Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Steenwijk Sluisweg 5
8332 JC Steenwijk
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Steenwijk

Hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk

Voor hypotheekadvies in Steenwijk en omstreken bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk op het juiste adres.

Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Hypotheken

Door alle regelgeving is het afsluiten van een hypotheek erg complex geworden. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en u de scherpste offerte met de meest gunstige voorwaarden aanbieden. Als ongebonden tussenpersoon halen wij die geldverstrekker voor u uit de markt die het beste bij uw wensen past.

Uw belang staat voorop

Het aankopen van een woning is vaak de grootste uitgave in uw leven en kan grote invloed hebben op uw financiële situatie. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed laat informeren over uw mogelijkheden. In een eerste gesprek bespreken wij uitvoerig alle hypotheekvormen met u. Op basis hiervan krijgt u beter inzicht in de keuzes die u heeft. Niet ons belang, maar uw belang staat hierin voorop.

Verzekeringen

Er zijn veel risico's in het leven maar voor bijna ieder risico bestaat wel een verzekering. Het aanbod in verzekeringen is dan ook erg groot. Voordeel voor u is dat u hierdoor kunt kiezen voor zekerheid op maat. Wij hebben een breed aanbod voor u in levens- en schadeverzekeringen bij verschillende maatschappijen. Zo kunnen wij u de beste prijs in combinatie met goede voorwaarden aanbieden.

We maken dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Ons hypotheekadvies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u. Belt u gratis 0800 1600, dan zien we elkaar binnenkort.

Maak direct een afspraak

KvK: 01142388AFM: 12041851Documenten