Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Haarlem Zijlweg 38
2013 DJ Haarlem
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Haarlem

Advies van de makelaar van Van Bruggen Adviesgroep Haarlem

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wat is bijvoorbeeld de maximale hypotheek die jij kunt krijgen? Is er onderhandelingsruimte in de vraagprijs? Is het koopcontract duidelijk op alle punten? Hoe bepaal je de juiste vraagprijs? En op welke kosten kun je rekenen bij het verkopen van een huis? Wie zichzelf laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem staat de makelaar dan ook voor je klaar om je te begeleiden tijdens het gehele aan- of verkooptraject.

Bij ingewikkelde financiële kwesties, zoals de aankoop of verkoop van een huis, kan het zomaar voorkomen dat je wat over het hoofd ziet. Of dat je je laat leiden door emoties. Daardoor kan het voorkomen dat je onnodig te veel betaalt, of je te weinig ontvangt. Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep, dan weet je zeker dat je een specialist in de arm neemt die opkomt voor je belangen. Dat verdient zich dubbel en dwars terug! Is het niet in geld, dan wel in het beperken van de financiële risico’s. Groot voordeel van Van Bruggen Adviesgroep Haarlem is dat de financieel adviseur en de makelaar nauw samenwerken. Je ontvangt dus aan- en verkoopbegeleiding en financieel advies op één plek.

Gecertificeerd makelaar in Haarlem

Dennis Rikken is gecertificeerd makelaar bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem. Mensen omschrijven hem als een persoon met een gedreven instelling, die zorgt dat de doelen naar tevredenheid behaald worden. Met financieel adviseur Bert Verbruggen werkt hij samen onder één dak aan de Zijlweg 38 in Haarlem.

Dennis Rikken, gecertificeerd makelaar bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem: “Vooraf aan de aan- of verkoop van een huis neem ik het gehele proces door met de klant. Ik ontzorg de klant volledig en neem hem alles uit handen. Hierbij staat betrouwbaarheid voorop: ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Zo is de klant volledig op de hoogte van de stand van zaken omtrent de koop of verkoop van het huis.”

Bert Verbrugge, financieel adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Haarlem, over zijn samenwerking met makelaar Dennis Rikken: “Zelf een huis kopen, dat kan iedereen. Maar aan- en verkopen tegen de juiste prijs en alle risico’s in kaart brengen en beoordelen: daar hebben de meeste mensen toch echt een gespecialiseerde vakman voor nodig. Dennis Rikken is zo’n vakman.”

Transparante werkwijze

Bij Van Bruggen Adviesgroep hechten wij grote waarde aan transparantie. We willen dat het resultaat voor jou als klant centraal staat en zorgen er dan ook voor dat je altijd precies weet waar we staan. Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt, een aanspreekpunt dat zich richt op jouw specifieke situatie. Alleen dan kunnen wij de beste resultaten voor jou behalen.

Afspraak maken

Gezien de hoge huizenprijzen en het relatief kleine aanbod, is het lastig een woning te vinden. Met de hulp van een gecertificeerd makelaar, wordt het allemaal net wat makkelijker. Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of wil je een bezichtiging plannen? Maak dan direct een afspraak met onze makelaar in Haarlem. Het eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Direct een afspraak maken