Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Rotterdam-Zuid
Opent donderdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Zuid

Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Zuid

Bij Van Bruggen Adviesgroep Rotterdam-Zuid kun jij altijd terecht voor al jouw financiële vraagstukken. Menry Karamat Ali is jouw financieel partner in crime; hij kijkt naar uw persoonlijke financiële situatie en bepaalt op basis hiervan welke dromen je kunt waarmaken.

Financieel advies voor jouw droomhuis

Ik ben onafhankelijk financieel adviseur, bij Van Bruggen Adviesgroep heb ik de keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers. Samen met jou kijk ik welke geldverstrekker het beste bij jou past!

Luisteren naar wat jij wilt, je inzicht geven in je financiën maar ook in de consequenties en je alle mogelijkheden laten zien… ik heb 25 jaar ervaring in de financiële branche en kijk graag samen met jou naar jouw persoonlijke financiële situatie; hoe complex deze ook is. 

Financieel advies voor jouw droomhuis >

Een nieuwe woning? Ik help je graag met de financiering!

Het kopen van een huis is niet altijd gemakkelijk; er is om dit moment veel concurrentie op de woningmarkt waardoor het soms lastig is om aan een woning te komen. Maar… voordat je weet welke woningen je kunt gaan bekijken is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je kunt lenen. Dan kun je gerichter op huizenjacht. En daar help ik jou graag bij!

Ook kan ik, door mijn grote netwerk, jou in contact brengen met de juiste mensen die jou verder kunnen helpen om jouw droomwoning te vinden.

Klantvriendelijkste adviseur van Van Bruggen Adviesgroep 2019

Één keer per jaar reikt Van Bruggen Adviesgroep dé award uit voor de klantvriendelijkste adviseur. In 2019 draagt financieel adviseur Menry Karamat Ali deze titel. Waarom? Omdat hij door jou wordt ervaren als een prettige, betrokken gesprekspartner die dicht bij je staat. Hij weet hierdoor précies wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn. Afspraak maken met Menry? Klik hier!

Jouw pensioen goed geregeld!

Samen maken ze zich samen sterk maken om jouw woonwensen te vervullen. Samen met jou kijken we naar jouw situatie en jouw persoonlijke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat je tijdig alles omtrent jouw pensioen hebt geregeld, voor ons een belangrijk doel. 

Jouw pensioen goed geregeld >

Nieuwbouwprojecten Rotterdam-Zuid/ IJsselmonde

Op zoek naar een nieuwbouwwoning of grotere woning in Rotterdam-Zuid/ IJsselmonde? In de regio Rotterdam-Zuid/ IJsselmonde worden veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Denk aan projecten als nieuwbouw Rotterdam Kop van Zuid, Wilhelminapier, Katendrecht, Parkstad, Kop van Feijenoord en Noordereiland. Maar denk ook aan het oude Zuiderzeeziekenhuis dat wordt de nieuwe woonwijk Zuiderhof. Samen met jou kijk ik graag welk nieuwbouwproject het beste bij jouw financiële situatie past.

Meer informatie over nieuwbouwprojecten vind je hier.

Maximale hypotheek berekenen?

Met onze berekentool kun je snel berekenen wat jouw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met mij.

Uw (online) afspraak

Intakeformulier

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u voorafgaand aan onze afspraak een intakeformulier in te vullen en deze mee te nemen naar de afspraak. Hierin kunt u uw situatie en wensen kenbaar maken. Deze antwoorden zijn medebepalend voor het uiteindelijke advies. Het intakeformulier kunt u hier downloaden.

Tevens verzoeken wij u vriendelijk de hieronder genoemde zaken mee te nemen naar onze afspraak.

Voor alle afspraken

  • Recente loonstrook, jaaropgave & indien mogelijk een reeds ingevulde werkgeversverklaring.
  • Een samenvatting van mijnpensioenoverzicht.nl. Dit kunt u downloaden door in te loggen op mijnpensioenoverzicht.nl en rechts bovenin te klikken op 'download samenvatting'.
  • Legitimatiebewijs (paspoort of Europees identiteitsbewijs
  • Gegevens lopende financiering(en)
  • Gegevens levensverzekering

Analyse huidige hypotheek of aankoop volgende woning

  • Gegevens huidige hypotheek
  • WOZ beschikking

Indien u zelfstandig ondernemer bent

Van de afgelopen 3 jaar:

  • Jaarcijfers
  • IB aangiftes
  • belastingaanslagen

 

Meer informatie? Klik hier voor de Dienstenwijzer en overige documenten.

KvK: 65495675AFM: 12047536Documenten