Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Roermond

Processieweg 2
6067 CC Linne
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roermond

Zoek een woning Roermond

Uw hypotheekadviseur in Roermond

Het aanvragen van een hypotheek is voor veel mensen niet eenvoudig. Enerzijds omdat er veel komt kijken bij de aanvraag van een hypotheek, anderzijds omdat veel mensen het lastig vinden om de gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor hun financiële situatie in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseur Michel Theelen helpt u graag in Roermond e.o. met het opstellen van een persoonlijk hypotheekadvies. Dit hypotheekadvies geeft u inzicht in de mogelijkheden die u momenteel heeft met uw huidige financiële situatie, de gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor uw toekomstige financiën, enzovoorts. Door dit op een transparante manier op te stellen, toegespitst op uw wensen, weet u precies waar u aan toe bent als u kiest voor de aanvraag van een hypotheek.

Onafhankelijk hypotheekadvies

In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen producten kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met nagenoeg alle geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u altijd de hypotheek bieden die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Door alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes met elkaar te vergelijken bent u verzekerd van de beste hypotheek voor u. Niet alleen voor uw huidige situatie, maar ook met uw toekomstige wensen wordt rekening gehouden.  Ons financieel advies is namelijk altijd persoonlijk en toegespitst op uw specifieke situatie.

Uw financiële zaken op een rijtje

Naast hypotheekadvies kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep Roermond ook terecht voor uw andere financiële vragen. Weet u niet meer waar al uw  verzekeringen lopen? Staat u voor een echtscheiding en bent u benieuwd welke financiële impact dit heeft? Loopt een krediet nog en is uw hypotheek nog wel up-to-date? Wij zoeken het graag voor u uit. Zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald.

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd wat onze financieel adviseur voor u kan betekenen? Heeft u vragen over het aanvragen van een hypotheek voor bijvoorbeeld een nieuwe woning? Of wilt u kijken of het verlagen van uw maandlasten mogelijk is? Onze adviseur Michel Theelen staat voor u klaar! We nodigen u graag uit om eens langs te komen voor een vrijblijvende afspraak, waarin we onze mogelijkheden graag aan u voorleggen. Wilt u liever een afspraak aan huis? Ook dit is geen probleem. Bel gratis 0800 1600 of neem contact op!

Maak direct een afspraak

KvK: 62423290AFM: 12045874Documenten