Uw makelaar in Haarlem

Gecertificeerd makelaar Dennis Rikken is uw makelaar voor Haarlem en wijde omgeving. Dennis en financieel adviseur Bert Verbrugge werken samen onder één dak aan de Zijlweg 38 in Haarlem. Zo heeft u het gemak van financiering en aan- en verkoopbegeleiding op één plek. Úw resultaat staat hierbij centraal.  

Voorkom onaangename verrassingen

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Het voorkomt dat u iets over het hoofd ziet. Of dat u zich laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt of te weinig ontvangt. Neem daarom altijd een gediplomeerde makelaar in de arm. Die komt op voor úw belangen en verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Is het soms niet in geld, dan is het zeker wel in het beperken van de risico’s.

Financieel adviseur Bert Verbrugge over zijn samenwerking met makelaar Dennis: “Zelf een huis kopen, dat kan iedereen. Maar aan- en/of verkopen tegen de juiste prijs en alle risico’s in kaart brengen en beoordelen, daar hebben de meeste mensen toch echt een gespecialiseerde vakman voor nodig. Een goede makelaar verdient zichzelf terug. Is het soms niet op prijs, dan zeker wel door het beperken van de risico’s.”

Gratis waardebepaling van je woning in Haarlem

Transparantie

Tijdens de koop of verkoop van uw huis komt er veel op u af. Vooraf zal makelaar Dennis Rikken het gehele proces met u doornemen. Hierbij is transparantie in onze manier van werken een belangrijk speerpunt. Wij ontzorgen u en we zijn graag uw vaste aanspreekpunt.

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? 

Maak een afspraak

Uw makelaar inHaarlem
Dennis Rikken
Makelaar
Haarlem
Zijlweg 382013 DJ Haarlem
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 34122345
AFM
: 12006994
Volg Van Bruggen Adviesgroep Haarlem