Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Roermond Processieweg 2
6067 CC Linne
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roermond

Van Bruggen Adviesgroep in Roermond

Je verdiepen in hypotheken, pensioenen en financiële vraagstukken is voor veel mensen geen favoriet tijdverdrijf. Zeker als je een huis koopt of uitkijkt naar je oude dag, heb je waarschijnlijk wel leukere vragen om je mee bezig te houden. En bovendien: hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je alles tot in de puntjes goed geregeld hebt? Daarvoor kloppen veel Limburgers aan bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond. Wij zijn er voor advies over hypotheken, financiën, pensioenen en verzekeringen. Ook voor jou.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Roermond

Hypotheekadvies of financieel advies komt bij veel mijlpalen en beslissingen in je leven goed van pas. Wil je bijvoorbeeld minder kwijt zijn per maand om zo mogelijk eerder te stoppen met weken? Ben je benieuwd naar je mogelijkheden voor een volgende woning? Of heb je volop verbouwinspiratie opgedaan en is het nu tijd voor de volgende stap: je verdiepen in jouw financiële mogelijkheden daarvoor?

Bij al die stappen zijn wij er voor de juiste antwoorden in begrijpelijke taal op jouw financiële vragen. Die vragen kunnen variëren van het verzilveren van je overwaarde tot eerder stoppen met werken. En van je eerste woning kopen tot juist je hypotheek aflossen met het oog op je pensioen.

Daarbij helpen we je altijd op een betrokken en vriendelijke manier. We begrijpen dat de keuzes en vragen waarbij je voor ons aanklopt, niet zomaar wat zijn. Je wilt je er goed in verdiepen, vindt het misschien ook een tikkeltje spannend. Ook wil je gewoon goed geholpen worden. Daarom is jou beter leren kennen altijd de basis voor ons advies. Verder kun je ervan op aan dat we doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. Altijd.

Overwaarde whitepaper downloaden

Onafhankelijk financieel advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond krijg je altijd onafhankelijk advies. Daarin verschillen we van bijvoorbeeld een adviseur bij de bank, die alleen zijn eigen producten meeneemt in de vergelijking. Door onze samenwerking met tientallen geldverstrekkers kunnen we in ons advies aan jou veel verschillende geldverstrekkers en voorwaarden met elkaar vergelijken. Dat vergroot voor jou de kans op een passende hypotheek of verzekering. Zowel qua voorwaarden als qua rente of premie.

We beschikken dan ook over het Keurmerk Financiële Dienstverlening, dat de kwaliteit van ons als financieel dienstverlener bewijst. Je weet dankzij dat keurmerk zeker dat je aan ons een goede en betrouwbare adviseur hebt, die je over de producten van meerdere aanbieders kan adviseren.

Altijd begrijpelijke uitleg waar je wat mee kunt

Voor financiële abracadabra hoef je niet bang te zijn. We vinden het van belang om onze kennis op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen. Wij geloven in heldere uitleg over wat je opties zijn en een goed advies over waarom het een wel en het ander niet passend is. Want ons advies is niet bedoeld om zomaar voor lief te nemen. Nee, we doen er liever alles aan om jou goed te informeren, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken.

Expertise in aankoopbegeleiding, hypotheekadvies en verzekeringen

Heb je een vraag over de financiering van je nieuwe woning of van een verbouwing? Ben je hard op zoek naar een geschikte nieuwe woning? Wil je je maandlasten op je hypotheek verlagen? Of ben je benieuwd hoe je de overwaarde op je woning uit de stenen krijgt? Het zijn stuk voor stuk vragen die wij voor je beantwoorden. We kennen de mogelijkheden en beschikken over de juiste expertise op het gebied van hypotheken, financieel advies en aankoopbegeleiding om jou daarbij te helpen.

Eerst verdiepen we ons in je persoonlijke en financiële situatie. Hoe zit het met je eventuele huidige hypotheek? Hoe zien je gezinssituatie en financiële plaatje eruit? En welke wensen heb je voor de toekomst? Op basis daarvan brengen wij jouw mogelijkheden in kaart en kiezen we daaruit de beste optie. Jouw wensen en behoeften zijn daarbij natuurlijk altijd dé basis voor ons advies. Want niets is zo belangrijk als dat jij goed geholpen wordt.

Afspraak maken?

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Roermond?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Roermond staan Michel Theelen (hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur) en Joe van den Bergh (financieel adviseur) klaar om jou te helpen. Ons kantoor beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening, dus je bent zeker van betrouwbare en goed advies. Altijd volledig onafhankelijk.

Daarnaast profiteer je bij ons kantoor van het volgende:

 • Deskundig financieel advies, hypotheekadvies én aankoopbegeleiding
 • Persoonlijke aandacht voor jouw wensen
 • Altijd duidelijke en begrijpelijke uitleg
 • Een klein en betrokken team
 • Ook voor pensioenadvies en verzekeringen
 • Advies op kantoor, online of over de telefoon
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Omdat er geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Roermond is Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing

Advies over jouw hypotheek

Het is een van de grootste financiële beslissingen in je leven: je hypotheek. Of je nu een hypotheek afsluit voor je eerste woning, plannen hebt voor een nieuwe plek onder de zon of je huidige hypotheek wilt aanpassen, je wilt de juiste keuzes maken.

Maar bij welke hypotheekaanbieder ben je voordelig uit? Welke voorwaarden passen bij jou? Welke hypotheekvorm is voor jou gunstig? En voor welke rentevaste periode moet je kiezen? Op die vragen en meer kunnen wij je een deskundig antwoord geven met ons hypotheekadvies, zodat je met je hypotheek goed zit. Nu én straks.  

Overigens bieden we ook aankoopbegeleiding. Want als je eenmaal weet hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt afsluiten, dan sta je vast te popelen om daadwerkelijk jouw droomwoning te vinden. Wij begeleiden je ook daarbij. Zo adviseren we je over een goede bodstrategie en helpen we je om jouw kansen op de krappe Limburgse woningmarkt te vergroten.

We kunnen je bijvoorbeeld helpen bij de volgende vragen:

 • Wat is jouw budget voor je nieuwe woning? En hoe kun je dat budget aanvullen?
 • Levert oversluiten jou aantrekkelijke voordelen op?
 • Wat zijn je andere opties om te besparen op je maandlasten?
 • Hoe kun je de overwaarde op je huidige woning benutten?
 • Wat zijn je opties voor een consumptief krediet?
 • Welke verzekeringen zijn nuttig om af te sluiten bij je hypotheek?
 • Wat moet je regelen voor je hypotheek rondom je pensioen?
 • Wat zijn je financiële mogelijkheden voor het verbouwen of verduurzamen van je woning?

Daarbij beginnen we natuurlijk altijd met een eerste gesprek. Een goede klik vormt de basis voor ons hypotheekadvies.

Zullen we daarom eerst een kennismaking plannen? Dat kan bij ons op kantoor in Linne, heel dicht bij Roermond. Maar we komen ook met plezier bij jou thuis of je kunt online een afspraak maken.

Laten we kennismaken

Financieel advies – duidelijk, persoonlijk én onafhankelijk

Daarnaast zijn er nog veel meer vragen waarbij jij mogelijk financieel advies nodig hebt. Gelukkig zijn wij er ook voor onafhankelijk financieel advies over allerlei andere financiële vraagstukken. Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat je allemaal voor je pensioen moet regelen? Wil je weten hoe je je verbouw- of verduurzamingsplannen kunt bekostigen? Of wil je een duidelijk financieel plan laten opstellen voor je oude dag, zodat je wellicht eerder kunt stoppen met werken?

Joe uit ons team staat je graag bij als onafhankelijk financieel adviseur met uitgebreide kennis van onderwerpen als pensioen, scheiden, geld schenken en overwaarde benutten. Daarnaast kan Michel alles regelen rondom je hypotheek en je deskundig verzekeringsadvies geven. Zo weet je zeker: jouw financiële vraagstuk wordt goed beantwoord. In begrijpelijke taal en op een manier waarmee jij verder kunt.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Voordat we de financiële details in duiken, vinden we het fijn om je een keer persoonlijk te spreken. Op ons kantoor, bij jou thuis of over de video. Zo kunnen we samen kijken of de klik er is en of wij jou verder kunnen helpen.

Mail gerust naar roermond@vanbruggen.nl of bel naar 0800 – 1600 voor een vrijblijvende kennismaking. Of klik op de knop hieronder. Dan zien we je graag binnenkort.

Plan een kennismaking
KvK: 62423290AFM: 12045874Documenten