Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

 

Goed verzekerd op wintersport

Een uitglijder maken we op de piste allemaal wel eens. Mocht dit écht vervelend uitpakken, dan ben je met een wintersportverzekering goed verzekerd. Een wintersportverzekering is een reisverzekering met aanvullende wintersportdekking. Met zo’n aanvullende dekking ben je verzekerd voor onverwachte kosten die verband houden met het beoefenen van wintersport.

 

Wat valt onder wintersportdekking?

Kies je voor een reisverzekering met wintersportdekking, dan kun je je onder andere verzekeren voor:

  • hulpverlening (de kosten voor opsporing, een reddingsactie of een vervangende vlucht naar Nederland); 
  • de kosten voor de dagen dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de skipas, skilessen en skihuur door ziekte of een ongeluk;
  • ongevallen buiten de gemarkeerde pistes wanneer je onder begeleiding van een skileraar of gids bent;
  • verloren, beschadigde of gestolen uitrusting. Waarvoor je precies verzekerd bent met wintersportdekking, verschilt echter per verzekeraar. Raadpleeg daarom altijd de polisvoorwaarden of neem contact op met een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep. De adviseur helpt je met het afsluiten van de juiste verzekering voor jouw situatie. Zo kun je onbezorgd de piste af.

 

Een reisverzekering afsluiten

Welke reisverzekering voor jou geschikt is, is persoonlijk. Ga je vaak op reis en op wintersport? Dan is een doorlopende reisverzekering handig voor jou. Zo ben je het hele jaar door verzekerd op vakantie. Voor korte trips en een enkele wintersportvakantie is een kortlopende reisverzekering geschikt.

 

 

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak