Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Lelystad Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Lelystad

Maak kennis met onze financieel adviseur in Lelystad

Denkt u dat u de hulp van onze financieel adviseur in Lelystad kunt gebruiken, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe woning wilt gaan kopen, om uw maandlasten te verlagen of uw verzekeringen te checken? Onze financieel adviseur Ruben Straatman helpt u graag met financieel advies op maat. Kom eens langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIES

Een hypotheek afgestemd op uw wensen voor nú en de toekomst? Financieel adviseur Ruben Straatman heeft ruime ervaring die hij inzet om altijd het hypotheekadvies op uw wensen af te stemmen. Elke situatie is anders: of u nu gaat scheiden, trouwen, of met pensioen gaat, onze financieel adviseur kan u helpen bij het maken van financiële keuzes. Van Bruggen Adviesgroep is onafhankelijk wat betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde geldverstrekkers. Ruben Straatman zoekt altijd naar de beste match tussen de hypotheek en uw persoonlijke situatie.

VOEL JE ZEKER MET DE JUISTE VERZEKERING

Verzekerd zijn is ontzettend belangrijk, maar welke verzekeringen passen nu bij uw persoonlijke situatie? Hoe zorgt u ervoor dat u in uw persoonlijke situatie zo goed mogelijk verzekerd bent tegen zo laag mogelijke maandlasten? Ruben Straatman kijkt samen met u verder.

EUREKA: DE ''EUREKA'' HYPOTHEEK

De ‘Eurekabuurt’ in Lelystad zal bestaan uit een mix van  24 laagbouw kwadrantbungalows en 42 hoogbouw appartementen. Financieel adviseur Ruben Straatman van Van Bruggen Adviesgroep Lelystad heeft kennis en ervaring binnen het project ‘Eureka wijk’. Hij kijkt samen met jou naar een hypotheek die past bij jouw financiële situatie en jouw wensen voor de toekomst. Hij heeft ruime kennis van de recente ontwikkelingen, is op de hoogte van de snel veranderende rentes en voorwaarden en weet welke aanbieders er allemaal op de markt zijn.

De Eureka hypotheek

SAMENWERKING: DE 4 LINDEN MAKELAARDIJ

Van Bruggen Adviesgroep Lelystad werkt samen met ‘De 4 Linden makelaardij’. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van uw woning regelen. Deze succesvolle formule van een goede samenwerking tussen een makelaar en financieel adviseur, neemt u het werk uit handen. Hierdoor kan u al nadenken over de verhuizing of over de inrichting van het huis. U bent er van verzekerd dat net zoals de financiering van je woning, de aan- en/of verkoop van A tot Z voor u goed geregeld wordt. Ruben Straatman neemt samen met De 4 Linden makelaardij graag al het werk voor u uit handen.

KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten