Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Roermond Processieweg 2
6067 CC Linne
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roermond

Pensioenadvies in Roermond

Wat te doen met je pensioen? Het is voor veel 50+-ers een belangrijke vraag. Misschien heb je de neiging die vraag nog even voor je uit te schuiven. Want is dat niet al door je werkgever geregeld? En kun je daar niet nog een paar jaar mee wachten. Nee helaas: je pensioen speelt al eerder een rol in je financiële situatie dan je misschien denkt. Oriënteer je dus op tijd op de mogelijkheden voor jouw pensioen. Zo kun je op jouw oude dag zonder financiële zorgen genieten van het leven zonder 9-tot-5-verplichtingen.

Maak een afspraak

Pensioenadvies, waarom nu al?

Het klopt dat jij niet in je eentje opdraait voor je pensioen als je in loondienst werkt. Als het goed is, heeft je werkgever daar wat voor geregeld en heb je zo een mooi bedrag bij elkaar gespaard. Maar helaas is dat bedrag niet altijd genoeg om van te kunnen leven zoals je dat gewend was. Ook niet met de AOW erbij opgeteld. Zeker aangezien er bijna jaarlijks iets verandert in de pensioenwetgeving en aangezien de regelingen verschillen per werkgever, is het verstandig om met ons als financieel adviseur om tafel te gaan zitten.

Wij kunnen voor jou inzichtelijk maken hoe je situatie er straks uitziet. Daarbij laten we je niet alleen zien hoeveel jouw pensioeninkomen straks bedraagt (dat kun je immers ook via Mijnpensioenoverzicht.nl) zelf uitzoeken, maar zoeken we ook voor je uit welke consequenties dat heeft voor bijvoorbeeld je hypotheek en je toekomstige situatie. En blijkt dat een aanvulling op je pensioen handig zou zijn om je plannen voor later te bekostigen? Dan onderzoeken we hoe je dat kunt realiseren.

Je pensioen aanvullen, hoe zit dat?

Als je pensioen wat later uitvalt dan gedacht, is er gelukkig nog geen man overboord. Zeker als je er op tijd bij bent, is er vaak wel een mouw aan te passen. Bij ons deskundige pensioenadvies in Roermond zoeken we voor je uit hoe jij zelf je pensioen kunt aanvullen. Is het verzilveren van je overwaarde bijvoorbeeld een slimme manier om straks een ruimer pensioen te hebben? Of kun je je hypotheek over te sluiten om zo structureel elke maand meer geld over te houden? Of is sparen of beleggen wellicht de meest verstandige en realistische optie.

Wij gaan met jou zitten voor een goed financieel plan, waarmee jij nu en later verder kunt. En wil je eerder stoppen met werken? Dan zoeken we ook voor je uit wat je opties daarvoor zijn. Wellicht zijn er financieel gezien mogelijkheden om al een paar maanden of zelfs een jaar eerder de deur achter je dicht te trekken. Zo kun jij extra lang genieten van je oude dag.

Wil je hier meer over weten? Maak dan een eerste kennismakingsafspraak. Dan vertellen we je vrijblijvend meer over onze opties voor pensioenadvies.

Maak een eerste afspraak

Hypotheek en pensioen

Als je iets met je hypotheek wilt doen, is het trouwens verstandig om daar al vóór je 56e voor te gaan zitten. Vanaf je 56e (tien jaar voor je pensioenleeftijd) gaan hypotheekaanbieders rekenen met je pensioeninkomen om te bepalen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Dat pakt vaak minder gunstig uit dan als met je huidige inkomen wordt gerekend. Wellicht heb je daardoor minder mogelijkheden voor een hypotheek of het opnemen van de overwaarde. Zonde! Hoe eerder je naar je hypotheek kijkt, hoe beter je mogelijkheden waarschijnlijk zijn.

Hetzelfde geldt trouwens ook als je plannen hebt voor een tweede hypotheek, bijvoorbeeld om een vakantiehuisje te bekostigen (zie jij jezelf al jaarlijks naar een zonnig land of een fijn huisje op de hei afreizen?) of om je kinderen een schenking te kunnen doen.

Alles wat je op tijd moet regelen rondom je hypotheek en je pensioen, is bij ons kantoor in vertrouwde handen. Met Michel Theelen (hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur) en Joe van den Bergh (financieel adviseur) aan boord, kunnen we je bij al je vragen van deskundig pensioenadvies in Roermond voorzien.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met pensioenadvies in Roermond? Laten we kennismaken. Je bent van harte welkom voor een (online) afspraak met ons team.

Plan een gratis kennismaking

Welke vraag heb jij over je pensioen?

Heb jij een enkele vraag over je pensioen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een compleet adviestraject, waarbij we samen gaan zitten voor een financieel plan? Wij kunnen je adviseren over vele pensioenvragen. Denk aan:

 • Welke gevolgen heeft mijn huidige pensioen voor mijn situatie straks?
 • Hoe kan ik mijn pensioen zelf aanvullen?
 • Levert het oversluiten van mijn hypotheek mij een besparing op?
 • Ik wil een (belastingvrije) schenking Hoe zit dat?
 • Wat zijn andere mogelijke manieren om te besparen op mijn maandlasten?
 • Welke opties heb ik voor het financieren van een verbouwing (nu en straks)?
 • Hoe kan ik de overwaarde op mijn woning benutten?

Welke pensioenvraag jij ook hebt, wij helpen je graag op een persoonlijke en betrokken manier verder.

Over ons pensioenadvies in Roermond

Bij ons hoef je niet bang te zijn voor ingewikkelde termen en onbegrijpelijke materie. We maken juist complexe onderwerpen als pensioen en hypotheken voor jou begrijpelijk. Dat is ook wat klanten aan ons waarderen. Zo weet je zelf ook wat je opties zijn en waarom de ene optie voor jou verstandiger is dan de andere. Kun jij zelf de juiste keuzes maken.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Roemond profiteer jij van de volgende voordelen:

 • Deskundig pensioenadvies én financieel advies
 • Persoonlijke aandacht voor jouw wensen
 • Altijd duidelijke en begrijpelijke uitleg
 • Een klein en betrokken team
 • Ook voor hypotheekadvies en verzekeringsadvies
 • Advies op kantoor, online of over de telefoon
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
Schakel pensioenadvies in

Je woning klaarmaken voor je oude dag

Misschien heb je er altijd al van gedroomd in je huidige woning (samen) oud te worden. Een prachtig idee dat hopelijk te realiseren is. Niet alleen financieel trouwens, maar ook qua mogelijkheden van je woning. Je kunt je woning namelijk nu alvast klaarmaken voor als je straks misschien minder mobiel bent. Zo kun je je woning gelijkvloers maken of de badkamer van een instapdouche voorzien. Of wellicht wil je je tuin volledig laten opknappen, zodat die nog meer uitnodigt om op je oude dag veel tijd door te brengen. En wat dacht je van het verduurzamen van je woning, zodat je zelf in je stroombehoefte kunt voorzien én je woning milieubewuster maakt? Ook een mooi idee.

Voor al dat soort mooie woonwensen is er vast een financieringsoptie te bedenken. Misschien is je overwaarde verzilveren daar een optie voor. Of een consumptief krediet of tweede hypotheek wellicht. Wat de kansen daarvoor voor jou zijn, zoeken we graag voor je uit. Alles om ervoor te zorgen dat jouw droom van oud worden in je woning hopelijk echt werkelijkheid kan worden.

Schakel pensioenadvies in Roermond in

Voor ons pensioenadvies hoef je niet eens de deur uit. We bieden namelijk niet alleen pensioenadvies in Roermond (op ons kantoor) aan, maar ook pensioenadvies via de webcam of telefoon. En heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Ook dat kan.

Plan alvast een eerste kennismaking in met ons team. Dat is gratis en vrijblijvend. Dan helpen wij je graag al in een eerste gesprek op weg.

Maak een eerste afspraak