Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Roermond Processieweg 2
6067 CC Linne
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roermond

Hypotheekadvies in Roermond

Het aanvragen, oversluiten of aanpassen van je hypotheek is niet binnen een paar minuten gepiept. Er komen aan de ene kant talloze vragen om de hoek kijken. Hoeveel hypotheek kun je krijgen? Welke hypotheekvorm kies je? En waar moet je nog meer op letten? Aan de andere kant heeft je hypotheek gevolgen voor je financiële situatie nu én op termijn. Belangrijk dus om alles goed te regelen. Daarom staat Michel Theelen voor jou klaar met hypotheekadvies in Roermond. Op een persoonlijke manier adviseren we je over alles rondom jouw hypotheek in Roermond.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Roermond

Of je nu verhuisplannen hebt, wilt verbouwen of je maandlasten omlaag wilt krijgen, je kunt er niet onderuit een blik op je hypotheek te werpen. Bij het afsluiten, oversluiten of wijzigen van je hypotheek krijg je nogal wat vragen op je afgevuurd. Welke hypotheekvorm kies je? Wat doe je met je bestaande hypotheek? Hoe zit het met de overwaarde op je woning? Welke rentevaste periode kun je het beste nemen? En neem je een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie? De vragen en keuzes vliegen je om de oren. Daarom zijn wij er om je als hypotheekadviseur van de juiste antwoorden te voorzien.

We begeleiden je bij het hele proces. Zo zijn wij er niet alleen voor hypotheekadvies in Roermond, maar bieden we ook uitgebreide aankoopbegeleiding, zodat je zorgeloos een geschikte woning kunt vinden. Vervolgens regelen we de financiering voor je en geven we je ook advies over de schadeverzekeringen die voor jouw hypotheek verstandig zijn. Zo kun je zelf weloverwogen keuzes maken.

Kun jij advies gebruiken over je bestaande hypotheek in Roermond? Of ben je benieuwd naar je opties voor een nieuwe hypotheek. Laten we kennismaken. In een eerste gesprek vertellen we je graag hoe we jou kunnen helpen.

Eerste gesprek plannen

Jouw maximale hypotheek berekenen?

Waarschijnlijk ben je, voordat je op huizenjacht gaat, benieuwd hoeveel jij aan hypotheek kunt krijgen. Als hypotheekadviseur in Roermond kunnen wij dit tot in detail voor je uitzoeken, rekening houdend met jouw situatie en met eventueel je huidige hypotheek en overwaarde.

Maar als je al voor die tijd een goed beeld wilt krijgen van je hypotheek, gebruik dan vooral onze handige rekentool voor een eerste indicatie van je maximale hypotheek. Bij de daadwerkelijke berekening komt iets meer kijken dan een tool aankan. Maar je wordt er wel al een beetje wijzer van over het budget waarbinnen jij op Funda kunt gaan rondkijken.

Maximale hypotheek berekenen

Ben je ondernemer? Gebruik dan onze handige rekentool speciaal voor zzp-hypotheken.

Bereken je zzp-hypotheek

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Roermond

Voor deskundig hypotheekadvies in Roermond zit je op ons kantoor helemaal goed. Als je ons inschakelt, profiteer je van:

 • Deskundig hypotheekadvies én aankoopbegeleiding
 • Persoonlijke aandacht voor jouw wensen
 • Altijd duidelijke en begrijpelijke uitleg
 • Een klein en betrokken team
 • Ook voor financieel advies en verzekeringsadvies
 • Advies op kantoor, online of over de telefoon
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)

Laten we kennismaken om samen te kijken hoe wij jou kunnen helpen. Kost je niets, geeft je wel al meer duidelijkheid over jouw hypotheekopties. Plan jouw vrijblijvende kennismaking in.

Plan een gratis kennismaking

Hypotheekadvies én makelaardij

Voordat je een hypotheek afsluit, moet je natuurlijk wel jouw nieuwe paleis hebben bemachtigd. Nog best een uitdaging met de huidige krapte op de woningmarkt! Want hoe kun je met vele andere kapers op de kust een woning in Roermond bemachtigen zonder dat je té veel overbiedt?

Om je daarbij te helpen, kun je op ons kantoor terecht voor hypotheekadvies én makelaardij. We bieden je volledige aankoopbegeleiding om jouw kansen op de Roermondse huizenmarkt te vergroten. En zodra je hét winnende bod hebt uitgebracht, staan we ook voor je klaar om de hele hypotheek voor je te regelen.

Wanneer schakel je hypotheekadvies in Roermond in?

Kort samengevat: voor alle vragen die jij hebt over je hypotheek in Roermond. Dat kan zijn voor de aankoop van een nieuwe woning, als je nieuwsgierig bent hoe je kunt besparen op je maandlasten of als je grootste plannen hebt voor je huidige woning waarvoor extra financiële ruimte zeer welkom is.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond kunnen we je bijvoorbeeld adviseren over de volgende hypotheekvragen:

 • Hoeveel bedraagt je maximale hypotheek?
 • Wat zijn jouw mogelijkheden voor een zzp-hypotheek?
 • Wat zijn jouw opties voor een eerste of een volgende woning?
 • Hoe kun je de overwaarde op je woning te gelde maken?
 • Wat zijn je financieringsopties voor een verbouwing of voor energiebesparende maatregelen?
 • Wat zijn jouw opties voor een tweede hypotheek?
 • Welke verzekeringen zijn gunstig om bij je hypotheek af te sluiten?
 • Wat moet je allemaal voor je hypotheek regelen als je richting je pensioen gaat?
Hypotheekadvies aanvragen

Je eerste woning in Roermond kopen?

Een spannende stap, je hebt je zinnen erop gezet je eerste woning te kopen. Roermond moet het worden. Je ververst Funda zeker een paar keer op een dag en hebt goede hoop dat je ondanks de krappe woningmarkt jouw eigen paleis moet kunnen bemachtigen. Misschien heb je van andere woningzoekers al eens gehoord dat het aanbod aan starterswoningen beperkt is en dat de biedingen niet mis zijn. Maar laat je daardoor niet ontmoedigen om toch vol goede moed je Funda-zoektocht voort te zetten.

Wij helpen je hier met alle plezier bij. Zowel bij alles rondom je hypotheek als bij de aankoopbegeleiding. Hoeveel kun jij bijvoorbeeld krijgen aan hypotheek? Welke maandlasten horen daarbij? Welke keuzes moet je maken voor je hypotheek, bijvoorbeeld qua hypotheekvorm en rentevaste periode? En hoe kun je je hypotheek aanvullen als je nog wat geld mist om jouw droompaleis te bemachtigen?

Michel Theelen, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur, kent de Roermondse woningmarkt als geen ander én werkt al jaren in het hypotheekadvies in Roermond. Daardoor kan hij je maar al te goed op weg helpen bij en adviseren over al je hypotheekvragen.

Oversluitgids

Altijd onafhankelijk hypotheekadvies

In tegenstelling tot de bank, die vaak enkel naar zijn eigen producten kijkt, werkt ons kantoor samen met veel verschillende geldverstrekkers. Daardoor kunnen we goed voor je uitzoeken welke hypotheek past bij jouw persoonlijke situatie. En welke hypotheek qua voorwaarden, rente en bijkomende kleine lettertjes naadloos op jouw wensen aansluit. Niet alleen nu trouwens, we houden ook altijd rekening met jouw gewenste situatie in de toekomst.

Ons onafhankelijke hypotheekadvies is ook handig als je overweegt om je hypotheek over te sluiten en zo te besparen op je maandlasten. Wij kunnen je bestaande hypotheek vergelijken met een groot aantal andere mogelijke hypotheken – op rente én voorwaarden. Daarbij maken we een uitgebreide berekening van wat oversluiten je kost, inclusief boeterente, en wat het je aan besparing oplevert.

Ook als er andere manieren zijn waarmee jij meer kunt besparen of die om een andere reden beter bij je passen, laten we je dat eerlijk weten. Beloofd!  

Plan een eerste afspraak

Een verbouwing of verduurzaming financieren?

Bevalt je huidige woning nog steeds hartstikke goed? Ook dan kan hypotheekadvies in Roermond goed van pas komen. Wij kunnen je namelijk ook adviseren over de financiering van energiebesparende voorzieningen, waarmee je bijdraagt aan een lagere energierekening én aan een schoner milieu. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen op het dak, nieuw isolatiemateriaal of een warmteboiler.

Ook als je niet een paar tienduizend euro op je bankrekening hebt staan, kun je de financiering van die maatregelen misschien wel rond krijgen. Wellicht biedt je overwaarde daar kansen voor of kun je je hypotheek verhogen. Hetzelfde geldt als je grootse verbouwplannen hebt. Wij bijten ons hier graag in vast en denken met je mee hoe je jouw gedroomde dakkapel, serre of uitbreiding van de tuin wellicht ook zonder heel veel spaargeld bekostigen.

Welke (schade)verzekeringen heb je nodig voor je woning?

Een hypotheek is een grote financiële beslissing. Er gaat veel geld mee gemoeid en je zit er in principe 30 jaar aan vast, waarbij je ook nog eens elke maand een bedrag moet betalen. Maar wat nu als er iets gebeurt waardoor je je maandlasten opeens niet meer kunt missen? Bijvoorbeeld als je je baan verliest, als je partner overlijdt of als je langdurig arbeidsongeschikt wordt? Dat soort risico’s kun je afdekken met de juiste schadeverzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering. Wij adviseren je hier graag over – op een eerlijke en deskundige manier. Zo kun jij zorgeloos van je woning genieten, juist doordat je zeker weet dat alles verzekeringstechnisch goed geregeld is.

Ook als je je andere financiële zaken op een rijtje wilt hebben, kun je bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond terecht. Bijvoorbeeld als je wilt weten wat de financiële impact van je scheiding is of als je benieuwd bent of je hypotheek of consumptief krediet nog wel up-to-date is. Wij checken dit graag voor je, zodat je nooit te veel betaalt.

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Ben je benieuwd wat wij als hypotheekadviseur in Roermond voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen over het aanvragen, oversluiten of wijzigen van je hypotheek? Michel staat voor je klaar.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak, waarin we de mogelijkheden bespreken. Je bent welkom bij ons op kantoor, maar we bieden ook webcamadvies, telefonisch advies of kunnen bij jou thuis langskomen voor hypotheekadvies aan huis.

Neem contact met ons op via 0800 – 1600 of mail naar roermond@vanbruggen.nl om een afspraak te maken. Of klik op de knop hieronder om het zelf te regelen. We zien je graag binnenkort.

Plan een kennismaking