Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam

Vaste lasten keren elke maand terug. Zo kom je maandelijks voor kosten voor je hypotheek, verzekeringen en leningen te staan. Fijn dus als dat alles zo voordelig mogelijk kan, terwijl je toch passende voorwaarden hebt. Maar waar sluit je nu een voordelige hypotheek af? Welke verzekering sluit goed aan en bied je voordelige maandlasten? En hoe moet je dat alles regelen als je bijvoorbeeld een nieuwe woning koopt, je hypotheek wilt oversluiten of de financiering voor een verbouwing rond wilt krijgen? Daarvoor zijn wij er bij Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam.

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam

In Rotterdam en omstreken kun je terecht bij verschillende vestigingen. Van Capelle aan den IJssel tot Oud-Beijerland. En van Rotterdam-Oost tot Ridderkerk. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Elk van de vestigingen van Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam en omgeving is er zeker niet alleen voor hypotheekadvies. We verzorgen begeleiding van A tot Z bij veel soorten financiële vraagstukken. Dat kan zijn als je je eerste woning koopt, gaat verhuizen naar een volgende woning, de volgende stap zet richting je pensioen of nieuwsgierig bent of je huidige maandlasten voordeliger kunnen. In al die situaties zien we geen detail over het hoofd. Zo kunnen we ook de taxatie voor je regelen, een notaris voor je inschakelen, passend verzekeringsadvies geven en over je schouder meekijken als je in het aankoopproces van een woning zit.

Ook in specifieke situaties zijn we graag je financiële sparringpartner. Door onze uitgebreide kennis van financiële producten (inclusief de kleine lettertjes) kunnen we je bijvoorbeeld ook goed informeren over de financiële afwikkeling van een scheiding. En ga je je woning verduurzamen? Dan zit je bij ons goed voor financieel advies en schakelen we Greenfactor graag in om je bij de daadwerkelijke verduurzaming te ontzorgen.

Lagere maandlasten voor een langere tijd

Minder betalen voor je hypotheek of verzekering hoeft geen ver-van-je-bed-show te zijn. Ook als je hypotheek nog een tijdje doorloopt, kun je mogelijk besparen op je maandelijkse lasten. Door je hypotheek over te sluiten, maak je gebruik van de huidige lage rente én blijf je dat gunstigere maandtarief nog een langere tijd betalen. Het verschilt per situatie hoe gunstig dit uitpakt. Laat ons dit uitgebreid voor jou uitzoeken, zodat je mogelijk lange tijd van lage maandlasten profiteert.

Hetzelfde geldt voor je verzekering. Veel Nederlanders zijn zonder het te weten oververzekerd of hebben zelfs twee verzekeringen voor hetzelfde risico afgesloten. Zonde, want je betaalt dan maandelijks een bedrag zonder dat je er iets voor terugkrijgt. Ons verzekeringsadvies is erop gericht jou goed verzekerd maar ook met een scherpe premie de deur uit te laten gaan. En dat natuurlijk alleen voor de verzekeringen die écht nodig zijn.

Maak dus gerust een afspraak om jouw hypotheek of verzekeringen te laten doorlichten. Wie weet ligt er een mooie besparing op je te wachten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Jouw droomhuis kopen in de overspannen woningmarkt?

De vele krantenkoppen liegen er niet om. Er is veel vraag naar woningen, zeker in een populaire stad als Rotterdam en in de omliggende dorpen. Ben jij een van de geïnteresseerde woningkopers die zijn droompaleis hoopt te vinden in Rotterdam, Nieuwerkerk aan de IJssel, Oud-Beijerland of een ander nabij gelegen dorp? Wij helpen je met deskundig hypotheekadvies om juist tijdens deze gekte op de woningmarkt goed voorbereid aan je huizenjacht te starten. We rekenen nauwkeurig voor je uit hoeveel jij maximaal kunt lenen en wat aanvullende mogelijkheden zijn om je woning te financieren. Zo kun jij goed voorbereid naar je eerste bezichtiging gaan.

Daarbij zijn we er aan de ene kant voor jonge gezinnen en starters die hun eerste koopwoning zoeken. Maar anderzijds kunnen we je ook juist op latere leeftijd helpen bij een volgende stap, bijvoorbeeld als je je huidige woning wilt verruilen voor iets anders. Of als je met het oog op je pensioen wilt weten of je hier nog wel kunt blijven wonen op je oude dag. Ook ondernemers kunnen we advies geven over hun hypotheekmogelijkheden. Een zzp-hypotheek heeft misschien meer voeten in de aarde dan een “gewone” hypotheek, maar vaak zijn er mogelijkheden genoeg.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam?

Omdat wij je persoonlijk advies geven op basis van onze kennis van onder meer hypotheken, verzekeringen, pensioen, scheiden, verduurzaming en de financiering van verbouwplannen. En omdat wij je kunnen wijzen op opties voor lagere maandlasten.  

Nog een paar redenen om te kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam:

 • Deskundig financieel advies over méér dan alleen hypotheken
 • Ruime kennis van hypotheken, verzekeringen, scheiden en pensioen
 • Begeleiding van A tot Z om jou te ontzorgen
 • Onafhankelijk financieel advies (keuze uit vele aanbieders)
 • Complete ontzorging bij verduurzamen mogelijk
 • Vlot contact en goede bereikbaarheid
 • Advies op een kantoor in de buurt of online

Heb jij een financieel vraagstuk waarover je graag advies wilt? Wij maken graag kennis met je. Plan gerust een gratis oriënterend gesprek in – online of op jouw dichtstbijzijnde Van Bruggen-kantoor.

Maak een afspraak

Wat kun je doen met jouw overwaarde?

De forse stijging van de huizenprijzen is goed nieuws voor veel huiseigenaren. De waarde van je woning is waarschijnlijk gestegen als je er al een tijdje woont. “Wat heb ik daaraan als ik mijn huis niet wil verkopen?”, vraag je je misschien af. Door je overwaarde te verzilveren, krijg je een fors bedrag in handen dat je op de door jou gewenste manier kunt besteden. Misschien kom jij dankzij je overwaarde in aanmerking voor een tweede hypotheek, waardoor een flinke verbouwing van je woning opeens wél mogelijk is. 

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijke manieren om je overwaarde te besteden. Schenk het geld aan je (klein)kinderen, stort het op je spaarrekening om apart te houden voor je pensioen, realiseer er een verduurzaming van je woning mee of kijk of je je droom van een bijzondere wereldreis kunt waarmaken. Wij denken daarin graag mee en zetten alle financiële opties voor je op een rij. 

Overwaarde whitepaper downloaden

Hoe staat het ervoor met jouw pensioen?

Droom jij ervan al eerder met pensioen te gaan dan op de AOW-gerechtigde leeftijd? Wil je nu alvast weten of je nog een hypotheek kunt krijgen als je straks met pensioen bent? Of wil je het liefst alles voor je pensioen nu alvast goed geregeld hebben? Een verstandige keuze! Je staat er wellicht nu niet bij stil dat na de AOW-leeftijd je financiële situatie er opeens heel anders uitziet. Je inkomen valt vaak lager uit en dat heeft ook impact als je bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen.

Maar in plaats van daar nu al slapeloze nachten van te hebben, kun je ook ons als financieel adviseur inschakelen voor pensioenadvies. Wij stellen een financiële planning voor je op, waardoor alles voor jouw pensioen nu al in kannen en kruiken is. Daarin houden we ook rekening met alle mogelijke manieren om je pensioen aan te vullen. Er is allicht meer mogelijk dan je zelf zou denken om naast je werkgeverspensioen zelf een mooi pensioen te realiseren.

Een keer vrijblijvend kennismaken om meer te weten te komen over jouw opties? Laten we een afspraak maken op een van onze kantoren of via de video. Je bent van harte welkom.

Vrijblijvende kennismaking plannen

Heb jij een andere financiële vraag?

Naast advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen kunnen we je ook algemeen financieel advies geven over allerlei vragen. Dat varieert van verduurzaming van je woning tot de financiële afwikkeling van een scheiding.

Zo kun je ook bij de kantoren van Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam en omgeving aankloppen met de volgende vragen:

 • Hoe kan ik mijn verbouwplannen financieren vanuit de hypotheek?
 • Waar moet ik allemaal aan denken qua financiën na een scheiding?
 • Kunnen mijn maandlasten omlaag en wat zijn de opties daarvoor?
 • Kan ik mijn hypotheek verhogen om meer bestedingsruimte te creëren?
 • Wat kan ik nu al doen om na mijn pensioen zorgeloos rond te komen?
 • Welke verzekeringen heb ik nodig om risico’s af te dekken en waar kan ik die voordelig afsluiten?
 • Mijn hypotheek loopt al een tijdje. Kan het elders voordeliger?
 • Ik wil mijn woning verduurzamen. Welke mogelijkheden zijn er – qua verduurzaming en financiering?

Over elk van die vragen kunnen wij je op een onafhankelijke manier adviseren. Dit betekent: los van welke geldverstrekker dan ook. Eén ding staat altijd centraal: dat jij goed geholpen bent en keuzes maakt waarmee je nu en in de toekomst gunstig uit bent.

Een afspraak maken bij Van Bruggen Adviesgroep in Rotterdam?

Kun jij ons deskundige advies gebruiken bij jouw financiële vraagstuk? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor advies bij ons op kantoor en online?

Neem contact met ons op via 0800-1600 voor een eerste contact of plan via de knop hieronder direct een afspraak met de adviseur van jouw keuze.

Plan een oriënterend gesprek