Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Poortugaal Albrandswaardseweg 5
3171 AD Poortugaal
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Poortugaal

Hypotheekadvies in Poortugaal

Van je maximale-hypotheek-berekening tot de definitieve hypotheekakte – een hypotheek afsluiten is nogal een proces. En ook een proces waarin je voor belangrijke beslissingen komt te staan. Hoeveel hypotheek is voor jou verantwoord? Waar sluit je je hypotheek af? Neem je je huidige hypotheek mee of sluit je die over? Allemaal vragen waarbij je vast wel hypotheekadvies in Poortugaal kunt gebruiken! Wij zijn er om jou bij te staan bij alles wat komt kijken bij het afsluiten, oversluiten, verhogen of aanpassen van je hypotheek. Van Bruggen Adviesgroep Poortugaal is gevestigd in Poortugaal, maar wij bieden ook advies in de omliggende plaatsen, zoals Rotterdam-Zuid, Rhoon, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse en Hekelingen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Zorg dat jouw hypotheek bij je past

Het is heel belangrijk dat je niet voor de eerste de beste hypotheek gaat. Met tientallen geldverstrekkers en hypotheekmogelijkheden is het een kwestie van alle aanbieders uitgebreid naast elkaar zetten. Bij welke aanbieder is het actuele rentepercentage gunstig? Passen de voorwaarden van die aanbieder ook bij jou? En welke keuzes kun je daarbij zelf nog maken, bijvoorbeeld qua rentevaste periode, hypotheekvorm en wel/niet NHG?

Omdat je je hypotheek voor lange tijd (30 jaar!) afsluit, is het belangrijk om weloverwogen keuzes te maken. Wij geven je graag hypotheekadvies in Poortugaal over het hypotheekproduct en de voorwaarden die bij jou passen. Dit altijd op basis van een objectieve vergelijking van de vele hypotheekproducten. Zo krijg je een hypotheek waarmee je werkelijk gunstig uit bent.

Daarbij kijken we niet alleen naar je situatie nu, maar ook naar de toekomst. Als jij bijvoorbeeld plannen hebt om te gaan samenwonen, is het goed om daar nu al rekening mee te houden bij je hypotheek. Hoop je eerder te stoppen met werken? Ook dat is iets wat we meenemen in ons hypotheekadvies aan jou. Zo kom je over een paar jaar niet voor vervelende verrassingen te staan.

Waarom hypotheekadvies in Poortugaal bij Van Bruggen Adviesgroep?

Bij ons krijg je nog echt persoonlijk hypotheekadvies in Poortugaal en omgeving. Geen standaardpakketten waarmee elke klant de deur uit gaat. We vergelijken tientallen hypotheekaanbieders objectief om zo te komen tot het product dat bij jou past. Dat betekent dat je lagere maandlasten betaalt, zeker bent van de juiste keuzes, geen omkijken hebt naar je hypotheekaanvraag én dat je je op leukere dingen kunt storten dan alle voorwaarden uitpluizen.

Verder ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Poortugaal verzekerd van:

 • Onafhankelijk financieel advies (keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Jarenlange ervaring met hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Een complete financiële planning voor later
 • Goede kennis van de regio Hoogvliet-Poortugaal
 • Persoonlijk advies met jouw wensen centraal
 • Goed bereikbaar voor jouw vragen
 • Gratis eerste afspraak

Ontdek jouw maximale hypotheek

Voordat je huizenjacht serieuze vormen aanneemt, ben je waarschijnlijk benieuwd hoeveel jij voor je droomhuis kunt lenen. Oftewel: hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek en wat kun je daarnaast aan eigen geld inbrengen? Op die vraag geven wij je helder antwoord in een gratis eerste gesprek over jouw leenmogelijkheden. Zo weet je precies hoeveel je op een huis kunt bieden en met welke maandlasten je daarbij rekening moet houden.

Je maximale hypotheek berekenen kunnen we trouwens ook doen als jij zzp’er bent of een seniorenhypotheek wilt afsluiten. Ook in hypotheken voor ondernemers en 57-plussers zijn wij goed thuis.

Gratis gesprek over jouw maximale hypotheek

Van je eerste huis kopen tot een seniorenhypotheek

Hypotheekadvies in Poortugaal is er voor starters, veertigers, vijftigers, gepensioneerden en alles daartussenin. Advies over je hypotheek kan op allerlei momenten in je leven goed van pas komen. Ron Groen, hypotheekadviseur in Poortugaal bij onze vestiging, kent de vragen, uitdagingen en uitgangspunten voor elke leeftijdsgroep en kan je daardoor uitstekend helpen.

Zo kan hij je uitgebreid persoonlijk advies geven over:

 • een eerste huis of volgende huis kopen;
 • besparen op je maandlasten voor je huidige hypotheek;
 • wel/niet je hypotheek oversluiten;
 • je hypotheek verhogen voor extra financiële ruimte;
 • je overwaarde opnemen (bijvoorbeeld voor een verbouwing);
 • een verbouwing financieren;
 • je hypotheek afstemmen op je pensioenplannen;
 • een tweede hypotheek nemen;
 • wat te doen aan het einde van je rentevaste periode;
 • verzekeringen afsluiten of stopzetten voor bij je hypotheek;
 • je hypotheekmogelijkheden na een scheiding.

Ook over losstaande vragen, bijvoorbeeld over fiscale zaken, de hypotheekrenteaftrek of wel/niet tussentijds aflossen kunnen we je persoonlijk hypotheekadvies in Poortugaal geven. Je bent van harte welkom.

Kun jij besparen op je hypotheeklasten?

Aan je huidige rentepercentage zit je in principe wel een jaar of 10, 15 of 20 vast. Maar wat nu als de rentes op dit moment veel lager liggen dan toen jij je hypotheek afsloot? Goed nieuws: je kunt daar wellicht ook van profiteren zonder te verhuizen. Laat je hypotheek door Ron onder de loep nemen en ontdek welke bespaarkansen jij hebt. Het kan je soms zomaar een paar tientjes tot zelfs een paar honderd euro per maand schelen.

Zo kan Ron je meer vertellen over deze mogelijkheden om je hypotheeklasten te verlagen:

 • Je hypotheek oversluiten: een nieuwe hypotheek afsluiten tegen de huidige (lage) hypotheekrente in plaats van je huidige (duurdere) hypotheek. Hierbij betaal je wel een boeterente, maar in het gunstigste geval heb je die snel terugverdiend.
 • Rentemiddeling: afspraken maken met je huidige hypotheekaanbieder voor een nieuw rentepercentage dat tussen de actuele marktrente en jouw rentepercentage in ligt. Ook hierbij betaal je kosten, maar die kun je uitsmeren over de hele looptijd van je hypotheek.
 • De verzekeringen bij je hypotheek bijstellen. Ben je misschien oververzekerd? Betaal je meer premie dan nodig is voor je verzekeringen? Of kan je dekking worden bijgesteld? Ron bekijkt je lopende verzekeringen kritisch en laat het je weten als jij daarop kunt besparen.
 • Je rente-opslag verlagen. Als je woningwaarde is gestegen en/of je tussentijds hebt afgelost op je hypotheek, dan heb je misschien recht op een lagere rente-opslag. Dat betekent dat je voortaan minder rente betaalt. En daarvoor betaal je, behalve de taxatiekosten, geen bijkomende kosten.
 • Tussentijds aflossen. Een laatste manier om je rente omlaag te krijgen, is door tussentijds af te lossen op je hypotheek. Daardoor daalt het totaalbedrag waarover je rente wordt berekend. Ook geeft het je meer zekerheid dat je hypotheek aan het einde van de looptijd is afgelost. Vooral bij een aflossingsvrije hypotheek kan dit prettig zijn.

Wil je weten waar jouw bespaarkansen liggen voor je hypotheek? Vraag het aan Ron. Hij duikt er graag in een gratis eerste oriëntatiegesprek voor je in.

Gratis jouw bespaarkansen ontdekken

Meer financiële ruimte vanuit je hypotheek?

Om allerlei redenen kan het fijn zijn om extra geld beschikbaar te maken. Misschien wil je eerder stoppen met werken en vraagt dat om een financiële buffer. Of je hebt grootse plannen om je huis te verbouwen, een vakantiewoning te kopen of je kinderen een schenking te geven voor hun eerste koophuis of studie.

In al die gevallen zijn er vaak meerdere manieren om geld beschikbaar te krijgen. Je kunt natuurlijk gaan voor een persoonlijke lening. Maar bij grotere bedragen is je hypotheek verhogen vaak een voordeligere optie. Je betaalt dan minder rente en je rente is ook nog eens onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. 

Wij vertellen je graag meer over je mogelijkheden om jouw overwaarde te verzilveren. Daarbij kijken we ook gericht welke optie voor jou gunstig uitpakt: een opeethypotheek, krediethypotheek, tweede hypotheek of een andere mogelijkheid. Ook kunnen we je uiteraard wijzen op eventuele relevante subsidies, bijvoorbeeld als je het geld wilt gebruiken voor verduurzamende maatregelen.

Ook voor al je andere financiële vragen

We richten ons zeker niet alleen op hypotheekadvies in Poortugaal. Het fijne als je bij ons kantoor aanklopt, is dat je ook voor je andere financiële vragen aan het goede adres bent. Ron heeft ruime ervaring met breed financieel advies en pensioenadvies. Ook als je tegen vragen aanloopt rondom je verzekeringen, pensioen, een schenking, fiscale zaken of de afwikkeling van een scheiding ben je bij ons aan het goede adres.

Door die brede blik kunnen we je ook bij ons hypotheekadvies aan jou altijd wijzen op punten die nog aandacht vragen. De verzekeringen die je bij je hypotheek afsluit bijvoorbeeld of het apart zetten van geld voor je pensioen. Dan hoef je daar zelf niet meer achteraan!

Gratis eerste afspraak voor hypotheekadvies in Poortugaal?

Wil jij weten hoeveel je aan een woning in de omgeving van Poortugaal te besteden hebt? Ben je toe aan een besparing op je hypotheek? Of heb je andere financiële vragen? Kom langs voor hypotheekadvies in Poortugaal.

Plan je gratis eerste afspraak op ons kantoor. Mail daarvoor naar rgroen@vanbruggen.nl, bel naar 010 – 4721 804 of neem contact met ons op via de knop hieronder.

Plan een kennismaking