden aan Noxton. Er verandert dus ook niets in de persoonlijke advisering die u gewend bent te ontvangen bij Noxton.
  • Wat verandert er dan wel? De oprichters van Noxton, Ben Flobbe en Peter Dijkstra, hebben zich nu officieel teruggetrokken uit het geven van financieel advies. Henri Mulderij heeft de dienstverlening overgenomen en is met ingang van 1 januari 2019 uw aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken.