Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Schiedam Lange Kerkstraat 86
3111 NR Schiedam
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Schiedam

Financieel advies in Schiedam

Financiële zekerheid is nooit verkeerd. Het is fijn om zeker te weten dat je nu en later genoeg geld hebt om van rond te komen en om je mooie plannen mee waar te maken. Daarom geven wij je bij belangrijke veranderingen in je leven graag financieel advies in Schiedam. Samen kijken we wat voor jou belangrijk is, welke mogelijkheden je hebt en waar je nog meer op moet letten. Financieel adviseur Rob helpt je om waar mogelijk te besparen en stelt graag een financiële planning op maat voor je op. Of het nu gaat om je hypotheek, je verzekeringen of je pensioen – hij helpt je verder.

Maak een afspraak

Waarom financieel advies in Schiedam inschakelen?

Bij financiële keuzes zijn er vaak allerlei dingen waar je op moet letten. Een enkele verzekering afsluiten is nog niet zo lastig. Maar als je je hele financiële situatie onder de loep neemt, vereist dat wel de nodige kennis. Voorkom dat je meer betaalt dan nodig is of dat je onnodig grote risico’s loopt; met financieel advies in Schiedam weet je zeker dat je van alle oplossingen die er zijn de juiste voor jou kiest.

Als onafhankelijk financieel adviseur in Schiedam overziet Rob het totale aanbod aan financiële producten. Hij zet tientallen hypotheekaanbieders of verzekeraars voor je naast elkaar voordat hij een specifiek product aan je aanraadt. Zo weet je altijd zeker dat het afgesloten product perfect aansluit op jouw situatie.

Daarnaast is financieel advies in Schiedam om nog meer redenen verstandig:

 • Je betaalt zo laag mogelijke maandlasten. Door een vergelijking te maken van de vele verschillende producten, kunnen we je altijd een voordelig product aanbevelen. Die ene gunstige hypotheek of verzekering kan je jarenlang een grote besparing opleveren.
 • Je zit ook in de toekomst nog goed. In een mensenleven volgen de veranderingen elkaar vaak in rap tempo op. Misschien heb je plannen voor gezinsuitbreiding, een verbouwing of pensioen. Je wilt natuurlijk dat je ook na zo’n verandering nog goed zit waar je zit. Daarom verdiept Rob zich ook in je toekomstplannen. Je weet dus zeker dat je financiële oplossing ook later bij je past.
 • De kleine lettertjes zijn al voor je doorgespit. Je ziet niets over het hoofd als je ons financieel advies in Schiedam inschakelt. Wij nemen uitgebreid de voorwaarden voor je verzekering of de kleine lettertjes van je hypotheek door. Zit er een addertje onder het gras? Dan hebben we dat snel genoeg in de gaten en raden we je een ander product aan. Geen onaangename verrassingen achteraf dus!
 • Je bespaart jezelf zeeën van tijd. Een hypotheek afsluiten of verzekering regelen kost nogal wat tijd. Je moet je verdiepen in de voorwaarden, vele opties vergelijken, de juiste papieren regelen en mogelijk ook nog achter de aanvraag aan gaan. Geen nood: dit alles doen wij voor jou. We zitten er bovenop en zorgen ervoor dat alles op tijd in kannen en kruiken is.
 • De oplossing is altijd op maat. Bij ons krijg je geen standaardoplossing of vast pakket. We kijken gericht naar wat jij zoekt en stemmen ons advies daar altijd op af. Zo ga je altijd de deur uit met een oplossing waarmee jij 100% tevreden bent.
 • Je krijgt tips waar je zelf niet aan had gedacht. Opeethypotheken, aanvullingen op je pensioen, mogelijke besparingen of slimme constructies om verduurzaming te financieren – wij kennen zelfs de meest specifieke opties. We tippen je dan ook graag mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht.
Gratis kennismaking voor financieel advies

Financieel advies in Schiedam over jouw nieuwe hypotheek

Het is nogal een stap, een eerste huis of een volgend huis kopen. En dan hebben we het niet eens alleen over de zoektocht naar een huis. Ook financieel moet er van alles geregeld worden. Het belangrijkste: de hypotheek. Wil je precies weten hoeveel jij maximaal kunt lenen? Welke hypotheekvorm bij je past? En waar je qua maandlasten rekening mee moet houden? Wees dan van harte welkom voor ons onafhankelijke hypotheekadvies. Rob kan je al in een eerste gesprek laten weten wat jouw opties zijn voor een hypotheek en hoeveel je daarmee aan een huis te besteden hebt. En de kosten voor dat gesprek? Die nemen wij op ons.

Ook als je situatie anders is dan bij iemand die in loondienst werkt, kunnen we je hypotheekmogelijkheden snel voor je op een rij zetten. Zo berekent Rob ook graag je opties voor een zzp-hypotheek of voor een seniorenhypotheek. Gelukkig kun je tegenwoordig zelfs als je pas één jaar ondernemer bent vaak al wel een hypotheek krijgen. Hoe dat precies zit? Dat vertellen we je graag in een eerste gesprek.

Is het gelukt om een woning binnen jouw budget te vinden én de winnende bieder te zijn? Dan gaan we nogmaals met je om de tafel zitten. Ditmaal voor het echte hypotheekadvies. Zo adviseren we je over:

 • bij welke hypotheekaanbieder je voordelig uit bent;
 • welke hypotheekvorm bij je past;
 • of het verstandig is om je eventuele lopende hypotheek aan te houden of om die over te sluiten;
 • wat je opties zijn voor een eventueel overbruggingskrediet;
 • welke rentevaste periode met de huidige rentetarieven verstandig is;
 • waar je goed aan doet qua verzekeringen naast je hypotheek;
 • hoe je je verbouwplannen kunt meefinancieren.
Schakel ons hypotheekadvies in

Wat is er mogelijk met jouw overwaarde?

Dat de huizenprijzen door het dak gaan, zal je niet zijn ontgaan. Voor huizenbezitters is dat gunstig. Het betekent dat er overwaarde in de stenen zit. Oftewel: je huis is meer waard dan de hypotheek die je erop hebt openstaan. Aangezien je in principe 100% van je woningwaarde mag lenen (mits je hypotheek dat toelaat), kun je mogelijk (een deel van) je overwaarde verzilveren. Met een tweede hypotheek, een onderhandse verhoging, een opeethypotheek of een ander product komt dit bedrag vrij om mee te doen wat je wilt. Prettig toch?! Wat extra buffer is nooit weg.

Je kunt de overwaarde op je spaarrekening storten om later eerder te kunnen stoppen met werken of om je pensioen mee aan te vullen. Maar er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden met dit bedrag:

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is qua overwaarde-verzilvering en welke van deze opties voor jou gunstig uitpakt? We zoeken het graag met en voor je uit in een kosteloze kennismaking.

Bespreek gratis jouw mogelijkheden

De zekerheden van ons financieel advies in Schiedam

Als je Van Bruggen Adviesgroep Schiedam inschakelt, dan weet je zeker dat je een financieel specialist met jarenlange ervaring tegenover je hebt zitten. Eén die persoonlijk met je meedenkt, je wijst op oplossingen die je zelf nog niet had ontdekt en die je helpt om niets over het hoofd te zien.

Daarnaast ben je bij ons financieel advies in Schiedam zeker van:

 • Financieel adviseur in Schiedam e.o. met ruime ervaring
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening voor goede kwaliteit
 • Onafhankelijk financieel advies (=tientallen aanbieders meenemen)
 • Van eerste hypotheek tot pensioen: altijd passend advies
 • Uitgebreid de tijd voor jouw vragen
 • Tips over mogelijke bespaarkansen
 • Gratis oriëntatiegesprek

Waarover geven we nog meer financieel advies in Schiedam?

Met ons financieel advies in Schiedam staan we op allerlei momenten in je leven voor je klaar. Als je je eerste huis koopt, als je je klaarmaakt voor je pensioen en ook in alle levensfases daartussenin. Rob is specialist in hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer. Hij kan je daardoor bijvoorbeeld ook goed adviseren over:

Gratis kennismaking voor financieel advies in Schiedam

Heb jij behoefte aan een financieel specialist die persoonlijk met je meekijkt naar jouw wensen en situatie? Wij staan graag voor je klaar.

Stel ons je vraag via schiedam@vanbruggen.nl of maak direct een afspraak voor een gratis kennismaking via 0800 – 1600 of door het formulier hieronder in te vullen. Dan helpen we je binnenkort graag verder.

Maak direct een afspraak