Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Haarlem Zijlweg 38
2013 DJ Haarlem
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Haarlem

Uw makelaar in Haarlem

Vlak bij Amsterdam ligt een minstens zo mooie stad: Haarlem. Niet gek dat steeds meer mensen in deze fijne stad in de Randstad gaan wonen. Van pittoreske jaren-30-woningen aan de Haarlemse grachten tot kersverse nieuwbouwwoningen – je vindt hier de mooiste huizen. En je vindt in deze fijne stad ook dé financieel adviseur en makelaar in Haarlem die jou helpt om een nieuwe woning te aan te kopen of om je huidige woning zo goed mogelijk te verkopen. Waar kan onze makelaar Dennis jou bij helpen?

Maak een afspraak

Krijg advies van een ervaren makelaar in Haarlem

Bij het kopen van een huis in Haarlem komt heel wat kijken. Wat is bijvoorbeeld de maximale hypotheek die je kunt krijgen? Hoe vergroot je je kansen om een mooi huis te kopen in Haarlem? Is er onderhandelruimte in de vraagprijs? Is de woning ook bouwkundig gezien jouw droomhuis of mankeert er iets aan? En is het koopcontract op alle punten duidelijk?

Ook als je je woning gaat verkopen, heb je vaak allerlei vragen. Hoe bepaal je de juiste vraagprijs? Met welke kosten moet je rekening houden als je een huis gaat verkopen in Haarlem? En als er biedingen zijn uitgebracht, hoe haal je dan het meeste uit de onderhandelingen?

Of je nu gaat kopen, verkopen of een combinatie van beide – laat jezelf altijd goed begeleiden door een makelaar in Haarlem. Door er een aan- en verkoopexpert bij te betrekken, kun je jezelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Onze Haarlemse aan- en verkoopmakelaar Dennis Rikken begeleidt je graag tijdens het gehele aan- of verkooptraject.

Waarom een makelaar in Haarlem inschakelen?

Een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks. Niet gek dus dat het voelt alsof er heel veel op je afkomt, zowel als het om je eerste woning gaat als wanneer je van koophuis naar koophuis verhuist. Bovendien gaat het om heel veel geld en maak je keuzes met grote consequenties. Je wilt bijvoorbeeld niet belangrijke kleine lettertjes over het hoofd zien.

Daarom is het slim om bij de aan- of verkoop van een woning altijd een expert in te schakelen. Een makelaar in Haarlem is dan uiteraard de juiste keuze. Diegene kent de omgeving, weet wat speelt in de markt en zet zijn brede netwerk in om jou goed te helpen.

Kies je voor Dennis Rikken, de makelaar in Haarlem bij Van Bruggen Adviesgroep? Dan ben je zeker van een specialist die opkomt voor jouw belangen. Dat verdient zich dubbel en dwars terug! Is het niet in geld, dan wel in het beperken van de financiële risico’s. Een ander groot voordeel van Van Bruggen Adviesgroep Haarlem is dat je vanuit één kantoor een makelaar in Haarlem én een financieel adviseur tot je beschikking hebt. Zij bundelen hun krachten, zodat je ook op het gebied van financieel advies en hypotheekadvies goed en vlot geholpen wordt.

Makelaardij inschakelen?

Hoe helpen wij je bij een huis kopen in Haarlem?

Een huis kopen in Haarlem is een belangrijke beslissing, dus wil je goede keuzes maken. Je wilt immers wel dat je huis echt een droomwoning is en niet later een kat in de zak blijkt. Dennis kan je adviseren tijdens het hele proces van een huis kopen in Haarlem. Vanaf de eerste oriëntatiefase (welke woningen sluiten aan op je wensen en waar ga je kijken?) tot aan de uiteindelijke koopakte. Hij is jouw persoonlijke aanspreekpunt, kan al je vragen beantwoorden en keert de contracten en het woningaanbod binnenstebuiten om er het optimale voor je uit te halen.

Als aankoopmakelaar in Haarlem kan Dennis je dus veel werk uit handen nemen. Of je nu een bestaande woning wilt kopen of specifiek op zoek bent naar een nieuwbouwwoning. Ook als je droom is om zelf een huis te bouwen op een eigen kavel kan Dennis je bijstaan. Zo weet je zeker dat alles op papier goed geregeld is en dat je zorgeloos met de bouw van start kunt gaan.

Concreet kan Dennis als aankoopmakelaar in Haarlem het volgende voor je doen:

 • je wijzen op nieuw woningaanbod dat aansluit op je wensen;
 • meegaan naar bezichtigingen om je advies te geven over de staat van de woning;
 • de woning checken op eventuele gebreken, kleine lettertjes of andere aandachtspunten;
 • jou adviseren over een marktconform en passend bod;
 • voor jou onderhandelen met de verkopers over de prijs en voorwaarden;
 • meegaan naar de oplevering en de woning voor je nalopen;
 • de koopakte checken op eventuele ontbrekende punten.

Zoek jij een nieuwe woning in Haarlem of omgeving en wil je daarbij goed bijgestaan worden? Schakel dan Dennis in als jouw aankoopmakelaar in Haarlem. Plan een gratis eerste gesprek!

Schakel aankoopmakelaardij in

Waarom een aankoopmakelaar in Haarlem nemen?

Twijfel je nog of een aankoopmakelaar in Haarlem wel nodig is? Dit zijn een paar redenen waarom  bijna elke woningkoper een makelaar in de arm neemt bij het kopen van een huis in Haarlem:

 • Je krijgt nieuw woningaanbod al getipt voordat het op Funda verschijnt.
 • Je kunt door advies over marktconforme verkoopprijzen een passend en interessant bod uitbrengen.
 • Je kunt betere keuzes maken over wel/niet dat ene huis kopen in Haarlem door het advies en de kritische vragen van Dennis.
 • Je weet zeker dat het koopcontract in orde is en dat alles erin staat wat erin moet staan.
 • Je profiteert van een vlotte en goede verkoopafhandeling door de combinatie van financieel advies en makelaardij in Haarlem.
 • Je ziet geen clausules of vervelende voorwaarden (zoals erfpacht of asbestclausules) over het hoofd.

Hulp bij het verkopen van je huis in Haarlem?

Het kopen van een huis in Haarlem betekent misschien ook de verkoop van je huidige woning. En die wil je het liefst tegen een zo goed mogelijke prijs en gunstige voorwaarden verkopen. Maar hoe? Dennis staat je graag bij als verkoopmakelaar in Haarlem. Hij heeft al veel woningen in deze regio verkocht en kan je dus goed adviseren over een passende verkoopprijs en de juiste verkoopstrategie.

Dankzij een verkoopmakelaar in Haarlem aan je zijde hoef je niet alles zelf te regelen als jij je huis gaat verkopen in Haarlem. Een fijne gedachte, want de verhuizing op zich brengt al veel geregel met zich mee! Het is dan fijn als een specialist de bezichtigingen voor je begeleidt, alles regelt rondom de verkoop en de onderhandelingen kan doen. Zo ben jij daar niet zelf veel vrije dagen en avonden aan kwijt én weet je zeker dat het goed gebeurt.

Verkoopmakelaar inschakelen?

Wat kan Dennis voor je doen als verkoopmakelaar in Ridderkerk?

Als verkoopmakelaar in Haarlem kan Dennis je tijdens het hele verkoopproces begeleiden. Vanaf de eerste kosteloze waarde-indicatie tot aan de opleveringskeuring. Zo kan hij het volgende voor je doen:

 1. Gratis waardebepaling. Het proces begint altijd met een gratis check van je woning, waarbij we kosteloos vaststellen wat jouw woning op dit moment oplevert. Zo weet je direct hoeveel overwaarde je hebt om eventueel in je volgende woning te investeren.
 2. Je woning fotograferen en uittekenen. Professionele foto’s zijn essentieel om je woning vlot en goed te verkopen. Daarom schakelt Dennis voor jou een deskundige fotograaf in die je woning zo goed mogelijk op de foto zet. Ook adviseert hij je hoe je je woning verkoopklaar maakt om deze zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen. Verder maakt hij als verkoopmakelaar een plattegrond van je woning om op Funda te gebruiken.
 3. Je woning online promoten. Vervolgens plaatst Dennis je woning op de juiste online kanalen, zodat geïnteresseerd direct zien dat jouw Haarlemse stulpje te koop staat. Denk aan Funda, de makelaarssite van Van Bruggen Adviesgroep en social media.
 4. Bezichtigingen begeleiden. Je hebt zelf geen omkijken naar het inplannen en begeleiden van bezichtigingen. Ook dat kan Dennis voor je doen. Hij wijst kopers op de positieve punten van je woning en beantwoordt al hun vragen.
 5. Prijsonderhandelingen doen. Je wilt een zo goed mogelijke prijs voor je woning krijgen. Als makelaar in Haarlem helpt Dennis je daarbij door de onderhandelingen met geïnteresseerden te doen. Je krijgt het direct te horen zodra er een bod is uitgebracht. Dennis helpt je om dan zoveel mogelijk uit de onderhandelingen te halen en adviseert je hier ook over.
 6. Koopakte opstellen. Is de koop rond? Dan stelt de makelaar ook de koopakte voor je op, die jij en de kopers ondertekenen. Hij zorgt ervoor dat alles hierin staat volgens de geldende regels, zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is.

Kortom: tijdens het hele proces word jij deskundig begeleid door een gecertificeerde makelaar uit Haarlem. Zo haal je het meeste uit de verkoop en bespaar je jezelf veel tijd, gedoe en uitzoekwerk.

Gratis waardebepaling in Haarlem

Ben je, voordat je je huis in Haarlem definitief gaat verkopen, benieuwd wat jouw woning zou opleveren? Laat een gratis waardebepaling doen door onze makelaar. Dan weet je direct wat jij van de verkoop kunt verwachten.

Doe de gratis waardebepaling

Gratis eerste afspraak maken?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wil je een bezichtiging plannen? Of ben je benieuwd hoe Dennis jou kan helpen als jij een huis wilt kopen of verkopen in Haarlem? Plan een eerste afspraak! Die is bij ons altijd geheel kosteloos en vrijblijvend.

Klik op de knop hieronder om je gratis afspraak te plannen of neem contact met ons op. Dat kan via haarlem@vanbruggen.nl of via 023 – 53 47 425.

Gratis kennismaken

Zoek een woning Haarlem