Hypotheekadvies in Purmerend

Hypotheekadvies in Purmerend

Uw hypotheekadviseur in Purmerend

Mijn naam is David de Weijer. Graag nodig ik u uit op ons kantoor aan de Weerwal 18 in het centrum van Purmerend voor persoonlijk hypotheekadvies en overig financieel advies.
Op deze site ziet u de presentatie van ons kantoor. U krijgt hierdoor onder andere een goede indruk wat u kunt verwachten als u een afspraak maakt.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar

Immers, een goede keuze maken voor de juiste hypotheek is een belangrijke beslissing in uw leven. U wilt de beste hypotheek met de laagste maandlasten. Daarnaast wilt u toch ook weten of u in alle gevallen de maandelijkse lasten nog goed kunt betalen en hoe u deze risico's passend kunt afdekken.

Wij zetten alle mogelijkheden helder en overzichtelijk voor u op een rij. Dat bespaart u tijd en geld en geeft u de zekerheid van het beste advies!

Voor een verhelderend gesprek bent u van harte welkom. Het eerste gesprek voor financieel en hypotheekadvies nemen wij voor onze rekening.

Maak direct een afspraak


Van Bruggen Adviesgroep Purmerend wint Independer award voor Beste Hypotheekkantoor!

David de Weijer: ” Dit is zo fantastisch. We werken allemaal hard om onze klanten het beste advies te geven. Dat dit op deze manier ook door onze klanten wordt geuit is echt een enorm compliment."
Van Bruggen-adviseur David de Weijer is bijzonder trots op deze Independer award: ” Online reviews zijn al jaren sterk in opkomst. Consumenten willen graag weten wat anderen vinden van een bepaald product of dienst. En als je er dan zo uitspringt en ook nog eens een award wint, dan is dat een extra bevestiging dat je je werk goed doet! Wij willen daarom iedereen bedanken voor het kenbaar maken van hun positieve ervaringen en zullen alles in het werk stellen om deze koppositie te blijven behouden en verbeteren!?

Van Bruggen Adviesgroep Purmerend heeft de Independer award voor het Beste Hypotheekkantoor ook al gewonnen in 2013 en 2014. Voor hypotheekadvies in Purmerend bent u bij Van Bruggen Adviesgroep Purmerend aan het juiste adres!

Bekijk hier de reviews van Van Bruggen Adviesgroep Purmerend op Independer.nl
Het team vanPurmerend
David de Weijer
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanPurmerend
Jolanda Ditz
Commercieel medewerker binnendienst
Vraag de bespaardeal aan
Purmerend
Weerwal 181441 AL Purmerend
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 37113784
AFM
: 12007809
Volg Van Bruggen Adviesgroep Purmerend


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Purmerend bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.