Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Premie

Premie

De premie is het bedrag dat je maandelijks betaalt voor een verzekering. Dit bedrag kan bijvoorbeeld bestaan uit risicopremie, spaarpremie en administratiekosten. Je krijgt hiermee te maken bij alle soorten verzekeringen, bijvoorbeeld bij een opstalverzekering, inboedelverzekering en overlijdensrisicoverzekering. De hoogte van de premie hangt standaard af van jouw persoonlijke situatie en van de gekozen dekking. Zo betaal je wat mee premie voor een overlijdensrisicoverzekering naarmate je ouder wordt, simpelweg omdat het risico op overlijden dan groter is.

Gratis verzekeringscheck-up?

 

Kan ik besparen op mijn premie?

Verzekeringen zijn een van de terugkerende kostenposten voor veel Nederlandse huishoudens. Hier ben je uiteraard liever niet meer kosten aan kwijt dan nodig is. Daarom loont het om regelmatig je verzekeringen onder de loep te nemen. Doe dat bijvoorbeeld elk jaar of elke twee jaar een keer. Heb je je huidige verzekeringen allemaal nodig? Sluiten ze nog aan op je situatie? Bieden ze niet te weinig en niet te veel dekking? Ben je bij een andere verzekeraar wellicht voordeliger uit? Soms kan zo’n kritische blik op je verzekeringspakket je zomaar een paar honderd euro of meer besparen op jaarbasis.

Oscar NoorlagGoed om te weten: onze financieel adviseurs zijn ook goed thuis in verzekeringen en geven je hier graag onafhankelijk en eerlijk advies over. Zo laten ze het je weten als jij bepaalde verzekeringen niet nodig hebt of als een andere verzekeraar voordeligere opties biedt. Maak gerust een gratis afspraak voor een financiële check-up.

Ontdek jouw bespaaropties

Wil je weten waar voor jou bespaarkansen voor het oprapen liggen, zowel qua verzekeringen als qua andere vaste lasten? Onze financieel adviseurs gaan er graag uitgebreid met jou voor zitten. Maak een gratis afspraak en ontdek daarin hoe jij voortaan minder kwijt bent aan maandlasten.

Gratis eerste afspraak