Uw makelaar in Etten-Leur

Het (ver)kopen van een woning is niet altijd gemakkelijk. Voorkom dat jij belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat je jezelf laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep mee. Die komt op voor jouw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur

Een mooi kantoor in het schilderachtige Etten-Leur, waar al jouw vragen omtrent het (ver)kopen van jouw woning worden beantwoord. Onze kundige en flexibele makelaar én financieel adviseur Coen Cuijpers plant met jou een adviesgesprek op ieder moment van de dag, zodat het past binnen jouw planning. Hij begeleidt je gedurende het gehele traject.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Alle zaken rondom de aan- of verkoop van jouw woning en de financiering hiervan regelen onder één dak? Dat kan bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur. De combinatie van een makelaar en financieel adviseur onder éen dak is bewezen succesvol. Hierdoor kan er efficiënt en snel worden geschakeld bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw woning. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid en het bespaart je tijd en geld.

(Ver)koop van jouw woning

De makelaars bij Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur doen vooronderzoek, helpen jou bij de bezichtigingen, zorgen dat het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd en leiden voor jou de onderhandelingen. En komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijken wij het koopcontract nog één keer voor jou na. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan… en kun jij volop genieten van jouw nieuwe ‘thuis’! 

Uw makelaar inEtten-Leur
Coen Cuijpers
Makelaar
Etten-Leur
Tolhuislaan 34875 AH Etten-Leur
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 67117252
AFM
: 12044616
Volg Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur