Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Van Bruggen Adviesgroep in Breda

Heb je een financiële vraag, bijvoorbeeld over je hypotheek, verzekeringen of overwaarde? Dan is het prettig om daarbij persoonlijk geholpen te worden. Ieders financiële vraag of behoefte is immers anders. Wij zijn er dan ook om jou persoonlijk advies te geven over onder andere hypotheken, verzekeren en pensioen. En wil je een woning kopen of verkopen? Dan zijn we ook graag jouw persoonlijke makelaar. Kortom: bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda zijn we er voor jou. Altijd op een persoonlijke manier én met onafhankelijk en online advies.

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Over ons onafhankelijke financieel advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda word je persoonlijk op weg geholpen door Johan van Beek: hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en makelaar. Zelf al jarenlang goed bekend in de regio Breda. Hij zet zijn kennis en ervaring in om jou persoonlijk van dienst te zijn met onafhankelijk financieel advies. Altijd online én op een fijne en persoonlijke manier. Zo hoef jij voor de afspraak de deur niet uit en word je altijd vlot geholpen wanneer het jou uitkomt.

Van Bruggen Adviesgroep in Breda staat voor je klaar bij allerlei financiële vragen. Of je nu starter bent, verhuist naar een groter huis of hoopt te besparen op je huidige hypotheek – wij zijn er voor jou en kunnen je tijdens het hele proces begeleiden.

Verder staat Van Bruggen Adviesgroep in Breda voor:

 • Duidelijk, deskundig en onafhankelijk financieel advies
 • Online advies op een 100% persoonlijke manier
 • Een passend aanbod door vergelijking van ruim 45 geldverstrekkers
 • Ook aan- en verkoopmakelaar
 • Van A tot Z alles uit handen genomen
 • Kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek
 • Snel een afspraak mogelijk

Hypotheekadvies voor starters

In Breda, Etten-Leur en omgeving wordt op dit moment volop gebouwd. Er komen zelfs compleet nieuwe woonwijken bij. Maar ook bestaande woningen staan er in de wijde omgeving genoeg. Ga jij je eerste woning in dit fijne deel van Brabant kopen? Dan staan wij graag naast je, als hypotheekadviseur en eventueel ook als makelaar.  

In een gesprek van één uur kunnen wij je bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda al veel meer vertellen over jouw mogelijkheden. Zo weet je na het eerste gesprek:

 • hoeveel je voor een woning kunt lenen;
 • bij welke hypotheekaanbieder je voordelig uit bent;
 • hoeveel je aan maandlasten kwijt bent;
 • hoeveel je aanvullend aan eigen geld nodig hebt.

Het voordeel van ons hypotheekadvies is dat we volledig onafhankelijk zijn en dus vele hypotheekaanbieders kunnen meenemen in ons advies aan jou. Dat vergroot je mogelijkheden en zorgt er ook voor dat je soms meer kunt lenen tegen een lagere rente dan wanneer je voor advies naar een specifieke bank zou gaan. Overigens zijn wij ook in hypotheken in complexere situaties, zoals een zzp-hypotheek, goed thuis.

Bang voor ingewikkeld vakjargon? Gooi die angst maar overboord. Wij zorgen ervoor dat jij snapt hoe een hypotheek werkt. We lichten toe hoe je hypotheek wordt opgebouwd, wat de verschillende hypotheekvormen zijn en waarom de ene keuze voor jou passender is dan de andere. Wij geloven namelijk dat die kennis belangrijk is om een echt goede keuze te kunnen maken.

Na zo’n eerste gesprek kun jij op zoek gaan naar je droomhuis, waarbij wij je eventueel als makelaar ook kunnen begeleiden. En heb je het huis van je dromen gevonden én is je bod daarop geaccepteerd? Dan regelen wij graag de volledige aankoop voor je.

Je hypotheek oversluiten

Heb je er weleens bij stilgestaan dat je mogelijk kunt besparen op je hypotheeklasten als je hypotheek inmiddels al een tijdje loopt? Sindsdien kan er veel zijn veranderd. De rentes liggen fors lager dan jaren geleden, mogelijk verdien je meer en het kan ook zijn dat er dingen in je persoonlijke situatie zijn veranderd.

Allemaal redenen om je hypotheek kritisch te bekijken, samen met een hypotheekadviseur. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden om je hypotheek over te sluiten. Zo kun je wellicht bij een andere hypotheekaanbieder tegen een lagere rente een hypotheek afsluiten. En zit je tegen het einde van je rentevaste periode aan? Dan kun je zelfs zonder boeterente je hypotheek oversluiten.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere mogelijkheden om je maandlasten te verlagen. Bel 0162 – 690 069 om een afspraak te maken, zodat we jouw opties kunnen bekijken en bespreken.

Neem contact op

Wil jij meer financiële ruimte?

Er is nog een situatie waarin een blik op je hypotheek verstandig is: als je meer financiële ruimte zou willen. Die extra ruimte kun je niet alleen bereiken door elk dubbeltje om te draaien en fanatiek te sparen. Soms biedt je hypotheek hier kansen toe. Om het concreter te maken: als je overwaarde hebt op je huis, kun je mogelijk je hypotheek verhogen. Hiervoor sluit je bijvoorbeeld een tweede hypotheek af of je kiest voor een specifiek product, zoals een opeethypotheek of krediethypotheek. Bij al die verschillende opties komt extra geld vrij waarmee je jouw plannen kunt financieren.

Met je overwaarde kun je verschillende mooie dingen doen. Denk aan:

 • Gebruik het geld om je woning te verbouwen, een dakkapel te nemen, je tuin aan te pakken of iets anders aan je woning te doen.
 • Koop van het geld een mooie vakantiewoning, waarin je je vrije weekenden of je extra tijd na je pensioen kunt doorbrengen.
 • Of investeer het geld in een tweede huis dat je als vastgoedinvestering gebruikt. Daar kun je wellicht een mooi rendement mee behalen.
 • Schenk het vrijgekomen bedrag aan je (klein)kinderen, zodat zij er bijvoorbeeld een woning of een studie mee kunnen financieren.
 • Zet het geld op je spaarrekening voor andere mooie plannen in de toekomst, zoals een wereldreis, een nieuwe auto of een andere langgekoesterde wens.
 • Laat het geld apart staan voor je pensioen, zodat je straks je opgebouwde pensioen en AOW kunt aanvullen met eigen geld.

Van Bruggen Adviesgroep Breda: voor al jouw financiële vragen

Financieel advies komt vaak om de hoek kijken bij belangrijke veranderingen in je leven. Dat is bijvoorbeeld samenwonen, kinderen krijgen, een eerste of volgend huis kopen of juist uit elkaar gaan of stoppen met werken. Wij zijn er voor financieel advies gedurende je hele levensloop.

Zo kunnen we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda financieel advies geven over elk van deze vragen:

 • Welke opties heb je om een verbouwing te financieren?
 • Hoe zorg je voor een goed pensioen waarmee jij je lasten straks kunt dekken?
 • Wat zijn je mogelijkheden om samen met je partner een huis te kopen?
 • Wat verandert er financieel na een scheiding?
 • Welke mogelijkheden heb jij voor een hypotheek als jij en je ex-partner uit elkaar gaan?
 • Welke verzekeringen zijn voor jou verstandig om af te sluiten?
 • Waar sluit je jouw gewenste verzekeringen voordelig af?
 • Is het oversluiten van je hypotheek voor jou gunstig?
 • Past je huidige hypotheek nog wel bij je situatie op dit moment?
 • Hoe werkt het als je wilt verhuizen van koophuis naar koophuis?
 • Hoe maak je goede kans op een koopwoning, ondanks de overspannen woningmarkt?
 • Hoe gaat het kopen van een nieuwbouwhuis in zijn werk?

Plan jouw eerste afspraak in

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een eigen huis? Heb je een vraag over je pensioen of verzekeringen? Of hoop je te besparen op je lopende hypotheek? Schakel Van Bruggen Adviesgroep in en kom meer te weten over jouw opties.

Ons advies is altijd online, maar op een volledig persoonlijke manier. We helpen je in een eerste gesprek graag op weg om jouw opties heel snel helder te krijgen.

Maak direct een afspraak