Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Ridderkerk Ridderpoort 33 (unit 4)
2984 BG Ridderkerk
Opent vrijdag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Ridderkerk

Financieel advies in Ridderkerk

Financiën zijn voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Niet gek dus dat de meeste Nederlanders een financieel adviseur inschakelen als ze met financiële vraagstukken te maken krijgen. Bijvoorbeeld rondom je hypotheek, schadeverzekeringen of overwaarde. Met ons allround financieel advies in Ridderkerk helpen wij klanten uit de wijde omgeving bij al hun vragen rondom die onderwerpen. Altijd op een persoonlijke en deskundige manier. Met oog voor details én voor een creatieve oplossing die jou echt verder helpt.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Ridderkerk

Je hoeft niet voor je hypotheek, je verzekeringen en je pensioen naar verschillende adviseurs. Wij bieden je financieel advies in Ridderkerk over al dat soort vragen onder één dak. Sterker nog: je kunt voor al die vragen bij één persoon terecht. Onze financieel adviseur Menry in Ridderkerk is thuis in al die onderwerpen en kan je dan ook juist over het totaalplaatje goed adviseren.

Dat is voor jou gunstig, want hij zorgt ervoor dat je overal aan denkt en belangrijke details niet over het hoofd ziet. Sluit je bijvoorbeeld een hypotheek af vlak voor je pensioenleeftijd? Dan denkt Menry ook mee over de gevolgen daarvan voor je oude dag én over een goede manier om dat op te vangen. Heb je een vraag over besparen op je hypotheeklasten? Dan tipt Menry je misschien ook om je verzekeringen eens onder de loep te nemen. Wie weet kunnen die ook voordeliger.

Onafhankelijk financieel advies

Met ons financieel advies in Ridderkerk hebben we één belangrijke missie: jou zo goed mogelijk verder helpen. Dat blijkt ook uit het feit dat wij onafhankelijk financieel advies verzorgen. Wat dat betekent? Dat we samenwerken met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars, en dat we die ook allemaal kunnen meenemen in ons advies aan jou. Vaak pakt ons advies daardoor gunstiger uit dan het advies bij de bank, die alleen zijn eigen producten mag aanbevelen.

In ons advies is jouw persoonlijke situatie altijd het uitgangspunt. We vinden het dan ook heel belangrijk om jouw omstandigheden en wensen door en door te kennen. Want hoe beter we weten wat jij zoekt, waar je staat en wat je toekomstdromen zijn, hoe beter we ons advies daarop kunnen afstemmen. We gaan altijd voor een oplossing die gunstig is voor jou en waar jij nu en later positief mee uit bent.

Laten we kennismaken

Financieel advies in Ridderkerk – waarover precies?

Met ons financieel advies in Ridderkerk zijn we er aan de ene kant voor grote, complexe vraagstukken. Zo kunnen we de volledige financiële afwikkeling van je scheiding regelen of een compleet plan maken om toe te werken naar je pensioen en daarvoor een mooi extra bedrag op de plank te hebben liggen. Maar we zijn er ook voor kleinere vraagstukken. Het doen van een schenking bijvoorbeeld of het berekenen van je maximale hypotheek.

Oversluitgids

Het lijstje hieronder laat zeker niet alle mogelijkheden zien van ons financieel advies, maar wel heel veel. Dit zijn een aantal onderwerpen waarover we je kunnen adviseren:

 • een hypotheek afsluiten voor je eerste of volgende woning;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • een financieel plan voor scheiden in Ridderkerk;
 • je verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • je overwaarde benutten;
 • een financieel plan in aanloop naar je pensioen;
 • schadeverzekeringen afsluiten of oversluiten;
 • besparen op je maandlasten;
 • je hypotheek meenemen naar een volgend huis;
 • een tweede hypotheek

Deskundig hypotheekadvies

Je hypotheek is een van de belangrijke onderwerpen waarover wij financieel advies in Ridderkerk geven. Voor hypotheekadvies weten dan ook veel klanten ons te vinden. De ene keer gaat het om een hypotheek voor een eerste koopwoning. De andere keer komen klanten bij ons die benieuwd zijn of een aanpassing van hun bestaande hypotheek een besparing oplevert. Want vergis je niet: soms kun je maandelijks een paar honderd euro besparen door je huidige hypotheek te verruilen voor een nieuwe hypotheek met betere voorwaarden en een lagere rente.

In al die gevallen bieden wij persoonlijk hypotheekadvies om jou te helpen de juiste keuzes te maken. Altijd onafhankelijk, zoals je van ons gewend bent. En ook altijd persoonlijk. Je hypotheek is niet zomaar iets. Je zit er 30 jaar aan vast en het gaat om flinke bedragen. Des te meer reden voor ons om goed te onderzoeken welke hypotheek echt goed bij jou past.  

Advies over je verzekeringen

Zijn jouw verzekeringen nog up-to-date? Betaal je niet te veel onnodige premies? Hoe groot is de kans dat je over- of onderverzekerd bent? Dit alles checken wij graag voor je in een kosteloze en vrijblijvende verzekeringscheck. Adviseur Menry is namelijk ook deskundig verzekeringsadviseur in Ridderkerk. Hij kan je dan ook goed adviseren over je nieuwe of bestaande verzekeringen. Altijd op een eerlijke manier. Je weet dus zeker dat je met een voordelige dekking de deur uit gaat, terwijl je toch goed verzekerd bent.

Gratis verzekeringscheck aan vragen

Advies rondom scheiden in Ridderkerk

Een scheiding kan je leven aardig op zijn kop zetten. In je persoonlijke situatie verandert er in één klap van alles, maar ook financieel ziet je situatie er opeens heel anders uit. Je moet misschien ergens anders gaan wonen of wilt in je eentje de maandlasten voor jullie gezamenlijke woning bekostigen. En dan moet je ook nog iets regelen voor jullie samen afgesloten verzekeringen en de verdeling van jullie opgebouwde pensioen. Wees gerust: je hoeft je niet in je eentje in al die onderwerpen vast te bijten in deze emotionele periode. Wij helpen je hier graag bij.

Menry weet als financieel adviseur in Ridderkerk precies wat belangrijke punten zijn om op te letten. Welke mogelijkheden heb je? Wat zijn je financiële risico’s? Hoe kun je die afdekken? En wat zijn eventuele alternatieven als je originele plan financieel niet haalbaar blijkt? Wij vinden het belangrijk om er rondom de scheiding voor je te zijn met goed financieel advies. We denken mee over de vragen waar je zelf nog niet bij had stilgestaan, zodat jij met een écht goed financieel plan je toekomst zonniger tegemoet kunt gaan.

Wat moet je nog regelen voor je pensioen?

Hoe zit het met jouw pensioen? “Dat is goed geregeld door mijn werkgever!”, schiet er misschien als eerste door je hoofd. Maar besef wel dat de pensioenbetaling door je werkgever nog geen garantie biedt dat je je pensioen goed voor elkaar hebt. Daarvoor is het namelijk belangrijk ook te kijken naar de gevolgen van je pensioeninkomen voor later. Kun je er bijvoorbeeld mee in je huidige woning blijven wonen? Heb je iets geregeld voor je aflossingsvrije hypotheek als de einddatum daarvan in zicht komt? En is je inkomen straks wel voldoende om van te leven zoals je dat nu doet?

Het is belangrijk om je pensioen tegemoet te gaan met een gedegen financieel plan. Daarvoor gaat Menry als financieel adviseur in Ridderkerk graag samen met jou om tafel zitten. We brengen bij een traject voor pensioenadvies in kaart hoe je pensioen er op dit moment uitziet, wat je wensen zijn voor later en hoe je je pensioen eventueel kunt aanvullen. Vaak zijn daarvoor opties genoeg. Zo creëert je overwaarde misschien extra financiële ruimte en kan ook oversluiten je een forse besparing opleveren die je later bij je pensioen kunt optellen.  

Pensioenadvies aanvragen

Over ons financieel advies in Ridderkerk

Ons kantoor vind je in Spijkenisse, heel dicht bij Ridderkerk. Zowel op kantoor als online helpen we bij Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk dagelijks met veel plezier klanten aan deskundig financieel advies in Ridderkerk. Waarom klanten specifiek voor ons kiezen? Met name omdat wij staan voor:

 • Financieel advies in Ridderkerk voor al jouw vragen
 • Deskundig in hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Uitgeroepen tot klantvriendelijkste adviseur (2019 en 2020)
 • Goede service en duidelijke uitleg
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies mogelijk
 • Ook ’s avonds geopend

Oriënterend gesprek voor financieel advies in Ridderkerk

Je weet inmiddels een heleboel over ons kantoor. Maar wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou. Welke financiële vraag heb jij? Waar kun jij financieel advies in Ridderkerk bij gebruiken? En wat kunnen we daarin voor jou betekenen?

Laten we (in Ridderkerk of online) kennismaken. Het eerste oriënterende gesprek kost je niets en is ook geheel vrijblijvend. Alle reden dus om snel een afspraak te maken.

Bel naar 0800 – 1600, mail naar ridderkerk@vanbruggen.nl of klik op de knop hieronder om jouw eerste gesprek in te plannen.

Maak een afspraak