Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Doetinchem Koopmanslaan 31
7005 BK Doetinchem
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Doetinchem

Financieel advies in Doetinchem

Wat kun je eigenlijk doen met je overwaarde? Welke opties heb je om te besparen op je hypotheek of verzekeringen? Of heb je misschien juist behoefte aan een nieuwe hypotheek of verzekeringen? In elk van die situaties zijn wij jouw financieel adviseur in Doetinchem. Ons team bestaande uit Gerjam, Nancy, Karin en patrick kan jou helpen bij al je financiële vragen. Wees welkom voor een eerste gratis kennismaking om meer te weten te komen over ons financieel advies in Doetinchem.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Écht persoonlijk financieel advies in Doetinchem

Als het gaat over je financiën, beland je al snel in een oerwoud aan opties. Het internet barst van de stappenplannen voor een hypotheek afsluiten en de adviezen over verzekeringen die wel of niet nodig zijn. Maar waar doe je nu écht goed aan? En wat past bij jouw specifieke situatie? Wij geloven dat elk financieel advies moet beginnen met uitgebreide kennis van jouw situatie en wensen. Bij een hypotheek afsluiten komt bijvoorbeeld veel meer kijken dan alleen de hypotheek met de laagste rente selecteren. De hypotheek moet ook bij je persoonlijke situatie passen en de voorwaarden moeten gunstig voor je zijn. Ook over een jaar of vijf, tien of twintig.

Daarom gaan we voor ons financieel advies in Doetinchem eerst met jou persoonlijk in gesprek. We zullen uitgebreid vragen naar je persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen. Pas als we die helder hebben, laten we onze deskundige blik over jouw vraag gaan. Daarbij hebben we oog voor het totaalplaatje. We kijken bijvoorbeeld ook welke verzekeringen bij je hypotheek passen, waar je qua hypotheek en pensioen aan moet denken en hoe je bij het opnemen van je overwaarde misschien ook meteen kunt besparen op je maandlasten.

Voor echt deskundig advies waarin jouw situatie en wensen leidend zijn, zit je bij ons helemaal goed.

Onafhankelijk financieel adviseur Doetinchem

Naast dat we altijd persoonlijk advies geven, is ons financieel advies in Doetinchem ook 100% onafhankelijk. We hebben niet met één specifieke bank een connectie en ontvangen ook niet commissie als je via een bepaalde geldverstrekker een hypotheek of verzekering afsluit. Daardoor kunnen we 100% onafhankelijk zijn in ons advies aan jou. Voor jou heeft dit als fijn voordeel dat we uit tientallen aanbieders juist een hypotheek of verzekering kunnen selecteren die én voordelige maandlasten biedt én aantrekkelijke voorwaarden of dekking.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Financieel advies voor 40+’ers

Op ons kantoor verwelkomen we in het bijzonder veel veertigers en vijftigers die vragen hebben over hun financiën. Met name in aanloop naar hun pensioen. Ook al lijkt die allerlaatste werkdag nog een ver-van-je-bed-show, het is verstandig om al op tijd naar je financiële situatie te laten kijken. En dan niet alleen naar je pensioen, maar ook naar bijvoorbeeld de mogelijkheden voor je bestaande hypotheek of overwaarde. Hoe kun je besparen op je hypotheek? En kun je het geld dat je woning meer waard is geworden opnemen – ook zonder te verhuizen?

Wij gaan uitgebreid met jou zitten voor een passend financieel advies dat jou vaak een forse besparing en misschien ook een extra financiële buffer oplevert voor de toekomst. En naast dat alles ook zekerheid over je financiële situatie later.

Zo kunnen we je adviseren over:

Overwaarde whitepaper downloaden

Zoals je kunt lezen: er is financieel veel mogelijk. En los van dat alles kunnen we je een uitgebreid pensioenadvies geven over hoe je goed voorbereid je oude dag tegemoet gaat. Zonder geldzorgen, met een helder plan waarmee jij ook later lekker kunt leven.

Hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning

Denk jij eraan om een woning in Doetinchem of omgeving te kopen? Daar ga je vast geen spijt van krijgen. Wij wonen en werken al lange tijd in deze regio en kunnen uit eigen ervaring zeggen: het is hier fijn vertoeven.

Maar een huis kopen is nog niet zo eenvoudig. Veel mensen vinden het spannend om in deze tijd een (volgend) huis te kopen. De woningprijzen zijn fors en het woningaanbod is juist krap. Heb je dan nog wel kans om aan een eigen huis te komen of vis je geheid naast het net? Nee hoor, als je je financieringsmogelijkheden helder hebt en gericht op zoek gaat, zijn er zeker mogelijkheden op deze markt. Wij helpen je graag om qua hypotheek en financiering het onderste uit de kan te halen.

Ons deskundige hypotheekadvies begint bij het berekenen van je maximale hypotheek. Altijd geheel vrijblijvend! Daarbij kijken we niet alleen wat je kunt lenen, maar ook welke maandlasten daarmee gepaard gaan en hoe je je hypotheek nog kunt aanvullen. Zo weet je precies wat je kunt bieden op een woning.

En heb je eenmaal te horen gekregen dat jouw bod op een woning is geaccepteerd? Dan zijn wij er ook graag om een voordelige én passende hypotheek voor jou aan te vragen. Inclusief eventueel extra budget voor een verbouwing. Natuurlijk nemen we je daarbij uitgebreid mee in ons advies en zorgen we ervoor dat jouw hypotheek nu en in de toekomst goed bij je past.

Wil je eerst weten wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn? Maak een afspraak (online of op kantoor) om geheel vrijblijvend te ontdekken hoeveel jij maximaal kunt lenen.

Vrijblijvend eerste gesprek plannen

Advies over je verzekeringen

Naast de hypotheek, zijn verzekeringen voor veel mensen ook een forse kostenpost. Bij veel belangrijke mijlpalen in je leven, zoals het kopen van een huis, komen al snel verzekeringen om de hoek kijken. Maar welke verzekeringen heb jij nu echt nodig? Waar sluit je die voordelig af? En is het slim om je bestaande verzekeringen aan te houden of kun je beter overstappen naar een andere verzekeraar? Dat zoeken wij met alle plezier voor je uit.

We verzorgen verzekeringsadvies aan zowel particulieren als zzp’ers of eigenaren van een klein bedrijf. Doordat we onafhankelijk zijn van welke verzekeraar dan ook, kun je ervan op aan dat we maar één doel hebben: jou tegen een voordelige premie, met een goede dekking en geheel naar jouw wens verzekerd de deur uit laten gaan.

Advies over de financiële afwikkeling van je scheiding

Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen: een scheiding. Toch overkomt het helaas één op de drie stellen in Nederland. Als je in die situatie zit, heb je vaak al veel waar je over moet nadenken. Wie blijft in het huis wonen? Wat spreken jullie af over de kinderen? Hoe verdelen jullie de bezittingen? Juist omdat je al genoeg aan je hoofd hebt, vind je het misschien fijn om een financieel adviseur in Doetinchem in te schakelen die je bij de financiële afwikkeling begeleidt. Wij staan hierin graag naast je en helpen je hier op een deskundige en persoonlijke manier bij.

Zo kunnen we met jou kijken naar elk van deze vragen:

 • Is het financieel mogelijk om in jullie gezamenlijke woning te blijven wonen?
 • Hoe werkt het precies als je je ex-partner wilt uitkopen?
 • Welke mogelijkheden heb je om een nieuwe woning te kopen?
 • Hoe zit het met jullie gezamenlijke verzekeringen? Welke heb jij nu zelf nodig?
 • Wat moet er geregeld worden voor de verdeling van jullie pensioen?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten, zodat het financieel behapbaar blijft?

Samen met jou gaan we graag zitten voor een goed financieel plan, zodat je vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Financieel advies aanvragen

Over ons financieel advies in Doetinchem

Persoonlijk, onafhankelijk en met een deskundige blik op je totale situatie. Die drie zijn kenmerkend voor ons financieel advies in Doetinchem. Wij adviseren je met alle plezier over je hypotheek, verzekeringen, leningen, pensioen, scheiding of andere financiële onderwerpen.

Waarom klanten juist voor Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem kiezen? Vanwege deze zeven voordelen:

 • Deskundig financieel advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en scheiden
 • Al jarenlang een bekende naam in de omgeving Doetinchem
 • Totaaladvies waarbij we de vraag stellen waar jij nog niet aan had gedacht
 • Onafhankelijk advies (keuze uit vele aanbieders)
 • Echt persoonlijk contact en oog voor jouw wensen
 • Persoonlijk advies over lage maandlasten en goede voorwaarden
 • Advies op kantoor of online

Vrijblijvend eerste gesprek plannen

Voor welke vraag wil jij financieel advies in Doetinchem inschakelen? En hoe kunnen we jou daarbij helpen? Laten we een keer geheel vrijblijvend kennismaken om dat samen te onderzoeken.

Je bent welkom bij ons op kantoor of online voor een videogesprek – net wat jij fijn vindt. Plan een afspraak via de knop hieronder.

Wil je ons liever eerst over de telefoon spreken? Ook dat kan absoluut. Bel naar 0314 - 755114.

Vrijblijvende kennismaking plannen