Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Rotterdam-Oost Maltaplein 5
3059 XW Rotterdam
Opent dinsdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Oost

Hypotheekadvies Rotterdam-Oost

Bent u een starter

Wij snappen dat het lastig is om op de koopmarkt een plekje te vinden. U moet vaak snel schakelen als er een huis beschikbaar komt. Eigen geld lijkt ook een must. Soms kan de gemeente helpen met een starterslening. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van starters op de woningmarkt. Door onze samenwerking met een lokale makelaar zitten wij dicht op de markt. Wij zijn er van het helpen kiezen van de juiste wijk of straat tot het doen van de jaarlijkse belastingaangifte.

Voor het eerste een huis kopen is een bijzonder moment. Het is waarschijnlijk de grootste financiële beslissing in uw leven. Maak daarom gebruik van onze uitgebreide ervaring en expertise. Heeft u een woning op het oog? Gaat u een woning bezichtigen? App ons dan het exacte adres. Wij gaan direct aan de slag en sturen u bruikbare tips over de woning, de actuele rentestanden en uw totale maandlasten. U bent dan optimaal voorbereid om de woning te gaan bezichtigen.

Als zelfstandig ondernemer een hypotheek afsluiten?

Dat kan nog wel eens lastig zijn, maar er is meer mogelijk dan u denkt. Een ondernemer heeft geen vast inkomen, meestal geen loonstrook en is afhankelijk van de winst uit de onderneming. En die winst kan nog wel eens schommelen. Geldverstrekkers zien dat als een verhoogd risico, zeker als de onderneming net even één jaartje wat minder winst heeft gedraaid. Geldverstrekkers zien het vaak ook als extra werk, omdat hun interne processen ingericht zijn op mensen in loondienst. Bij ondernemers werkt het namelijk net even anders. Er is vaker maatwerk nodig. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kunnen het gevraagde maatwerk leveren. Probeer ons maar eens uit, wij kunnen u als ondernemer helpen om een passende hypotheek te regelen. Bel gratis 0800 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening. Wij weten het zeker, er is meer mogelijk als u een specialist inschakelt.

Maak direct een afspraak

 

KvK: 81750293AFM: 12047839Documenten