Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Houten Loodsboot 10
3991 CJ Houten
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Houten

Passend financieel advies van onze hypotheekadviseur in Houten

Op zoek naar een financieel planner in de omgeving Houten? Onze financieel adviseur Joris Buijs staat klaar voor al jouw financiële vragen. Een ieder heeft zijn of haar eigen behoeften en ideeën in het leven. Joris zoekt graag samen met jou uit hoe je jouw financiële gedeelte daar zo goed mogelijk op aan kunt laten sluiten.

Inzicht in jouw pensioen

Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, bestaat je inkomen uit verschillende onderdelen. Het inkomen, maar ook de maandlasten gaan dan een rol spelen. Joris geeft jou een vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat. Niet alleen nu, maar ook voor wat je in de toekomst (wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt) kunt verwachten. Wij kijken samen of je jouw wensen voor nu en de toekomst kunt vervullen.

Lees meer  >

Verzekeren

De verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die je maakt én de situatie waar je je in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Besparen op verzekeringen is namelijk mogelijk door deze periodiek te vergelijken! Een nieuwe auto, gestopt met roken of zonnepanelen op jouw huis laten plaatsen? Daar hoort een nieuwe verzekering bij, en misschien past die wel in een pakket met jouw andere verzekeringen waardoor er een pakket besparing gegenereerd kan worden! Ik zoek het graag voor je uit.

Maak direct een afspraak

Alles goed geregeld rondom jouw scheiding

Hoe moet het met jullie hypotheek en huis in geval van een scheiding? Het feit dat je besluit om je relatie te beëindigen is al verdrietig genoeg. En er komt een hoop bij kijken. Je moet veel regelen en er is altijd financiële impact. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je zaken goed regelt en daarmee de financiële impact voor iedereen zoveel mogelijk beperkt. Een goed advies van een deskundige is hierbij onmisbaar.

Hé ondernemer, hoe regel jij jouw financiën?

Vaak horen wij dat zelfstandig ondernemers geen hypotheek kunnen afsluiten. Een ondernemer heeft immers geen vast inkomen, geen loonstrook en is afhankelijk van de winst uit de onderneming. En die winst kan nog wel eens schommelen. Het vinden en afsluiten van een passende hypotheek voor een ondernemer is echt een specialisme. Er is maatwerk nodig, maar vaak is er meer mogelijk dan u denkt. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Houten kunnen dit gevraagde maatwerk leveren. Het is soms al mogelijk om, wanneer u een half jaar ondernemer bent, een hypotheek te krijgen. Natuurlijk wordt dan ook uw inkomen bekeken in de periode voorafgaande aan de tijd dat u ondernemer bent geworden. U hoeft in elk geval zeker geen drie jaar te wachten om een huis te kopen.

Meer weten over de ontwikkelingen die in 2020 voor jou als ondernemer spelen? Klik dan hier.

KvK: 59792965AFM: 12015503Documenten