Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Schiedam Lange Kerkstraat 86
3111 NR Schiedam
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Schiedam

Uw hypotheekadviseur in Schiedam en omgeving

Je droomt van een nieuwe woning, je hoopt je woning te verbouwen of je bent bezig met een planning voor je pensioen – het zijn stuk voor stuk situaties waarin financieel advies prettig is. Voorkom dat je onhandige financiële keuzes maakt waar je later spijt van krijgt, en ga voor financiële rust en zekerheid. Wij van Van Bruggen Adviesgroep Schiedam helpen je daar graag bij met onafhankelijk financieel advies op maat. Samen kijken we naar jouw financiële mogelijkheden, je bespaarkansen en jouw wensen voor later.

Maak een afspraak

Compleet financieel advies, hypotheekadvies én kennis over Schiedam

Onze financieel adviseur én hypotheekadviseur Rob Rosman van Van Bruggen Adviesgroep Schiedam is al heel wat jaren werkzaam én woonachtig in deze regio. Hij is dus goed op de hoogte van zaken die spelen in de omgeving. Dat is niet alleen prettig, maar ook handig. Daarnaast kent hij alle ins en outs over allerlei soorten financiële vraagstukken. Op veel momenten in je leven kan zijn financieel advies het verschil maken:

 • als je een nieuwe woning koopt;
 • als je binnenkort met pensioen gaat;
 • als je je woning wilt verbouwen of verduurzamen;
 • als je grote plannen hebt, zoals een caravan kopen of een wereldreis maken;
 • als je kinderen het huis uit gaan en je hen daarbij financieel wilt ondersteunen;
 • als je je hypotheek wilt verhogen om bepaalde dromen te realiseren.

Kortom: op veel momenten komt financieel advies op maat goed van pas. Bel gerust met 0800 – 1600 of klik op de knop hieronder om een afspraak te maken met financieel adviseur Rob Rosman. Hij vertelt je graag meer. En de kosten voor het eerste gesprek? Die nemen wij voor onze rekening.

Maak een gratis afspraak

Onafhankelijk financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Schiedam

Van Bruggen Adviesgroep Schiedam heeft al tientallen jaren ervaring met hypotheken en verzekeringen. Maar ons financieel advies houdt daar zeker niet op: we helpen je ook graag bij al je overige financiële vraagstukken. Rob Rosman van Van Bruggen Adviesgroep Schiedam kan je niet alleen helpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor de bouw of aankoop van een woning. Ook op andere momenten in je leven die grote gevolgen hebben voor je financiële situatie, staat Rob je bij met advies over de juiste keuzes.

Wat daarbij prettig is, is dat Van Bruggen Adviesgroep Schiedam volledig onafhankelijk financieel advies geeft. Dit betekent dat we tientallen aanbieders vergelijken voordat we jou advies geven over een passende oplossing. Zo komen we altijd tot een advies dat goed bij jou past en weet je ook nog eens zeker dat je niet te veel betaalt aan rente of premie. Wij overzien de vele opties en gaan voor een hypotheek, verzekering of andere financiële oplossing die zowel voordelig als passend is voor jou.

Financiële rust geeft zekerheid en houvast

Met ons advies helpen we je niet alleen om te besparen op je maandlasten, maar ook om meer zekerheid en houvast te hebben rond je financiële situatie. Vaak zit je met allerlei vragen als je persoonlijke situatie verandert. Je wilt natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan of niet meer de middelen hebben om alles rond te krijgen. Op die momenten zijn wij er voor een stukje rust en financiële zekerheid. Graag maken we een financiële planning, waarmee jij de zekerheid hebt dat je ook over een tijdje nog goed zit.

Zo kunnen we je antwoord geven op elk van deze vragen:

 • Is het voor jou financieel haalbaar om minder te werken?
 • Heb je voldoende financiële middelen om je huis te verbouwen en wat zijn daar alternatieve financieringsopties voor?
 • Hoe kun je het beste sparen voor de kleine?
 • Als je straks met pensioen gaat, heb je dan voldoende inkomen om van rond te komen?
 • Hoe kun je je pensioen eventueel aanvullen?
 • Hoeveel worden je maandlasten als je jouw droomwoning koopt en in hoeverre is deze hypotheek ook in de toekomst verantwoord voor je?
 • Als je in scheiding ligt, moet je dan je huis verkopen of kun je hier blijven wonen?
 • Welke invloed hebben financiële verplichtingen na een scheiding (zoals alimentatie) op je pensioen?

Wij geven je hierover advies op basis van jouw persoonlijke wensen en situatie. Zo weet je zeker dat je nu en later goed zit.

Gratis kennismaking plannen

Een hypotheek afsluiten voor je nieuwe woning?

Eén van de belangrijke momenten in een mensenleven waarop financieel advies heel welkom is, is als je je eerste huis gaat kopen. Hoeveel heb jij eigenlijk te besteden aan een woning? Hoeveel hypotheek kun je maximaal krijgen? En hoeveel budget blijft er dan nog over voor je verbouwplannen? Het zijn allemaal vragen waarbij wij je op weg kunnen helpen. En dat al in een eerste kosteloos gesprek, waarin we samen met jou je financiële mogelijkheden voor je nieuwe woning helder maken.

Blijkt dat jouw bod op je droomhuis is geaccepteerd? Dan zetten we ons hypotheekadvies graag voort en verdiepen we ons met jou in de vele hypotheekopties. Zo adviseert Rob je graag over een passende hypotheekvorm, een lage rente, de juiste rentevaste periode en andere voorwaarden die aansluiten op jouw situatie en wensen. Ook vragen we de hypotheek voor je aan, inclusief het papierwerk en de afstemming met de hypotheekaanbieder. Zelfs over bijpassende verzekeringen kunnen we je adviseren. Zo heb je alles goed geregeld om zorgeloos van jouw nieuwe woning te gaan genieten.

Wil je weten hoeveel jij kunt besteden aan een nieuwe woning in Schiedam of omgeving? Plan je kosteloze kennismaking bij ons op kantoor. Dan heb je snel zicht op jouw hypotheekopties.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat kun je doen met jouw overwaarde?

Het positieve aan de flinke stijging van de huizenprijzen is dat je mogelijk een mooie overwaarde op je woning hebt. En er is meer positief nieuws: dat geld zit echt niet zomaar vast in de stenen. Je kunt je overwaarde verzilveren door je bestaande hypotheek te verhogen of door een tweede hypotheek aan te vragen. Nog een interessante optie is je hypotheek oversluiten. Zo profiteer je wellicht van een beter hypotheekproduct en meer zekerheid én van een hogere hypotheek. Het kost je een boeterente, maar levert je in het ideale geval meer op dan dat het je kost.

Door je hypotheek op een van deze manieren te verzilveren, ontstaat er extra financiële ruimte voor mooie plannen die je hebt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verbouwing van je huis, een nieuwe auto, een renovatie van je tuin of wellicht zelfs een tweede woning om vakantie in te vieren of om te verhuren. Wat je mooie plannen ook zijn, wij praten je graag bij over jouw mogelijkheden met je overwaarde.

Bespreek jouw mogelijkheden

Wij helpen je aan een goed verzorgde oude dag

Als je met pensioen gaat, moet genieten centraal staan. Oftewel: alles uit het leven halen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je financiën. Dat vraagt om een goede pensioenplanning. Door op tijd met adviseur Rob om tafel te gaan zitten voor pensioenadvies, voorkom je vervelende tegenvallers na je pensionering. Je weet dan zeker dat je voldoende pensioenaanvulling op de bank hebt staan, dat je niet méér betaalt dan nodig is en dat je hypotheek en verzekeringen goed geregeld zijn.

Kom zeker een keer langs om vrijblijvend een blik te werpen op jouw pensioen. Dan laat hij je graag alles weten over onder andere:

 • mogelijke besparingen op je maandlasten;
 • een seniorenhypotheek afsluiten na je 57e;
 • wat te regelen voor je hypotheek richting je pensioen;
 • je pensioen aanvullen met je overwaarde;
 • wel/niet verhuizen naar een woning met lagere lasten;
 • verzekeringen afsluiten of stopzetten of wijzigen;
 • een specifiek product zoals een opeethypotheek afsluiten;
 • eventueel geld schenken aan je (klein)kinderen.

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep Schiedam?

Omdat adviseur Rob je persoonlijk bijstaat bij de financiële vragen die jij hebt. Met zijn jarenlange expertise kan hij je goed begeleiden bij elke financiële keuze waar je voor staat. Hij stelt jouw situatie en wensen daarbij altijd centraal.

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Schiedam op een rij:

 • Financieel adviseur met ruime ervaring in Schiedam e.o.
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening voor goede kwaliteit
 • Onafhankelijk financieel advies (=tientallen aanbieders meenemen)
 • Van eerste hypotheek tot pensioen: altijd passend advies
 • Uitgebreid de tijd voor jouw vragen
 • Tips over mogelijke bespaarkansen
 • Gratis oriëntatiegesprek

Gratis kennismaken in Schiedam?

Heb jij een vraag over je hypotheek, verzekeringen of andere financiële kwesties? Stel hem aan ons! Dan geven we je gratis en vrijblijvend antwoord, en duikt Rob er uitgebreid voor je in.

Mail naar Schiedam@vanbruggen.nl, bel naar 0800 - 1600 of vul het formulier in om binnenkort een afspraak te maken. We zien je graag snel.

Gratis afspraak maken
KvK: 52102726AFM: 12039929Documenten