Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Rotterdam-Oost Maltaplein 5
3059 XW Rotterdam
Opent vrijdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Rotterdam-Oost

Financieel advies in Rotterdam

Wil jij gebruikmaken van de lage rente of de flinke overwaarde op je woning? Zou je graag je kinderen helpen om een studie of woning te bekostigen? Of lig je in scheiding en kun je een financieel adviseur gebruiken die de financiële afwikkeling voor je oppakt? Dan zijn wij als financieel adviseur in Rotterdam graag de sparringpartner die jou verder helpt. Met ons financieel advies in Rotterdam en omgeving bieden we een passende, voordelige en deskundige oplossing voor al jouw financiële vragen. Er is ook een Van Bruggen-kantoor bij jou in de buurt.

Maak een afspraak

De financieel adviseur in Rotterdam die niet alleen advies geeft

Bij ons als financieel adviseur in Rotterdam kom je niet alleen om met deskundig advies naar huis te gaan. Nee, we vinden het ook belangrijk je zo goed mogelijk te begeleiden. Als je bijvoorbeeld een hypotheek via ons afsluit, kunnen we ook de taxatie, bankgarantie en verzekeringen voor je regelen. Juist die totale ontzorging is wat onze klanten waarderen.

Ook een meerwaarde is ons brede netwerk van deskundigen. Zij kunnen vanuit hun expertise ook stukjes van jouw vraagstuk voor je oppakken. Zo werken we samen met Greenfactor om jou alles uit handen te nemen bij de (financiering van) verduurzaming van je woning. Verder hebben we diverse andere experts in ons netwerk, waardoor we je ook bij specialistische vragen de juiste hulp kunnen bieden.

Onafhankelijk financieel adviseur Rotterdam

Wat ons onderscheidt van veel andere financieel adviseurs, is dat we volledig onafhankelijk zijn. Als onafhankelijk financieel adviseur werken we samen met vrijwel alle geldverstrekkers. Daardoor hebben we de keuze uit een groot aanbod aan hypotheken, verzekeringen en kredieten, waardoor we jou altijd een passend en voordelig product kunnen adviseren. Dat pakt voor jou vaak voordelig uit, want bij een adviseur van een bank is het maar afwachten of juist de producten van die bank voor jou de best passende zijn.

In ons advies kijken we uiteraard verder dan alleen de rente of premie bij de verschillende aanbieders. We duiken ook uitgebreid voor je in de voorwaarden én (vooral) in jouw financiële situatie en wensen. Wil jij bijvoorbeeld zekerheid of vind je het niet erg om wat risico te lopen? Welke wensen heb je voor de toekomst? En hoe zit het met je huidige en toekomstige financiële plaatje? Juist die informatie weegt voor ons zwaar in ons financiële advies aan jou. Door de combinatie van persoonlijke aandacht en deskundig financieel advies in Rotterdam kunnen we ook voor jou een passende oplossing vinden.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Waarover geven we financieel advies in Rotterdam?

Wij zijn al jarenlang deskundig in financieel advies in Rotterdam. Daardoor kennen we zelfs over de meest complexe financiële onderwerpen de nodige details. We adviseren je bijvoorbeeld graag over:

 • het afsluiten van een hypotheek voor je eerste woning;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • je verbouwing financieren;
 • verduurzamende maatregelen financieren en realiseren;
 • een financieel plan voor scheiden in Rotterdam;
 • je overwaarde verzilveren zonder te verhuizen;
 • een financieel plan in aanloop naar je pensioen;
 • passende verzekeringen afsluiten;
 • besparen op je bestaande verzekeringen;
 • besparen op je hypotheek (bijvoorbeeld door oversluiten);
 • je hypotheek meenemen bij een verhuizing;
 • een geldschenking doen aan je kinderen;
 • een financiële planning voor je pensioen;
 • een tweede hypotheek

Voor elk van die vragen kun je terecht op verschillende kantoren in Rotterdam en omgeving. Zo hebben we een kantoor in Schiedam, Rotterdam-Oost, Capelle aan den IJssel en Ridderkerk. Je hoeft dus nooit ver van huis om een Van Bruggen-kantoor te vinden dat jou verder helpt.

Oversluitgids

Waar vind je een voordelige én passende hypotheek?

Wie zoekt op ‘hypotheekaanbieder’ komt al snel uit bij vele mogelijke aanbieders. Elk met hun eigen voorwaarden en rentepercentages. Zie dan nog maar een goede keuze te maken. Wij laten je door de bomen het bos weer zien en helpen je aan een hypotheek die bij jouw situatie past en die je voordelige maandlasten oplevert. Dat kan zijn als je een hypotheek afsluit voor je eerste of een volgende woning. Ook kun je bij ons terecht als je wilt besparen op je huidige hypotheek. Wellicht kan oversluiten je een voordeligere hypotheek opleveren.

Met ons hypotheekadvies zijn we er trouwens ook voor je als je je bestaande hypotheek wilt verhogen. Veel huiseigenaren hebben overwaarde op hun huis, met als gevolg dat je misschien wel meer kunt lenen. Dat kan zomaar goed uitkomen als je al een tijdje denkt aan zonnepanelen op het dak of overweegt om een uitbouw te laten maken of je tuin te laten opknappen. Ook kan een tweede hypotheek je een mooi bedrag opleveren om aan je kinderen te schenken.

Heb je daar wel oren naar? Schakel ons in voor hypotheekadvies. We vergelijken vele mogelijke hypotheken voor je om tot een hypotheek te komen die goed bij je past en waarmee je voordelig uit bent.

Verzekeringsadviseur Rotterdam

Als verzekeringsadviseur in Rotterdam kijken we ook graag mee naar je verzekeringen. Welke verzekeringen heb je bijvoorbeeld nodig na de verhuizing of als je gaat scheiden? Bij welke verzekeraar ben je voor je schadeverzekeringen voordelig uit? En als je al verzekeringen hebt lopen, kunnen die dan wellicht voordeliger? Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te ontdekken hoe jij goed verzekerd kunt zijn zonder te veel geld te betalen.

Ook als we een financieel plan voor je opstellen, vergeten we niet een blik op je verzekeringen te werpen. Zo zullen we altijd kijken of je kunt besparen op je verzekeringspremie, of je polisvoorwaarden nog wel passen en welke verzekeringen je eventueel kunt stopzetten. Daar is soms nog een mooie winst te behalen, bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen.

Gratis verzekeringscheck aanvragen

Advies over scheiden in Rotterdam

Een scheiding meemaken is al heel verdrietig en lastig op zich. Dan moet je ook nog eens allerlei lastige keuzes maken, onder andere over het huis en de financiën. We begrijpen dat jij al genoeg aan je hoofd hebt en nemen je daarom graag – eventueel samen met een mediator – al het regelwerk uit handen. Wij zijn er daarbij als financieel adviseur in Rotterdam voor de financiële afwikkeling van je scheiding. We zoeken bijvoorbeeld uit welke hypotheekmogelijkheden je hebt, of jij in het huis kunt blijven wonen en wat er daarvoor allemaal geregeld moet worden.

We denken ook aan andere financiële vragen die bij scheiden in Rotterdam komen kijken. Hoe zit het bijvoorbeeld met verzekeringen die jullie ooit samen hebben afgesloten? Wat gebeurt er met jullie opgebouwde pensioen? Hoe zit het met de belastingaangifte als jullie niet meer samenwonen? Wij helpen je op een persoonlijke en deskundige wijze op weg, waardoor jij goed geholpen bent en alle tijd en ruimte krijgt om de scheiding op jouw manier te verwerken.

Ons financieel advies in Rotterdam

Jou op lange termijn zo goed mogelijk helpen, daar gaan wij voor. Dat doen we enerzijds door in ons advies aan jou zowel je situatie nu als later mee te nemen. Anderzijds vinden we het belangrijk om ook na het afsluiten jouw sparringpartner te zijn voor al je vragen. Ben je bijvoorbeeld na vijf jaar benieuwd of je hypotheek inmiddels voordeliger kan? Wil je na een aantal jaar je verzekeringen nog eens tegen het licht houden? Ook dan staan we voor je klaar.

Daarnaast ben je met ons financieel advies in Rotterdam verzekerd van:

 • Deskundig financieel advies over méér dan alleen hypotheken
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen, scheiden en pensioen
 • Begeleiding van A tot Z om jou te ontzorgen
 • Onafhankelijk financieel advies (keuze uit vele aanbieders)
 • Complete ontzorging bij verduurzamen mogelijk
 • Vlot contact en goede bereikbaarheid
 • Advies op een kantoor in de buurt of online

Een eerste kennismaking bij ons op kantoor (of online)?

Of je nu als starter je eerste huis wilt kopen of als vijftigplusser een goed financieel plan wilt laten opstellen voor later – wij zijn er graag voor jou. Ons advies begint altijd met een eerste kennismaking, die natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos is.

Zullen we kennismaken? Dat kan op een van onze kantoren in Rotterdam en omgeving of online via de video.

Plan een eerste kennismaking via de knop hieronder of door te bellen naar 0800 – 1600. We horen graag van je.

Vrijblijvende kennismaking inplannen