Breda Markendaalseweg 52
4811 KC Breda
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Breda

Van Bruggen Adviesgroep in Breda

Midden in de Baronie stad vindt u uw Van Bruggen-adviseur voor al uw financiële vragen over hypotheken, verzekeren, pensioenen en makelaardij. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Wij zijn immers van mening dat elke financiële vraag of behoefte persoonlijk is.

Plan een afspraak

Hypotheekadvies in Breda

Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om u persoonlijk van dienst te zijn met onafhankelijk hypotheekadvies. Wij staan voor u klaar om u in alle financiële situaties te adviseren. Of u nu starter bent, verhuist naar een groter huis of u wenst te besparen op uw huidige hypotheek. Bij Van Bruggen Adviesgroep staan wij voor u klaar.
Waarom u kiest voor een financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep:

  • Duidelijk, deskundig en onafhankelijk financieel advies
  • Wij vergelijken meer dan 45 geldverstrekkers om voor u het beste aanbod te realiseren
  • Persoonlijk aanpak en maatwerk waar nodig
  • Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend
  • Snel een afspraak

Hypotheek oversluiten

Heeft u wel eens stilgestaan bij uw huidige situatie en of er een besparing op uw maandlasten mogelijk is? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw hypotheek over te sluiten. Zo kan u tegen het einde van uw rentevaste periode lopen, of u maakt gebruik van een lagere hypotheekrente bij een andere hypotheekverstrekker. Vaak is het oversluiten van een hypotheek niet geheel kosteloos. Daarvoor wordt een boeterente gerekend. Naast oversluiten zijn er natuurlijk nog andere mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen. Bel 0800 1600 om een afspraak te maken zodat we uw mogelijkheden kunnen bekijken en bespreken.

Maak direct een afspraak

Hypotheek voor ondernemers

Bent u als ondernemer op zoek naar een koopwoning of heeft u uw droomwoning gevonden? Dan is het handig om te weten wat u kunt lenen voor uw hypotheek. Het lijkt een lastige combinatie gezien u een flexibel inkomen heeft. Maar wist u dat u als ondernemer met personeel, maar ook als zzp’er of freelancer, bij ons ook in aanmerking kunt komen voor een hypotheek?

Financieel advies bij scheiden

Bij een scheiding wijzigt uw situatie ingrijpend, zo ook uw financiële situatie. Onze financieel adviseurs in Breda werken samen met Scheidingsexpert Nederland. Met deze samenwerking wordt u niet alleen ondersteund op financieel gebied maar krijgt u ook hulp op fiscaal en juridisch gebied.

Lees meer >

Pensioenadvies in Breda

Weet u hoe uw financiële situatie er uitziet als u de AOW-leeftijd heeft bereikt? Bouwt u voldoende op om normaal door te kunnen leven of heeft u aanvullende wensen? Samen met u maken wij graag uw financieel plan om voor nu lekker te leven en in de toekomst uw wensen te verwezenlijken.

Lees meer >

Maak direct een afspraak

Gecertificeerd aankoopbegeleider in Breda

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten

Ik ga scheiden

“Kan ik nog in mijn eigen huis blijven wonen en hoe wordt de kinder- of partneralimentatie berekend?” Zomaar een aantal belangrijke vragen waar u duidelijk en helder antwoord op wilt hebben als u gaat scheiden.

Financiën bij scheiden

Het regelen en “ontvlechten” van uw gezamenlijke financiën is een belangrijk onderdeel van de scheiding. Dit is niet iets waar u zich graag mee bezig houdt op dat moment, maar het is wel heel belangrijk voor uw toekomst. Het is van belang om alle financieel af te wikkelen onderdelen in kaart hebben. Denk niet alleen aan uw woning en de hypotheek, maar bijvoorbeeld ook de bijbehorende polissen, uw spaargeld en het opgebouwde pensioen. Wij helpen u graag met het creëren van inzicht en overzicht in uw financiële situatie.

De Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Breda nemen u graag deze zorg uit handen. Door de samenwerking met Scheidingsexpert Nederland zorgen de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep samen met de scheidingsexpert partners dat u er niet alleen voor staat op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Maak direct een afspraak

KvK: 74846906AFM: 12046738Documenten