Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Doetinchem Koopmanslaan 31
7005 BK Doetinchem
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Doetinchem

Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem

Of je nu wilt of niet, je krijgt elke maand te maken met vaste lasten. De hypotheek, verzekeringen en eventuele leningen zijn voor veel mensen een grote kostenpost. Wel zo fijn dus als je daar niet te veel voor betaalt! Daarmee houd je geld over voor leukere dingen. Daar helpen we je bij Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem graag bij. We zijn er voor allerlei vraagstukken over je financiën: besparen op je maandlasten, een woning kopen met hypotheek, je overwaarde opnemen of je kinderen helpen bij de aankoop van een woning bijvoorbeeld. Waar kunnen we jou bij helpen?

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem

Een hypotheek voor de koop of uitbreiding van een woning? Je verzekeringen en pensioen regelen? Je overwaarde opnemen of besparen op je hypotheeklasten? Het zijn stuk voor stuk vaak ingewikkelde zaken. Onze hypotheekadviseur in Doetinchem kan je hierbij helpen. Samen met jou kijken we wat de invloed van bijvoorbeeld een nieuwe koopwoning of een andere hypotheek op je financiële situatie kan zijn.

Is het bijvoorbeeld nu al interessant om een hypotheek af te sluiten, of kun je beter nog even wachten? Is de dekking van je verzekeringen optimaal, of valt hierin te schuiven? Bij al dat soort vraagstukken schieten wij van Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem je graag te hulp. Transparant advies en persoonlijke service staan hierbij voorop. Zodat je exact weet waar je aan toe bent bij een belangrijke financiële beslissing én ook zeker weet dat naar jouw wensen geluisterd wordt.

Welke bespaarkansen heb jij?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem helpen we veel mensen van veertig jaar en ouder om te besparen op hun maandlasten. Zij wonen vaak al langere tijd in hun huidige woning en zijn benieuwd of ze een mooie besparing kunnen realiseren op hun maandlasten door de hypotheek over te sluiten. Of ze willen weten of ze de overwaarde op hun woning ook als vrij te besteden bedrag kunnen opnemen. Daarin denken wij met alle plezier mee.

We helpen je bij het beperken van je maandlasten én geven je inzicht in de mogelijkheden voor jouw overwaarde. Kun je bijvoorbeeld je hypotheek oversluiten om zo te besparen én meer te lenen? Kun je je overwaarde opnemen met een opeethypotheek of een tweede hypotheek? En vanuit je overwaarde bijvoorbeeld een tweede huis kopen of een verbouwing realiseren?

Overwaarde whitepaper downloaden

En heb je verzekeringen lopen? Dan zoeken we ook graag voor je uit hoe je je maandelijkse kosten daarvoor omlaag krijgt. We zien vaak dat er qua dekking of premie wat aan te passen valt, waardoor je een stuk voordeliger uit bent.

Al in een eerste gesprek kunnen we voor je uitzoeken welke bespaarkansen jij hebt. Geheel vrijblijvend! Maak een eerste afspraak om meer te ontdekken over jouw bespaaropties.

Gratis eerste afspraak

Wil je een nieuwe woning kopen?

Droom je ervan om je huidige huis te verruilen voor een nieuwe woning? Of misschien wel voor je eerste eigen koophuis? Doetinchem is voor veel mensen een geliefde plek om te wonen, dus we kunnen ons goed voorstellen dat je graag hier een woning koopt. We helpen je om stappen te zetten richting jouw nieuwe woning ondanks de krapte op de woningmarkt. Dat begint al bij uitrekenen hoeveel jij maximaal kunt lenen. Daarbij kennen we de extra mogelijkheden die jouw kansen op een huis vergroten. Voor starters is dat bijvoorbeeld een Starterslening; voor ouderen een seniorenhypotheek.

En heb je het verlossende nieuws gekregen dat je bod op een huis is geaccepteerd? Gefeliciteerd! Dan kunnen we door met de volgende stap in ons hypotheekadvies: een passende hypotheek voor jou vinden en aanvragen. Daarbij letten we op jouw situatie, onderzoeken we welke voorwaarden bij je passen en kijken we natuurlijk welke geldverstrekker jou een gunstige rente kan bieden. Ook als je ondernemer bent, kunnen we je in dit proces uitstekend begeleiden. Een zzp-hypotheek aanvragen verloopt misschien iets anders, maar we kennen het klappen van de zweep en kunnen je prima bij deze materie helpen.

Geld overhouden voor je oude dag

Komt je pensioenleeftijd steeds dichterbij? Of misschien niet eens héél dichtbij, maar weet je dat je wel al wat dingen daarvoor moet gaan regelen? Het is verstandig om al ergens rond je 50e een keer voor je pensioen te gaan zitten met een financieel adviseur. Gerjam en Nancy zijn de ervaren financieel adviseurs die jou hierbij helpen. Zij kijken niet alleen hoeveel pensioen je hebt opgebouwd, maar ook naar de financiële consequenties die dit heeft voor later. Kun je je maandlasten nog steeds betalen? Heb je genoeg geld over om je wensen mee te financieren? En hoe zit het met andere toekomstplannen, zoals geld schenken aan je kinderen of een verbouwing van je huis?

Oversluitgids

Door op tijd goed pensioenadvies in te schakelen, voorkom je dat je wakker ligt over hoe je situatie er straks uitziet. Wij stellen graag samen met jou een financiële planning op. En we kijken hoe jij meer geld overhoudt om later lekker van te leven. Je overwaarde opnemen? Je hypotheek oversluiten? Besparen op verzekeringen? Of meer in het algemeen een blik werpen op je vaste lasten? Laat dat maar aan ons over. Wij zorgen er samen met jou voor dat je er ook na je allerlaatste werkdag ooit straks warmpjes bij zit en jouw wensen kunt waarmaken.

Ben je nieuwsgierig naar jouw bespaar- en pensioenkansen? Maak een vrijblijvende afspraak op kantoor of online om daar meer over te weten te komen.

Vrijblijvende kennismaking inplannen

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Alle medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep krijgen een vast salaris. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt zowel de hoogte van het vaste als het variabele inkomen van onze medewerkers.

Heb je andere financiële vragen?

Klanten uit Doetinchem en omgeving weten Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem te vinden voor allerlei financiële vragen. Naast het afsluiten van een hypotheek, je bestaande hypotheek oversluiten of je pensioen goed regelen, kunnen we nog veel meer voor je betekenen.

Ons financieel advies is breed. Daardoor kunnen we je bijvoorbeeld ook advies geven over elk van deze vragen:

 • Als ik ga scheiden, wat moet ik dan financieel allemaal regelen?
 • Welke opties heb ik om mijn verbouwplannen te financieren?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij verstandig om af te sluiten?
 • Zijn de verzekeringen die ik heb lopen wel écht nodig?
 • Kan ik besparen op mijn lopende verzekeringen of hypotheek?
 • Welke opties heb ik om een woning te kopen en daarvoor een hypotheek te nemen?
 • Hoe kan ik mijn kinderen helpen bij de aankoop van een eerste woning of het financieren van een studie?
 • Waar doe ik verstandig aan qua verzekeringen voor mijn zzp- of kleinbedrijf?

Wij zijn er voor totaaladvies over je financiën. En dat altijd op een 100% onafhankelijke manier. We zijn niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker en zullen dus altijd een groot aantal geldverstrekkers meenemen in ons advies aan jou. Een fijn voordeel voor jou, want het kan je een flinke besparing op je lasten opleveren.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem?

Omdat wij echt geïnteresseerd zijn in jouw situatie en wensen, en jouw vraag en behoeften altijd als uitgangspunt nemen voor ons advies. En omdat je bij ons terecht komt voor een financieel totaaladvies, waarin we ons niet focussen op die ene vraag, maar je ook weten te wijzen op andere belangrijke punten om op te letten. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een passend financieel product of een goed plan de deur uit gaat. Op naar een financieel verzorgde toekomst.

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Doetinchem op een rij:

 • Deskundig financieel advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en scheiden
 • Al jarenlang een bekende naam in de omgeving Doetinchem
 • Totaaladvies waarbij we de vraag stellen waar jij nog niet aan had gedacht
 • Onafhankelijk advies (keuze uit vele aanbieders)
 • Echt persoonlijk contact en oog voor jouw wensen
 • Persoonlijk advies over lage maandlasten en goede voorwaarden
 • Advies op kantoor of online

Een afspraak maken op kantoor of online?

Waar kun jij financieel advies bij gebruiken? Heb je een vraag over je hypotheek, verzekeringen, overwaarde of scheiding? Of wil je bijvoorbeeld iets weten over geld schenken of verbouwen? Laat het ons weten, en wees welkom voor een eerste gesprek op kantoor of online.

Maak direct een eerste afspraak via de knop hieronder of bel naar 0316 – 280 663. Mailen naar deliemers@vanbruggen.nl kan ook.

Plan een oriënterend gesprek

Uw afspraak

Intakeformulier

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u voorafgaand aan onze afspraak een intakeformulier in te vullen en deze mee te nemen naar de afspraak. Hierin kunt u uw situatie en wensen kenbaar maken. Deze antwoorden zijn medebepalend voor het uiteindelijke advies. Het intakeformulier kunt u hier downloaden.

Tevens verzoeken wij u vriendelijk de hieronder genoemde zaken mee te nemen naar onze afspraak.

Voor alle afspraken

 • Recente loonstrook, jaaropgave & indien mogelijk een reeds ingevulde werkgeversverklaring.
 • Een samenvatting van mijnpensioenoverzicht.nl. Dit kunt u downloaden door in te loggen op mijnpensioenoverzicht.nl en rechts bovenin te klikken op 'download samenvatting'.
 • Legitimatiebewijs (paspoort of Europees identiteitsbewijs
 • Gegevens lopende financiering(en)
 • Gegevens levensverzekering

Analyse huidige hypotheek of aankoop volgende woning

 • Gegevens huidige hypotheek
 • WOZ beschikking

Indien u zelfstandig ondernemer bent

Van de afgelopen 3 jaar:

 • Jaarcijfers
 • IB aangiftes
 • belastingaanslagen

Meer informatie? Klik hier voor de Dienstenwijzer en overige documenten.

KvK: 84107685AFM: 12048533Documenten