Passend financieel advies van onze hypotheekadviseur in Houten

Passend financieel advies van onze hypotheekadviseur in Houten

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Houten en omstreken. Uw hypotheekadviseur in Houten. Mijn naam is Mark Bosma en ik sta voor u klaar als uw financieel adviseur en erkend aankoopbemiddelaar.

Aankoopadvies

In mijn werk streef ik ernaar om een duurzame relatie met u aan te gaan. Tijdens een persoonlijk gesprek in ons kantoor, via de webcam of bij u thuis breng ik uw wensen en verwachtingen in kaart. Vervolgens ga ik aan de slag om deze in de praktijk waar te maken.
Natuurlijk stopt het daar niet. Uw gegevens worden door mij bijgehouden zodat wijzigingen en veranderingen in de markt niet aan u voorbij gaan. Hierdoor heeft u de garantie van het beste financiële advies voor nu en later.

Wanneer u een huis op het oog heeft is het niet alleen handig om te weten welk bedrag u daaraan kunt besteden. Het is ook van belang om het huis goed te bekijken, op een goede manier te onderhandelen en ervoor te zorgen dat het droomhuis uw eigendom wordt. Om u een totaal pakket te bieden kunt u bij mij ook terecht voor uw aankoopbegeleiding. Ik loop het gehele traject met u mee en u profiteert van twee specialismen onder één dak.
Binnen afzienbare tijd kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep Houten en omstreken ook terecht voor het verkopen van uw woning. Hiervan houd ik u op de hoogte.

De tijd vliegt voorbij en voor we het weten is de week alweer om. Daarom begrijp ik maar al te goed dat u niet altijd tijd heeft om overdag een afspraak te maken met uw financieel adviseur. Om er voor u te kunnen zijn op het moment dat het u uitkomt ben ik ook op zondag geopend. Daarnaast sta ik de avonden ook tot uw beschikking en is het mogelijk om gesprekken te voeren via de webcam.

Verzekeringen

Zijn uw verzekeringen nog up to date? Betaalt u niet te veel onnodige premies en hoe groot is de kans dat u onderverzekerd bent? Dit alles check ik graag voor u middels een kosteloos en vrijblijvende verzekeringscheck. Ik zet al uw verzekeringen op een rij en zoek voor u uit wat er anders zou kunnen. Op die manier bent u verzekerd van een optimale verzekering.

Wat kunt u van mij verwachten?

Duidelijkheid. Bij mij worden de kleine lettertjes in de voorwaarden van een verzekering uitgelegd en ik bewaak dat u daar geen problemen van zal ondervinden. Ik bemiddel voor alle producten van alle grote banken en verzekeraars en ik regel alles bij een overgang van uw verzekeringspakket zoals onder andere de opzeggingen. Natuurlijk sta ik naast u tijdens het gehele proces van uw hypotheek, van aanvraag tot en met het moment dat u naar de notaris gaat.

Ik maak dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Mijn hypotheekadvies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u. Belt u kosteloos 0800 1600, dan zien we elkaar binnenkort.

Maak direct een afspraak

Uw adviseur inHouten
Mark Bosma
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopbemiddelaar
Banner-oversluiten
Houten
Forum 233995 ZK 
  • Advies aan huis
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak