Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Steenwijk Sluisweg 5
8332 JC Steenwijk
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Steenwijk

Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk

In je leven kom je op meerdere momenten voor grote financiële keuzes te staan. Dat begint al bij de aankoop van een huis. Hoeveel kun je verantwoord lenen voor je eerste woning? Waar sluit je een goede hypotheek af? Maar ook later in je leven is financieel advies vaak heel nuttig. Wat moet je financieel regelen bij een scheiding? Hoe kun je je pensioen financieel gezien goed regelen? Wat zijn je opties om je kinderen te helpen bij hun eerste koopwoning? En wat is er mogelijk als je voor een verbouwing meer financiële ruimte nodig hebt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk ben je voor antwoord op al die vragen aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Profiteer van deskundig advies bij grote financiële keuzes

We begrijpen dat je grote financiële beslissingen met minstens zo grote consequenties liever niet in je eentje maakt. Een financieel adviseur inschakelen zorgt ervoor dat je betere keuzes maakt, meer rekening houdt met de toekomst én dat je vaak fors bespaart op je maandlasten. Wij vergelijken objectief veel verschillende opties voor je en kiezen juist dat product uit dat voor jou voordelig is. Daarbij houden we rekening met je situatie nu én in de toekomst. Dat betekent dat je ook over een paar jaar nog goed zit. 

Bij ons ben je welkom voor persoonlijk financieel advies, waarbij jouw belangen voorop staan. Onze expert Henri Mulderij kijkt vanuit zijn ervaring en kennis met je mee, geeft je advies en kan ook de volledige aanvraag voor je regelen. Zo scheelt ons financieel advies jou veel zorgen en spanning, geeft het je zekerheid over en inzicht in je financiën en bespaart het je op termijn veel geld.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk inschakelen?

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk op een rij:

 • Financieel advies over jouw opties voor nu en later
 • Van eerste oriëntatie tot ondertekening – alles voor jou geregeld
 • Uitgebreide kennis van hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer
 • 100% onafhankelijk: jouw belang staat voorop
 • Keuze uit tientallen geldverstrekkers
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening voor betrouwbaar advies
 • Gratis eerste kennismakingsafspraak

Is er een vraag waarover jij financieel advies kunt gebruiken? Laat het ons weten! Wij helpen je graag verder. Bel ons via 0521 – 522 100, mail naar steenwijk@vanbruggen.nl of klik op de knop hieronder. Dan zien we elkaar vast snel.

Gratis eerste afspraak maken

Wij informeren je over jouw hypotheekopties

De aankoop van een woning is vaak de grootste uitgave in je leven en kan grote invloed hebben op je financiële situatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over je mogelijkheden. Wij bieden je dan ook de informatie die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen. In een eerste gesprek bespreken we alle mogelijke hypotheekvormen, je maximale hypotheek en eventuele andere aandachtspunten, bijvoorbeeld het aflossen van bestaande schulden of het meenemen van je overwaarde. Zo krijg je beter inzicht in de keuzemogelijkheden die je hebt.

Niet ons belang, maar dat van jou staat voorop als we je helpen bij de financiering van je eerste woning of een volgende woning. Dat blijkt ook uit het feit dat ons hypotheekadvies altijd onafhankelijk is. We vergelijken een groot aantal hypotheekaanbieders voor je, waardoor je tot een voordelige optie voor jou komt.

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Steenwijk krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning.
Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.
Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Antwoord op jouw hypotheekvragen

Hoeveel je kunt lenen voor een woning is niet de enige hypotheekvraag waarop wij antwoord geven. Je kunt ook vragen hebben over je lopende hypotheek. Misschien wil je je bestaande hypotheek verhogen op basis van je overwaarde, zodat er budget ontstaat voor een verbouwing of een tweede huis. Of wellicht heb je het idee dat je meer betaalt voor je hypotheek dan nodig is en lijkt je hypotheek oversluiten je een slim idee.

In al die gevallen zijn wij er voor passend advies over je hypotheek. Zo kunnen we je advies geven over elk van deze vragen:

 • Hoe kun jij het beste je verbouwing financieren?
 • Is je hypotheek oversluiten voor jou een slimme manier om je maandlasten te drukken? Hoe snel verdien je met oversluiten de boeterente terug?
 • Wat is voor jou de slimste manier om je overwaarde te verzilveren? Denk aan: een tweede hypotheek, een onderhandse verhoging of een opeethypotheek.
 • Hoe kun je je maandlasten voor je hypotheek verlagen? Zijn er andere opties dan oversluiten?
 • Doe je er goed aan om te verhuizen naar een woning met lagere maandlasten?
 • Welke opties heb je voor een zzp-hypotheek als ondernemer?
 • Hoe voordelig of niet is een opeethypotheek voor jou?
 • Heb je de verzekeringen die naast je hypotheek lopen echt nodig of kun je daarop besparen?
 • Doe je er verstandig aan om (voortijdig) af te lossen op je hypotheek?
 • Wat kun je het beste doen als je rentevaste periode binnenkort ten einde loopt?
Stel ons jouw hypotheekvraag

Inzicht in je pensioen

Met pensioen gaan is een grote verandering in je leven. Ook financieel gezien. Je maandelijkse inkomen ziet er opeens totaal anders uit. Je zult het vanaf je AOW-leeftijd moeten doen met je werkgeverspensioen, je AOW en eventueel wat eigen spaargeld of pensioen. De vraag is in hoeverre dit voldoende is om tegen die tijd goed van te kunnen leven. Houd er rekening mee dat je pensioeninkomen meestal lager uitvalt dan wat je gewend was te verdienen. Gelukkig zijn er meerdere manieren om je pensioen aan te vullen. En nee hoor, daarvoor hoef je niet zelf heel hard te gaan sparen.

In ons pensioenadvies kijken we met een ruime blik naar alle mogelijkheden die er zijn. Kun je wellicht geld overhouden door goedkoper te gaan wonen, je hypotheek aan te passen of verzekeringen stop te zetten? Of kun je je financiële buffer vergroten met een verzilvering van je overwaarde? Zijn er andere bespaarkansen die je niet mag laten liggen? Wij zoeken het haarfijn voor je uit, zodat jij precies weet waar je aan toe bent én wat je kunt doen om voldoende pensioen op te bouwen voor jouw mooie plannen voor later.

Passende en voordelige verzekeringen afsluiten

Er zijn veel financiële risico's in het leven, en voor bijna ieder risico bestaat wel een verzekering. De vraag is alleen: welke risico’s dek je wel af en bij welke risico’s is dat niet nodig? Het aanbod aan verzekeringen is groot. Dat heeft als voordeel voor jou dat je kunt kiezen voor zekerheid op maat. Wij maken je graag wegwijs in het brede aanbod aan levens- en schadeverzekeringen bij verschillende maatschappijen. Zo komen we tot een goede premie en gunstige voorwaarden voor de verzekeringen die jij wilt.

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk zetten we graag jouw wensen en ideeën rustig op een rijtje om tot een verzekeringspakket te komen dat jou de zekerheid geeft die je zoekt.

Waarover geven we nog meer financieel advies?

Henri Mulderij draait al heel wat jaren mee in het financieel advies. Daardoor heeft hij uitgebreide kennis van hypotheken, verzekeringen, pensioen en andere financiële producten. Hoe gedetailleerd je vraag ook is, de kans is groot dat hij het antwoord weet.

Zo kunnen we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk ook goed financieel advies geven over elk van de volgende onderwerpen:

 • geld schenken aan je kinderen of andere familieleden;
 • je financiële opties na een scheiding;
 • de keuze voor wel of niet verhuizen;
 • een tweede woning kopen om te verhuren;
 • rentemiddeling of risico-opslag verlagen om geld te besparen;
 • als ondernemer een huis kopen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel hem ons alsnog. We kunnen je vast verder helpen.

Kom gratis kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk

Waar kun jij de hulp van een financieel adviseur bij gebruiken? Laat het ons weten! Bij Van Bruggen Adviesgroep in Steenwijk staan Henri, Jaap en Erik klaar om jou een stap verder te helpen richting een goede financiële oplossing.

Maak direct een gratis eerste afspraak via de knop hieronder of bel of mail ons via 0521 – 522 100 of via steenwijk@vanbruggen.nl. Zien we je binnenkort?

Plan een gratis kennismaking
KvK: 84808063AFM: 12048788Documenten