Purmerend

Weerwal 18
1441 AL Purmerend
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Purmerend

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend

Een eigen huis kopen, je pensioen regelen, de juiste verzekeringen afsluiten: het zijn allemaal belangrijke financiële vraagstukken met tal van mogelijkheden. Heel logisch dat je advies kunt gebruiken bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend helpen wij je graag met persoonlijk, uitgebreid én duidelijk financieel advies.

Ga jij je eerste woning kopen, en wil je daarom je maximale hypotheek laten berekenen? Of ben je juist al wat ouder en wil je de overwaarde van je zojuist verkochte woning goed gebruiken? Wil je je goed voorbereiden op je pensioen? Of wil je een nieuwe verzekering afsluiten, omdat jouw persoonlijke situatie verandert?

Voor iedereen gelden er andere mogelijkheden, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Hoewel je tegenwoordig veel online kunt regelen, begrijpen we bij Van Bruggen Adviesgroep heel goed dat je behoefte hebt aan intensieve begeleiding als het om financiële zaken gaat. Door onze samenwerking met aannemers, notarissen, belastingadviseurs, verhuizers, klimaatbeheerders, BT-keurders, makelaars, projectontwikkelaars en andere financieel adviseurs, beschikken we over de juiste kennis en kennen we de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we je altijd voorzien van een financieel advies op maat.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Een goede voorbereiding op later

Dat je je financiële zaken op orde hebt, is zowel nu als in de toekomst belangrijk. Voor veel mensen is ouder worden confronterend, terwijl de leeftijd van 55 jaar of ouder toch belangrijk is in de financiële wereld. Daarom helpen we je bij Van Bruggen Adviesgroep ook met een goede financiële voorbereiding op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan alle financiële zaken omtrent pensioen en het aan- of verkopen van een huis.

Meer weten over de financiële mogelijkheden na je 55e.

Financieel adviseur in Purmerend

David de Weijer is erkend financieel adviseur. Zijn expertise ligt met name in het geven van hypotheekadvies en verzekeringsadvies, maar ook voor overig financieel advies ben je bij deze financieel adviseur aan het juiste adres. David staat voor een persoonlijke aanpak, waarbij hij écht de tijd neemt voor zijn klant.

David de Weijer, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend: “Financieel advies is een breed begrip. In ieders leven komen belangrijke momenten voor. Denk aan trouwen, kinderen krijgen, samenwonen, scheiden, een overlijden in de familie of met pensioen gaan. Allemaal momenten die indruk maken en direct of indirect invloed hebben op je financiën. Op dat soort momenten is het fijn en belangrijk dat iemand met je meedenkt. Ik sta voor duidelijk, helder, begrijpelijk en persoonlijk advies op de belangrijke momenten in jouw leven.”

Een afspraak wanneer het jou uitkomt

Of je nu een hypotheek wil afsluiten, je wil laten checken of je verzekeringen nog helemaal up-to-date zijn of je een ander financieel vraagstuk hebt: een oplossing of antwoord vind je niet in een dag. Voor het maken van deze belangrijke beslissingen, heb je voldoende tijd nodig. Bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend maken wij graag tijd om te zoeken naar een goede oplossing, een keuze die past bij jouw specifieke situatie. Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Maak direct een afspraak

KvK: 37113784AFM: 12007809Documenten