Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Poortugaal Albrandswaardseweg 5
3171 AD Poortugaal
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Poortugaal

Van Bruggen Adviesgroep in Poortugaal

Staat jou binnenkort een belangrijke mijlpaal in je leven te wachten? Staat bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe woning op de planning? Duurt het niet lang meer tot je pensionering? Of lig je – helaas – in scheiding en vraagt dat om het nodige financiële regelwerk? Financieel adviseur Ron Groen van Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal is er voor al je financiële vragen. Of je nu starter op de woningmarkt bent, vragen hebt over je pensioen of een kritische blik op je lopende hypotheek nodig hebt – Ron staat voor je klaar. Altijd met een passende én voordelige oplossing. Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal is gevestigd in Poortugaal, maar wij bieden ook advies in de omliggende plaatsen, zoals Rotterdam-Zuid, Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse en Hekelingen.

Maak een afspraak

Financieel advies bij elke fase in je leven

Als financieel adviseur geeft Ron je advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en alles wat daarbij komt kijken. Zo kan hij je over allerlei financiële vraagstukken adviseren. Denk hierbij ook aan belastingzaken of een financiële planning voor de lange termijn, bijvoorbeeld als je met pensioen gaat. Het maakt dan ook niet uit of je een jonge twintiger bent die voor het eerst een huis wil kopen of dat je als vijftiger je pensioen onder de loep wilt nemen – Ron is er in elke fase van je leven voor je.

Goed financieel advies begint bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal met een uitgebreide inventarisatie van jouw situatie. Welke wensen heb je? Wat zijn je doelen en dromen voor nu en later? Vanuit jouw situatie en behoeften geeft Ron je hypotheekadvies of een compleet financieel advies op maat. Daarbij is hij altijd transparant over je mogelijkheden en de voor- en nadelen daarvan én staat deskundig advies voorop. Dat jij na afloop weet waar je aan toe bent – dat is waar Ron voor gaat.

Gratis kennismaking bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal

Hoe beter wij jou leren kennen, hoe beter we je kunnen adviseren. Daarom bieden we een uitgebreide kennismaking aan op ons kantoor. De kosten voor dat eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Plan jouw eerste gratis gesprek voor hypotheek- of financieel advies in Poortugaal-Hoogvliet via de knop hieronder. Of neem rechtstreeks contact op met Ron voor jouw vraag. Dat kan via 010 – 4721 804 of via rgroen@vanbruggen.nl

Gratis eerste afspraak

Waarover geven wij je advies?

De vragen waarover wij financieel advies geven, variëren van het afsluiten van een hypotheek tot een complete financiële planning voor de toekomst opstellen. Maar ook met kleinere vragen zoals een blik op je verzekeringen of een vraag over wel/niet tussentijds aflossen ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal heel welkom. 

Zo kunnen we je passend advies geven over elk van deze onderwerpen:

Wij zijn gevestigd in Poortugaal, maar bieden ook advies in de omliggende plaatsen, zoals Rotterdam-Zuid, Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse en Hekelingen.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal-Hoogvliet krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

100% onafhankelijk financieel advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal doen we het anders dan een adviseur van de bank. Vaak kun je er bij een adviseur van de bank van op aan dat je met een product van die specifieke bank de deur uitgaat. Zonde eigenlijk, want vaak is dat product niet het voordeligste voor jou. Er zijn nog vele andere geldverstrekkers en opties, waar misschien ook producten tussen zitten die veel voordeliger uitpakken voor je.

Wij pakken het anders aan. Transparanter. Met meer oog voor jou als klant ook. Ron verzorgt namelijk volledig onafhankelijk financieel advies. Hij werkt samen met tientallen geldverstrekkers en kan daardoor een uitgebreide vergelijking maken van alle mogelijkheden. Zo weet je zeker dat er een product uit rolt dat qua voorwaarden bij je past en dat je ook gunstige maandlasten oplevert.

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal?

Omdat het prettig is om een financieel adviseur uit de regio te hebben, die bekend is met deze omgeving en die je vanuit jarenlange financiële ervaring wegwijs kan maken in je opties. Bovendien ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal zeker van:

 • Onafhankelijk financieel advies (keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Jarenlange ervaring met hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Een complete financiële planning voor later
 • Veel kennis van de regio Hoogvliet-Poortugaal
 • Persoonlijk advies met jouw wensen centraal
 • Goed bereikbaar voor jouw vragen
 • Gratis eerste afspraak

Wil jij in een gratis eerste afspraak meer te weten komen over jouw financiële mogelijkheden? Neem contact om direct jouw vrijblijvende oriëntatiegesprek in te plannen.

Gratis eerste afspraak

Hypotheekadvies voor jouw woning in Poortugaal

Onder de rook van Rotterdam wonen – dat lijkt je wel wat. En dus heb je je zinnen gezet op een nieuwe woning in Poortugaal of één van de omliggende plaatsen als Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse en Hekelingen. Terwijl je dagelijks Funda nauwlettend in de gaten houdt, merk je dat je nog wat vragen hebt over je hypotheek. Welke woningen passen binnen jouw budget? Hoeveel heb je te besteden aan een woning? En hoe zit het bijvoorbeeld met de overwaarde op je huidige huis?

Om jou bij die eerste stappen richting je nieuwe droomwoning te helpen, berekenen wij graag gratis jouw maximale hypotheek. Zo weet je precies wat je kunt uitgeven aan je nieuwe huis. Ook je maximale seniorenhypotheek of zzp-hypotheek kunnen we overigens voor je uitrekenen.

Als je eenmaal het huis van je dromen hebt gevonden én daar het winnende bod op hebt uitgebracht, dan heb je vast ook de nodige hypotheekvragen. Nu gaat het werkelijke zoeken naar een passend hypotheekproduct beginnen. Ook dat kun je aan ons overlaten. In ons hypotheekadvies staan wij stil bij alle vragen die belangrijk zijn om een hypotheekproduct te vinden dat bij jou persoonlijk past:

 • Bij welke hypotheekaanbieder ben je voordelig uit?
 • Welke hypotheekvorm past bij jou?
 • Doe je er wel/niet goed aan om je hypotheek deels aflossingsvrij te maken?
 • Hoe zit het bij je nieuwe hypotheek met de hypotheekrenteaftrek?
 • Is het voor jou verstandiger om je huidige hypotheek mee te nemen of om die over te sluiten?
 • Kom je in aanmerking voor een NHG-hypotheek? En zo ja, doe je er verstandig aan om voor NHG te kiezen?
 • Heb je bepaalde verzekeringen nodig naast je hypotheek?
 • Past de hypotheek die je nu afsluit ook over vijf of tien jaar nog bij je, kijkend naar je toekomstplannen?
 • Welke mogelijkheden zijn er om in je hypotheek de verbouwkosten mee te financieren?

Zicht op jouw pensioenmogelijkheden

Als je pensioen eraan zit te komen, brengt dat veel financiële vragen met zich mee. De belangrijkste voor veel mensen: is mijn pensioeninkomen voldoende om straks van rond te komen? En zo niet, hoe kan ik dan mijn pensioen aanvullen?

Bij Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal adviseren we veel vijftigplussers over hun pensioen. We stellen graag een complete financiële planning voor je op. Daarin geven we je bijvoorbeeld zicht op manieren om je pensioen aan te vullen. Naast dat je hiervoor zelf geld opzij kunt zetten, kun je ook denken aan alternatieve mogelijkheden. Je hypotheek verhogen, een tweede hypotheek nemen of een opeethypotheek afsluiten bijvoorbeeld. Daarmee verzilver je je overwaarde en komt er meer geld voor je pensioen vrij.

Ook kunnen we je adviseren over andere vragen rond je pensioen. Doe jij er bijvoorbeeld slim aan om kleiner te gaan wonen of is dat niet nodig? Heb je een buffer beschikbaar voor een verbouwing? En is het wel of niet slim om tussentijds af te lossen op je hypotheek, zodat je restschuld daalt?

Bespreek gratis jouw pensioen

Profiteer van jouw bespaarvoordeel

Meer betalen dan nodig voor je maandlasten is uiteraard zonde. Daarom gaan we graag samen met jou op zoek naar jouw bespaarkansen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld denken aan je hypotheek of verzekeringen. Wellicht betaal je fors minder rente per maand door je hypotheek over te sluiten. Of kun je misschien verzekeringen stopzetten of aanpassen om daar minder geld aan kwijt te zijn?

Wij geven je er eerlijk advies over en laten het je uiteraard ook weten als oversluiten niet de beste optie is. Dan kijken we bijvoorbeeld mee of je risico-opslag verlagen of rentemiddeling beter past.

Gratis kennismaking bij Van Bruggen Adviesgroep in Poortugaal

Over welk financiële onderwerp wil jij meer weten? Van je hypotheek tot je verzekeringen – Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal staat voor je klaar. Ron biedt je graag een gratis eerste gesprek.

Direct een gratis eerste afspraak maken? Bel naar 010 – 4721 804, mail naar rgroen@vanbruggen.nl of klik op de knop hieronder. Zien we je binnenkort?

Plan een kennismaking
KvK: 24281491AFM: 12015503Documenten