Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Purmerend Weerwal 18
1441 AL Purmerend
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Purmerend

Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend

Een eigen huis kopen? Je pensioen regelen? De juiste verzekeringen afsluiten? Het zijn allemaal belangrijke financiële vraagstukken met tal van mogelijkheden. Heel logisch dat je advies kunt gebruiken bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend helpen we je met persoonlijk, uitgebreid én duidelijk financieel advies. Zo kun je erop vertrouwen dat jij de juiste keuzes maakt. Voor je hypotheek, je pensioen, je verzekeringen of andere financiële kwesties.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend

Je vindt ons kantoor in hartje Purmerend. Zowel vanuit ons kantoor als online staan we voor jou klaar met een team van twee. David de Weijer is erkend financieel adviseur met ruime expertise in hypotheek- en verzekeringsadvies en met veel kennis van overige financiële vraagstukken. Commercieel medewerker Jolanda Ditz zorgt er daarnaast voor dat het hele proces vlekkeloos verloopt.

Wij zijn er voor al jouw financiële vragen. Welke hypotheek past bij je? Hoe goed sluiten je verzekeringen nog aan op je huidige situatie? En hoe kun je besparen op je maandlasten? Om op al die vragen antwoord te krijgen, krijg je bij ons jouw eigen adviseur die meekijkt naar je persoonlijke situatie. We brengen jouw wensen in kaart en helpen je die te realiseren. Of het nu gaat over zorgeloos leven op je oude dag, het benutten van de overwaarde, het aankopen van een woning of lagere maandlasten krijgen.

We nemen uitgebreid de tijd om jouw situatie en wensen in kaart te brengen. Het resultaat is een deskundig advies waar jij mee verder kunt. Ook het regelwerk dat daarbij komt kijken, pakken wij met plezier voor je op.

Op elke financiële vraag een antwoord

Bij belangrijke levensveranderingen of gebeurtenissen blijft het vaak niet bij één vraag. Daarom zijn wij er zowel voor losse financiële vragen als voor het maken van een complete financiële planning. Ook kunnen we jouw huidige financiële situatie uitgebreid bekijken om je zo te helpen je maandlasten omlaag te krijgen of alles goed te regelen voor de toekomst. Zo kunnen we je antwoord geven op de volgende vragen:

 • Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?
 • Waar moet ik op letten bij het kopen van mijn eerste huis?
 • Hoe kan ik mijn huidige woning voor een goede prijs verkopen?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij verstandig om af te sluiten?
 • Passen mijn huidige verzekeringen nog bij mijn situatie?
 • Wat kan ik doen om mijn overwaarde te verzilveren?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden voor een zzp-hypotheek?
 • Welke opties heb ik om een verbouwing of verduurzaming te realiseren?
 • Is het zinvol om mijn hypotheek over te sluiten?
 • Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?
 • Wat moet ik financieel allemaal regelen voor mijn scheiding?
 • Hoe ziet mijn financiële situatie eruit als ik met pensioen ben?
het ouderlijk huis kopen

Hypotheekadvies én makelaardij

Veel van onze klanten komen bij ons voor hypotheekadvies. Het gaat dan bijvoorbeeld om starters die hun eerste woning willen kopen, om gezinnen met verhuisplannen of juist om 50-plussers die nieuwsgierig zijn of hun hypotheeklasten voordeliger kunnen. In al die vraagstukken zijn wij goed thuis. We kennen de huizenmarkt in Purmerend door en door, en weten dus heel goed wat de mogelijkheden zijn. Bovendien zijn we uitstekend thuis in alles wat je financieel gezien moet regelen voor je hypotheek. Daardoor kunnen we je van begin tot eind – van het bepalen van je hypotheekopties tot de handtekening onder je hypotheekakte - begeleiden.

Het fijne aan Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend is dat je bij ons financieel adviseurs en makelaars onder één dak hebt. Daardoor kunnen we je, naast het financiële stuk, ook goed begeleiden bij je vragen over het kopen of verkopen van een woning. Zo kan een van de makelaars met wie wij samenwerken je bijstaan in de zoektocht naar jouw droomwoning, en kan de makelaar ook de taxatie voor je doen. Bijvoorbeeld als de hypotheekaanbieder daarom vraagt voor het aanvragen of aanpassen van je hypotheek.

Je verzekeringen goed geregeld

Wat zijn voor jou belangrijke verzekeringen? Waar moet je qua dekking op letten? Ook voor verzekeringsvragen zijn wij voor veel klanten hun vertrouwde adviseur. Welke verzekeringen nuttig zijn, hangt af van je situatie. Voor de één is bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering heel belangrijk om te voorkomen dat je na het overlijden van je partner in de financiële problemen komt. Maar het kan ook goed zijn dat die verzekering voor jou niet nodig is, terwijl een arbeidsongeschiktheidsverzekering wel slim is om te hebben. In dat soort vragen bijten wij ons voor je in vast.

We adviseren je hoe jij de grootste risico’s kunt afdekken en bij welke verzekeraar je daarvoor terecht kunt. Als onafhankelijk verzekeringsadviseur kijken we daarvoor naar meer dan één verzekeraar. We vergelijken een groot aantal aanbieders op voorwaarden en premie. Dat vergroot jouw kansen op een passende verzekering.

Heb je al verzekeringen lopen, maar ben je benieuwd of die nog wel bij je huidige situatie passen? Het is altijd verstandig om eens in de zoveel tijd een blik op je verzekeringen te laten werpen. Wij adviseren je hier eerlijk over. Zit je helemaal prima en hoef je niets te veranderen? Of denken we juist dat een verzekering totaal overbodig is? Ook dan laten we het je uiteraard weten.

Oversluitgids

Nu alvast alles in orde voor jouw pensioen

Je pensioen zou hét moment moeten zijn dat je zorgeloos achterover kunt lenen. Zonder zorgen over je financiële situatie. Samen met jou gaan wij ervoor dat doel te behalen. Ons pensioenadvies is er namelijk op gericht dat jij met een heldere financiële planning de deur uit gaat. Natuurlijk niet binnen één uur; daar gaat wat meer tijd en uitzoekwerk in zitten. Die tijd maken wij graag voor je om ervoor te zorgen dat jij alles voor later nu alvast tot in de puntjes geregeld hebt.

Daarbij zoeken we bijvoorbeeld uit hoe je financiële situatie er straks na je laatste werkdag uitziet. Wat zijn dan je maandlasten? Hoeveel komt er binnen qua inkomen? En matcht dat met hoe je financiële plaatje er op dit moment uitziet? Ook kijken we wat je kunt doen om je pensioen zelf aan te vullen. Wellicht biedt je overwaarde of oversluiten daar een optie voor. Dat alles zetten wij voor je op papier en uiteraard geven we je er in een persoonlijk gesprek uitgebreide uitleg over. Samen gaan we er goed voor zitten om tot een plan te komen waar jij je nu en straks goed bij voelt.

Schakel ons in voor pensioenadvies

 

Euridice bespaarde ruim 50% op haar maandlasten door over te sluiten

Vele klanten hebben we de afgelopen tijd kunnen helpen met een flinke maandelijkse besparing. Achter elke besparing gaat een uniek en persoonlijk verhaal schuil. Elk verhaal is voor ons bijzonder en geeft ons werk ook zoveel voldoening. Bij een hypotheek oversluiten komt veel kijken. Deskundig en transparant (onafhankelijk) hypotheekadvies is daarom belangrijk. Dit heeft Euridice onlangs zelf mogen ervaren. Ze heeft onlangs haar hypotheek laten oversluiten door hypotheekadviseur David de Weijer van Van Bruggen Adviesgroep Purmerend. Euridice vertelt uitgebreid over het traject, haar ervaring met David en wat het haar uiteindelijk heeft opgeleverd.

Overwaarde whitepaper downloaden

Altijd onafhankelijk en deskundig advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend zijn we er trots op dat we het Keurmerk Financiële Dienstverlening mogen dragen. Dit keurmerk laat zien dat wij kwaliteit leveren als financieel dienstverlener én dat ons kantoor aan hoge eisen voldoet. Je kunt er dus op vertrouwen dat je aan ons een goede en betrouwbare adviseur hebt én dat we je volledig objectief advies geven.

Dat laatste houdt in dat wij losstaan van welke geldverstrekker of verzekeraar dan ook. In plaats van ons te focussen op de producten van één aanbieder, nemen we juist een groot aantal geldverstrekkers mee in ons advies aan jou. Dat betekent dat we bijvoorbeeld veel verschillende hypotheekaanbieders kunnen vergelijken (op rente en voorwaarden) voordat we jou één specifieke aanbieder adviseren. Zo kun je een hypotheek afsluiten die in alle opzichten bij jouw situatie past. Nu én over een aantal jaar.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend?

Voor deskundig financieel advies zit je op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Purmerend helemaal goed. En dat in elke levensfase en situatie.

Door voor ons team te kiezen, profiteer jij van 7 fijne voordelen:

 • Advies over financiën, hypotheken en verzekeringen onder één dak
 • Ook voor makelaardij (aan/verkoopbemiddeling en taxaties)
 • Ruime en brede ervaring in financieel advies
 • Persoonlijke aandacht en heldere uitleg
 • Goed bereikbaar voor vragen (ook ’s avonds en in het weekend)
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Ook mogelijkheden voor online advies

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Wees welkom voor advies op kantoor of online

Vind je het fijn om op kantoor jouw financiële situatie door te nemen? Of word je graag via de video geholpen? De keuze is aan jou. Wij bieden ons advies zowel online als offline aan. In beide gevallen op een persoonlijke manier, waarbij we alle tijd nemen om ons in jouw wensen en situatie te verdiepen én waarbij jouw vragen altijd welkom zijn. Ook buiten kantoortijden om.

Je vindt het vast fijn om, voordat je je financiële situatie met ons bespreekt, vrijblijvend (en gratis) kennis te maken. We vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen.

Maak een eerste afspraak bij ons op kantoor of via de video. Klik daarvoor op de knop hieronder of bel naar 0299 – 431 431. Mailen naar purmerend@vanbruggen.nl kan natuurlijk ook.

Plan een kennismaking
KvK: 37113784AFM: 12007809Documenten