Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.
Afspraak maken?

Het team van Lelystad

Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Lelystad

De aankoop van een nieuwe woning, de aanvraag van consumptief krediet voor de aanschaf van een nieuwe auto, enzovoorts, het zijn belangrijke momenten in uw leven. Niet alleen omdat er bij een nieuwe woning veel geregeld moet worden, ook omdat de aankoop van een woning een grote impact heeft op uw financiële situatie in het heden en de toekomst. Om die reden is het belangrijk om uzelf hier goed op voor te bereiden. Onze hypotheekadviseur in Lelystad kan u hierbij helpen, door een persoonlijk hypotheekadvies voor u op te stellen. Transparantie en een persoonlijke service staan hierbij voorop, als u kiest voor onze hypotheekadviseur. Zo weet u voor het afsluiten van een hypotheek precies waar u aan toe bent en wat de gevolgen hiervan zullen zijn.

Financieel advies op maat

Een hypotheekadvies is een van de diensten die de hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep aanbieden. Ook helpen onze financieel adviseurs u bijvoorbeeld graag met het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding, enzovoorts. Wanneer u momenteel al een hypotheek heeft aangevraagd, kan het soms interessant zijn om te kiezen voor het oversluiten van uw hypotheek. Wij monitoren dagelijks de hypotheekmarkt en waarschuwen u als dit interessant voor u is. Zo betaalt u nooit teveel voor uw hypotheek!

Maak kennis met onze hypotheekadviseur in uw buurt

Denkt u dat u de hulp van onze hypotheekadviseur in Lelystad kunt gebruiken, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe woning wilt gaan kopen? Wij helpen u graag met hypotheekadvies op maat! Tevens kunnen we samen met u kijken of het mogelijk is om uw maandlasten te verlagen, de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren, enzovoorts. Kom eens langs en drink geheel vrijblijvend een kop koffie met een van onze financieel adviseurs.

KvK: 74031023AFM: 12015503Documenten