Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Etten-Leur Tolhuislaan 3
4875 AH Etten-Leur
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Etten-Leur

Makelaar in Etten-Leur

Vlak bij Breda ligt de mooie plaats Etten-Leur. Een fijn stukje Brabant om te wonen! Niet gek dat steeds meer Brabanders in deze omgeving een huis willen kopen. Heb jij ook plannen om een nieuwe woning te kopen in Etten-Leur of omgeving? Dan staan wij je graag bij als ervaren makelaar in Etten-Leur. We kunnen je helpen bij zowel het vinden van een huis als het aankoopproces én het financiële stuk. En ga je juist je woning verkopen? Dan staan we graag als verkoopmakelaar in Etten-Leur naast je.

Maak een gratis afspraak

Financieel advies en makelaardij in Etten-Leur

Van Bruggen Adviesgroep Etten-Leur is gevestigd in een mooi kantoor op een centrale plek in het schilderachtige Etten-Leur. Hier kun je terecht voor al je vragen rondom het (ver)kopen van een huis. Coen Cuijpers is vanuit ons kantoor financieel adviseur én makelaar in Etten-Leur. Zo zit je op één plek goed voor alles wat er maar geregeld moet worden voor de aankoop van je nieuwe woning.

Dat Coen je kan bijstaan als financieel adviseur én als makelaar in Etten-Leur is een prettige gedachte. Hij kan je daardoor veel werk en tijd besparen. Als betrokken expert wijst hij je op alle aandachtspunten bij het kopen van een woning én op wat er financieel allemaal geregeld moet worden. Bovendien kan hij dat alles voor je regelen. Zo maak jij de juiste keuzes en hoef je niet zelf overal achteraan te gaan.

Financieel advies

Met ons financieel advies staan we klanten bij vanaf het eerste oriëntatiegesprek. De zoektocht naar een Etten-Leurse woning begint immers met inzicht krijgen in hoeveel hypotheek jij kunt afsluiten. Zo kun je met een helder budget op huizenjacht gaan en weet je exact wat je kunt bieden op een woning.

Heb je met Coen als makelaar in Etten-Leur een passende woning gevonden? Dan kan hij je ook hypotheekadvies geven over een passend hypotheekproduct. Bij welke hypotheekaanbieder ben jij gunstig uit? Welke voorwaarden passen bij jouw situatie? Voor welke hypotheekvorm kun je het beste kiezen? En welke verzekeringen zijn wellicht nuttig om grote financiële risico’s af te dekken? Over al die vragen kan Coen je advies geven.

En ben je met hem tot een passende hypotheek gekomen, dan kan hij ook het volledige aanvraagproces voor zijn rekening nemen. Zo vraagt hij het renteaanbod voor je aan, onderhandelt met de hypotheekaanbieder en laat hij het je direct weten als er bepaalde documenten nodig zijn. Jij houdt tijd over om je te storten op leukere zaken. Je nieuwe inrichting bijvoorbeeld.

Makelaardij

Het financiële stuk is niet het enige wat bij een woningaankoop komt kijken. Als je een huis gaat kopen of verkopen in Etten-Leur, is een makelaar uit de omgeving ook geen overbodige luxe. Als makelaar uit Etten-Leur kent Coen het woningaanbod maar al te goed. Hij volgt de ontwikkelingen op de voet, weet wat marktconforme prijzen en biedingen zijn, en kan je daardoor heel goed helpen om een nieuwe woning te vinden of je huidige woning gunstig te verkopen.

Schakel makelaardij in

Wat doet Coen als makelaar in Etten-Leur voor jou?

Een huis kopen of verkopen is een grote stap in een mensenleven. Daarom is het prettig als een deskundige je bij die stap begeleidt. Coen is een ervaren makelaar die veel voor je kan betekenen in dit proces. Hij is zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar in Etten-Leur. In beide gevallen staat hij volledig aan jouw kant en maakt hij je wegwijs in de wereld van de makelaardij. Zo weet je precies hoe je je woning goed in de markt kunt zetten, wat een passende verkoopprijs is en hoe je jouw kansen kunt vergroten als je juist een huis wilt kopen in Etten-Leur.

Waarom Coen inschakelen als aankoopmakelaar in Etten-Leur?

Een aankoopmakelaar in Etten-Leur inschakelen is om meerdere redenen nuttig. Als je Coen erbij betrekt wanneer je een huis gaat kopen in Etten-Leur, dan profiteer je van deze voordelen:

 • Je bent als een van de eersten op de hoogte van nieuw woningaanbod in Etten-Leur.
 • Je kunt dus snel toehappen als er een woning te koop staat die bij jouw wensen past.
 • Je doet een marktconform en aantrekkelijk bod en krijgt daarbij persoonlijk advies waardoor je niet te veel biedt.
 • Je stelt de juiste vragen tijdens bezichtigingen en ziet niets over het hoofd.
 • Coen wijst je op eventuele clausules, gebreken of andere dingen waar je op moet letten bij een specifieke woning.
 • Het koopcontract wordt volledig voor je nagekeken, waardoor je niet later op vervelende verrassingen stuit.
 • Je hoeft nergens zelf achteraan te gaan. Als makelaar in Etten-Leur kan Coen je al het regelwerk voor het huizen-koopproces uit handen nemen.

Vraag je je af hoe Coen jou kan helpen bij het kopen van een huis in Etten-Leur? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan, waarin je uitgebreid bespreekt wat hij voor jou kan doen.

Gratis oriëntatiegesprek

 

Ook voor de aankoop van nieuwbouw of een kavel

Meestal schakel je een aankoopmakelaar in Etten-Leur in omdat je op zoek bent naar een bestaande woning in deze regio. Maar ook als je je oog hebt laten vallen op een nieuwbouwwoning, doe je er goed aan om een makelaar in Etten-Leur in te schakelen. Bij de aankoop van nieuwbouw komt er van alles op je af. Het is dan fijn om Coen als specialist te hebben die zowel het financiële stuk als de makelaardij voor je kan regelen.

Wil je zelf een huis laten bouwen? Dat werkt net weer even anders. Maar ook in dit geval kan Coen je vanuit zijn ruime expertise helpen. Hij geeft je advies over jouw budget voor de kavel, over een passende hypotheek en over zaken die je rondom de aankoop moet regelen. En als er sprake is van kleine lettertjes, dan wijst hij je daarop voordat het te laat is. Wel zo fijn!

Schakel Coen in

Verkoopmakelaar in Etten-Leur voor complete verkoopbegeleiding

Op de huidige markt worden woningen meestal vrij vlot verkocht. Juist in een populaire gemeente als Etten-Leur zal een huis verkopen wat dat betreft geen lastige opgave zijn. Nu is het wel zo dat er heel veel bij de verkoop van een huis komt kijken. En dat je waarschijnlijk een zo goed mogelijke prijs voor je woning wilt ontvangen. Daarom is het ook in deze tijd verstandig om een verkoopmakelaar uit Etten-Leur in de hand te nemen.

Als makelaar kan Coen je begeleiden bij alles wat bij de woningverkoop komt kijken. Dat begint al bij een gratis waardebepaling van je woning. Ook kan hij je adviseren over een passende verkoopprijs, helpen bij het bouwkundig onderzoek en je leiden door de onderhandelingen. En kom je met geïnteresseerden tot een koopcontract? Dan kijkt hij dit voor je na, zodat alles er juridisch correct en volgens afspraak in staat.

Hoe kan Coen je helpen bij een huis verkopen in Etten-Leur?

Heb je verhuisplannen en wil je daarom je huidige huis verkopen in Etten-Leur? Dan is Coen de aangewezen persoon om jou te helpen aan een zo goed mogelijke verkoopprijs en gunstige voorwaarden. Ook alles daaromheen kan hij voor je regelen. Denk aan het maken van professionele foto’s van je woning, de promotie via Funda en het plannen van bezichtigingsafspraken. Jij hebt hier dus geen omkijken naar en komt tot een zo gunstig mogelijke verkoop. Dat levert jou dan weer hopelijk een mooie overwaarde op die je in je volgende woning kunt steken.

Concreet kan Coen als makelaar in Etten-Leur onder andere het volgende voor je doen:

 • advies geven over een passende verkoopprijs;
 • je huis zo aantrekkelijk mogelijk presenteren op o.a. Funda en social media;
 • helpen bij het opvragen van het energielabel en andere officiële documenten;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • onderhandelen met geïnteresseerden over de koopsom;
 • vragen van mogelijke kopers beantwoorden;
 • het koopcontract maken en nakijken;
 • de eindinspectie verzorgen.

Laat gratis de waarde van je huis bepalen

De eerste stap richting het verkopen van je Etten-Leurse woning is inzicht krijgen in een passende verkoopprijs. Zo weet je wat je ongeveer voor je huis kunt krijgen. Dat helpt ook als je je oriënteert op andere huizen.

Wil je weten wat jouw huis ongeveer opbrengt op de huidige markt? Schakel Coen dan in voor een gratis waardebepaling. Dan komt hij bij jou langs om je een inschatting daarvan te geven.

Gratis waardebepaling

Makelaar in Etten-Leur inschakelen?

Hoop jij een mooi huis te kopen in Etten-Leur? Wil je je huidige woning in deze fijne gemeente gunstig verkopen? Of heb je andere prangende vragen rondom kopen, verkopen en de financiering?

Plan een gratis kennismaking bij ons op kantoor. Dat kan via 076 – 5030 237 of via etten-leur@vanbruggen.nl. Dan staat Coen je graag te woord op het moment dat dat jou uitkomt.

Gratis kennismaken