Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Ridderkerk Ridderpoort 33 (unit 4)
2984 BG Ridderkerk
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Ridderkerk

Hypotheekadvies in Ridderkerk

Kan je bestaande hypotheek misschien voordeliger? Welke mogelijkheden heb je voor je overwaarde? En als je gaat verhuizen, wat moet je dan financieel allemaal regelen om je droomwoning te kunnen bekostigen? Allemaal vragen waarmee je bij ons terecht kunt voor hypotheekadvies in Ridderkerk. Wij zijn er met persoonlijk advies voor al je vragen rondom jouw hypotheek in Ridderkerk. Of het nu gaat om je allereerste woning of dat je juist alles goed geregeld wilt hebben voor je hypotheek na je pensioen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Ridderkerk

Je hypotheek is niet iets wat je zomaar even via internet regelt. Je hebt de keuze uit vele geldverstrekkers met ieder hun eigen voorwaarden. Daarnaast moet je allerlei lastige keuzes maken. Ga je voor variabele rente of laat je de rente een tijdje vastzetten? Wil je een lineaire of een annuïteitenhypotheek of kies je ervoor je bestaande hypotheek mee te nemen? En kom je wellicht in aanmerking voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie? Al dat soort keuzes hebben grote gevolgen voor je maandlasten en je financiële plaatje in je toekomst. Belangrijk dus om er deskundig advies bij in te schakelen.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk doen we niet anders dan dagelijks mensen uit Ridderkerk en omgeving advies geven over hun financiën. Hypotheekadvies is een van onze belangrijkste pijlers. We staan klanten bij met persoonlijk advies en gewoon goede service rondom alles wat bij hun hypotheek in Ridderkerk komt kijken. Het maakt niet uit of je een hypotheek wilt afsluiten, wilt besparen op je hypotheek door deze over te sluiten of een andere hypotheekvraag hebt. Voor elk van die vragen kun je bij ons aankloppen. Dan helpen wij je met deskundig advies om een weloverwogen keuze te maken.

De voordelen van ons hypotheekadvies in Ridderkerk

Op ons kantoor kun je vijf dagen én twee avonden (maandag- en woensdagavond) per week terecht voor deskundig hypotheekadvies in Ridderkerk. Niet alleen dat, wij zijn er ook voor al je andere financiële vragen. Verzekeringen, pensioen of scheiden – bij elke mogelijke financiële vraag of belangrijke levensgebeurtenis helpen wij je op weg.

 • Financieel totaaladvies voor al jouw vragen
 • Deskundig in hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Uitgeroepen tot klantvriendelijkste adviseur (2019 en 2020)
 • Goede service en duidelijke uitleg
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies mogelijk
 • Ook ’s avonds geopend

Ben je nieuwsgierig naar je maximale hypotheek voor je volgende of eerste woning? Of heb je een vraag over je huidige hypotheek? Schakel hypotheekadviseur Menry in voor deskundig hypotheekadvies. In Ridderkerk op kantoor of bij jou thuis via videoadvies.

Eerste gesprek plannen

Altijd onafhankelijk hypotheekadvies

Voor welke hypotheekvraag je ook bij ons aanklopt, ons hypotheekadvies in Ridderkerk is altijd 100% onafhankelijk. Daarin verschillen we van de adviseur van de bank. Wij hebben er geen baat bij of je bij geldverstrekker/verzekeraar X of Y je hypotheek of verzekering afsluit. Het enige wat wij willen, is dat jij zo goed mogelijk geholpen bent en dat je kiest voor een financieel product dat bij jou past. Daar zetten we ons dan ook voor in door een heel uitgebreide vergelijking te maken van de vele verschillende geldverstrekkers en daarbij rekening te houden met jouw wensen en situatie.

Het resultaat van die uitgebreide vergelijking? We kunnen jou eerlijk en objectief adviseren over een product dat past bij jou. Ook kun je ervan op aan dat we daarin goudeerlijk zijn. Overweeg je bijvoorbeeld je hypotheek over te sluiten? Dan zoeken wij voor je uit of dit inderdaad gunstig is. Bestaan er andere opties die minder kosten en meer opleveren? Dan zullen we dat ook altijd eerlijk aangeven. Juist voor dat deskundige advies kom jij immers bij ons.

Wat zijn de mogelijkheden voor jouw droomhuis?

Kijk je regelmatig je ogen uit op Funda? Zie je het al helemaal zitten dat jij binnenkort de sleutel in het sleutelgat van jouw nieuwe woning mag steken? Dan is het waarschijnlijk fijn om te weten wat jouw financiële mogelijkheden voor je nieuwe woning zijn. Hoeveel kun jij maximaal aan hypotheek krijgen op basis van je inkomen? Wat zijn daarbij je maandlasten? En wat zijn de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een aanvullende verbouwing of zonnepanelen op het dak? Wij begeleiden je graag bij de financiële afwikkeling van de aankoop van je droomhuis.

Dat doen we altijd met deskundig hypotheekadvies op maat. Dat begint vaak al voordat je ook maar een bod op een huis hebt uitgebracht. Wij berekenen je maximale hypotheek, zodat je goed voorbereid naar bezichtigingen kunt gaan voor woningen binnen jouw budget. Heb je daarna het winnende bod uitgebracht? Gefeliciteerd! Dan gaat ons hypotheekadvies verder en adviseren we je over een hypotheek die bij jou past. Zowel qua (scherpe) rente als qua voorwaarden. Ook kunnen we die hypotheek voor je aanvragen, inclusief al het bijbehorende papierwerk. Zo ben jij van A tot Z ontzorgd.

Wil je weten hoe het zit met jouw hypotheekmogelijkheden? We kunnen je er in een oriënterend gesprek al meer over vertellen. Neem contact op om daarvoor een kosteloze afspraak te plannen.

Maak een afspraak

Je bestaande hypotheek oversluiten?

Het oversluiten van je huidige hypotheek naar een hypotheek met een lagere hypotheekrente kan aantrekkelijk zijn. Misschien kun je er maandelijks veel mee besparen. Maar dan rijst al snel de vraag: welke kosten brengt oversluiten met zich mee? Hoeveel bedraagt de boeterente? En ben je al met al aan het eind van de looptijd wel echt goedkoper uit door je hypotheek nu over te sluiten. Daar duiken wij graag voor je in. We zetten alle verschillen en voorwaarden voor je op een rij, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en precies weet wat voor jou gunstig uitpakt.

Hypotheekadvies over je overwaarde

We krijgen regelmatig vragen van klanten over overwaarde. Het is tegenwoordig aan de orde van de dag voor veel huiseigenaren: zij hebben door de stijgende huizenprijzen een forse overwaarde op hun woning. Geld in stenen, zou je denken. Maar vaak zijn er heel wat mogelijkheden om het geld uit de stenen te krijgen. Zo kun je wellicht een tweede hypotheek afsluiten met je overwaarde of is er wellicht binnen je bestaande hypotheek een mogelijkheid om die te verhogen. Met je verzilverde overwaarde kun je vervolgens mooie dingen doen:

 • je pensioen aanvullen;
 • een verbouwing van je woning bekostigen;
 • een nieuwe woning kopen;
 • investeren in een vakantiewoning of een tweede huis;
 • het geld schenken aan je (klein)kinderen;
 • je woning verduurzamen (met zonnepanelen, isolatiemateriaal, etc.);
 • het geld gebruiken voor andere uitgaven, zoals een vakantie of auto.
Overwaarde whitepaper downloaden

Bij welke hypotheekvragen kunnen wij je helpen?

Bij welke vraag niet? Er is geen hypotheekvraag die we niet voor je kunnen beantwoorden. Of je nu als zzp’er je eerste hypotheek wilt afsluiten, als bijna-gepensioneerde je aflossingsvrije hypotheek op tijd wilt aflossen of een totaal andere hypotheekvraag hebt – wij kunnen je er deskundig en persoonlijk advies over geven.

Zo kunnen wij je ook helpen bij elk van deze vragen:

 • Wat zijn jouw opties voor een zzp-hypotheek?
 • Kun je je hypotheek meenemen bij een verhuizing?
 • Wat zijn je opties om je hypotheek over te sluiten?
 • Welke opties heb je om je overwaarde te verzilveren?
 • Hoe kun je vanuit je hypotheek een verbouwing financieren?
 • Welke mogelijkheden heb je voor een tweede hypotheek?
 • Welke (schade)verzekeringen zijn nuttig om bij je hypotheek af te sluiten?
 • Wat moet je voor je hypotheek geregeld hebben voor na je pensioen?
 • Welke opties zijn er voor een hypotheek na je scheiding?

Staat jouw vraag hiertussen? Of heb je juist een totaal andere vraag? Schroom hoe dan ook niet om Menry, onze hypotheekadviseur in Ridderkerk, een bericht te sturen.

Maak direct een afspraak via de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600.

Plan je eerste afspraak

Ook voor financieel totaaladvies

We hebben het nu vooral gehad over hypotheken. Maar vergis je niet: we zijn er zeker niet alleen voor alles wat met hypotheken te maken heeft. We zijn er als allround financieel adviseur juist voor andere financiële vragen. Zo kunnen we je ook adviseren over passende verzekeringen om bij je hypotheek af te sluiten, bieden we ook pensioenadvies en kunnen we je goed helpen bij de financiële afwikkeling van je scheiding. Kortom: of je nu een kleine vraag hebt of het liefst een complete financiële planning op tafel hebt liggen, wij zijn er voor jou.

Plan een oriënterend gesprek

Ook jou helpen we graag bij het aanvragen, oversluiten of wijzigen van je hypotheek. En ja, ook als je heel andere hypotheekvragen hebt. Zowel op ons kantoor in Spijkenisse (vlak bij Ridderkerk) als via de webcam staan we voor je klaar met hypotheekadvies op maat.

Neem contact met ons op via 0800 – 1600 of ridderkerk@vanbruggen.nl om een eerste oriënterend gesprek te plannen. Of maak zelf een afspraak via de knop hieronder. We zien je graag binnenkort.

Plan een kennismaking