Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Kun je meer vertellen over je eerste ervaring met Van Bruggen Adviesgroep na je scheiding?

“Toen ik in 2012 scheidde was het allesbehalve zeker dat ik de hypotheek voor een woning zou kunnen rondkrijgen. Ik had eerder met een andere adviseur gesproken en die was vrij stellig: ‘Je moet je woning verkopen’. Maar ik was verknocht aan dit huis en wilde liever niet ergens anders opnieuw beginnen. Via Google kwam ik bij David uit, Van Bruggen-adviseur in Purmerend.

Tegen mijn verwachtingen in, vertelde David me dat hij wel degelijk mogelijkheden zag. De financiering rondkrijgen ging zeker niet zonder slag of stoot. David heeft echt zijn nek moeten uitsteken om dat voor elkaar te krijgen. Hij stelde me steeds gerust en ging, toen plan A niet lukte, vol vertrouwen voor plan B. Dankzij zijn advies en harde werk kon ik toch in mijn eentje het huis kopen.”

 

Testimonial Euridice

In 2020 ging je terug om je hypotheek over te sluiten. Waarom?

“Al toen ik Davids hulp inschakelde na de scheiding, wist ik dat ik ongeveer tien jaar later zou teruggaan. Destijds waren er door mijn financiële situatie niet veel financieringsopties, dus dat kon negen jaar later alleen maar beter uitpakken. Mijn woningwaarde was in de tussentijd flink gestegen en ook mijn eigen financiële situatie zag er anders (en beter) uit. Ik hoopte meer te kunnen lenen en tegelijkertijd te besparen op mijn maandlasten. En inderdaad, er bleek veel mogelijk te zijn. Oversluiten zou heel gunstig uitpakken, kon David me al bij de eerste afspraak vertellen.”

Testimonial Euridice

 

Hoe ging het oversluiten in zijn werk?

Ik hoefde nergens achteraan te gaan. Mijn adviseur had bijvoorbeeld al een notaris en een makelaar voor de taxatie ingeschakeld. Mijn enige taak was om een aantal stukken te regelen, zoals een fiscaal overzicht van de bank en een verklaring van mijn werkgever. David deed het rekenwerk en heeft precies uitgezocht welke hypotheekaanbieder bij mij zou passen, hoeveel maanden ik de rente het beste kon vastzetten en met welke maandlasten ik rekening moest houden.

Het was fijn dat ik overal in meegenomen werd. De adviseur doet een voorstel, waar je vervolgens samen naar kijkt. Je hebt er dus altijd zelf een keuze in. Daarbij lette hij ook op details als mijn onregelmatigheidstoeslag bij mijn werk in de zorg. Ik ben blij dat ik al dat soort dingen niet zelf heb hoeven uit te rekenen en regelen.”

Wat heeft oversluiten jou opgeleverd?

“Vorige week heb ik alles definitief rondgemaakt bij de notaris. Door mijn hypotheek over te sluiten, heb ik flink bespaard op mijn maandlasten. Mijn maandlasten zijn zelfs meer dan gehalveerd. Ook fijn is dat ik twee kleine kredieten in mijn hypotheek kon meenemen; dat scheelt veel in de maandelijkse kosten.

Verder heb ik een deel van mijn overwaarde kunnen opnemen. Ik had al eerder een nieuwe keuken laten plaatsen, maar door de overwaarde kan ik de komende maanden nog meer aan mijn woning aanpassen. Het vervangen van de kozijnen, een nieuw toilet en een nieuwe vloer staan al op de planning. Zo heb ik straks een bijna nieuw huis.”

Hoe heb je de service van Van Bruggen Adviesgroep ervaren?

“Die was heel fijn. Mijn adviseur van Van Bruggen Adviesgroep is iemand die zijn vak echt verstaat. ‘Nee’ is geen antwoord. Hij zocht alles tot op de bodem voor me uit. Ik vind het fijn dat het contact heel persoonlijk was.

We hebben veel contact gehad, vooral via e-mail en ook buiten kantoortijden om. Ik had zeker niet alleen het idee dat me een product verkocht werd. Nee, er werd echt gekeken wat het beste bij mij zou passen en mijn belang stond daarbij voorop. Dat vond ik heel prettig en zo zie je dat niet bij elke adviseur.”

 

Testimonial Euridice

Zou je Van Bruggen Adviesgroep aanraden aan anderen?

Ja! De service was gewoonweg super. Ik heb veel familie hier in de omgeving wonen en noem ook bij hen vaak de naam van het Van Bruggen-kantoor waar ik ben geweest. Ik ben erg tevreden over Van Bruggen Adviesgroep en blijf hier zeker advies vragen.”

Oversluiten óók interessant voor jou?

Ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen door je hypotheek over te sluiten? Doe dan snel de gratis oversluitcheck en ontdek direct jouw mogelijke besparing.

Doe de gratis oversluitcheck

*Afbeeldingen gemaakt door: Sandra Stokmans Fotografie

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak