Ridderkerk

Maria Kleine Gartmanstraat 130
3207 VL Spijkenisse
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Ridderkerk

Zoek een woning Ridderkerk

Van Bruggen Adviesgroep Ridderkerk

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van hypotheken in Ridderkerk en omgeving? Adviseur Menry Karamat Ali helpt jou, als jouw financiële partner in crime, graag met een passend hypotheekadvies. Wellicht ben je van plan om een nieuwe woning te kopen of jouw huidige woning te verkopen. Elke situatie is uniek, daarom is financieel advies op maat belangrijk. Persoonlijkheid, betrokkenheid en duidelijkheid staan altijd voorop. Kom langs op het kantoor in Ridderkerk.

Financieel advies voor jouw droomhuis

Als onafhankelijk financieel adviseur heb ik de keuze uit 40 geldverstrekkers. Doordat ik niet aan één geldverstrekker gebonden ben kunnen we samen kijken bij welke geldverstrekker het beste bij jou past.

Luisteren naar wat jij wilt, kijken naar jouw persoonlijke situatie (hoe complex deze ook is) en je inzicht geven in je financiën én de consequenties en je alle mogelijkheden laten zien. Ik heb 25 jaar ervaring in de financiële branche en kijk graag samen met jou naar jouw persoonlijke financiële situatie; hoe complex deze ook is.

Financieel advies voor jouw droomhuis? >

Huis kopen of hypotheek oversluiten?

Het kopen van een huis is niet altijd gemakkelijk; er is om dit moment veel concurrentie op de woningmarkt waardoor het soms lastig is om aan een woning te komen. Maar… voordat je weet welke woningen je kunt gaan bekijken is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je kunt lenen. Dan kun je gerichter op huizenjacht. En daar help ik jou graag bij!

Klantvriendelijkste adviseur van Van Bruggen Adviesgroep 2019

Één keer per jaar reikt Van Bruggen Adviesgroep dé award uit voor de klantvriendelijkste adviseur. In 2019 draag financieel adviseur Menry Karamat Ali deze titel. Waarom? Omdat hij door jou wordt ervaren als een prettige, betrokken gesprekspartner die dicht bij je staat. Hij weet hierdoor précies wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn. Afspraak maken met Menry? Klik hier!

Jouw pensioen goed geregeld!

Je wilt inzicht in jouw pensioen, hoe ga je dat doen? Wanneer je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, bestaat jouw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen jouw inkomen is van invloed op de hoogte van jouw pensioen, maar ook jouw maandlasten spelen een grote rol. Een vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat, niet alleen voor nu maar ook wat je kunt verwachten als je de pensioenleeftijd hebt bereikt erg belangrijk. Ik kijk graag samen met jou naar hoe jouw pensioen eruit ziet voor nu, en de toekomst.

Meer weten over jouw pensioen? >

Verzekering

Zijn jouw verzekeringen nog up-to-date? Betaal je niet te veel onnodige premies en hoe groot is de kans dat je over- of onderverzekerd bent? Dit alles check ik graag voor je middels een kosteloos en vrijblijvende verzekeringscheck. 

Maximale hypotheek berekenen?

Met onze berekentool kun je snel berekenen wat jouw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met mij.

Maak hier direct een afspraak

KvK: 65495675AFM: 12047536Documenten