Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam

Ga je voor het eerst een huis kopen? Wil je weten of je kunt besparen op je hypotheek? Of wil je eens goed inzicht hebben in je lopende verzekeringen of pensioen? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam geven we jou onafhankelijk advies over je hypotheek, financiën of verzekeringen. We ontzorgen je tijdens het hele traject, denken mee en bieden je onder het genot van een kop koffie (of online) het advies dat jij zoekt. Met meerdere kantoren in Amsterdam is er vast ook een locatie bij jou in de buurt.

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Onafhankelijk en persoonlijk financieel advies – dat is waar wij voor staan. Of het nu gaat over je hypotheek, je verzekeringen of makelaardij – wij zijn er om al je vragen te beantwoorden en je op een deskundige manier advies te geven over passende keuzes voor jou.

Met meerdere kantoren verspreid over Amsterdam én de mogelijkheid tot video-advies kunnen we ook jou uitstekend op weg helpen. We zijn jouw financieel adviseur, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur én makelaar in één. Daardoor kunnen we je van A tot Z ontzorgen bij jouw vraagstuk.

Wil je bijvoorbeeld verhuizen naar een mooie nieuwe woning in Amsterdam? Dan adviseren we je over je hypotheekmogelijkheden, denken we mee hoe je je huidige woning voor een goede prijs kunt verkopen, kijken we naar passende verzekeringen en begeleiden we je ook in de zoektocht naar je volgende huis. Zowel in bestaande bouw als in nieuwbouw zijn wij goed thuis. Van Amstelveen tot Amsterdam-Noord. We kennen de woningmarkt én de financiële materie. Daardoor kunnen we je maar al te goed begeleiden.

Maak een afspraak bij het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam bij jou in de buurt. De eerste kennismaking is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Laten we kennis maken

Onafhankelijk advies over je hypotheek en financiën

Wat ons onderscheidt van veel andere hypotheekadviseurs en financieel adviseurs in de regio is dat wij volledig onafhankelijk advies geven. We nemen dus veel verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars mee in onze vergelijking voor jou. Als je bij een adviseur van een bank aanklopt, zal diegene je altijd zijn eigen producten aanbevelen – ook als die voor jou niet het gunstigst zijn. Door ons uitgebreide aanbod aan geldverstrekkers kunnen wij jou adviseren over een goed passende hypotheek of verzekering én een scherpe rente of premie. Dat kan je elke maand een flink bedrag aan maandlasten schelen.

Verder is ons advies altijd persoonlijk. Bij ons op kantoor vind je niet twintig man met vijf secretaresses. Nee, we zijn juist graag benaderbaar. Ook buiten kantoortijden. We geloven in persoonlijk contact, denken met je mee en zitten graag met je om tafel met een kop (digitale) koffie om uitgebreid in jouw situatie te duiken.

Nieuwbouw in Amsterdam

Denk je dat er in Amsterdam geen nieuwbouwwoning te vinden is? Dat is zeker niet het geval. Er zijn een aantal mooie nieuwbouwprojecten die van start gaan in Amsterdam. Heb jij interesse in een nieuw appartement in het Bajeskwartier in Amsterdam-Oost, een rijwoning van het project Kreekrijk in Asssendelft (dichtbij Amsterdam) en een appartement in het nieuwbouwproject BRISK in Amsterdam Zuidoost. 

Onze nieuwbouw-experts hebben een veel lokale kennis van de nieuwbouwprojecten en kennen alle regels als het gaat om een nieuwbouwhypotheek. Wil je meer weten over een nieuwbouwproject of hoe een hypotheek voor een nieuwbouwwoning werkt? Maak dan gerust een afspraak met één van onze experts.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Financiële producten als hypotheken, verzekeringen en pensioen hebben voor ons geen geheimen. Het maakt niet uit of je starter bent op de woningmarkt, op het punt staat met pensioen te gaan of al lang en hoog en breed van je oude dag geniet – voor elke levensfase bieden wij passend financieel advies. In het bijzonder zijn wij er voor hypotheekadvies, makelaardij, financieel advies, verzekeringen en pensioenadvies.

Hypotheekadvies

Voor het afsluiten van een hypotheek moet je je in allerlei vragen verdiepen. Zo wil je waarschijnlijk weten hoeveel je kunt lenen, hoe het zit met je eventuele huidige hypotheek en voor welke rentevaste periode, hypotheekvorm en voorwaarden je zoal kunt kiezen. Wij kennen zowel de Amsterdamse woningmarkt als de vele hypotheekmogelijkheden. Daarom kunnen we je hier goed over adviseren.

We kunnen je bijvoorbeeld hypotheekadvies geven over de volgende vragen:

 • Wat zijn mijn hypotheekmogelijkheden voor een eerste of volgende woning?
 • Waar kan ik een voordelige en passende hypotheek afsluiten?
 • Is het voor mij gunstig om mijn hypotheek over te sluiten?
 • Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?
 • Waar moet ik qua hypotheek rekening mee houden bij een verhuizing?
 • Kan ik een tweede hypotheek afsluiten?
 • Kan ik een hypotheek afsluiten voor een verhuurwoning?
 • Waar moet ik rekening mee houden bij een zzp-hypotheek?
 • Hoe kan ik de overwaarde op mijn woning benutten?
Vraag hypotheekadvies aan

 

Makelaardij

Met de huidige krapte op de woningmarkt en het vele overbieden is het bemachtigen van een woning al een kunst op zich. Al helemaal in Amsterdam, een van de meest geliefde plekken van het land om te wonen. Vergroot je kansen op deze oververhitte woningmarkt door een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Naast het regelen van je hypotheek, kunnen wij je ook begeleiden bij de aankoop van je Amsterdamse woning. We kennen zowel de bestaande bouw als de nieuwbouwprojecten op ons duimpje. Daar profiteer jij van mee. En heb je dé plek gevonden? Dan adviseren we je ook over een goede biedingsstrategie, waarmee je de woning bemachtigt zonder té veel te bieden. 

Ook de verkoop van je huidige woning is bij ons in vertrouwde handen. Onze makelaars kunnen je helpen om je huis voor een zo goed mogelijke prijs in de markt te zetten, zodat jij een mooi bedrag overhoudt voor je volgende stek.

Verzekeringsadvies

Wil je je financiële risico’s zo goed mogelijk afdekken? Bijvoorbeeld het risico op financiële problemen na overlijden van je partner of bij arbeidsongeschiktheid? Dan is het verstandig om daarvoor de juiste verzekeringen af te sluiten, zeker als je als woningeigenaar maandelijks je vaste lasten moet kunnen ophoesten. Ons team geeft je onafhankelijk en eerlijk verzekeringsadvies. We denken mee vanuit jouw persoonlijke situatie en kunnen je zo helpen om een passende verzekering aan te vragen die ook nog eens qua premie gunstig uitpakt.

Pensioenadvies

Al ver voordat je de deur op het werk voorgoed achter je dichttrekt, is het slim om pensioenadvies in te schakelen. Dan weet je tenminste zeker dat je straks niet met een pensioengat zit en daardoor niet écht van je oude dag kunt genieten. Wij verdiepen ons in de hoogte van je pensioen, laten je weten wat de financiële gevolgen van je pensioen zijn voor later en kijken hoe je je pensioeninkomen zelf kunt aanvullen. Met ons heldere pensioenadvies en duidelijke financiële planning kun jij vervolgens zelf aan de slag. Je hoeft niet bang te zijn dat jij iets over het hoofd ziet; dat regelen wij allemaal goed voor je in een persoonlijk financieel plan.

Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Financieel advies

Ten slotte bieden we allround financieel advies. Veel belangrijke situaties in je leven hebben financiële gevolgen. Het gaat dan zowel om leuke gebeurtenissen (samenwonen, kinderen krijgen en met pensioen gaan) als om minder fijne gebeurtenissen (scheiden, werkloosheid of overlijden). Wat de situatie ook is, het is fijn als een financieel expert meedenkt over de financiële gevolgen en over je mogelijkheden.

Hoe dek je bijvoorbeeld mogelijke financiële risico’s af? Waar kun je eventueel op besparen? Hoe kun je je overwaarde gebruiken om structureel meer geld over te houden? We kennen de vele opties en leggen die naast jouw persoonlijke situatie. Zo kun jij zelf weloverwogen financiële beslissingen nemen.

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam

We verwelkomen je met alle plezier op één van onze kantoren in Amsterdam en Amstelveen. Ook via video-advies staan we graag voor je klaar.

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Alles in één: hypotheekadvies, financieel advies en aan/verkoopbegeleiding
 • Ervaren financieel adviseurs met ruime ervaring
 • Veel kennis van financiële producten
 • Persoonlijk meedenken over jouw situatie
 • Goed bereikbaar (ook ná 17.00 uur)
 • Ruime ervaring met zzp’ers
 • Onafhankelijk advies (ook online)

Hoe kunnen we jou helpen?

Met onze diverse vestigingen verspreid over Amsterdam is er vast een kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam bij jou in de buurt. En anders staan we je ook met alle plezier online via de video te woord. Zonder koffie, maar met de persoonlijke aandacht die je van ons gewend bent.

Maak een eerste afspraak op kantoor of online. Dan vertellen we je graag hoe we jou kunnen helpen. Klik hiervoor op de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600.

Plan een kennismaking