Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Houten

Hoofdveste 2
3992 DG Houten
Vandaag open tot 21:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Houten

Passend financieel advies van onze hypotheekadviseur in Houten

Op zoek naar een financieel adviseur én makelaar in Houten? Onze adviseur Mark Bosma van Van Bruggen Adviesgroep Houten kan je in beide gevallen helpen. Van hypotheek tot het regelen van jouw nieuwe woning én het verkopen van jouw oude woning… Bij Van Bruggen Adviesgroep Houten kun je voor het hele traject terecht. Maak een afspraak, de koffie staat voor je klaar!

Eerste huis kopen of oversluiten

Je hebt een huis gekocht en wilt na een aantal jaar jouw hypotheek oversluiten vanwege de lage hypotheekrente? Ik help je hier graag verder bij!

Meer informatie over het kopen van een woning of het oversluiten van jouw hypotheek  >

Veel gemak: financieel adviseur en makelaar onder één dak!

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die je in jouw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maak je daarom ook niet in één dag. Van Bruggen Adviesgroep Houten biedt een financieel adviseur en makelaar onder één dak. Ik, als financieel adviseur én makelaar, ken de markt in Houten en omgeving en heb een uitgebreid netwerk. Dit vergroot jouw kansen op de woningmarkt. Zo kun je jouw richten op jouw droomhuis, en regel ik het totaalpakket voor jouw. Een fijn gevoel!

Klik hier en bekijk ons woningaanbod  >

Ondernemers en financieel advies

‘Kan ik als ondernemer wel een hypotheek afsluiten?’ Deze vraag hoor ik vaak. En dat is logisch; als ondernemer heb je geen vast inkomen, geen loonstrook en ben je afhankelijk van de winst uit jouw onderneming. Het vinden van een hypotheek is in deze gevallen altijd maatwerk, maar er zijn zeker mogelijkheden. Ik help je graag bij het kijken naar een passende hypotheek of financieel advies. Je hoeft in elk geval zeker geen drie jaar te wachten om een huis te kopen. Maak een afspraak en dan kijken wij samen naar jouw mogelijkheden.

Nieuwbouw Houten

In en om Houten worden er veel nieuwbouwprojecten opgestart en gerealiseerd. Denk aan het project De Gaarde, appartementencomplex de Boemerang  en project Hofpark. Meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in Houten? Neem dan gerust contact met mij op!

Zeker van een goede verzekering?

Zijn jouw verzekeringen nog up-to-date? Ik kijk samen met jou naar jouw verzekeringen. Wie weet kunt je besparen!

Meer over jouw verzekeringen  >

Ondersteun Het Vergeten Kind!

Van Bruggen Adviesgroep Houten ondersteunt Het Vergeten Kind in 2019. Maak een afspraak bij financieel adviseur Mark Bosma en ondersteun deze mooie stichting!

Het vergeten kind

Maximale hypotheek berekenen?

Met onze berekentool kun je snel berekenen wat jouw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met mij.

Klik hier en krijg een indicatie voor jouw maximale hypotheek  >

KvK: 59792965AFM: 12015503Documenten