Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Ridderkerk Ridderpoort 33 (unit 4)
2984 BG Ridderkerk
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Ridderkerk

Makelaar in Ridderkerk

Een huis kopen of verkopen is niet iets wat je zomaar even doet. Je krijgt allerlei gedetailleerde voorwaarden voor je kiezen en hebt te maken met een ingewikkeld biedingsproces. En dan is de huidige huizenmarkt ook nog eens niet de makkelijkste voor kopers. Hoe voorkom je dat je je te veel laat leiden door emoties of onnodig veel betaalt? Simpel: laat ons jou helpen als makelaar in Ridderkerk. Huizen kopen en verkopen is onze dagelijkse bezigheid. Daardoor kunnen wij je goed helpen om sneller aan een koopwoning te komen of om je huidige woning zo gunstig mogelijk te verkopen.

Maak een gratis afspraak

Bewezen succesformule: financieel advies én makelaardij in Ridderkerk

Wij zitten voor je klaar als ervaren makelaar in Ridderkerk. Daarnaast bestaat ons team uit financieel adviseur Menry. Hij heeft in 2019 en 2022 de award voor de meest klantvriendelijke adviseur gewonnen en staat graag naast als je prettige en deskundige gesprekspartner voor al je financieringsvragen.

Door financieel advies en makelaardij in Ridderkerk op één plek te bundelen, zit jij voor al je vragen op één kantoor goed. Wij als makelaar helpen je om op de grillige huizenmarkt alsnog een woning te vinden die bij jouw wensen past én daar een goed bod op uit te brengen. Menry is er om je maximale hypotheek te berekenen, te onderzoeken hoe je je financiële opties voor een huis vergroot en om via deskundig hypotheekadvies tot een gunstige hypotheek te komen en die ook voor je aan te vragen.

Zo kunnen we je aan alle kanten uitzoek- en regelwerk uit handen nemen, waardoor het kopen van een huis in Ridderkerk of omgeving soepeler verloopt.

Hoe helpen wij je bij een huis kopen in Ridderkerk?

Ben jij op huizenjacht in Ridderkerk of de omliggende dorpen of steden? Wij zoeken als makelaar in Ridderkerk graag met je mee. Een woning bemachtigen is op deze woningmarkt nog best een uitdaging. Het woningaanbod is beperkt en mensen zijn bereid om flinke bedragen voor een huis neer te tellen. Vaak zelfs fors meer dan de vraagprijs.

Wij helpen je om tussen dit biedingsgeweld alsnog een verantwoord én aantrekkelijk bod uit te brengen. Ook over de ontbindende voorwaarden adviseren wij je graag, in nauwe samenspraak met de financieel adviseur. Zo ga je geen onnodige risico’s aan.

Als aankoopmakelaar in Ridderkerk kunnen wij je veel werk uit handen nemen. Dat geldt zowel wanneer je een bestaande woning wilt kopen als wanneer je je pijlen gericht hebt op een nieuwbouwwoning. Ook als je een kavel hebt gekocht om zelf een huis te bouwen kunnen wij met je meekijken, zodat je de juiste prijsbeslissingen neemt en bijvoorbeeld alle afspraken goed vastlegt.

Concreet kunnen wij jou bij het kopen van een huis in Ridderkerk helpen bij:

 • het vinden van nieuw woningaanbod (vaak al voordat een huis op Funda staat);
 • advies over of een woning wel of niet een goede keuze is;
 • het checken van een woning op eventuele gebreken, aandachtspunten of belangrijke clausules;
 • het uitbrengen van een aantrekkelijk bod;
 • de keuze voor wel/niet ontbindende voorwaarden opnemen;
 • het onderhandelen met de verkopers;
 • het nalopen van de koopakte.

Ben jij op woningjacht, maar tot nu toe zonder succes? Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht. Neem contact op voor een kosteloze kennismaking.

Schakel een aankoopmakelaar in

Waarom een aankoopmakelaar in Ridderkerk inschakelen?

Op de huidige huizenmarkt is het een hele uitdaging om er zonder aankoopmakelaar tussen te komen. Zowel starters als bestaande huiseigenaren lopen er tegenaan dat woningen heel snel verkocht worden voor hoge bedragen. Door te kiezen voor een aankoopmakelaar in Ridderkerk kun jij sneller toehappen, soms zelfs al voordat er andere bezichtigers zijn langsgekomen. Daardoor heb je meer kans om jouw droomhuis te bemachtigen.

De voordelen van wij als aankoopmakelaar in Ridderkerk aan jouw zijde:

 • Je kunt als een van de eersten woningen bezichtigen; Wij tippen je nieuw aanbod al voordat het op Funda te vinden is.
 • Je weet zeker dat je een passend, verantwoord én aantrekkelijk bod uitbrengt.
 • Je gaat niet onnodig veel overbieden; daar behoeden wij je voor.
 • Wij stellen voor jou de juiste vragen tijdens een bezichtiging, waardoor je beter een keuze kunt maken over een huis.
 • Het koopcontract is volledig voor je gecheckt; alles staat er compleet en goed in.
 • We kunnen de koop snel voor je rond krijgen door de combinatie van makelaardij in Ridderkerk én hypotheekadvies.
 • Eventueel kunnen we ook de verkoop van je huidige woning regelen als je gaat verhuizen.
Schakel een aankoopmakelaar in

Voor een goede prijs jouw huis verkopen in Ridderkerk?

Bij een verhuizing komt wellicht ook de verkoop van een huis kijken. Ook dat is aan allerlei regeltjes gebonden en brengt veel regelwerk met zich mee. Zo moet je je woning op de juiste plekken promoten, een goede verkoopprijs bepalen en de bezichtigingen begeleiden. Allemaal dingen waar je waarschijnlijk de tijd of zin niet voor hebt als je al middenin een verhuizing zit.

Daarom staan wij e graag bij als jij je huis gaat verkopen in Ridderkerk. Wij helpen je om je woning voor een zo goed mogelijke prijs van de hand te doen en zorgen voor een snelle, succesvolle en probleemloze verkoop. Daarbij nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen, zodat jij je op andere zaken kunt storten. Dat is het fijne aan een verkoopmakelaar in Ridderkerk.

Hoe helpen wij je als verkoopmakelaar in Ridderkerk?

Tijdens het verkoopproces kunnen wij je in veel opzichten ontlasten. Als verkoopmakelaar in Ridderkerk kunnen wij het volledige verkoopproces voor je verzorgen. Vanaf de gratis waardebepaling tot aan de handtekening onder het koopcontract. Jij bepaalt zelf of je alles aan ons overlaat of dat je sommige delen van het proces zelf oppakt.

Wanneer je je huis verkoopt in Ridderkerk of omgeving, kunnen wij bijvoorbeeld het volgende voor je doen:

 1. Gratis waardebepaling. Hoeveel is jouw woning ongeveer waard bij verkoop? Dat brengen wij vrijblijvend voor je in kaart door jouw woning grondig te bestuderen. Zo heb je meteen een goed beeld bij je eventuele overwaarde om in een volgend huis te steken.
 2. Plattegrond en foto’s maken. Als je je woning op Funda en andere kanalen promoot, zijn een plattegrond en goede foto’s een must. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen met jou een plattegrond opstellen en een professionele fotograaf foto’s laten maken van je huis. Zo komt jouw woning online zo goed mogelijk uit de verf.
 3. Online promotie van je woning. Daarna is het een kwestie van je woning bij de juiste geïnteresseerden onder de aandacht brengen. Daarom zullen wij je woning inclusief foto’s, plattegrond en aansprekende teksten op Funda en andere kanalen plaatsen. Laat de bezichtigers maar komen!
 4. Bezichtigingen regelen en begeleiden. Geïnteresseerden komen je woning graag bezichtigen. Als makelaar in Ridderkerk kunnen wij de bezichtigingen voor je inplannen en deze ook begeleiden. Jij hebt hier geen omkijken naar.
 5. De onderhandelingen. Geïnteresseerden kunnen een bod op je woning uitbrengen. De makelaar kan met bieders onderhandelen om zo tot een zo goed mogelijke prijs te komen. Daarbij adviseren wijj jou natuurlijk ook over de uitgebrachte biedingen, inclusief de bijbehorende voorwaarden.
 6. Koopakte opstellen. Zodra het bod geaccepteerd is, stelt de makelaar de koopakte op, die jij en de kopers ondertekenen. Daarin staan alle afspraken op een rij. Als verkoopmakelaar in Ridderkerk kunnen wij deze koopakte volgens de geldende normen opstellen en volledig nalopen. Dan weet je zeker dat alles er goed in staat.

Door dit alles uit te besteden aan een verkoopmakelaar in Ridderkerk, bespaar je jezelf veel tijd en moeite, krijg je een betere prijs voor je woning en weet je zeker dat er geen gedoe achteraf van komt. Dat scheelt!

Gratis waardebepaling in Ridderkerk

Wil jij je huis verkopen in Ridderkerk of omgeving? Om te beginnen, doen wij graag een gratis waardebepaling van je woning. Zo heb jij een goed beeld bij de huidige verkoopwaarde van je woning en weet je nog beter waar je aan toe bent. Maak een afspraak en ontdek snel wat jouw huis opbrengt.

Doe de gratis waardebepaling

Makelaar in Ridderkerk inschakelen?

Heb jij plannen om een huis te kopen of te verkopen, en ben je nieuwsgierig wat wij hierin als makelaar in Ridderkerk voor jou kunnen betekenen? Vind je het wellicht ook fijn om er persoonlijk financieel advies bij te krijgen? Voor beide zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Ridderkerk goed.

Kennismaken kan op ons kantoor altijd kosteloos en is natuurlijk geheel vrijblijvend. Plan gerust je eerste gesprek bij ons in via 0800 – 1600 of via ridderkerk@vanbruggen.nl. We zetten de koffie voor je klaar.

Gratis kennismaking