Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Kampen
Kampen
Vandaag open tot 21:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:30
Dinsdag
09:30 - 21:30
Woensdag
09:30 - 21:30
Donderdag
09:30 - 21:30
Vrijdag
09:30 - 21:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Kampen

Van Bruggen Adviesgroep in Kampen

Wil jij snel en vlot geholpen worden met vragen over je hypotheek, financiën of verzekeringen? Kom dan naar Van Bruggen Adviesgroep in Kampen. Wij verzorgen volledig online financieel advies. Je wordt op een persoonlijke manier geholpen op het moment dat het jou uitkomt. En je hoeft er de deur niet eens voor uit. Dus wil je een hypotheek afsluiten, besparen op je maandlasten, je verzekeringen laten bekijken of je pensioen goed regelen? Wij staan je zes dagen per week en ook in de avonduren bij.

Maak een afspraak

Volledig online financieel advies

Naast een drukke baan, een bruisend sociaal leven en ook je dagelijkse verplichtingen kan het best tijdrovend zijn om ook nog je hypotheek te regelen. Zeker omdat je financieel advies vaak juist nodig hebt op momenten dat er al veel speelt in je leven: een huis kopen en/of verkopen, een scheiding of met pensioen gaan bijvoorbeeld. Dan is het prettig als je je niet ook nog hoeft bezig te houden met allerlei ingewikkelde hypotheek- of verzekeringsvoorwaarden en het vergelijken van tientallen financiële producten. Dat doen wij graag voor je.

En het fijne is dat we dat volledig digitaal doen. Van Bruggen Adviesgroep in Kampen is gespecialiseerd in online financieel advies. En dat zes dagen per week en met ook opties in de avonduren. Daardoor hoef je er geen dag vrij voor op te nemen en kun je met ons sparren op het moment dat het jou uitkomt. Wees gerust: ons advies is persoonlijk als altijd. Je kunt rekenen op online advies maar dan met de betrokkenheid en het fijne contact van advies op kantoor. Ons advies is en blijft altijd maatwerk.

Wij gaan verhuizen

In English:

We also offer financial advice for expats. Do you have any questions about buying a house, insurances or taxes in the Netherlands? Or are other financial questions bothering you? You are more than welcome to contact us via (+31)38 429 09 17 or via zwolle@vanbruggen.nl . We are happy to help you with our 100% digital advice through video calls.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Kampen

Financieel advies geven over onder meer hypotheken, verzekeringen, pensioen en overwaarde doen wij al tientallen jaren. Altijd met veel plezier en met een rugzak vol ervaring. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Kampen werken we met z’n vieren:

 1. Rémon Knikker is financieel adviseur en makelaar.
 2. Guido de Leeuw is financieel adviseur en makelaar.
 3. Margo Goederee werkt als financieel adviseur.
 4. Lennard de Leeuw is commercieel medewerker en verzekeringsadviseur.

Met onze expertises gebundeld kunnen we jou over elke financiële vraag een totaaladvies geven. Dat betekent dat we geen enkel detail missen. Kom je bijvoorbeeld voor het opbouwen van je pensioen bij ons uit? Dan kijken we ook graag of je overwaarde misschien kansen biedt om ook zonder flink te sparen voldoende pensioeninkomen bij elkaar te krijgen. En wil je een woning kopen? Dan zijn we er niet alleen voor het advies over je hypotheek, maar staan we je ook als makelaar bij tijdens het koopproces.

Kortom: alles wordt je uit handen genomen, waardoor jij je kunt focussen op andere zaken. Wij regelen ondertussen het financiële uitzoekwerk.

Onafhankelijk financieel advies voor een scherpe prijs

Dat ons advies volledig online is, heeft natuurlijk als eerste voordeel dat je niet in de auto hoeft te springen of van je werk vrij hoeft te nemen om ons te spreken. Daarnaast kunnen we je door onze online diensten een extra scherpe prijs bieden. Onze tarieven voor starters beginnen al bij € 1.800,- en als je je hypotheek oversluit of gaat verhuizen kun je al vanaf € 2.150,- bij ons terecht. Daarmee bieden we een extra scherp tarief.

Dat terwijl je wel kunt rekenen op uitstekende kwaliteit bij Van Bruggen Adviesgroep in Kampen. Ons advies is 100% onafhankelijk. Of je nu advies wilt over je hypotheek, je verzekeringen of een ander financieel product, wij nemen altijd tientallen opties mee in de vergelijking die we voor jou maken. Daardoor kunnen we je een product adviseren dat jou een scherpe rente of premie biedt en waarbij je ook nog gunstige voorwaarden hebt.

De voordelen van ons kantoor

Waarom je specifiek voor Van Bruggen Adviesgroep in Kampen zou kiezen? Dit noemen onze klanten als de voordelen van ons kantoor:

 • Volledig online advies wanneer het jou uitkomt
 • Deskundig advies over je hypotheek, verzekeringen, pensioen en financiën
 • Combinatie van financieel advies én makelaardij
 • Extra scherpe tarieven
 • Volledig onafhankelijk advies
 • Persoonlijke aandacht en begrijpelijke uitleg
 • Zes dagen per week (ook ’s avonds mogelijk)

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Kampen krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Kampen werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding van 35 euro per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Volledige begeleiding bij huis kopen

Een woning kopen is een stap waar je ‘u’ tegen zegt. Er komt in één keer heel veel op je af. Ten eerste: hoeveel kun jij maximaal krijgen aan hypotheek? En in welke prijsklasse kun je gaan kijken naar woningen? Ook als je bod eenmaal geaccepteerd is, blijven de vragen komen. Waar sluit je een passende hypotheek af? Waar moet je op letten qua hypotheekvoorwaarden? Hoe lang laat je de rente vastzetten? En wat doe je als je al een hypotheek hebt lopen?

Kortom: zowel de aankoop van een huis op zich als de financiële afwikkeling daarvan roept vaak allerlei dilemma’s op. Zorg er daarom voor dat je goed beslagen ten ijs komt als je woningen gaat bezichtigen. Wij bieden je de combinatie van financieel advies en aankoopbegeleiding. Daardoor heb je het beste van twee werelden en weet je zeker dat je op beide vlakken niets over het hoofd ziet.

We kunnen je bijstaan als je je eerste huis koopt, maar ook als je verhuist naar een ander huis. En koop je een tweede woning? Ook dan staan we graag naast je met advies over de financiering en de andere aandachtspunten voor jouw tweede onderkomen.

Ben je alvast benieuwd naar jouw hypotheekopties? Maak een afspraak voor een eerste oriëntatiegesprek en ontdek hoeveel jouw budget voor een koophuis bedraagt.

Maak een afspraak

Je hypotheek oversluiten of op andere manieren besparen?

Hoe mooi zou het zijn als je voortaan meer geld overhoudt aan het eind van de maand? Daarvoor hoef je geen compleet besparingsplan te maken. De bespaaropties liggen soms haast voor het oprapen. Je hypotheek is bijvoorbeeld een kostenpost waaraan je vaak geld kunt overhouden. Dankzij de lage rente is het soms voordelig om in plaats van je lopende hypotheek een nieuwe hypotheek af te sluiten. Oversluiten heet dat. Dat kost je diverse kosten (waaronder een boeterente), maar kan je soms ook duizenden euro’s voordeel per jaar opleveren.

Daarnaast kun je denken aan nog meer bespaaropties. Bieden je verzekeringen misschien bespaarkansen? Kun je door af te lossen op je hypotheek je renteopslag verlagen en zo geld overhouden? Of is rentemiddeling voor jou een gunstig alternatief voor oversluiten?

Onze adviseurs zoeken het voor je uit. Ze berekenen jouw mogelijke voordeel voor je en zetten dat af tegen de oversluitkosten. Zo weet je precies hoe gunstig of niet oversluiten is voor jou.

Financieel advies voor vijftigplussers

Zo rond je vijftigste kun je met allerlei specifieke financiële vragen te maken krijgen? Het ligt voor de hand dat je je in je pensioen aan het verdiepen bent. “Hoe zorg ik ervoor dat ik voldoende pensioen opbouw voor later?”, is dan ook een veelgehoorde vraag van mensen rond die leeftijd. Daarvoor maken we graag een planning met je tijdens een traject voor online pensioenadvies

Daarnaast heb je misschien vragen over je overwaarde. Veel mensen van vijftig jaar of ouder wonen al een tijdje in hun huis en hebben dankzij aflossingen of stijging van de huizenprijzen meer waarde in hun huis zitten dan wat ze er aan hypotheek op hebben openstaan. Dat biedt kansen: je overwaarde verzilveren bijvoorbeeld. Je kunt dit bedrag bijvoorbeeld inzetten om je hypotheek te verhogen met een tweede hypotheek. Of je kunt er een specifiek verzilverproduct voor afsluiten, zoals een krediethypotheek of opeethypotheek. Daarmee heb je een extra bedrag in handen om vrij te besteden.

Benieuwd naar jouw opties? Laten we er samen in duiken in een gratis online oriëntatiegesprek. Neem contact op om een afspraak te maken.

Maak een gratis afspraak

Wat is jouw financiële vraag?

Hypotheken, verzekeringen, pensioen en overwaarde zijn een paar van onze expertises. Concreet komt het erop neer dat je met allerlei soorten financiële vragen bij ons terecht kunt. Dat is nu juist waarom we met ons team mensen uit Kampen en omgeving van breed financieel advies voorzien.

Zo kunnen we je advies geven over elk van deze vragen:

 • Hoe werkt een zzp-hypotheek afsluiten?
 • Is het voor jou gunstig om je hypotheek over te sluiten?
 • Welke opties heb je om je overwaarde te verzilveren?
 • Hoe kun je een verbouwing financieren vanuit je hypotheek?
 • Waar kun je je benodigde (schade)verzekeringen voordelig afsluiten?
 • Welke mogelijkheden heb je als je een schenking wilt doen?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten?
 • Hoe kun je meer financiële ruimte voor jezelf creëren, bijvoorbeeld via je overwaarde?

Schakel ons online advies in

Wil jij deskundig geholpen worden bij jouw financiële vraag? Stel hem aan Van Bruggen Adviesgroep in Kampen. Dat doe je heel eenvoudig online. Profiteer van ons 100% online advies, zodat je wanneer je maar wilt en waar je maar wilt wordt bijgestaan door deskundige financieel adviseurs.

Voordat we samen van start gaan, maken we graag eerst (ook online) kennis met je. Neem alvast contact op via de knop hieronder voor een afspraak. Mailen naar zwolle@vanbruggen.nl of bellen naar 038 – 429 09 17 kan ook.

Maak een afspraak
KvK: 73054496AFM: 12046296Documenten