Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Schiedam Lange Kerkstraat 86
3111 NR Schiedam
Vandaag open tot 17:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Schiedam

Uw hypotheekadviseur in Schiedam en omgeving

Van Bruggen Adviesgroep Schiedam beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Schiedam beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Ons hypotheekadvies gaat verder…

Van Bruggen Adviesgroep heeft al ruim 40 jaar ervaring in hypotheken en verzekeringen. Ons financieel advies houdt daar echter niet op: we helpen u natuurlijk ook graag met overige financiële vraagstukken. Uw Van Bruggen-adviseur in Schiedam en omgeving, Rob Rosman, kan u niet alleen helpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor de bouw of koop van een woning. Er gaan ook momenten komen in uw leven die grote gevolgen kunnen hebben op uw financiële situatie. Juist op die momenten kan het advies van een ervaren financieel adviseur het verschil maken.

Financiële rust geeft zekerheid en houvast

Heeft u bijvoorbeeld een kinderwens? Is het dan mogelijk dat u en/of uw partner minder gaan werken, is een verbouwing van het huis mogelijk of wilt u weten hoe u het beste kunt gaan sparen voor de kleine? Ons financieel advies maakt dan het verschil. Of in het geval van een echtscheiding: moet u dan het huis verkopen, welke financiële verplichtingen (alimentatie) gaan er komen en welke invloed heeft dat op uw pensioen? Ook dan geeft ons advies u zekerheid en houvast.

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Schiedam krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Compleet financieel advies, hypotheekadvies én kennis over Schiedam en omgeving

Onze financieel adviseur én hypotheekadviseur Rob Rosman van Van Bruggen Adviesgroep Schiedam is al een groot aantal jaren werkzaam én woonachtig in deze regio. Hij is dus bijzonder goed op de hoogte van alle zaken die spelen in de omgeving. Dat is niet alleen prettig, maar ook handig.

Er zijn vele voorbeelden van momenten waarop ons financieel advies het verschil maakt. Belt u gerust eens met 0800 1600 om een afspraak te maken met financieel adviseur Rob Rosman. Hij vertelt u er natuurlijk graag meer. En de kosten van ons eerste gesprek? Die nemen wij voor onze rekening.

Maak direct een afspraak

KvK: 52102726AFM: 12039929Documenten