Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Ridderkerk Ridderpoort 33 (unit 4)
2984 BG Ridderkerk
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 21:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 21:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Ridderkerk

Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioen in Ridderkerk en omgeving? Adviseur Menry Karamat Ali helpt je, als jouw financieel expert, graag met passend financieel advies. Financieel advies op maat is belangrijk, want elke situatie is uniek. Daarom staan bij Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk persoonlijk advies, betrokkenheid en duidelijke uitleg voorop. Kom langs op het kantoor in Ridderkerk of maak een online afspraak voor een eerste gesprek.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk

Jou zo goed mogelijk helpen begint bij helder hebben hoe jouw situatie in elkaar steekt en wat je wensen zijn. Daarom is ons advies altijd volledig op jou afgestemd. We stellen de vraag achter de vraag en doorgronden waar jij precies behoefte aan hebt. Wij zien geen enkel detail over het hoofd en kunnen je daardoor financieel totaaladvies bieden.

Met ons advies zijn we er onder andere voor je als jij verhuisplannen hebt en daarvoor een passende hypotheek wilt afsluiten. Of voor als je je financiële situatie goed wilt laten doorlichten, je je pensioen zorgeloos tegemoet wilt gaan of benieuwd bent hoe je je overwaarde kunt gebruiken. Voor dat en meer financiële vraagstukken staan we bij Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk voor jou klaar. Altijd met snelle en adequate dienstverlening en persoonlijke aandacht.

Menry, de adviseur bij Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk, heeft zelfs in 2019 en 2020 de award voor de meest klantvriendelijke adviseur in de wacht gesleept. Waarom? Omdat hij door onze klanten wordt ervaren als een prettige, betrokken gesprekspartner die dicht bij je staat. Hij weet hierdoor precies wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn.

Maak een afspraak met Menry

Onafhankelijk financieel advies

Als onafhankelijk financieel adviseur heeft ons kantoor de keuze uit tientallen geldverstrekkers. Doordat Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk niet aan één geldverstrekker gebonden is, kunnen we samen kijken welke geldverstrekker goed bij jou past. Elk van de geldverstrekkers vergelijken we op voorwaarden en rente. Zo komen we tot een advies over een hypotheek, verzekering of ander financieel product dat qua voorwaarden goed bij jou past. En dat je een scherpe rente of premie biedt natuurlijk. 

Dit is een voordeel van ons kantoor ten opzichte van veel adviseurs van de bank. Adviseurs van een bank mogen bijna altijd alleen de producten van de eigen bank aanbevelen. De kans is klein dat uit het grote mogelijke aanbod net de producten van hun bank voor jou als voordeligst uit de bus komen. Daarom is het gunstig om voor advies op een adviseur af te stappen die wél vele mogelijkheden voor je vergelijkt.

Advies voor de financiering van jouw droomhuis

Heb je jouw nieuwe droomwoning in Ridderkerk gevonden? Of sta je op het punt de zoektocht naar jouw eerste woning in de omgeving van Ridderkerk te starten? Wij helpen je graag om die droom te verwezenlijken door samen met jou naar je financieringsmogelijkheden te kijken. We rekenen voor je uit hoeveel jij aan hypotheek kunt kijken, maar kijken ook wat je mogelijkheden zijn om dit budget zelf verder aan te vullen. Als je gaat verhuizen, heb je misschien wel overwaarde op je huidige woning of kun je geld besparen door verzekeringen aan te passen. Dat alles vergroot jouw kansen om de financiering voor je droomhuis rond te krijgen.

Met ons hypotheekadvies zijn we er van begin tot eind gedurende dit proces. Eerst gaan we met jou om tafel zitten om je maximale leenmogelijkheden te bepalen. Later duiken wij voor jou uitgebreid in de voorwaarden en rentepercentages, zodat we uit het grote aanbod een passend product kunnen aanraden. Natuurlijk geven we je daarbij ook duidelijke uitleg, bijvoorbeeld over een passende rentevaste periode en een hypotheekvorm die aansluit bij jouw financiële plaatje. Daarna zetten we graag alles voor je in gang. Zo kun jij uiteindelijk met een goed gevoel je handtekening onder de hypotheekofferte zetten. 

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk?

Omdat wij geloven in goede service én die ook verlenen. Bij Menry kom je voor deskundig advies, fijn persoonlijk contact en duidelijke uitleg. Wat je financiële vraag ook is en hoe complex jouw situatie ook mag zijn, hij geeft je passend financieel advies.

Daarbij staat Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk voor:

 • Financieel totaaladvies voor al jouw vragen
 • Deskundig in hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Uitgeroepen tot klantvriendelijkste adviseur (2019 en 2020)
 • Goede service en duidelijke uitleg
 • Onafhankelijk advies (keuze uit tientallen aanbieders)
 • Online advies mogelijk
 • Ook ’s avonds geopend

Heb jij een financieel vraagstuk waarover je graag advies wilt? Wij maken graag kennis met je. Plan gerust een gratis oriënterend gesprek in – online of op kantoor.

Maak een afspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

ZZP’ers bij Van Bruggen Adviesgroep Ridderkerk worden betaald op basis van gewerkte uren. De ZZP’ers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze ZZP’ers en medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Oversluiten of overwaarde gebruiken?

Je hebt het vast al vaker gehoord: de hypotheekrente ligt op dit moment bijzonder laag. Dat is gunstig voor mensen die een nieuwe hypotheek afsluiten, maar het kan ook voordelig voor je uitpakken als je niet van plan bent te verhuizen. Hoe dat zit? Door je hypotheek over te sluiten kun je ook zonder een verhuizing profiteren van de lage hypotheekrente. Wij zoeken graag voor je uit of dit voor jou voordelig uitpakt. Natuurlijk zijn we daarin eerlijk en leggen we ook de oversluitkosten en eventuele alternatieven helder op tafel.

Daarnaast denken we met plezier mee over aanvullende opties. Hoe zou je bijvoorbeeld de overwaarde op je woning kunnen gebruiken? Welke mogelijkheden biedt je hypotheek om een verbouwing te bekostigen? En is een tweede hypotheek misschien een mogelijkheid om bijvoorbeeld extra pensioen te realiseren? Allemaal vragen waarover wij je graag deskundig hypotheekadvies geven.

Overwaarde whitepaper downloaden

Welke financiële vraag heb jij?

Hypotheken zijn zeker niet onze enige expertise. Van Bruggen Adviesgroep in Ridderkerk staat juist voor financieel totaaladvies. We helpen dan ook dagelijks klanten bij allerlei vraagstukken. Dit zijn slechts een aantal van de voorbeeldvragen waarbij we jou kunnen bijstaan met deskundig advies:

 • Wat zijn mijn mogelijkheden voor een eerste koophuis?
 • Hoe zit het met mijn hypotheek bij een verhuizing?
 • Welke mogelijkheden heb ik om mijn overwaarde te gebruiken?
 • Hoe kan ik alles financieel goed regelen na een scheiding?
 • Kan ik besparen op mijn maandlasten, bijvoorbeeld door over te sluiten?
 • Welke opties heb ik voor een tweede hypotheek?
 • Hoe ziet mijn pensioen eruit en wat kan ik daarvoor nu al regelen?
 • Welke opties heb ik om eerder te stoppen met werken?
 • Zijn mijn verzekeringen nog up-to-date en kunnen ze eventueel voordeliger?

In begrijpelijke taal, op een persoonlijke manier en met een deskundige blik helpen wij je bij al die vragen een stap verder.

Maak een afspraak

Jouw pensioen goed geregeld!

Je pensioen, hoe ga je dat aanpakken? Zodra je de pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt, bestaat jouw inkomen uit verschillende onderdelen. Niet alleen je inkomen is van invloed op de hoogte van jouw pensioen, maar ook je maandlasten spelen een grote rol. Vroegtijdig inzicht in hoe je er financieel voor staat, nu én na je pensioenleeftijd, is erg belangrijk. Ik kijk graag samen met jou naar hoe jouw pensioen eruitziet en hoe je eventueel je pensioen kunt aanvullen. Ons deskundige pensioenadvies helpt je om nu alvast stappen te zetten om je dromen voor later financieel mogelijk te maken.

Zullen we vrijblijvend kennismaken?

Het is natuurlijk best spannend om je financiële situatie te bespreken met een vreemde. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom vinden we het fijn om eerst kennis met je te maken. Bij ons op kantoor in Ridderkerk of online via Teams.

In een gratis oriënterend gesprek horen we graag waar jij naar op zoek bent. Dan kunnen we samen aftasten hoe we jou kunnen helpen.

Plan een oriënterend gesprek

 

Vind je het fijn om eerst kort telefonisch of via e-mail met elkaar te spreken? Mail dan naar ridderkerk@vanbruggen.nl of bel naar 0800-1600 voor een eerste contact.

KvK: 65495675AFM: 12047536Documenten