Eerste huis kopen?
Wij helpen je over de drempel!

In 7 stappen naar je eerste huis

Niets zo spannend als het kopen van je eerste eigen huis. Want wat komt er allemaal bij kijken en waar moet je op letten en aan denken?Misschien wel door de overvloed aan informatie die op je afkomt. En hoeveel kan je lenen? Blijft er dan wel elke maand voldoende over om leuke dingen te doen? Hoe werken de onderhandelingen over de prijs van het huis? Wat moet ik allemaal verzekeren om gerust te kunnen klussen én wonen? Vragen en onzekerheden die iedereen kent bij de koop van een eerste huis. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kennen ze natuurlijk ook en hebben 7 stappen voor het kopen van een eerste huis voor je uitgewerkt.

Bekijk de 7 stappen

Liever direct een afspraak?Pieter Vlogt #1 - De lage hypotheekrente

Pieter Vlogt elke maand over alles wat met wonen te maken heeft. Tips over een startershypotheek, de lage rente en wat je allemaal kan met een schenking.


Wij hebben ons eerste huis gekocht!

"We hadden onze startershypotheek zo geregeld"

Een eerste huis kopen is echt spannend. Van Bruggen Adviesgroep helpt jullie graag met een hypotheek voor jullie eerste huis.

Lees ons verhaal


Gerelateerde onderwerpen

Het eerste huis is voor starters op de woningmarkt een grote stap. En niet voor niets. Je gaat een heel groot bedrag lenen voor je eerste huis. Toch is het de moeite waard om juist nu een huis te kopen. De huizenprijzen stijgen weer licht en de hypotheekrente is historisch laag. Dat maakt een eerste koophuis erg aantrekkelijk. Ook kunnen ouders helpen door geld te lenen of te schenken onder fiscaal gunstige voorwaarden.

Wil je net iets meer lenen dan mogelijk is met jouw inkomen? Dan kan de starterslening uitkomst bieden. We vertellen je graag meer en natuurlijk ook of je hiervoor in aanmerking komt. Kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken. Dan weet je al snel meer.

Vrijblijvend online afspraak maken