Hypotheekadvies in Purmerend

Hypotheekadvies in Purmerend

Financieel advies op maat

“Duidelijk, helder, begrijpelijk en persoonlijk financieel advies, daar staan wij voor! Mijn naam is David de Weijer, financieel adviseur. Wij zijn gevestigd aan de Weerwal 18 in het centrum van Purmerend. Hier bent u van harte welkom voor persoonlijk hypotheekadvies en overig financieel advies.“

Advies op belangrijke momenten in uw leven

Financieel advies is een breed begrip. In ieders leven komen belangrijke momenten voor; denk aan trouwen, kinderen krijgen, samenwonen, scheiden, een overlijden in de familie of met pensioen gaan. Allemaal momenten die indruk maken en direct of indirect invloed hebben op uw financiën. Op dat soort momenten kan het fijn en belangrijk zijn dat er met u wordt meegedacht.

Hypotheek berekenen

Een eigen huis; voor de een is dat al jaren een gegeven, een ander huurt nog en vindt het toch wat spannend om een huis te kopen. Een hypotheek is hier nu eenmaal voor benodigd. Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een nieuw huis, wilt u natuurlijk weten hoeveel u kunt lenen. De hypotheekrente is hierbij natuurlijk ook van belang. Online kunt u al een eerste indicatie krijgen van uw maximale hypotheek. Voor een uitgebreider en gedegen advies maakt u een afspraak met een financieel adviseur. Hij kijkt naar uw gehele situatie en zet alle mogelijkheden voor u op een rij. David de Weijer is de financieel adviseur voor Purmerend en omgeving. David staat voor een persoonlijke aanpak, waarbij hij echt de tijd neemt voor u.

55plus; een goede voorbereiding op later

Ouder worden is voor velen van ons soms confronterend. Toch is een goede voorbereiding op later wel belangrijk. Voor veel mensen wellicht confronterend, maar de leeftijd van 55 jaar en ouder is belangrijk in de financiële wereld. Waarom?

Lees het hier>

Verzekerd advies

Financieel advies gaat bij ons nóg verder. Zo kunnen wij u ook adviseren over verzekeringen. Bijvoorbeeld over uw autoverzekering. De goedkoopste autoverzekering is lang niet altijd de beste. De voorwaarden en dekking van deze verzekering zijn ook heel belangrijk. De premies van een autoverzekering verschillen nogal van elkaar. Het vergelijken van autoverzekeringen kan daarom belangrijk zijn voor uw portemonnee. En wist u bijvoorbeeld dat een autoverzekering gebaseerd wordt op uw postcode? Dus bent u onlangs verhuisd, dan kan het interessant zijn om eens de premies te vergelijken. U kunt wellicht besparen op uw vaste lasten. En vergeet ook uw andere verzekeringen niet, zoals uw reisverzekering.

Een afspraak wanneer ú dat uitkomt

Het afsluiten van een hypotheek gaat niet binnen een dag. Het is een belangrijke beslissing in uw leven. Voor het maken van een goede keuze die past bij úw situatie, maken wij graag tijd. David de Weijer adviseert niet alleen op het gebied van hypotheken, maar ook voor bemiddeling bij aan- of verkoop van uw huis kunt u bij hem terecht. Maak een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Het eerste gesprek voor financieel en hypotheekadvies nemen wij voor onze rekening.

Maak direct een afspraak

Het team vanPurmerend
David de Weijer
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanPurmerend
Jolanda Ditz
Commercieel medewerker binnendienst
Banner-overwaarde
Purmerend
Weerwal 181441 AL Purmerend
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 37113784
AFM
: 12007809
Volg Van Bruggen Adviesgroep Purmerend


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Purmerend bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.