Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Houten Loodsboot 10
3991 CJ Houten
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Houten

Van Bruggen Adviesgroep in Houten

Wanneer je voor financiële keuzes staat, is het prettig als je niet in je eentje knopen moet doorhakken. Je wilt bijvoorbeeld zeker weten dat je een passende hypotheek afsluit. Dat je verzekeringen qua dekking passen bij je situatie én niet te duur zijn. En dat je pensioen voor later financieel goed geregeld is. Voor al die situaties zijn wij er: Van Bruggen Adviesgroep Houten geeft jou financieel advies en begeleiding voor de lange termijn. Zowel voor een financiële planning als voor al je losse financiële vragen zijn wij de expert waar je terecht kunt.

Maak een afspraak

Advies over je financiële situatie nu én later

Eén van de redenen dat financieel advies vaak prettig is, is dat je keuzes van vandaag ook invloed hebben op de toekomst. Wij kijken daarom verder dan je huidige situatie. Wil je bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten? Dan kijken we ook mee naar je wensen voor later om bijvoorbeeld je woning te verbouwen, een gezin te starten of eerder te stoppen met werken. We helpen dan ook veel klanten bij een financiële planning. Jouw doelen voor later zijn daarbij het uitgangspunt. Samen kijken we hoe we die financieel kunnen realiseren.

Je kunt bij ons terecht voor zowel een complete blik op jouw financiën als voor deeladvies over hypotheken, verzekeringen, vermogen en pensioen. Zo adviseert financieel adviseur Joris je graag waar jij op kunt besparen, welke hypotheek bij jou past en ook hoe je meer geld kunt sparen voor later of hoe je je opgebouwde vermogen slim kunt investeren. Van het kopen van een nieuwe woning tot het regelen van je pensioen – wij zijn er op alle belangrijke momenten voor je met advies voor de lange termijn.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Houten?

Wat ons anders maakt dan anderen? Dat wij voor je klaarstaan met financieel totaaladvies. We geven je inzicht in je huidige en toekomstige financiële situatie. Daaruit blijkt vaak al snel wat specifieke aandachtspunten zijn. Wil je bijvoorbeeld je vaste lasten verlagen? Heb je meer eigen geld nodig om na je pensioen te kunnen rondkomen? Of zijn bepaalde verzekeringen nuttig om grote risico’s af te dekken? Wij denken over al die onderwerpen mee en zien daarbij niets over het hoofd.

Waarom je nog meer kiest voor Van Bruggen Adviesgroep in Houten? Dit zijn volgens onze klanten de belangrijkste voordelen van ons kantoor:

  • Altijd een financiële planning of financieel advies op maat
  • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen, pensioen en vermogen
  • Zowel advies voor particulieren als ondernemers
  • Specifieke aandacht voor jouw toekomstplannen
  • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel geldverstrekkers)
  • Veel ervaring in de regio Houten
  • Gratis eerste afspraak

Heb jij een financiële vraag, waarover je graag advies op maat zou krijgen? Laat het ons weten via jbuijs@vanbruggen.nl of via 0800 – 1800. Dan plannen we een gratis eerste afspraak.

Gratis eerste afspraak maken

Inzicht in jouw pensioen

Zodra je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, bestaat je inkomen uit verschillende onderdelen: AOW, werkgeverspensioen en wellicht spaargeld of zelf opgebouwd pensioen. Of dit voor jou voldoende is om rond te komen? Dat hangt vooral af van wat na je pensioen je vaste lasten zijn en hoeveel jouw opgetelde pensioeninkomen bedraagt. Ook de plannen die jij hebt voor later, spelen een grote rol. Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken, een tweede woning kopen of een mooie wereldreis maken? Dan is het zinnig om daarvoor geld apart te zetten.

Financieel adviseur Joris geeft jou met zijn pensioenadvies vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat. Niet alleen inzicht in je situatie nu, maar ook inzicht in wat je in de toekomst (vanaf de pensioengerechtigde leeftijd) kunt verwachten. Wij kijken samen of je jouw wensen voor nu en de toekomst kunt vervullen. En lukt dat nog niet? Dan maken we een plan om je pensioen aan te vullen. Wellicht biedt bijvoorbeeld het verzilveren van je overwaarde, een opeethypotheek of een krediethypotheek daar mogelijkheden voor.

Hypotheekadvies voor jouw (nieuwe) woning

De kogel is door de kerk: je wilt verhuizen. Of dat nu is naar je eerste woning of naar een volgend huis, er komt in één klap heel veel op je af. Je maximale hypotheek bepalen, uitzoeken hoe het zit met je huidige hypotheek, je verdiepen in de hypotheekmogelijkheden en rentes en dan moet je natuurlijk ook nog Funda dagelijks doorspitten om je droomhuis te vinden.

Om jou te begeleiden bij de spannende stap richting een woning kopen, bieden we bij Van Bruggen Adviesgroep Houten onafhankelijk hypotheekadvies. Je kunt ten eerste bij ons terecht voor een uitgebreide berekening van jouw maximale hypotheek. Ook als je een seniorenhypotheek of zzp-hypotheek wilt afsluiten trouwens – ook daar hebben we veel verstand van.

Tijdens dat gratis eerste gesprek adviseren we je ook over het type hypotheek dat je kunt afsluiten en over de maandlasten die daarbij passen. Het klopt dat overbieden de norm is, waardoor er vaak eigen geld nodig is naast een hypotheek. Hoeveel jij kunt overbieden en waar je daarbij financieel rekening mee moet houden? Ook dat laten we je eerlijk weten.

En heb je het verlossende nieuws gekregen dat de woning jouw eigendom wordt? Dan helpen we je ook graag bij het aanvragen van de hypotheek. We denken met je mee over de verschillende mogelijkheden en selecteren een hypotheekaanbieder met een gunstige rente en goede voorwaarden. Ook kijken we graag mee of je wellicht via een deels aflossingsvrije hypotheek lagere maandlasten kunt krijgen. Jouw wensen zijn daarbij natuurlijk leidend.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Houten, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen. 

Laat jij bespaarkansen liggen?

Elke maand ben je waarschijnlijk een groot deel van je inkomen kwijt aan vaste lasten. Maar kunnen je vaste lasten niet wat omlaag? We zien dat dat bij veel van onze klanten het geval is. Wij kijken graag vrijblijvend mee naar jouw mogelijke bespaarkansen op je hypotheek en verzekeringen.

Kan je hypotheekrente wellicht omlaag door je hypotheek over te sluiten? Kunnen je verzekeringen voordeliger als je persoonlijke situatie is veranderd of als je een kleinere dekking nodig hebt? Of kun je misschien een verzekeringspakket nemen om zo op alle verzekeringen samen te besparen? Wij adviseren je er graag over. Uiteraard op een eerlijke wijze, waarbij we de voor- en nadelen tegenover elkaar zetten en – in het geval van oversluiten – ook rekening houden met de boeterente.

Ga in gesprek over jouw baankansen

Ook financieel advies voor ondernemers

We verzorgen ook financieel advies voor ondernemers. Vaak horen we nog dat ondernemers sceptisch zijn of zij wel een hypotheek kunnen afsluiten, zonder vast inkomen en loonstrook. Nu is een zzp-hypotheek afsluiten inderdaad specialistisch maatwerk, maar onmogelijk is het zeer zeker niet. Zelfs als je pas een jaar ondernemer bent, kun je wellicht een hypotheek krijgen. Bij Van Bruggen Adviesgroep Houten geven we je hier maatwerkadvies over.

Verder kun je als ondernemer bij ons terecht voor advies over zakelijke verzekeringen of voor het regelen van je pensioen. En wil je je medewerkers pensioenadvies geven? Ook dan staat Joris als financieel adviseur voor jou en je bedrijf klaar. Kom gerust een keer kennismaken om de mogelijkheden te bespreken.

Waarover adviseren we je nog meer?

Naast advies over je pensioen, besparen of je nieuwe hypotheek, kunnen we je over nog meer onderwerpen financieel advies geven. Zo denkt Joris ook graag met je mee over:

Gratis kennismaken bij Van Bruggen Adviesgroep in Houten?

Over welke financiële vraag zou jij graag advies krijgen? Waar kun je onze hulp bij gebruiken? Laat het ons weten en vraag een gratis kennismaking aan bij Van Bruggen Adviesgroep in Houten. Dan helpt Joris je op ons kantoor in Houten verder.

Klik op de knop hieronder om direct je afspraak te maken. Of bel daarvoor naar 0800 – 1800 of mail naar jbuijs@vanbruggen.nl. We horen graag van je.

Plan een kennismaking
KvK: 59792965AFM: 12015503Documenten