Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Lelystad Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lelystad

Van Bruggen Adviesgroep in Lelystad

Kun je de hulp van een financieel adviseur in Lelystad goed gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe woning wilt gaan kopen, je maandlasten hoopt te verlagen of je verzekeringen wilt laten checken? Financieel adviseur Ruben Straatman van Van Bruggen Adviesgroep Lelystad helpt je graag met financieel advies op maat. Of je nu een nieuwbouwwoning koopt, je pensioen goed geregeld wilt hebben of je verzekeringen afgestemd wilt hebben op je nieuwe site – Ruben helpt je verder. Kom langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Waarom een financieel adviseur inschakelen?

Je financiën regelen en de juiste financiële keuzes maken is niet iets wat zomaar gepiept is. Je hebt waarschijnlijk al een druk leven met al je dagelijkse verplichtingen en je werk, gezin of andere bezigheden. Zie dan maar eens de tijd te vinden om ook nog tot op de bodem uit te zoeken bij welke hypotheekaanbieder, verzekeraar of pensioenoplossing jij voordelig uit bent. En dat nog los van het feit dat je zelf geen deskundige bent op dit gebied. Dat maakt het extra lastig om wegwijs te worden in de vele soorten producten, aanbieders en voorwaarden.

Dát is dan ook precies de reden waarom de meerderheid van de Nederlanders, ook in Lelystad, een financieel adviseur inschakelt. Kies je daarbij ook nog voor een onafhankelijke financieel adviseur, zoals Ruben van Van Bruggen Adviesgroep Lelystad? Dan weet je zeker dat diegene tientallen producten voor je vergelijkt op kosten en voorwaarden, zodat jij straks écht voordelig uit bent.

Bij ons ben je zeker van financieel advies dat maatwerk is. Adviseur Ruben verdiept zich in jouw wensen en mogelijkheden en gaat op basis daarvan op zoek naar de juiste financiële opties. Zo bespaar jij zeeën van tijd aan uitzoekwerk en regelwerk én bespaar je jezelf vaak ook heel wat geld en zorgen. Een voordelige financiële oplossing regelen doet Ruben voor je. Altijd met heldere uitleg voor jou over waarom je ergens wel of niet goed aan doet.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Een hypotheek afgestemd op jouw wensen voor nú en de toekomst? Jazeker. Financieel adviseur Ruben Straatman heeft ruime hypotheekervaring en zet die graag in om hypotheekadvies afgestemd op jouw wensen te geven. Elke situatie is anders: of je nu gaat scheiden, trouwen, of met pensioen gaat, hij helpt je bij het maken van financiële keuzes rondom je hypotheek (en meer dan dat). Zo kan hij je helpen aan een hypotheek voor een nieuwbouwwoning, een hypotheek als je een eerste huis of volgend huis koopt of een hypotheek na je scheiding.

Ook als je de wens hebt om te besparen op je hypotheeklasten, is Ruben jouw deskundige adviseur. Hij denkt graag mee of je hypotheek voordeliger kan, welke voorwaarden bij je passen en waar jij in het algemeen goed aan doet. Wie weet kun je flink geld besparen door over te sluiten naar een andere aanbieder, rentemiddeling te doen of je verzekeringen te laten checken.

Nog een fijn voordeel aan ons kantoor: Van Bruggen Adviesgroep Lelystad is onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde geldverstrekkers. Ruben Straatman zoekt altijd naar de beste match tussen een hypotheek en jouw persoonlijke situatie.

Vraag hypotheekadvies aan

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Lelystad

Bij Van Bruggen Adviesgroep Lelystad geloven we dat persoonlijk contact bij financieel advies extra belangrijk is. Je bespreekt je financiële situatie niet zomaar met iedereen. Je wilt je gehoord voelen en een vertrouwensband opbouwen. Daar geloven wij ook juist in. Daarom staan we uitgebreid voor je klaar, ook voor losse vragen die later in je opkomen.

De voordelen van ons kantoor op een rij:

 • Jarenlange ervaring met financieel advies in Lelystad en omgeving
 • Advies over hypotheek, verzekeringen, pensioen en besparen
 • Samenwerking mogelijk met lokale makelaar
 • Ook uitgebreide begeleiding bij nieuwbouw
 • Onafhankelijk advies (= vergelijking van veel aanbieders)
 • Snel antwoord op je vragen
 • Altijd een oplossing die voordelig is én bij je past

Een nieuwbouwhuis kopen, hoe zit dat?

In Lelystad rijzen de nieuwbouwwijken (Parkwijk, Bataviahaven, Warande, etc.) als paddenstoelen uit de grond. Dat is goed nieuws voor iedereen die zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe woning. Misschien is straks een van de allernieuwste stulpjes in een wijk in Lelystad jouw nieuwe eigendom. Terwijl jij fantaseert over jouw gloednieuwe woning die je helemaal naar jouw smaak inricht, kunnen wij je adviseren over je financiële mogelijkheden.

Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek voor een nieuwe woning? Waar moet je bij een nieuwbouwwoning op letten in financieel opzicht? Bijvoorbeeld als je al een woning hebt en die moet verkopen of als er overwaarde op je huidige huis rust? Wij kunnen je hier volledig bij begeleiden en beantwoorden al je vragen.

Het eerste gesprek over je financiële mogelijkheden voor een huis kopen is bij ons ook nog eens altijd gratis. Zo weet je snel waar je aan toe bent, en kun je vervolgens rustig zelf de mogelijkheden afwegen.

Maak je gratis eerste afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep  krijgen een vast salaris. Er zijn geen medewerkers in loondienst die meer dan 1 miljoen euro per jaar verdienen en er wordt niet gewerkt met een variabele beloning.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Voel je zeker met de juiste verzekering

Verzekerd zijn is ontzettend belangrijk, Maar welke verzekeringen passen bij jouw persoonlijke situatie? Hoe zorg je ervoor dat je in jouw persoonlijke situatie zo goed mogelijk verzekerd bent tegen zo laag mogelijke maandlasten? Ruben kijkt samen met jou verder. Je kunt hem zowel inschakelen als je voor het eerst passende verzekeringen (bij voorkeur tegen een zo gunstig mogelijke premie) afsluit, als wanneer je al verzekeringen hebt lopen. Het kan namelijk best zijn dat je lopende verzekeringen niet de meest voordelige optie bieden. Ruben gaat graag met je op zoek naar een verzekering die qua premie én dekking gunstig voor je uitpakt.

Wat kun jij doen met je overwaarde?

Is het alweer een tijdje geleden dat je je huidige woning hebt verkocht? Dan is het goed mogelijk dat er op je huis overwaarde rust. Dit houdt in dat de woning (flink) meer waard is dan de hypotheek die je er op dit moment op hebt openstaan. Dat biedt kansen, bijvoorbeeld om je hypotheek te verhogen. Er zijn diverse producten waarmee je van je overwaarde een vrij opneembaar bedrag kunt maken. Opties daarvoor zijn bijvoorbeeld een opeethypotheek, een krediethypotheek of simpelweg een tweede hypotheek bovenop je huidige hypotheek.

Ruben kan je laten weten wat er voor jou mogelijk is en wat je zoal met je overwaarde kunt doen. Ze je het geld bijvoorbeeld opzij voor je pensioen straks? Schenk je er een deel van aan je (klein)kinderen? Of biedt de overwaarde kansen om eindelijk je gedroomde verbouwing te realiseren of een tweede woning aan de andere kant van het land (of zelfs over de landsgrenzen) te kopen? Een heleboel opties! Ruben praat je er graag over bij.

Financieel advies voor vijftigplussers

Waarom we dit kopje apart noemen? Omdat je na je vijftigste met specifieke financiële vragen kunt zitten. Je bent je waarschijnlijk al aan het inlezen in je pensioen. Kun je eerder stoppen met werken? Hoe ziet jouw pensioenopbouw eruit? En is het nodig om je pensioen aan te vullen, zodat je een pensioengat kunt voorkomen? Dat zijn stuk voor stuk vragen waarover we je met ons deskundige pensioenadvies kunnen adviseren.

Daarnaast kunnen we je specifiek advies geven over jouw mogelijkheden voor later. Zo adviseren we vaak vijftigplussers over hun mogelijkheden voor een seniorenhypotheek. Je hypotheekopties zijn beperkter vanaf je 57e. Daarom denken we graag mee over wat er wél mogelijk is qua hypotheek oversluiten, je overwaarde verhogen of een nieuwe hypotheek nemen. Ook als je eerder wilt stoppen met werken, plannen hebt voor een bijzondere reis of een verbouwing, of je pensioen hoopt aan te vullen, zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Lelystad goed om meer over je opties te weten te komen.

Wil je weten waar je voor jouw pensioen goed aan doet? Een keer vrijblijvend kennismaken op ons kantoor in Lelystad kan altijd. Dan vertelt Ruben je meer over jouw mogelijkheden.

Maak een gratis afspraak

Welke financiële vraag heb jij?

Bij Van Bruggen Adviesgroep Lelystad helpen we veel mensen bij alles rondom hun hypotheek. Maar ook als jouw vraag over iets totaal anders gaat, zoals je verzekeringen, pensioen, een schenking of een verbouwing, staan we voor je klaar. Vanuit ons brede financiële advies kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren over:

 • Hoe werkt het als je een zzp-hypotheek wilt afsluiten?
 • Welke bespaarkansen zijn er voor jouw hypotheek en vaste lasten?
 • Passen je huidige verzekeringen nog wel bij je situatie en inkomen?
 • Wat zijn de mogelijkheden voor jou om een verbouwing te financieren?
 • Welke mogelijkheden heb jij om een schenking te doen?
 • Hoe kun je meer financiële ruimte creëren, bijvoorbeeld door je overwaarde te verzilveren?
 • Kun je eerder stoppen met werken?
 • Wat zijn je financiële mogelijkheden (bijvoorbeeld voor een hypotheek) na een scheiding?
 • Waar doe je financieel gezien goed aan als je richting je pensioen gaat?

Vrijblijvend kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep Lelystad?

Wil jij je ook niet meer zelf hoeven te buigen over lastige financiële vraagstukken? Schakel onze expertise in. We helpen je graag om de juiste financiële keuzes te maken.

Plan je gratis kennismaking op ons pand aan de Bataviahaven 1 in Lelystad. Dan kijkt Ruben vrijblijvend met je mee. Mail naar rstraatman@vanbruggen.nl of bel naar 0320 – 32 00 88.

Maak een afspraak
KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten