Hypotheekrente overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele hypotheekrente voor de diverse rentevaste periodes. Zo kunt u eenvoudig vergelijken wat de laagste hypotheekrente is. Gaat u de hypotheekrente vergelijken, let dan ook goed op hoeveel hypotheek u nodig heeft. Is dit 100% van de woningwaarde of veel minder? Dan is de hypotheekrente ook lager doordat de geldverstrekker minder risico loopt. Dit ziet u aan de percentages die voor MW (marktwaarde) staan.

Renteverwachting

Afgelopen week verhoogden weer meerdere geldverstrekkers hun lange hypotheekrentes. Daarbij zagen we meer verhogingen voor 10 jaar vast dan voor 20 jaar vast. Ondertussen hebben we nu al drie weken achter elkaar te maken met hypotheekrenteverhogingen, al blijft het de hele tijd bij kleine verhogingen. Op korte termijn verwachten wij dat de trend stijgend zal zijn. Ook op de middellange termijn is het onze verwachting dat de hypotheekrentes licht zullen stijgen.

Dit hypotheekrente overzicht is actueel en biedt een compleet overzicht van alle, de door ons ondersteunde, geldverstrekkers.

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacy verklaring. is niet ingevuld.