Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Roermond Processieweg 2
6067 CC Linne
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roermond

Financieel advies in Roermond

Hypotheken, kredieten, schadeverzekeringen of sparen en beleggen? Ons financieel advies in Roermond is heel veelzijdig. We kennen de weg in de complexe financiële materie, weten waar we in de kleine lettertjes op moeten letten en kunnen jou vooral op een begrijpelijke manier wegwijs maken in dat alles. Zodat jij een goed financieel plan hebt liggen voor later, de juiste keuzes maakt voor je hypotheek of exact weet hoe je nu geld kunt besparen. Als financieel adviseur in Roermond helpen we ook jou graag verder.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Roermond

We begrijpen dat financiële vraagstukken niet jouw dagelijkse bezigheid zijn. Daarom staan wij als financieel adviseur in Roermond je graag bij om de juiste beslissingen te nemen over je financiën. Dat doen we altijd met onafhankelijk advies. We zijn niet gebonden aan één geldverstrekker, maar nemen juist een groot aantal aanbieders mee in ons advies aan jou. Mede daarom mogen we ook het Keurmerk Financiële Dienstverlening dragen, dat laat zien dat wij een goede en betrouwbare adviseur zijn die je over meerdere aanbieders advies kan geven.

We helpen klanten uit Roermond, Linne en omgeving met zowel complete adviestrajecten (bijvoorbeeld bij scheiden in Roermond) als bij losse financiële vragen. Wil je bijvoorbeeld weten wat je voor je pensioen moet regelen om straks voldoende financiële middelen te hebben? Wil je je verzekeringen tegen het licht houden om te kijken of het ook goedkoper kan? Of ben je benieuwd of je de overwaarde op je huis kunt gebruiken voor je verbouwplannen of je wens om zonnepanelen te nemen? In al die situaties voorzien wij je met plezier van deskundig financieel advies in Roermond.

Laten we kennismaken

Persoonlijk financieel advies met oog voor oplossingen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond word je geholpen met een glimlach en een goede kop koffie. Ons team bestaat uit Michel Theelen (hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur) en Joe van den Bergh (financieel adviseur). Allebei adviseurs met veel kennis van zaken en jarenlange ervaring. Maar vooral met een persoonlijke benadering. Want ze begrijpen dat jij niet alleen deskundig financieel advies wilt, maar ook gewoon goed geholpen wilt worden. Dat is nu juist waar wij voor staan. Jou op de best mogelijke manier helpen, is waar wij het elke dag voor doen.

Bovendien zijn we creatief in onze zoektocht naar oplossingen. Na een enkel ‘nee’ van een geldverstrekker gooien wij niet zomaar de handdoek in de ring. We bedenken graag een plan B en kennen de slimme manieren om jouw wensen toch op een goede en realistische manier waar te maken. Zo is er misschien meer mogelijk dan je denkt om bijvoorbeeld je overwaarde te benutten of een woning te bemachtigen. Daar maken wij ons hard voor.

Waarover geven wij financieel advies in Roermond?

Heb je een losse financiële vraag? Of wil je je complete financiële situatie laten doorlichten om mogelijk te besparen op je maandlasten of een goed plan te maken voor de toekomst? Bij zowel grote als kleine vragen helpen wij je verder met financieel advies in Roermond.

We adviseren je bijvoorbeeld over:

 • een hypotheek of zzp-hypotheek afsluiten;
 • de financiële afwikkeling van scheiden in Roermond;
 • een financieel plan voor als je stopt met werken;
 • verbouwing of verduurzaming van je huis financieren;
 • schadeverzekeringen (o.a. een overlijdensrisicoverzekering);
 • besparen op je maandlasten;
 • je overwaarde benutten;
 • een tweede hypotheek afsluiten;
 • een consumptief krediet afsluiten;
 • sparen en beleggen;
 • een financieel plan maken na overlijden.

Waar kun jij financieel advies bij gebruiken? We horen graag meer over jouw vraagstuk en wensen. Dan kijken we met plezier wat we voor jou kunnen betekenen.

Plan een gratis kennismaking

Oversluitgids

Advies over hypotheek afsluiten, oversluiten of wijzigen

Een hypotheek aanvragen is geen kinderspel. Je moet allerlei knopen doorhakken (bijvoorbeeld over de rentevaste periode, de hypotheekvorm en de verzekeringen die je erbij afsluit) én dan moet je daarbij ook nog eens rekening houden met je situatie over 5, 10 of zelfs 20 jaar. Daarom is het fijn als je daar niet in je eentje je hersenen over hoeft te kraken. Onze hypotheekadviseur Michel helpt je graag met persoonlijk hypotheekadvies. Daarbij krijg je inzicht in je financiële situatie, in de gevolgen voor je hypotheek en in wat handige keuzes zijn voor jou.

We vertellen je hier op een transparante manier meer over en nemen daarbij een groot aantal mogelijke hypotheken mee. Altijd toegespitst op jouw wensen en situatie, want elke situatie is anders. Plannen voor een verbouwing? Een verhuizing binnenkort? Of eerder stoppen met werken? Ook met dat soort wensen houden we rekening in ons advies aan jou.

Ook voor hypotheekadvies over andere vragen kun je bij ons goed terecht. Denk aan het oversluiten van je bestaande hypotheek, besparen op je maandlasten door rentemiddeling, je overwaarde verzilveren of wellicht een tweede hypotheek afsluiten op je huidige woning. In al die situaties zit je voor deskundig hypotheekadvies bij ons goed.

Verzekeringsadviseur Roermond

Ook voor deskundig verzekeringsadvies kun je terecht bij Michel. Hij is, naast hypotheekadviseur, een deskundige verzekeringsadviseur in Roermond. Daardoor kan hij heel goed de mogelijke financiële risico’s van jouw hypotheek of andere keuzes voor je in kaart brengen. Ook adviseert hij je over verzekeringen waarmee je die risico’s kunt afdekken. Een overlijdensrisicoverzekering bijvoorbeeld. Of een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid, voor als je plotseling niet meer zou kunnen werken en daardoor betalingsproblemen krijgt. Met dat soort verzekeringen kun je vervelende risico’s afdekken.

Geen zorgen: je krijgt nooit een verzekering ongewenst in de maag gesplitst. Als onafhankelijk verzekeringsadviseur in Roermond hebben wij er geen voordeel bij of je een verzekering wel of niet afsluit. Het enige waar wij op uit zijn, is jou deskundig advies geven, zodat je zelf de juiste beslissingen kunt nemen. Daarom leggen wij je op een begrijpelijke manier uit wat jouw risico’s zijn en hoe je die goed kunt afdekken. Kun je daar vervolgens zelf – goed geïnformeerd – keuzes in maken.

Verzekeringsadvies aanvragen

Scheiden Roermond, waar moet je aan denken?

Financieel advies is ook zinvol als je in scheiding ligt. Dat is al een verdrietige gebeurtenis op zich, en dan verandert er ook nog eens financieel en fiscaal van alles. Gaat een van jullie de partner uitkopen? Of verkopen jullie de woning? En hoe zit het in beide gevallen met de overwaarde of restschuld? En met de hypotheekrenteaftrek?

Wij zoeken graag uit hoe jouw nieuwe financiële situatie eruitziet, wat je daarvoor moet regelen en wat je kansen zijn voor een hypotheek in je eentje. Kortom: voor al je vragen rondom scheiden in Roermond zit je bij ons kantoor goed. Ons financieel advies in Roermond geeft je de zekerheid dat alles goed geregeld is en biedt je zicht op jouw mogelijkheden voor de toekomst. Een fijn gevoel in deze lastige periode.

Advies over je pensioen

Dan is er nog een belangrijke situatie waarin financieel advies vaak heel welkom is: als je richting je pensioen gaat. Al vlak nadat je de 50 bent gepasseerd, is het zinvol om met een pensioenadviseur om de tafel te gaan zitten. Zo kun je nog zelf de nodige maatregelen treffen om een pensioengat te voorkomen. Weet je tenminste zeker dat je pensioen straks niet tegenvalt en dat je je op je oude dag geen zorgen hoeft te maken over je financiële situatie.

Wij kijken graag samen met jou naar je pensioen en verdiepen ons in jouw wensen voor na je laatste werkdag straks. Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Dan kunnen we daar een financieel plan voor maken. En wil je je je overwaarde benutten voordat de hypotheekaanbieder met je pensioeninkomen gaat rekenen? Of je bestaande hypotheek oversluiten om kosten te besparen? Wij maken inzichtelijk hoe dit voor jou zit.

Pensioenadvies aanvragen

Over Van Bruggen Adviesgroep in Roermond

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond helpen we vanuit ons gezellige kantoor in Linne klanten uit Roermond, Linne en omgeving met deskundig financieel advies. Of je nu met pensioen gaat of net op het punt staat je eerste woning te kopen, wij staan je bij met verstand van financiële zaken.

Daarbij staan wij voor:

 • Deskundig financieel advies én aankoopbegeleiding
 • Persoonlijke aandacht voor jouw wensen
 • Altijd duidelijke en begrijpelijke uitleg
 • Een klein en betrokken team
 • Ook voor pensioenadvies en verzekeringsadvies
 • Advies op kantoor, online of over de telefoon
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)

Financieel adviseur gezocht? Wij helpen je graag.

Bij welke financiële kwestie kun jij deskundig financieel advies gebruiken? Laat het ons vooral weten. We maken graag kennis met je. Bij ons op kantoor, via de telefoon of webcam of bij jou thuis.

De eerste kennismakingsafspraak is altijd gratis en vrijblijvend. Plan hieronder jouw afspraak in of bel naar 0800 – 1600 of mail naar roermond@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak